אני בספק אם אתם מסוגלים אפילו לא לנצח את הפועל רמת גן בבית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
הפועל תמיד מתקשה בטדי גם בנצחונות, אני לא זוכר משחק שלהם בטדי שהם טיילו לניצחון ובד"כ במקרה של ניצחון שלהם זה בהפרש של שער אבל הפעם זה נראה שונה, הם חזקים יותר מכל הפועל ת"א בעשור האחרון ואנחנו בית"ר החלשה ביותר בעשור האחרון מה גם שהאווירה אצלנו בדיכאון והם בהיי אחרי הניצחון היום, תלוי לגמרי בהם.
לדעתי יש לנו באמצע השבוע משחק גביע, לא? בדקתי וראיתי שבמחזור הבא נשחק נגד רמת גן בבית. אוי, זה בדיוק משחק שרק נוכל להפסיד בו. אם ננצח 5-0 יגידו בצדק איפה היו כל השערים האלה בבלומפילד, אם ננצח כמו שאנחנו רגילים נגד קבוצות כאלו בקושי גם ארגיש כאילו שום דבר היום קרה. בוא פשוט נקווה לשתי ניצחונות ואחר כך כבר נראה הלאה. אגב אלכס קראת את זה: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=95284&lang=HE באמת אולי כדאי שקטן יקח כמה שבועות חופש. מה שיש לאלישע לוי להגיד אחרי ההפסד המביש הזה לא מעניין אותי. זו הפעם הראשונה אחרי 1971 (!?!) שאנחנו סופגים לפחות רביעייה. עדיף שהמאמן יגיד משהו על קולמה או על המנטליות הכל כך טובה שלנו... אנחנו כבר נראה לאן פנינו נועדות. לפחות הנציג של טוונטה היה מרוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אכלתם רביעייה גם נגד הרצליה וגם נגד קרית גת בבית בשנות ה-2000 וגם מכבי נתנה להם 5:1 ב92 בקריית אליעזר...
יש לנו 12 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx דווקא במכבי חיפה יש את הבסיס הנכון כדי להגיע לגבהים שכאלה. לכן אני מתעצבן. אם לא היו תשתיות ולא הייתה יציבות ולא היה בעלים שהרבה זמן בתחום, אז לא היה על מה לדבר. אינני מבין את חוסר הרצון הזה וההתעקשות המפגרת שלא לקדם את הקבוצה. זה פשוט מטריף אותי. זו כזו קמצנות טהורה ששום קמפיין מושקע לשיווק מדיניות האבסורד לא יעזור כאן. וגם לא אליפות, אם וכאשר. זה לא מכבי חיפה שצריכה להיות. שי, קטן צריך לפרוש מכדורגל. אין פיתרון רפואי לבעיה שלו. הוא מסכן את הבריאות. והוא גם הופך אט אט לאבי נימני. די ברור שהוא מנהל את אלישע ולא ההיפך. זה פשוט בושה וחרפה. לא זוכר ששחקן ניסה לנהל מאמן בשני העשורים האחרונים. נכון היה את הקטע עם בניון, אז המאמן פשוט עף מהר מאוד, דווקא על כך שהוא לא השתלט עליו ולמעשה איבד את האוטוריטה מה שגם התבאת בתוצאות. עומר, אכלנו גם רביעיה ביתית לכפר סבא שגאלה אותנו משפיגל.
מסכים שורד היה צריך להיות יותר דומיננטי, אבל עדיין אני חושב שהוא היה חייב להישאר על המגרש כי גם את המעט שהוא עשה הוא עשה טוב יותר מיניב קטן, הרבה יותר טוב, חוץ מזה שורד גם במשחק חלש יכול לעבור שלושה-ארבעה שחקנים ולתת פס לגול, מה שקטן במצב הגב שלו לא יכול לעשות.
תשמעו הסיפור עם ורד פשוט. קטן מנהל את אלישע. בלי הסכמה שלו אלישע לא יכול להחליף אותו. לצערי זה ממש נראה ככה. אז המאמן רצה להכניס חלוץ, אז את מי הוא יוציא חוץ מקטן? את ורד. זה הכל. פושט בושה וחרפה לאיזה שכונה הקבוצה הדרדרה. ככה זה כשהבוס ישן כבר כמה שנים טובות.
אלישכ לוי שוב הוכיח שהוא מנהל משחק בינוני ושהקבוצה משחקת בלי שיטה. קולמה ביום חלש להחריד נשאר 90 דקות על המגרש, במחצית יצא דווקא עידן ורד בעל האוריינטציה ההתקפית, בעוד כבר אז היה מיותר להשאיר גם את בוקולי וגם את קולמה במרכז (בכלל היום נחשף הבלוף, אף אחד מהם לא מתאים להיות שחקן הרכב במכבי חיפה). הקבוצה בפיגור ואלישע מכניס שחקן קישור במקום החלוץ היחידי במגרש,משומר נשאר במגרש למרות ההגבההות הנוראיות שלו, ולמרות שיש פתרון סביר בספסל. לא ברור לי איזה הזדמנויות ראה הפטריה, אני ראיתי משחק חלש ביותר. לגבי קטן, הוא היה חלש היום זה נכון, אבל ההשוואה לאבי נמני היא מוגזמת ומיותרת, אני לא חושב שהוא מנהל את אלישע לוי, אלישע פשוט נותן לו כבוד בתור קפטן הקבוצה.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1798661 מסכים עם ורמוט בכל מילה, גם אני חושב שהפועל בעונה שעברה הייתה קבוצה טובה יותר ששיחקה כדורגל טוב יותר, אומנם התלכיד והסגנון נשארו, אבל הפועל משחקת כדורגל פחות שלם ומרשים מבעונה שעברה, בלי דה-סילבה, נאתכו, ושכטר. לא שאני מתלונן שהקבוצה מנצחת 4-1, אבל סתם בשביל שאנשים לא הסתנוורו, הקבוצה הכי טובה של הפועל בהיסטוריה הייתה העונה שעברה.
ראיתי אתמול רק את המחצית הראשונה כבשנייה כבר עליתי לשמירה. עכשיו מעניין אותי שתענו לי מה בדיוק קרה במחצית השניה שחיפה קיבלה כזו השפלה... הרי במחצית הראשונה היא הייתה שווה+ להפועל וחוץ מזה שקטן היה צריך לצאת בשביל גאדיר הכל הלך מעולה. אומנם בוקולי נראה כמו הצרות שלי וקולמה קצת מבולבל ולא הסתדר עם אף שחקן של הפועל, אבל גולסה שיחק נהדר והיה נראה כאילו הוא זה שהולך להכריע את המשחק הזה כמו שקרע אותם בבלומפילד אשתקד, דבידוביץ' נתן משחק לא רע, משומר הגן טוב, גאדיר אפילו נכנס בסופו של דבר, אומנם על חשבון ורד אבל האחרון לא היה משמעותי, אז מה בדיוק קרה שגרם להשפלה כזו?
גם במחצית השנייה הפועל היית כבוייה לגמרי, מה שהעיר אותה זה הגול שלה 2:1 מבעיטה חופשית שפשוט איך שהוא חיסלה את חיפה.
הפועל קבוצה יותר טובה ודרוסנית. היא מנצלת כל טעות של יריבה ודורסת. אצלינו הרבה שחקנים צעירים שפשוט וכמה שני פנסיונרים שצריכים לפרוש בתום העונה מכדורגל. הקבוצה פשוט התפרקה אחרי הגול השני.
ראיתי במחצית הראשונה את הדברים הרעים הבולטים - טוואטחה היה חלש וזו הפעם ה-1 שקרה מה שחששתי ממנו-הפן ההגנתי הלא מספיק בשל שלו למשחקים כאלה נחשף, את חוסר היכולת לייצר מצבים בגלל ששיחקנו רק עם חלוץ חוד בודד והיה נראה שלגולסה אין כל כך עם מי לשחק... בנוסף גם את האנמיות במרכז השדה של בוקולי וקולמה ואת העייפות של קטן. כנראה שכל זה התבטא במיוחד במחצית השנייה. אז את זה שהפועל וחיפה יותר טובות מכל הליגה ידענו, אבל היום הסתבר סופית שהפועל מעל כולן, בדיוק כמו שחיפה הייתה בערך עד לתקופה הנוכחית(או חודש לפני,לא זכור לי) בשנה שעברה. אני מקווה בשביל האוהדים שלהם שלא יחוו בדיוק את מה שחווינו, שלא בצדק, אנחנו אשתקד.