סוף סוף המשחק הזה ניגמר! זה נראה כמו סיוט שלא ניגמר לפחות גדיר הצליח לשים תגול בסוף. כבר עכשיו אני רואה שהביאו את בוקארי סתם לא מבין עד עכשיו בשביל איזה עמדה הוא הביא אותו כאשר גם מול נתניה ומול אשדוד הוא שיחק מאחורי החלוצים שלדעתי זה לא העמדה שלו בכלל.(העיקר גרמו לכך שהפועל לא הביאו זה הסיבה היחידה שאלישע הביא אותו)
מזל של אלופים היה לחיפה היום ,ניצחון חשוב ,אני מוכן עד סוף העונה לנצחונות מעילים של 1-0 לחיפה ,העיקר לא לאבד נקודות. ניצחון מוצדק של חיפה למרות שיפוט מזעזע. למרות היותי אוהד חיפה האדום של טובול לא היה מוצדק זה צהוב גג השופט החמיר את האשדודים.
מכבי חיפה עשתה לעצמה חיים קשים ביותר כי אלישע לוי פשוט ניהל משחק נוראי. שגיא, מבחינה סטטיסטית שוב הקבוצה ניצחה כשדבאלישווילי כבר היה על הספסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ברגע ששני החבר'ה משחקים ביחד יש פקק באמצע והיות שגם קטן ובוקארי אוהבים לשחק באמצע העניין לא ממש עובד. מוחמד גאדיר, שוב הוא בשער מאד חשוב והגיע הזמן שאלישע יחזיר אותו להרכב על חשבון אחד משני החלוצים. אני ממשיך להגיד שאני לא מתרשם מבוקארי שהיום פשוט בכל פעם שהוא נגע בכדור לא עשה דבר. הוא מיעט את הקצב דבר שגם קטן עשה היום בצורה נוראית. בסופו של דבר הניצחון הגיע, אבל אני רוצה לראות 4-5-1...
אבל למה זה היה צריך לקחת כלכך הרבה זמן?! איזה אנחה שחררתי בשער שנכבש. יותר מ30 איומים היו לחיפה על שער אשדוד ורק אחד מצא את הרשת. אם לא היינו מצליחים לכבוש הערב זה היה פשוט מביש. למרות כמות ההזדמנויות הגדולה, לא היה משחק גדול, הרבה בגלל העובדה שאשדוד שיחקה 70 דקות בעשרה שחקנים (לא מוצדק לדעתי, אבל זה ויכוח אחר) ולמעשה ויתרה כמעט לגמרי על החלק ההתקפי. למרות זאת ההזדמנויות המשיכו להגיע והודעות לסטויקיץ' אשדוד לא ספגה. עד שבא גאדיר.
בבקשה, אני לא לבד בביקורת שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לדעתי הבחור חלוץ, אבל היות שיש לנו כבר שני חבר'ה ברחבה אלישע שם אותו מאחוריהם. אני עדיין לא ראיתי דבר מהבחור הצעיר, אבל בוא ניתן לו זמן.
עברנו את פברואר עם הפסד אחד וניצחון אחד בעצבים. דיינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מאוד מטריד אותי עניין בעיטות מרחוק ומצבים נייחים. אלה 2 דברים שפורצים בונקרים ומהווים איום. מכבי חיפה לא מספיק טובה בזה, אפילו לא טובה בזה. וחבל. במשחק הזה בעיית ניצול מצבים רק החמירה מהשבוע שעבר. די מדאיג. מה הקטע. תנו ת'גול דקה 15 ותפרקו להם את הצורה כמו בחודשים האחרונים. זה כבר מעבר לטקטיקה ואפילו ניהול משחק. כאילו PUT THE BALL TO THE NET
1) אם משחקים כמו צבים לאשדוד לא היתה בעיה לעצור אותנו. במחצית השנייה שיחקנו בקצב של קבוצה מהליגה הלאומית. 2) אלישע לוי בחילופים לא משכנעים. נוימן אמר בצדק שגאדיר צריך להכנס ראשון, אבל לוי הכניס דווקא בוקארי החיוור. 3) סטויקיץ'. יופי של שוער.
השופט הרס את המשחק עם הרחקה שלא הייתה, אבל מועדון ספורט אשדוד סירבה להיכנע ועם משחק הקרבה של כולם היא הצליחה מדי פעם לצאת קדימה, אבל לא סיכנה את השער של ניר דוידוביץ'. מכבי חיפה יכולה לשמוח מכך שהיא הצליחה לקחת משחק שהנצחון שלה בו היה מוטל בספק עם להסתמך על מה שהיה במגרש.
בשבועות האחרונים הצלחנו ביתר קלות לכבוש, אבל גם העונה אחוזי הניצול שלנו לא תמיד היו גבוהים. מבחינתי לא סתם גמרנו את שלב הבתים בליגת האלופות בלי שער זכות. בשלב הראשון היינו צריכים לכבוש, אבל לפעמים יש לקבוצה רצף של משחקים בהם אף אחד מדייק בתוך הרחבה. לשמחתי היום ניצחנו, אבל במחזור הבא מכבי ת"א באה לביקור, לא? בוא נקווה שהניצחון קצת ישחרר לחץ כי אם זה היה נשאר תיקו ללא שערים הייתי אומר שאולי היינו נכנסים למעין סחרחורת לא רצויה.
אפשר לחשוב שאם לא היו מרחיקים לאשדוד שחקן, זה היה נראה אחרת. אפשר להתווכח על ההרחקה, אבל מנגד אחר כך התעלמו מהכסאח של אשדוד. שורה תחתונה כל ה"מתח" נוצר עקב החמצות של מכבי חיפה. לא הייתה סיבה שהתוצאה לא תהיה 2:0 אחרי חצי שעה, ואז זה היה נגמר בטיול קליל. אם מכבי חיפה תחזור להיות מרוכזת, היא תמשיך לטייל. DE MIDDENWEG, מחזור הבא אחי נצרת, אחר כך הצהובים.
alexshw - אולי כן ואולי לא. העובדות מראות שמכבי חיפה נדרשה להזיע הרבה והגיעה לדקה ה-87 כשאין לה עדיין את הנקודות בכיס, במצב שמועדון ספורט אשדוד עם 10 שחקנים. זה לא עד כדי כך תלוש לחשוב שאלמלא הכרטיס האדום, שלא היה צריך להישלף, הירוקים לא מנצחים. הרי גם בקופסא מכבי חיפה יצרה המון מצבים ולא ניצחה.
נו אז מה הם באו לתקוף גלים גלים? סך הכל עוד קבוצה שבאה לעשות בונקר ולצאת למתפרצות. היו עושים בונקר גם עם 13 שחקנים.
מסכים עם אלכס,אין לי ספק שגם בלי האדום היינו מנצחים ואולי אפילו יותר,האדום הביא אותם לבונקר שאחרי זה הקשה עלינו יותר,ככה עוד אשדוד היו מנסים לתקוף והיינו תופסים אותם עם המכנסיים למטה.
לא שזה לא תלוש, זה פשוט לא העניין. דברים רבים היו יכולים לקרות ובדיעבד זו לא חוכמה גדולה לומר מה היה אילו. אפשר באותה מידה לומר שחיפה היתה מתגברת בקלות רבה יותר על אשדוד דווקא אם לא היו מרחיקים לה שחקן. אשדוד סגרה את המשחק אחרי ההרחקה, במיוחד במחצית השניה, והמערך שלה היה צפוף יותר. אולי זה היה נגמר ב 2-0?
מה אתה כל כך בטוח בקשר לאדום? דווקא אחרי האדום מכבי חיפה נרגעה. מה אתה ישר כותב שבלי האדום לא היינו מנצחים? למה בלי האדום טובול היה בא משום מקום ונוגח את הכדור במקום גאדיר? אתה לא יכול לדעת ואת האמת? זה חלק מהמשחק והגיע לנו הניצחון, ובגדול. הכרטיס האדום היה ועוד איך מוצדק, שלא יבלבלו לכם תשכל, הוא ניסה להעיף אותו לפני וכבר הצליח, ואז נתן לו עם המרפק בכוונה, אם זה לא אדום אז אני לא יודע מה כן.