מחזור 24 בליגת העל: ברדה מנצח את ק״ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏27/2/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלי מתחן Member

יש מצב שקליימן מקבל משכורת לפי כמות זינוקים?

Don Joan Roman, Nigel de Jong ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הבנות ממכבי-סכנין:
    1. בן בסט מיותר כחלוץ בודד.
    2. ריווח המשחק קריטי ונחוץ.
    3. מכבי עדיפה עם זהבי בשלישיית ההתקפה ולא הקישור.
    4. הקהל של מכבי הגרוע בעולם.

3. alexshw Member

לא מאמין כבר מזמן ביכולתה של מכבי חיפה לסיים בפליי אוף עליון ובעקבות התוצאות של היום אז בכלל.
    גם לא מגיע לה. ששחר יחטוף את הנזק של 5 מיליון שקל. על ההחלטות הגרועות שלו שימשיך לשלם בכיסו.
    חשוב לנצח את מכבי נתניה כדי לברוח עוד יותר מהקו האדום. עניין שמטריד אותי מזמן ושוב לא מאמין בשמות של קבוצות. מכבי חיפה לא מורגלת במאבקים שכאלה וכדאי שלא נקלע אליהם לקראת תום העונה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היחידה עם סיכוי לגנוב מקום בפלייאוף העליון זו מכבי נתניה, שמצפים לה עוד 2 משחקים יחסית קלים, הם בהחלט יכולים לסיים עם 9 מ-9 עד סיום העונה.

מכבי חיפה יכולה לנצח את נתניה, אבל אין ספק שבמשחקים אחר כך היא תחזור לאבד נקודות.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

טביב כל-כך רצה פלייאוף עליון בשביל משחקים נגד חיפה, מכבי והפועל ועד שהוא מתקרב למטרה שהציב הוא צריך להתכונן למשחקים מול רעננה,ק״ש ומכבי פ״ת שכמות האוהדים ששלושת הקבוצות האלו ביחד הביאו במשך כל השנה לא מספיקה אפילו כדי למלא את טדי.

עדיין אבל קיים סיכוי סביר בהחלט שבית״ר תסיים מחוץ לשישיה, המשחק מול רעננה עוד שבועיים יהיה זה שיקבע, בשבוע הבא מול מכבי כל נקודה שנשיג זה בונוס.

Don Joan Roman ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כל תוצאה מלבד ניצחון נתיינתי מבטיח מעשית את המקום של בית״ר בפלייאוף העליון, קשה לי להאמין שנדפוק את זה.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שליש מהנקודות של הפועל עכו הושגו מול הפועל תל אביב.
    זה בלתי נתפס.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

צפיתי היום במשחק של מכבי והוא באמת שהיה קשה לצפייה. כמעט ומבלי מצבים, לא יוצרים, איפה הדורסנות של העונות הקודמות?
    כמה קשרים עם אופי הגנתי אפשר לשחק פאקו ? כמה? איזו סיבה יש מול בני סכנין בבלומפילד לשחק עם אלברמן, איגבור וראדי? ובסוף בדקה ה 70 אז גם אייבנדר במקום בן בסט ושוב זהבי חלוץ.
    אומרים שלמאמן לוקח זמן עד שלומד את הקבוצה, עד שהסגל מתגבש, אבל אצל מכבי אני לא רואה שום שיפור, שום התקדמות, כלום.

ועם כל זה, מכבי עדיין תהיה אלופה, לא כי היא כל כך טובה, אלא כי קרית שמונה משחק כזה תסתיים ב 1:1

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לפי הטלוויזיה היו למכבי 24 איומים על השער. אני באמת לא מבין מה אתה רוצה. חלוץ יותר טוב מבן בסט מסיים את המשחק עם צמד, ובן חיים גם החטיא בשלומיאליות.
    איגיבור שיחק בעיקר בחלק ההתקפי ויצר מספר גדול של מצבים היום, כולל מסירה ענקית לבן בסט על 50 מטר בדקה ה-25. ככה שאי אפשר לומר שהוא תופקד כקשר בעל אופי הגנתי. גם ראדי, כרגיל, לא ממש עשה הגנה.

הכניסה של איינבינדר הייתה לגמרי במקום. מרגע שבן חיים נכנס על חשבון איגיבור, מכבי דיי איבדה את זה והפכה לחדירה יותר. סכנין התחילו קצת לעשות קולות של שליטה, ומכבי מבחינתה לא ממש הצליחה לעשות משהו יעיל וטוב. להערכתי, בלי לדעת נתונים מדויקים, החזקנו בכדור בערך 55% מהזמן בין שני החילופים (לעומת מעל 70% לפני ואחרי), והגענו לפחות התקפות ואיומים על השער בממוצע לדקה.

אותי מדהים כמה תקשורת יוצרת דעת קהל, וזה מבלי לזלזל באינטיליגנציה והראייה שלך. גם לי קורה שאני צופה במשחק פעם אחת וחושב משהו אחד, ואז כשבוחן לעומק מבין שזה משהו אחר.
    פאקו הוא הכל חוץ ממאמן הגנתי.

10. קשר שמאלי Member

אין להם מספיק איכות.. בשביל לעשות משהו באירופה בעונה הבאה הם יהיו צריכים להתחזק בלפחות 4-5שחקני הרכב חדשים

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

עוד הפעם האיומים לפי הטלויזיה?
    אף אחד לא יוצר אצלי דעת קהל וראיתי את מכבי בחודש האחרון משחק אחרי משחק אחרי משחק.
    התקשורת גם אומרת שמכבי יכולה לאבד את האליפות לקרית שמונה, איזה קטע, אני דווקא ממש לא חושב ככה.

Civil ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. Civil Anti Madridista

@orimor2212 חתיכת בלבלן אתה שזה פלא טבע. מזה משנה מה הפילוסופיה שאדון פאקו דוגל בה? משנה מה אנחנו רואים על הדשא.
    גם ברצלונה קבוצה התקפית (קצת יותר ממכבי ת"א) ומול מלאגה היא כמעט ולא הגיעה לאיומים של ממש על השער.
    לגביי איגייבור כרגיל את שופך סופרלטיבים על נשימה שהוא נותן, אבל גם מתעלם מהמציאות כשהקהל אמר את דברו בחילוף עם טב"ח.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הקהל בהכרח צודק?
    נוסא שעיר לעזאזל ומפילים עליו כל דבר רע שקורה במשחק של מכבי בלי שום קשר למציאות. האיבוד הראשון שלו היה בדקה ה-50, והוא סחט בעקבותיו בוז שהמשיך עד החילוף. הקהל האידיוט הזה קובר שחקנים.
    לפני ששרקו לו בוז, הוא נתן אחלה מחצית, ואפילו בלט בהתקפה. אפילו בתקציר המשחק תגלה שהוא לקח חלק בכל המצבים במחצית הראשונה (גם בנה את המהלך של הגול עם התנהלות נהדרת באגף לפני שמסר לראדי).

מכבי שיחקה היום לא משהו, כפי שהיא משחקת כבר המון זמן, אבל יכלה לסיים את זה ב-4-0 אם טב"ח היה קצת יותר מדויק ובן בסט מוצלח יותר. איבדתם כל פרופורציה.

14. Civil Anti Madridista

אז עכשיו אתה מוכר את הקהל? מה יש, עד לא מזמן דווקא היה לך נוח להשתמש בו כעוד משענת לסטטיסטיקות הריקות שלך.
    מנפנף פה בשליטה האבסולוטית שלכם בכדור נגד פאקינג בני סכנין, ובלא פחות מ24 איומים לשער(!!!!) על מי אתה עובד תגיד לי?

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה. תמקד אותי על מה יש לך ביקורת.
    מתי דיברתי על קהל כשכתבתי על היכולת של הקבוצה?

מצב נושא:
הנושא נעול.