מחזור 24 בליגת העל: ברדה מנצח את ק״ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏27/2/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Turgi Guest

אני חייב להגיד שאני לא מבין מה ההבדל בין חיפה שניצחה אתמול חיפה שניצחה את אשדוד ושבוע אחר כך נראיתה כמו מועמדת לירידה נגד הפועל תל אביב.
    עטר, הוא החתמה מצויינת, אבל חוץ מזה לא היה יותר מדי.

2. abcd Member

לא מסכים בכלל. נכון שהוא לא היה טוב היום אבל צריך לזכור שבמשחקים כמו אלו שהוא לא מקבל בהם שום עזרה(אבל כלום!) הוא חי על חוסר ריכוז של הבלמים מה שלא קרה אפילו פעם אחת. אי אפשר להגיד שהוא לא התאמץ או עשה דווקא.

4. אין ספק שהגיעה לו נקודה, הופעה גדולה וחבל שאף אחד לא יזכור אותה. היו לו כמה משחקים כבר בהם הוא נתן כמה הצלות ענק אבל ברובם הפסדנו וחבל.
    5. רומאריו במגמת שיפור אבל לאלישע אין מה להיות מאוכזב, יש לו שחקנים טובים יותר במקומו.
    7. הצלה יפה אבל כדור קצת חלש, עמדתי ממש מאחורי השער ולא באמת חשבתי שהוא לא יגיע לזה.
    8. לא ממעריצי ירין, אפילו לא קרוב, אבל קשה לי לבוא אליו בטענות על הגול הזה(אם התכוונת לראשון). כדור רוחב חזק מקרוב, עמד במקום הנכון כדי שיפגע בו אבל לצערנו הגיע ישר לשחקן היחיד במגרש שידעת שלא יפספס את ההזדמנות הזאת.

3. henry1 Member

אם נתניה לא מבקשת לפסול את מנשה משיח מהמשחקים שלה מגיע לנו להמשיך להידפק על ידי השופט פח הזה. מתחילת המשחק הוא הבהיר שהשיפוט יהיה ביתי וזה התבטא בשליפת צהובים ללא הבחנה בחלק הראשון של המשחק (3 לנתניה 0 לחיפה) כאשר היה אפשר לוותר לפחות על שני צהובים. לעומת זאת, כשמשיח בא לשלוף צהוב לבניון, הם החליפו ליטופים אחד עם השני והצהוב נשאר בכיס.
    פנדל ברור לנתניה שלא נשרק. בניון הושיט את ידו ומנע מהכדור להגיע לשער. אם זה היה הפוך אין ספק בכלל שמשיח היה נותן פנדל. והיו את כל השריקות הקטנות האלה שהטריפו אותנו אבל הן מחליקות כי לא הייתה שום שערוריה.

נכון, לא הפסדנו בגלל משיח. חיפה היו טובים יותר, הגיעו ליותר מצבים וניצחו בצדק. סגירה נכונה שלהם על קאיודה וערן לוי (לא יודע איך זה נראה בטלוויזיה, אבל לא ראיתי חוסר מאמץ מצד קאיודה) ובכך כל החלק ההתקפי שלנו שותק, אבל אם משיח לא היה מתעלם מהפנדל, המשחק אולי היה נראה אחרת...

מאחל למשיח הרבה בריאות ושלא יצליח להוציא שריקה אחת יותר בחייו. פח אשפה של שופט.

4. alexshw Member

איזה ללא הבחנה. נתניה באו לפרק

5. Civil Anti Madridista

נתניה באה לקחת רגליים, ותגידו תודה שאבו עביד השלים 90 דקות.
    פנדל? אין לי מושג על מה אתה מדבר.

משפט לגביי עטר - תורג'מן הפישר שהעז לבקש "הבהרות" כי הוא לא משחק, צריך לקחת את עטר בתור חונך
    לסתום את הפה, ופשוט לראות וללמוד. אולי אח"כ ייצא ממנו משהו.

6. Turgi Guest

לא אמרו שעמאשה שוחרר?

7. עידן444 Member

צהוב לאבו עביד- נמהר ולא מחויב!
    צהוב לחסן- נמהר ולא מחויב!
    צהוב לפירס על שהתעצבן אחרי שריקה על עבירה שלא היתה!

3 צהובים שבהחלט אפשר היה להמנע מהם.

בשלב כלשהו הציגו בשידור סטטיסטיקה שנתניה עשתה 8 עבירות מתוכם 5 של בן שושן. זה אומר שאבו עביד קיבל צהוב בעבירה ראשונה, וכך גם חסן.
    ולמה שאבו עביד לא יסיים את המשחק? מה ציפית? שבשתי עבירות של כדורגל, מעט באגרסיביות ובלי שום גסות הוא יקבל צהוב ואדום?(האמת שבמקרה של משיח הכל יכול להיות...).

לגבי הפנדל זה מצב של 50/50. אני רק יכול לספר לך שמשיח מספר פעמים שרק נגדנו פנדלים על פחות מזה...
    אם הפנדל שקיבלנו נגד ב"ש היה צודק וזה לא פנדל אז אין ספק שמדובר בעיוות רציני של החוק. אני יכול למצוא לך מקרים ששופטים שרקו על זה פנדל, אבל אני מדגיש, נגד הקבוצה שלי לא הייתי רוצה שישרקו כזה פנדל על אף שאם הכדור לא פוגע ביד של בניון יש סיכוי טוב שהוא הולך לשער.

האמת שכשאני רואה שמשיח בה לשפוט אותנו אני ממש מאבד את החשק לראות את המשחק. אני מכין עצמי מראש שנצחון אני לא הולך לראות, וגם אם יגיע לנו לנצח הוא ימצא דרך למנוע זאת מאיתנו.
    אפילו כשופט רביעי לפני שבוע הוא ידע לגרום נזק כהביא להרחקה של רוני לוי.

כמה שאני שונא את השופטים, אין שופט שרמת התיעוב כלפיו אפילו קרובה למה שאני חש כלפי הכלב הזה!

8. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

יש חוק שלא נותנים צהוב בעבירה ראשונה?

alexshw אוהב/ת את זה.
  9. עידן444 Member

לא, אבל העברות של אבו עביד וירין חסן לא היו שוות צהוב, ואף שופט מלבד מנשה מסריח לא היה שולף אותם. אתה יכול לא לקבל את מה שאני אומר ולהגיד שאני מדבר שטויות, אבל אחרי אינספור משחקים שהכלב הזה פירק אותנו- כך אני מרגיש.

10. alexshw Member

היה שם צהוב על ויכוח עם שופט.

11. עידן444 Member

כן... גבר... אסור לדבר איתו...
    חכם גדול על ילדים צעירים! זה מה שהוא!
    אפס מאופס!

12. alexshw Member

שוב שיחקתם נוקשה מאוד חצי ראשון. לא ראיתי בעיה בצהובים.

13. עידן444 Member

שמע, לא הייתי במשחק. גם השדרים תהו לגבי השליפה המהירה.
    אני חייב להיות הגון ולהגיד שלפני כמה שבועות במשחק שלנו בפ"ת הוא עשה אותו דבר להפועל פ"ת. מילא אותם בצהובים, אבל האמת שידעתי בתוך תוכי שגם אם יהיה רצח הוא לא יתן שם לאף אחד כרטיס אדום, ואכן כך היה. כל החלק האחורי כולל הקישור האחורי של פ"ת היו עם צהובים כבר במחצית.
    גם שם הוא לא הכריע את המשחק, אבל זה כל הקטע, גם כשהוא לא מכריע את המשחק אי אפשר לראות אותו!

14. Civil Anti Madridista

אם יש קבוצה בליגה שהשופטים אכלו אותה העונה זה אנחנו.

השיפוט אתמול לא היה לטובת מכבי חיפה, נתניה פשוט שילמה את המחיר על האגרסיביות יתר שלה בחצי השעה הראשונה
    ואם רומאריו לא מקבל צהוב על דיבורים עם השופט, אז הוא מקבל אותו בעבירה מאחור על טוואטחה.

15. abcd Member

אין חוק שאוסר לתת צהוב על עבירה ראשונה אבל כדי לתת צהוב לשחקן אחרי דקה של משחק צריך להיות משהו טיפה מעל פאול רגיל של צהוב, ככה לפחות אני חושב. הפאול של אבו עביד היה בצד השני של המגרש אז אני לא יכול להגיד אם זה היה המצב שם.
    אחר כך היה יותר חיפוש של שחקני חיפה להוציא ממנו את הצהוב השני מאשר אגרסיביות יתר שלו.
    הצהוב של פירס היה שערוריה, את של חסן אני לא זוכר.
    בסוף המשחק השחקנים של חיפה העיפו כדורים החוצה אחרי השריקה וכל פעם משיח רק הסתכל עליהם ואז הם סימנו לו "סליחה" אז הוא התעלם. אם אתה לא יכול להשתפר לפחות תהיה נייטרלי

מצב נושא:
הנושא נעול.