מחזור 24 בליגת העל: ברדה מנצח את ק״ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏27/2/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

התרגש כי הרגיש שהוא לא טוב והקבוצה נפגעת מזה וגם דפק 2 החמצות גדולות בחצי הראשון.
    קטן במקומו היה ממשיך לנופף בידיים בעצבנות גם בחצי השני ולתפוס את הראש כשהוא משוטט בעיגול האמצע.

2. kufsa Member

הדחליל הזה בקושי מכניס מול שער ריק(בכושרו הנוכחי), עד שהבקיע ברור שיבכה מרוב אושר.

3. Turgi Guest

לא מבין איך עטר לא עשה דבר בצרפת.
    מה עוד צריך כדי ששחקן ישראלי יצליח באירופה?

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אופי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנוגע למכבי נתניה. כל המחמאות לרוני לוי איזה הבדל בגישה ובמשחק בינו לבין יוסי מזרחי, ומוסר התשלומים כמעט שלא השתנה...אבל אני חייב להצדיע לשחקנים של נתניה, מקצוענים אחד אחד, באים, משקיעים, מתנתקים ל-90 דקות, אם אני מאמן קבוצת כדורגל, אני רוצה שחקנים כמו שיש בנתניה. ואף מילה על אלי שגב האפס שמזיין לעובדים שלו את הצורה, על כלל עובדי המועדון.

אתה באמת משווה בין ההגנות בצרפת לליגה פה? גם בן בסט התפלקה לו עונה וחצי מהסרטים בברסט. עבר לקבוצה יותר טובה כמו טולוז התרסק ובשביל להוכיח את זה גם דואג להתרסק במכבי...גם מליקסון פרט לפנדלים לא עשה שום דבר בואלנסיאן. ושכטר? לצערי אין פה בכלל קשר לאופי, בואו נדבר תאכלס, השחקנים הישראלים לא מספיק טובים לאירופה. תאכלס? בשביל לראות אחד שהצליח בליגה הצרפתית צריך לחזור לטל בנין בקאן, שמשם הוא עבר לשחק בברשיה ופתח לפני אחד בשם אנדראה פירלו אז ילד 20.

6. alexshw Member

חוץ מזה גם צרפת היא ליגה הגנתית, קשה לחלוצים. תראו את ממוצע השערים שם.
    בארץ עטר חוגג, הוא פשוט חיית רחבה ועושה תנועה טובה מאוד למרכז ומאוד חד. רק מתאר לעצמי מה תורג'מן ואבוחצירא היו עושים במצבים מהם הוא כבש.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מעיד על כלום מה שכתבת. גם על הליגה האיטלקית נוהגים במשך שנים להגיד שהיא הגנתית אבל ב-2010 סתם כי אני זוכר את זה בגלל אינטר הליגה האיטלקית היתה עם ממוצע הכיבושים הכי גבוה באירופה...להגיד ממוצע שערים זה לא משהו שיחזיק מים. מה גם שלהגיד על ליגה ששלל כוכבים משחקים בה והכסף לא מפסיק לזרום אליה בשנים האחרונות, הגנתית זה בדיחה.

8. עידן444 Member

אתה באמת מתפלא ששחקן כמו עטר לא הצליח באירופה?

9. kufsa Member

אחד היה בועט לעבר המתופף של הקופים הירוקים והשני בטח היה מחליק או משהו בסגנון.
    משחק טוב ורב ארועים, חבל לי בשביל הקבוצה שלי שלא יצא לפחות תיקו.

alexshw אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

רמת ההגנות באיטליה הדרדרה ביחד עם כל רמת הליגה. חוץ מזה זה לא רק רמת ההגנות, אלא בכלל קשור לסגנון בו רוב המאמנים מעדיפים לשחק.
    קח את נאנט של שכטר, הם שיחקו עם חלוץ אחד - מה שבפירוש לא מתאים לשכטר ולכן היה לו מאוד קשה לעשות שם משהו.

11. Raulito Madridista

http://www.israelsport.co.il/digiweb/userfiles/images/%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91/%D7%93%D7%A8%D7%91%D7%99%20%D7%98%D7%95%D7%98%D7%95%20-%20%D7%99%D7%A9%D7%99%20%D7%A0%D7%90%D7%9E%D7%9F/Shay_Abutbul-derbi-1.Xxx
    =

http://www.mynet.co.il/PicServer2/28102008/1746941/a001_wa.Xxx

יכול להיות שזו סתם תחושת שקר כזו, אבל במחזורים האחרונים יש קצת יותר עניין בליגה, רמת הכדורגל עלתה.

שיקומו כל הפרשנים שקטלו את הרכש של מכבי חיפה בינואר, הבעיה היחידה שלה היא עמדת המאמן. קאמרה רכש מעולה וגם צמד החלוצים, ברור ששכטר ועטר גם כשהם עדיין חלודים - טובים פי כמה מכל מיני יצורים כמו עמאשה ואבוחצירא או תורג'מן.

אני כן רוצה לראות את יוסי בניון ממשיך בעונה הבאה ופורש אחרי עונה קצת יותר נעימה הן ברמה האישית והן מבחינה קבוצתית. הרי ברור שחיפה נכשלה העונה כישלון חרוץ וגם פלייאוף עליון יפה, נניח שקר כמו הפועל ת"א אשתקד - לא יסתיר זאת. מה גם שאם נשווה בין המקרים - לחיפה לא היו צרות כלכליות על הראש ובעלים פח, כך שהכישלון המקצועי הוא הרבה-הרבה-הרבה יותר גדול.

- מכבי נתניה - שאפו באמת, כנראה היא תהיה בפלייאוף התחתון אבל היא קבוצת התחתית הטובה ביותר. רוני לוי מאמן ענק. היו ימים העונה שהשחקנים ביישו את החולצה ויצרו תחושת גועל, אבל בחודשיים האחרונים השחקנים מוסיפים הרבה כבוד לקבוצה, לספורט.
    - מילה על הפועל באר-שבע - 8 נקודות מתוך 12 במשחקים נגד מכבי ת"א ועירוני ק"ש, אחוזים גבוהים יותר מהעונה שעברה. אבל את האליפות לוקחים נגד, אתם יודעים...

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור תעשה לי טובה, מכבי חיפה קבוצה בלי הגנה וזה לא היה שונה גם היום, וכבר כתבתי באחד הדיונים, מכבי חיפה חכמה על הקבוצות במקומות 7-14, שרובן הגדול יותר חלש ממנה. מול הקבוצות במקומות 1-6, מכבי חיפה הוציאה השנה 3 נקודות מ-36, אם אתה חושב שעם החיזוק של ינואר בדמות שכטר (נותנים לו מחמאות למרות שאני לא רואה הבדל בינו לבין אותו שחקן של לפני שנתיים, חלש), קמארה ועטר זה איזושהי הצהרת כוונות אז אתה נאיבי. מכבי חיפה כהרגלה ב-4 שנים האחרונות, משחקת בלי לחץ וכשאין לחץ, הרבה יותר קל, ואף אחד לא חשב לרגע שחיפה חלילה תרד, זה לא שהיא היתה במצב של הפועל עכו עכשיו עם כלל השחקנים. להגיד משהו על הרכש של מכבי חיפה עכשיו זה בערך אותו דבר כמו כתבות תומר לוי בקיץ בסגנון של "רואים עבודה של המאמן, מכבי חיפה השנה תלך על כל התארים" ואז במחזור 3 כל הרפש האמיתי יוצא ומסתבר שלא עשו כלום בפגרה פרט להוציא כתבות ליקוק. אני יגיד לך יותר מזה, מכבי חיפה זו קבוצה בלי קישור גם, וכל עוד יש לה שחקן כמו חן עזרא בהרכב, אליפות היא לא תיקח פה גם אם יהיה לה תקציב של 16 מיליארד שקל.

13. קשר שמאלי Member

אתם לקחתם 2 אליפויות עם טל בן חיים בהרכב
    קרית שמונה לקחה אליפות עם אבוחצירה בהרכב
    אבל מכבי חיפה לא יכולה לקחת אליפות עם חן עזרא

מצחיק אתה

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. alexshw Member

אתה יכול לבדוק גם בנתונים, הרכש כן משפר את הקבוצה שסופגת פחות(בפירוש פאס מחזיק את ההגנה) וכובשת יותר(עטר), אבל שוב אין לנו בפועל מאמן על הקווים זה הורס המון. ברור שזה עדיין לא סגל לאליפות וצריך לעשות מהפכה, אבל אין ספק שהרכש מחזק את הקבוצה.

דור, אם בניון רוצה להמשיך עוד עונה ולהמנע כמה שאפשר ממפח נפש, אז בשביל זה צריך לבוא מאמן שלא יבנה עליו את הקבוצה. שהוא יתפוס את המקום של תוסף לדלק. להכנס כמחליף פה ושם.
    חושש מאוד שזה לא יקרה בגלל שהמערכת במכבי חיפה רקובה.

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כמה שאני זוכר אבוחצירה כבש בקריית שמונה כמו כל השנים שלו בחיפה.
    טב"ח לא היה במכבי באליפות הראשונה. היה בהפועל, רק שנה שעברה הצטרף, והוא לא היה שחקן הרכב בשנה שעברה, יותר רוטציונר.
    וכן מכבי חיפה לא יכולה לקחת אליפות עם חן עזרא, אנחנו כבר סופרים 3 שנים של המנהיג הבלתי מעורער החדש שפרט מלחשוב על עצמו לא עושה כלום.

מצב נושא:
הנושא נעול.