מחזור 24 בליגת העל: ברדה מנצח את ק״ש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Feb 27, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חייבת לזכות בטראבל (לדעתי כבר קרה בישראל), אבל גם אם תזכה זה לא יפיל אף אחד מהכסא. זאת הליגה הכי חלשה שהייתה כאן מאז האליפות ההיא של קריית שמונה.

כשאנשים יזכרו עוד כמה שנים בקבוצה של מכבי השנה, אף אחד לא יזכור אותה כאחת מהגדולות שהיו כאן, גם אם תזכה בטראבל.
    בתקציב של מכבי אפשר היה לבנות סגל טוב יותר.
    וגם עם הסגל הנוכחי, היה אפשר לשחק כדורגל טוב הרבה יותר.

לא ראיתי את המשחק של מכבי ולכן לא יודע מה היה בחילוף של איגבור, יודע שברוב המקרים הקהל הישראלי מבין כדורגל בניגוד להצהרות שלך ממקודם (שלפי מה שאני הבנתי היו כלליות ולא היו קשורות למקרה X).

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הקהל הישראלי לא ממש מבין בכדורגל, לפחות לטעמי, אבל בלי שום קשר בעניין איגיבור הבעיה נובעת המון מקיבעון, סטיגמה, ואולי גזענות. הבחור שעיר לעזאזל. בלי לשים לב אנשים, גם פה, כותבים עליו דברים שלא קשורים למציאות.
    אתמול מרגע שאיבד בפעם הראשונה (בדקה 50!) שרקו לו בוז בכל נגיעה בכדור וכשהוחלף זעקו יש.
    בתום המשחק שער 11 עשה תיקון לפחות ושר לו.

זה היה מביש ומחליא.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה היה אתמול עם הקהל (גם לכם יש חלק רקוב וגזעני, אותו החלק שנטפל לראדי לא פעם), כן יודע שגם אם אתה חושב שאיגבור הוא עילוי, בוודאי לא מדובר במשהו שהוא חד משמעי, ושגם אני במשחקים שראיתי אותו לא נפלתי מהרגליים. יותר מזה, אני זוכר שבמשחק מולנו ניסיתי להתמקד בו אחרי שקראתי כמה הודעות שלך שמשבחות אותו ואז כגודל הציפיה כך הייתה גם האכזבה.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ואתה, אדון ״אתה טועה ואין לי מה לפרט״ אורימור, ממש מבין כדורגל. כולם רואים דברים אחרים ממך, כולם טועים. אייגיבור הוא שחקן על, אמנם אין לך שום דבר שיתמוך בטענה זו, אבל הוא שחקן על.

יאללה קריית שמונה היום. לא בגלל באר שבע, אלא בגלל מכבי.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני תמיד דואג לנמק את מה שאני כותב, בעיקר בויכוחים על איגיבור.
    בחיאת, מה אתה רוצה? אתם בוחרים לא לקבל נתונים סטטיסטיים.

וכן, אנשים שבטוחים שקבוצה התקפית כמו כמות החלוצים בה, ומשתגעים על שחקן כמו ראדי שמסריח על הדשא בעוד שמשמיצים שחקן כמו איגיבור (שאני לא יודע למה אתה חושב שאני היחיד שרואה בו את האיכויות. גלישה קצרה בפורום פה ובפורום השחקן תוכיח לך שזה ממש לא נכון), הם אנשים שלא מבינים בכדורגל.
    לא כזה קשה ללמוד, פשוט לחפש, לקרוא ולהיות פתוח.
    אבל מצד שני, כשמיטרוביץ' נבחר על ידי קהל האוהדים לשחקן החודש, רק כי כבש שני שערים יפים, למרות שהוא אולי הקשר הסטטי בעולם פרט לערן לוי, כנראה שאין תקווה.

6. Civil Anti Madridista

דבר החופר במיטבו, איך אתה נהנה להתרחץ ברוטב של עצמך זה פשוט מחזה בלתי נתפס.
    הביקורת על איגייבור נובעת מגזענות? תרשום עוד גנבת דעת לרפרטואר המפואר שלך.
    כדורגל זה לא מדע טילים, ותרשה לי לחדש לך שאתה הוא החסר מושג. זה שאוכל לכולנו את הראש ועושה את איגייבור ליאיא טורה.

Last edited: Mar 1, 2015
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

"בלבול צפוי להמשיך ולתת קרדיט לאלעד גבאי בעמדת המגן הימני, למרות לחצים שהופעלו על המאמן להחזיר את אייל משומר".
    עד מתי המועדון החולה הזה ימשיך עם הגישה שלו?

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגזען היחיד פה זה אתה שאתה בכלל מעלה את העניין הזה. אני בטוח שרוב ה"גזענים" שלא נופלים מאיגיבור יציינו את אניימה, בואטנג ויעקובו בטופ 5 זרים שדרכו פה.

9. Civil Anti Madridista

בלבול לא מאמן, אבל הקפאת משומר זו נקודת הזכות היחידה שלו וגם את זה רוצים לקחת ממנו?

alexshw likes this.
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא התייחסתי אליכם, אלא לשורקי הבוז בקהל של מכבי, ובכוונה כתבתי "אולי".
    את הקללות ששמעתי אנשים מקללים אותו אני מעדיף לא לכתוב.

סיביל, כשאתה כותב למישהו שהוא חסר מושג, תסביר למה אתה חושב ככה. שמת לב שתמיד שכותבים שאיגיבור פלופ כותבים "זה מה שרואים בעיניים", אבל לא מרחיבים מה בדיוק רואים שעושה אותו כזה נפילה. רק אמירה כללית.
    אז יאללה - תרחיבו, באמת. לי זה נראה כאילו יש קונצנזוס מסוים, ואף אחד לא יכול להצביע על הסיבות לכך, אז פשוט זורמים עם זה.

11. Civil Anti Madridista

הוא לא זר נפילה כמו אוסף הזרים מתחנה מרכזית שיש להפועל ת"א, אבל הוא גם לא גדול כמו שאתה מנסה לעשות אותו ועל זה המחלוקת בינך לשאר העולם. גם אם תמשיך בניסיונות שלך לסנוור את כולם בסטטיסטיקות ריקות, ותכנה בעלי דעה כמפגרים רק כי הם מעזים לחשוב אחרת ממך - לא תשיג בזה כלום ורק תקבל בראש. מכבי ת"א יכולה וצריכה להתחזק בזרים איכותיים יותר ממה שיש לה כרגע, במיוחד אם היא שואפת להתקדם בזירה האירופית כי בארץ אין לה תחרות פשוט.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אורימור, להגיד שאתה מנומק זה כמו להגיד שפאקו מאמן טוב, חיפה מתנהלת נכון ובית״ר באמת משחקת כדורגל. זה פשוט לא נכון.

itzik.miro and Abu George like this.
  13. עידן444 Member

על שלושתם אפשר להתווכח:)

ובלי קשר...
    איזה גול של ברדה!

14. קרלס פויול5 Member

והנה הלכה לי הפנטזייה שק"ש תגנוב אליפות.
    סעמק

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעולם לא זכתה קבוצה בטראבל בישראל. היו דאבלים כמובן של אליפות וגביע למכבי, הפועל, חיפה, בית"ר, היו דאבלים של אליפות וגביע הטוטו לדוגמא קריית שמונה, והיו גם דאבל + שלב נוק אאוט באירופאית של הפועל ב-2010. זה המקסימום שאני זוכר. טראבל לא היה מעולם, גם לא דאבל + שלב בתים באלופות או טראבל + בתים כלשהם באירופאית. יש עוד כמה דברים שעדיין לא קרו בכדורגל הישראלי. טראבל של אליפות, גביע וגביע טוטו עם או בלי אירופה, זה גם לא היה כמובן.

Thread Status:
Not open for further replies.