מחזור 24 בליגת העל: בית"ר מנצחת בדוחא; בפסגה ב"ש שומרת על פער 3 נק'

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Feb 24, 2017.

1. אצטדיון למכבי Member

מה לעשות, אנחנו במדינה דמוקרטית שבה התקשורת מחוייבת להעביר מידע אמין לאזרחים.
    אם וואן משקרים, אז אותו דין כלפם: לפטר את הכתב, לערוך שימוע לעורך, להגיש תלונה במשטרה נגדו אם יש צורך בכך, לפרסם הודעת התנצלות ולפצות את סכנין כספית.

אני לא תמים ואני יודע שהתקשורת בארץ לא אמינה, אבל בדרך כלל, חוסר האמינות מתבטאת בהוצאת דברים מהקשרם ולא בשקרים של ממש, המילים במקרים כאלה נבחרות בקפידה, וגם בדרך כלל זה מלווה באינטרס לנגח את הקורבן. ופה אני לא מזהה אינטרס שכזה.

גם סכנין לא כאלה תמימים ולא הייתי ישר שולל שהכרוז אכן אמר משהו בסגנון.

2. עידן444 Member

נו, אז מה לא מדוייק במה שכתבתי?
    כולם ערבים:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Raulito Madridista

מי שעוקב אחרי הפוסטים שלי מאז שאני כאן ידע ששכטר הוא השחקן שהכי אהבתי בהפועל הדורסת של הדאבל. ורמוט אמנם הביא את הקסם והיו דה-סילבה ואניימה, זרים שלא יגיעו לכאן גם עוד מאה שנה - אבל שכטר היה השמח, האיש וכוח ההרתעה, גם אם חלה נסיגה ביכולתו לקראת ההמשך. ב-2017 יש לשכטר עשרה שערים והוא בכושר הטוב ביותר בקריירה שלו מאז הדאבל או הגול והכיפה נגד זלצבורג אם תרצו. מהיר, תכסיסן, בלתי-צפוי, משחק התקפה שלם. זה רק עניין של זמן עד שיחזור לנבחרת והאמת שמגיע לו. כואב לראות אותו ככה פורח בבית"ר. זוכר עוד את הדיונים ב-'שדים' על שכטר - 'אל תיגעו בו', נו באמת. בית"ר משחקת מצוין והיא 'הייתה צריכה' להיראות ככה כבר לפני 10-12 מחזורים. מקום שלישי זו לא מילה גסה, ואולי גם גביע.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם שכטר יכבוש עוד 30 שערים עד סוף העונה הוא עדין לא יתעלה על זה שהצליח להחזיר את מכבי תל אביב למירוץ האליפות, מאז הפועל תל אביב הוא לא השפיע בצורה דומה על מירוץ האליפות.

5. אצטדיון למכבי Member

למה עוד 100 שנה? עוד מיליון שנה.

6. abcd Member

שכחת גם שאנחנו והם קיבלנו רדיוס בלי קהל. להם העונש בוטל ולנו נרמז בעדינות שעדיף לא לערער אם אנחנו לא רוצים הפחתת נקודות. לגיטימי בסה"כ.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כבר משחק שני שאין אוהדי בית״ר באצטדיון, אוהדי ואנשי סכנין מתפרעים ומאשימים את האוהדים שלנו משום מה.

גועל נפש. הגיע הזמן שמישהו יעמיד אותם במקום.

8. Doritoz FCBJ - RMCF

ממליץ לקרוא את הפוסטים האלה של שני אנשים שעובדים במועדון - מנהל התוכן רועי נעים והדובר אושרי בן ציון דודאי.
    רק מראה כמה סכנין צריכים לחטוף וחזק, נכון שיש להם סיבה טובה לשנוא אותנו, אבל מה שקורה פה זה כבר בריונות ועבריינות על כלום, מצד ההנהלה ומהשחקנים שלהם, וזה כשאין קהל אורח.

Last edited: Feb 27, 2017
  9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הייתי בדוחא יותר מפעם אחת עוד הרבה לפני המקרה בשנה שעברה, תמיד חטפתי.
    יריקות, אבנים, קללות, אפילו קריאות "איטבח אל יאהוד" פעם אחת.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עם כל הבלאגן שהיה עם ראיקוביץ' זה התמוסס לו, אבל אחרי אותו משחק ה"מאבטחים" הללו פשוט הכו שחקנים של מכבי, את שלומי אזולאי כמעט חנקו ופשוט גררו אותו באלימות איומה תוך כדי שנותנים לו אגרוף או שניים.
    זה היה פשוט ביזיון שאני עד היום רותח שלא ניתנה עליו הדעת.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו מופתע? ככה זה כל פעם בדוחא, עם קהל של בית"ר ובלי קהל של בית"ר. זה כמו הניסוי של להוציא מהשקע ולהחזיר, קל לגלות כך איפה מקור הבעיה והפלא ופלא לא אוהדי בית"ר(ואני אציין שוב, יש לנו חלק נוראי ומבחיל בקהל) הם הבעיה במפגשים בין הקבוצות.
    רק תנו לערבים הזדמנות להתפרע ולצאת נגד משהו שמייצג ישראליות או יהודים ויאללה סיבה לחגיגה. אלימות, קללות, יריקות, זריקת חפצים. הכל כשר. תשאלו את מכבי ת"א ואוהדיה איך הייתה ההרגשה שהם הגיעו בעונה שעברה לפלייאוף בדוחא, אני לא הייתי אז בארץ אבל חברים אוהדי מכבי אמרו לי סופסוף אנחנו יודעים איך אתם מרגישים, זו לא הרגשה או אווירה של כדורגל או איזשהו מסגרת ספורטיבית. אווירת טרור בחסות ההתאחדות ומנהלת הליגה שכבר שנים נותנות גב לביזיון שם.

מצחיק לשמוע את התגובה המגוחכת של דובר סכנין, אני לא יודע אם מדובר בבן-אדם אמיתי או באסי כהן בדמות אבל הוא עושה צחוק מעצמו והמועדון. קל לירות את המילה "גזענות" על אוטומט כאשר העובדות לא מתיישרות עם התדמית שרוצים לצייר כלפי חוץ בסכנין.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דווקא שלומי? הוא סוס. בקלות מפיל אחד מהם.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לדעתי היה עסוק בלהיות בהלם.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשוב לאוהדי סכנין יותר, הרבה הרבה יותר. בלעדי בית"ר אין להם זכות קיום.
    החלק היחידי בקהל של בית"ר שהמשחק הזה מטריף אותם כמו את אוהדי סכנין הם החלק שמשויכים לימין הקיצוני כמו לה פמיליה ופעילי להב"ה וטרמפיסטים מהימין שלא באים לאף משחק ונדלקים שיש משחק נגד סכנין. בהערכה גסה הם אולי 5-10% מתוך כל הקהל של בית"ר.

וכבר כתבתי בהודעה למעלה תן לערבים ולא משנה אם אלה סכנין או אום אל פאחם משחק נגד קבוצה שמייצגת משהו ישראלי או יהודי וזאת סיבה לחגיגה. אני לא קונה את כל הבולשיט שלהם על דו קיום ורצון להשתלב, הצחקתם אותי. השלט שהקהל שלהם הניף אתמול והקריאות בכל משחק נגד בית"ר מספרות טוב מאוד את הרצונות והמחשבות שלהם עלינו. אם בית"ר הם ימין יהודי אז הם ימין קיצוני ערבי.

הדיבורים ואווירת המלחמה מגיעים בעיקר מהתקשורת שרוצה לייצר כותרות בכוח.
    מפמפמים שבועות לפני המשחק על "חשש למהומות או קריאות גזעניות" אז מן הסתם האווירה תתלקח.
    זה מזכיר לי שבקמפיין של גרנט חודשיים לפני המשחק נגד צרפת בעיתונות בישראל הזהירו מפני שריקות בוז בהמנון הצרפתי מכיוון שבארטז לא רצה להגיע ומרוב שדיברו על זה אז הנושא חילחל לתוך הראש של האוהדים ולפני המשחק כל רמת-גן שרק בוז בהמנון של צרפת. אתה באמת לא מבין מי מצית כאן את כל המהומה?

15. gilad16 Member

אתה כן תמים, במקרה הטוב, אם אתה מאמין לוואן כשהדובר של ביתר בעצמו אמר שלא הייתה קריאה כזו בפוסט שכולו ביקורת על סכנין.
    הביאו את התגובה לפה עוד פעם, אבל אם אתה לא תמים אז גם זה לא ישנה את דעתך.

Sir Alex Ferguson likes this.