מחזור 24 בליגת העל: בית"ר מנצחת בדוחא; בפסגה ב"ש שומרת על פער 3 נק'

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Feb 24, 2017.

  1. zivmay Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    8,249
    Likes Received:
    2,629
    אין מה שייקח ממכבי את האליפות העונה. הכל הולך להם, הם הרימו קצב, אלוהים עומד מאחורי ראיקוביץ, אף שחקן מרכזי שנפצע והם לא צריכים הרבה הזדמנויות בשביל להבקיע.
     
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    סקאריונה היה השחקן הטוב שלנו עד ינואר, נפצע יותר מפעם אחת, גולסה מושבת ליותר מחודש.
    לא אלוהים עומד מאחורי ראיקוביץ', פשוט לא מגיעים מולו כמעט למצבים לאחרונה, וכשכן הוא פשוט עושה את העבודה כמו שהוא יודע.

    ומספיק עם ההפועל בגרוש הזה, זה אפילו לא עמה יעמיק חינני.
     
  3. zivmay Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    8,249
    Likes Received:
    2,629
    לקחתם אליפות, תתחיל להפנים את זה.
     
  4. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    מניח שפספסתי את המקום שבו כתבו על זה, אבל חייב להגיד שבכל התקופה שאני רואה כדורגל לא ראיתי דבר מטומטם כמו הבישול העצמי של סוויסה. מה עבר לו בראש?
     
  5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,316
    Likes Received:
    10,479
    מסירה שצועקת ויצמן יער.
    לדעתי באותה שורה עם המשחק ההוא של אסולין בהפועל נגדנו עם ההחמצות המוזרות וההתגלגלות של אושרי לוי לתוך השער בזמן שהיה בכפ"ס.
    גם באולפן שניסו להתייחס למהלך הזה ברצינות לא יכלו והיו נבוכים, ראו על הפנים של יהונתן כהן ואוחנה שהם לא רוצים לומר מה שהם באמת חושבים על המהלך של סוויסה.
     
  6. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,693
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    באשקלון הכל יכול להיות
     
  7. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,399
    Likes Received:
    1,350
    קו המחשבה שלך וההודעות האחרונות שלך זה בדיוק קו המחשבה שיביא אתכם לאיבוד האליפות, בעוד אתה מתעסק במה מכבי עשו כדי להשיג נקודות, מכבי עןשה את העבודה שלה.

    Sent from my m3 note using Tapatalk
     
    amn, oFiRzZz and Nigel de Jong like this.
  8. אצטדיון למכבי Member

    Joined:
    Mar 19, 2015
    Messages:
    1,231
    Likes Received:
    408
    Gender:
    Male
    סימנתי לך היכן אתה מטנף במודגש והיכן אתה לא מדייק בקו תחתון. קצת קשה לסמן היכן אתה גם מוציא דברים מהקשרם.
    ואני בכלל מגיב פחות דווקא בתקופות טובות.
     
    Last edited: Feb 26, 2017
  9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,785
    Likes Received:
    2,428
    Gender:
    Male
    זה הרי היה ברור שלוזון באמת לא ישנה כלום.
    בגדול נפלנו חזק מאוד עם הזרים,אלושי זה לא שחקן שהיינו צרכים,אלא קשר קידמי,אזמי זה חלוץ שהבקיע 4 שערים בעונה שעברה..לדעתי אומר הכול,לגבי אוילפסון אני עוד אופטימי כי בכול זאת הגיע לפה שחקן עם רזומה ובגיל הנכון,רוקאביציה,מוסא,וכן המגן שמאלי זועק לשמיים. שלא לדבר על הספסל שאין לנו בכלל את מי להכניס.
    אתמול כבר מדקה עשירית התחילו עם השריקות בוז,מקווה שזה רק ילך ויגבר,די נמאס ללהיות הפראיירים של הליגה ושל שחר !!

    באמת שכואב לי להגיד רת זה,ואני מאוד אוהב ומוכיר את יענלקה,אבל הוא כרגע הבעייה.
    אם הוא לא יזוז הצידה לא יזכרו לו את כל השנים היפות וטובות שהוא נתן למועדון, הוא חייב למנות מנהל מקצועי שיתחיל לעבוד על העונה הבאה כבר מעכשיו,שיתווה דרך שילמד את הקבוצה,והכי חשוב שיביא לפה זרים שבאמת ישדרגו,ולנסות למשוך את הישראלים הטובים שיש בשוק (בוזגלו,אלו,קאניוק,דנינו,שלומי אזולאי הקשר)
     
  10. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    6 ניצחונות בית רצופים למכבי ת״א- זה לא קרה שנתיים.
    יש לי תחושה שעכשיו הדרך לאצטדיון וממנו הביתה קצרה יותר...


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    עד לפני כמה שבועות, גם אם היו משלמים לי בשביל לנתח את הסיכויים של הפועל ב"ש ומכבי ת"א לזכות באליפות והייתי יושב על זה שעות על גבי שעות, אני לא חושב שהייתי לוקח את ברק יצחקי בחשבון.

    בשנים תחת דניאל יאמר, כשמכבי נתניה הייתה בצמרת ושיחקה נגד ביתר ירושלים, הוא היה השחקן שחששתי ממנו יותר מכולם. הוא מסיים טוב מול השער, הוא יודע להעמיד שחקן מול שוער, הוא תחבולן ויש לו טכניקה מעולה.
    אם ברק יצחקי ממשיך בקו הזה עד סוף העונה (בלי פציעות בעיקר ולהמשיך להשתפר מבחינה גופנית), מכבי ת"א תהיה אלופה, כי זה שחקן שברמת הכדורגל כאן הוא כל-יכול.
     
  12. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    הנה הגרף שמראה את צמצום הפער בצמרת: הדריסה של מכבי| הנסיגה של באר-שבע

    http://www.interload.co.il/upload/212099.Xxx
    פער של 10 נק' במחזור מס' 13 ו-8 נק' במחזור ה-20, ותוך ארבעה משחקים מכבי מוחקת הכל, למרות שבאר-שבע עם משחק חסר.

    מכבי חזרה לתקופה שהיא כובשת גולים בקלות ודרך משחק קבוצתי נהדר ולא מהלכים אישיים, זה לא שטב"ח מקבל כדור ועובר שניים-שלושה שחקנים או אלברמן פתאום נותן פצצה מחוץ לרחבה - אלא כדורי עומק פשוטים וחכמים, תנועה נכונה של השחקנים ולא רק של דסה ומכבי נכנסת עם הכדור לשער כמו בגול השני של קיארטנסון והאמת שגם הגול הראשון מעולה. זה רק מראה עד כמה ארבלדזה היה זר לענף למרות שגם השחקנים אשמים. רובן מיקאל נראה שחקן לא רע וגם מיכה כשהוא נכנס לאמצע מוסיף הרבה חוכמה למשחק. בינתיים מכבי נראית בטוחה בעצמה יותר מבאר-שבע.
     
  13. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    ?????? ???????: ?? ?? ??? ???? ??? ???? ????

    קליימן : גם אם אני גוסס אני עולה לשחק.

    אחר כך מדברים על האוהדים.
    מה יש לדבר על האוהדים כשהשחקים בעצמם הופכים משחק שאמור להיות עוד משחק ליגה לאיזה משחק עם יריבות מיוחדת כאילו זה איזה דרבי?
    ולמה? כי אלה ערבים ואלה ביתר.
     
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    אתמול, כבדרך כלל, נפתח בפורום השחקן נושא שכותרתו "אצטדיון נתניה - סיוט". אל תדאג.
    גם אתמול חלק נכנסו אחרי השריקה כי נתקעו בפקק מייגע.
     
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    מקרה קלאסי של ביצה ותרנגולת.
    על אף שהייתי בטוח שזה פחות בולט אצל שחקנים, אחרי צפייה בסרט "טהורה לעד" הזדעזתי מהיחס לצ'צ'נים, היה שם קטע מגוחך באוטובוס עם קריאף או קובי מויאל.