מחזור 24 בליגת העל: בית"ר מביסה את חיפה 4-1

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏9/3/07.

1. -=Messi=- Member

ליבוניר "טוטו" רושל

2. הרצליה Member

היו שני מצבים של שער בטוח שלא הראו, עם זה המשקוף של קאמנן וההחמצה של עוז אחדות.
    והיה עוד פעם אחת שכפיר אדרי כבר עבר שני שחקנים בתוך הרחבה ובמקום להוריד קטנה לקאמנן הוא בחר לעבור דווקא את דגלאס דה סילבה המצויין שחטף לו.

לגבי החרגול טולדו ,נכון הוא לא זז ופרדי עוד לא התבייש להציב אותו כמגן תוקף ברבע השעה האחרונה.
    אם שיש שחקנים בקבוצה הזאת שמביישים אפילו את הרמה של ליגת העל זה שלומי טולדו ואייל טרטצקי.

3. Igi Member

אם אני לא טועה הם שיחקו יחד מול הרצליה.. וספגו את מס' השערים הגבוה ביותר שספגה העונה בית"ר במשחק אחד.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בהפסד למכבי הרצליה הם שיחקו ביחד.
    ולגבי ההפסד הגבוה ביותר, אם אני לא טועה הוא היה בהפסד 3:1 למכבי פתח תקווה. אז פתחו שמעון גרשון ובנאדו בהרכב.

5. -=Messi=- Member

הכי גבוה היה לנתניה ופ"ת (3:1), בכלל בן יוסף עושה טעויות, מציל שני גולים במשחק אבל עושה שלוש טעויות של גולים.

6. הרצליה Member

בית"ר ירושלים הפסידה למכבי הרצליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx .
    שאני חוזר אחורה אני פשוט לא מבין איך חבורת האפסים האלה הצליחה לנצח את בית"ר.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא בגללכם זה בגלל בית"ר.

8. אורדון במכתש Member

זה פשוט גובל בחוצפה להוציא את בוקסה ולהכניס את גיא שמיר במקומו....ולתת לשלומי טולדו לשחק 90 דקות כל משחק....

מה זה הביזיון הזה ?????????????

9. הרצליה Member

זה בגלל הקוון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx , אבל האמת שהיינו לא רעים במשחק הזה.
    עד שיש לנו 2 משחקים להתענג עליהם אל תהרוס.

כמו שאמרתי משהו קרה לפרדי בשלושה חודשים שבהם הוא ישב בבית הוא איבד את כל מה שהביא לו כל כך הרבה נקודות זכות בשנתיים האחרונות במכבי הרצליה.

10. Dimitar Berbatov Member

משחק חשוב מאוד יהיה לנו היום בטדי נגד מכבי חיפה. אחרי הנצחונות של התל-אביביות ובמיוחד הפועל שעולה למקום ה-1 על חשובננו. לחץ שמה לחץ לא מעניין לי את הזין, השחקנים האלה מקבלים מיליוני שקלים כדי לשחק כדורגל ולא כדי לנוח על המגרש, כל דבר חוץ מנצחון הוא כשלון טוטאלי.
    יוסי מזרחי ממשיך עם השטויות שלו, במקום לעלות את מירוסבי'ץ כקשר אמצעי שבעמדה הזאת הוא הצליח מאוד נגד אשדוד, הוא שם אותו באגף, גם ההתלבטות בין טוטו לבן שושן בחוד לצד טוטו תמוז טפשית, בן שושן הוא קיצוני ימני, לא חלוץ וטוטו הוא סתם אפס שצריך לשלוח אתו על מטוס לברזיל. לפחות מזרחי קיבל שכל והחזיר את דוד אמסלם להרכב על חשונו של רוני גפני החלש. אני הייתי רוצה לראות את בית"ר בהרכב הבא: קורנפיין, זיו, בן יוסף, בנאדו, אמסלם, בואטנג, מירוסביץ', בן שושן, זנדברג, ברוכיאן וטוטו תמוז.
    ואני יפרט, בן שושן הרבה יותקר אפקטיבי באגף ימין מאשר בחוד וראינו את זה אין ספור פעמים, גם מירוסביץ' חייב לפתוח במרכז הקישור לא בצד ימין, באמצע, ראינו נגד אשדוד שהוא חייב לשחק באמצע ולא בצד אבל מזרחי מתעקש. בורכיאן חייב אבל חייב לשחק בהרכב, קודם כל כי אין אף אחד יותר טוב ממנו (שוונק? טוטו? תעשו לי טובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ), וגם בגלל שברוכיאן שחקן עם יכולות טובות מאוד שלא מקבל מספיק צ'אנסים מיוסי מזרחי. ברוכיאן הוא השחקן היחיד בבית"ר שיכול להעמיד שחקן מול שוער, שחקן שגם יכול לאיים על השער מרחוק, יש לו מסירות מאוד מדויקות, חכמת משחק.
    אבל גם אני יודע שבחיים מזרחי לא ישחק בהרכב הזה, שוב אנחנו נראה את מירוסביץ' באגף, בן שושן או טוטו בחוד ליד טוטו תמוז ונראה בית"ר משעממת ורעה, ורק אולי אם מזרחי יתעשט על עצמו ויעלה בהרכב נומאלי אולי ננצח, אולי.
    חיפה אחרי התוצאה הטובה מול אספניול בגביע אופ"א, יש לי הרגשה שחיפה לא תרד לאותה יכולת כמו מול הכח או הרצליה, אלא תשחק פחות או יותר כמו נגד אפסניול. קודם כל כי המשחק הזה הוא רגע לפני המשחק נגד אפסניול, וגם האווירה תהיה דומה מאוד ואפילו טובה יותר מהמשחק נגד אספניול , ולהזכירכם חיפה עדיןי נאבקת על מקום בגביע אופ"א גם בשנה הבאה.

טוב, אין לי כח לפרט יותר, את דעתי כבר אמרתי, ונותר רק להגיד שיהיה לנו בהצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מירוסביץ' צריך להיות באמצע??? מה? למה??

זה יהיה ציוות איום ונורא שיפסיד לבית"ר 2 ציפורים במכה. דבר ראשון אלברמן ובואטנג חייבים לפתוח, הם נראים בסדר גמור ביחד ואלברמן חיוני כמו גם בואטנג ומירוסביץ' לא יכול להועיל שם יותר טוב משניהם.
    דבר שני מירוסביץ' שחקן טכני בטירוף, הוא כבר הציל לבית"ר השנה את התחת כמה פעמים ובית"ר צריכה אותו בהרכב כי יש לו את התכונה של להציל את המשחק בפעולה אחת. מירוסביץ' שחקן התקפי, טכני. מיקומו בהתקפה ובטח לא במשימות הגנתיות.

12. אלי מתחן Member

הוא לא כזה טכני, בסה"כ הוא שחקן די אפור שעושה הגנה.

13. Raulito Madridista

מכבי חיפה יכולה להחזיר לעצמה היום קצת מהכבוד שהיא איבדה מבחינת הליגה ולעשות טובה ענקית להפועל ת"א שלי, מחזיק לה אצבעות ומקווה שהיא תיהיה יריב ראוי בניגוד למשחק הקודם וגם במפגש הראשון בין השתיים בית"ר הייתה טובה יותר. רוני לוי מעלה את ההרכב הטוב ביותר שלו. בקשר לבית"ר, שחקן המפתח הוא זנדברג כאשר מן הצד השני זה בוקולי וגם קולאוטי. תיהיה מלחמה במרכז המגרש זה בטוח. אני לא מצפה למשחק טוב בכלל ואני לא אתפלא אם יהיה משחק לא טוב. בכל אופן, מזרחי חייב להרגיע את השחקנים שלו, שיעלו לשחק כדורגל בכיף כמו שאשדוד עושה. האם טדי ילחיץ את בית"ר? האוהדים חייבים להיות לצד הקבוצה ולתמוך בה כמה שיותר.
    שבוע הבא הפועל יוצאת לקריית אליעזר ושום דבר לא סגור לא משנה מה תיהיה התוצאה היום.
    מקווה שהיום חיפה תנצח. זה הרגע לקולאוטי לחזור לעצמו. זה גם משחק הכנה לא רע לחיפה לקראת אספניול.

14. Dimitar Berbatov Member

מי שהוא אמר שהוציא צריך להיות בקישור האחורי? ממש לא. הוא צריך להיות בקשר באמצע אבל קצת יותר קדימה מבואטנג שיתרכז בהגנה, וכן מירוסביץק גם יעזור לו בהגנה. אלברמן לא כזה שחקן גדול, הוא בעיקר עושה הגנה ועושה את זה מצוין, אבל מבחינה התקפית הוא לא עוזר יותר מדיי וסך-הכל הוא לא דומיננטי בכלל.
    היו למירוסביץ' משחקים טובים באגף ימין אבל בודדים. ואם תשים לב תמיד הוא נכנס מימין לאמצע, ובמשחקים אחרונים (חוץ מאשדוד) הוא תמיד היה נשאר תקוע בימין משום מה. בקיצור מירוסביץ' אפקטיבי רק באמצע לא בימין, וגם חבל להפסיד שחקן כמו בן שושן ולשים אותו בחוד לצד טוטו תמוז.

15. Santiago Solari Member

לא מבין את מזרחי, בית"ר הייתה צריכה לעלות במערך 4-3-2-1 בצורה הבאה:
    קורנפיין
    אמסלם, בן יוסף, גרשון, זיו
    בואטנג, אלברמן, רמאליו
    זנדברג, בן שושן
    תמוז

בכל מקרה, נקווה לנצח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx