מחזור 24:בטיס מנצחת את ריאל,ברסה את סרגוסה הפער 5

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/2/08.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יתר תוצות היום :

(ויאה הורחק בדקה ה55)Getafe 0-0 Valencia
    Recreativo 3-2 Deportivo
    Valladolid 1-1 Mallorca
    Almería 1-0 Murcia
    Villarreal 0-0 Racing
    Levante 2-1 Osasuna

לבאנטה החלשה בליגה מנצחת את אוסאסונה , ויאריאל מתקשה מול סנטאנדר.

והלוזרים ממדריד מפסידים לבילבאו.

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/08
  2. XabiAlonso Member

הסיכוי שברצלונה תגנוב את האליפות השנה מריאל מדריד, זה כמו שמכבי חיפה תיקח את האליפות מבית"ר. יש סיכוי על הנייר, אבל זה לא יקרה.

3. RubberSoul Member

יש הבדל בין 10 נק' ל5,כבר למדנו מהליגה הספרדית שלא משנה מה,תמיד יכול המהפך לבוא.
    בישראל לעומת זאת,בכלל אין סיכוי.
    לדעתי הסיבה המשמעותית לכך שהליגה הספרדית היא רבת תהפוכות,היא משחקי החוץ.
    בישראל ובאנגליה למשל,אין חשיבות כמעט למשחקי הבית.קבוצות מפסידות,מנצחות בחוץ בלי עין הרע.
    בספרד,אפילו קבוצה שניצחה 7-0 בבית,מפסידה לקבוצת תחתית בחוץ.
    וזה מה שפותח את הליגה-משחקי החוץ,ובעיקר מול הקטנות.

4. JR-Riquelme Member

איזה שטויות...

בית"ר זה כבר ידוע שהיא תיקח כי היא פשוט כמה רמות מעל הליגה, בכסף, שחקנים ואין קבוצה שיש לה תשובה. אבל ככה להגיד על הליגה הספרדית? ברצלונה לא נופלת מריאל בכלל, קרה מה שקרה וריאך בתקופה מעולה וברסה בתקופה חרא, אני לפחות חושב שברסה הייתה יותר טובה ותמשיך להיות יותר טובה. המומנטום מתישהו יתהפך.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/08
  5. Raulito Madridista

חבל שאספניול הורסת לעצמה את הסיכויים להגיע לליגת האלופות. ניצחון אחד בלבד וארבעה הפסדים, זה המאזן העלוב של החניכים של וואלוורדה, כאשר התקופה הרעה מגיעה בידיוק לאחר הניצחון האדיר 3-0 על ויאריאל במונז'ואיק. לא פחות מעשרה שערים ספגה הקבוצה בחמשת המחזורים האחרונים והתרגלנו לראות את אספניול העונה עם מאזן קצת יותר טוב. מה יש למאמן להגיד? :"זה הכרחי להתגבר על התקופות הרעות".
    כאשר כל הקבוצות שמתחרות על כרטיס לליגת האלופות מתקשות לשמור על יציבות, המאבק נראה מאוד מרתק. לכל קבוצה יש את הכמה משחקים הטובים שלה, שאז נראה שהיא על דרך המלך ואז שוב ירידה.
    סביליה עשתה את העבודה במונז'ואיק עם משחק מצויין וארבעה שערים והיא רחוקה כעת רק 5 נק' מהצ'מפיונס. הייתי רוצה לראות גם את וולנסיה במאבק, אבל זה כרגע לא נראה באופק.
    שימו לב לאלמרייה שמתברגת במקום השישי. סנטאנדר שנמצאת בכושר רע מאוד ירדה למקום השמיני.

אני חושב שמאבק האליפות פתוח. לריאל נשארו משחקים קלים יותר על הנייר, אבל שימו לב שהיא מתקשה דווקא נגד קבוצות התחתית החלשות כמו בטיס, אלמרייה, וויאדוליד ומורסיה. לא שווה לנצח בקאלדרון, במדריגל, בקאמפ-נואו ובמאסטייה, אם במגרשים כאלו שגם ב30% יכולת צריך לנצח, אתה לא עושה את העבודה.
    ברצלונה דיי השתפרה במאזן משחקי החוץ שלה, היא משחקת שם יותר חכם, יותר נלחמת. נכון שזו בכלל לא אותה סיטואציה, אבל אני חושש למפלה של ריאל מדריד, סטייל עונת קיירוש. היה שלב שהפער בטבלה היה 8 נק',(מח' 27 נדמה לי, וולנסיה הפסידה ואנחנו ניצחנו) וכולם היו בטוחים שהאליפות בכיס. כולם זוכרים איך נגמרה העונה.

6. xavi6 Member

איזה משחק, איזה משחק. הכל היה בו.
    אני הגעתי בדקה ה-20 אחרי שהייתי צריך לאסוף את אחותי מחברה, אני מקווה שלא פספסתי כלום, אז אני אגיד מה אני ראיתי מהדקה ה-20, אם משהו קרה לפני-תגידו.
    נתחיל בטעויות שופט. קודם כל, לא היה פנדל על אוליברה. מארקז עצר את הרגל ולא דרך עליו, אוליגרה המשיך לרוץ היה מגן מאוד קטן בין השניים, אוליברה ניצל את זה ומליטוף עשה נפילה, השופט אכל כמו גדול. אני אחזור-לא היה כלום. כלום. היה נגיעת יד של הנרי, אבל עם זאת, היד הלכה אחורה ככל שהכדור התקרב והוא לא התכוון לעצור את הכדור בידו, היד הייתה צמודה, אם הוא באמת היה מתכוון לעצור ולהישתלט על הכדור עם היד-הכדור היה נוחת אחרת לגמרי. אני בכל אופן הייתי פוסל את השער, והשופט עדיין טעה לטעמי. הדבר הזה עזר לכיבוש גול, השער צריך להיפסל. אפשר להגיד שהפנדל שהם קיבלו ואנחנו עם היד היה חשבונות שניסגרו. לגבי חואנפראן-חלאס לבלבל את המוח, הכדור נגע לו ביד, מתחת לכתף, וכל מי שאומר שזה כתף יכול לבכות עם מחר שהשופט קטלוני, שילך לספר את זה לפסיכולוג שלו, היה יד, והייתה אפילו יד וחצי. הגיע לנו פנדל ולא מזיז לי שזה אכזרי, שיגידו שניצחנו בחאווה, אני אוהב לקבל את מה שמגיע לי, והגיע לנו פנדל.
    עכיוש בקשר למשחק...דקו אחלה בחלה, צ'אבי היה מעולה יותר מהמשחקים בהם הוא כבש, מסי היה איום ונורא, פשוט איום ונורא! הבחור פשוט נכנס בקיר פעם אחרי פעם ולא מסר בזמן, לא הצליח לעבור. אבל לא נורא, זה הילד שלנו, אני לא דואג. ג'יו היה בסדר, דיוגו רק בעט לו ברגליים, חבל שהוא לא הפציץ לשער בהיזדמנות היחידה שהייתה לו. הוא יתפוצץ, אני יודע את זה, מתישהו זה יקרה. בהגנה אבידאל כרגיל לדעתי פשוט אפס, אפס מאופס, וגם בהתקפה אין לו כלום. פויול היה סביר למרות שעשה הרבה חורים, הוא עולה יותר מידי. מיליטו ומארקז נתנו משחק טוב מאוד, שניהם היו מעולים. ואלדז ממשיך על הצלות לצד גולים מעצבנים (הכדור פשוט ליד הרגל שלו, איך זה נכנס?!) אבל הוא במגמת עלייה. הנרי ממשיך להיות יעיל כמו שחלוץ בדרג שלו צריך להיות, לדעתי עם הזמן גם הטכניקה והיכולת תגיע למגרשים ולא רק הגולים. אדמילסון היה בסדר, הוא לאט לאט יחזור. גם טורה לא ממש התרשם מהשריקות בוז נגדו, ושאוהדי סרגוסה יקפצו לו ולעור השחום שלו, הוא נתן גם משחק טוב. מה שכואב לי זה שריקארד פשוט מגביל אותו מיבחינה התקפית. מי שראה את טורה בקבוצות קודמות ובנבחרת היה יכול לראות שהבחור יודע לשחק כדורל מיבחינה התקפית, יש לו את זה, ובברסה הוא לא מראה אפילו לא קמצוץ בגלל שריקארד נותן לו דגש על החלק ההגנתי. אני מקווה שהוא ידע לנצל את התכונות ההתקפיות שלו מתי שצריך ושיתן לו קצת יד חופשיה בצד השני של החצי. רונלדיניו נכנס וכרגיל צעק, ולא שכח לסדר את הבנדה מסביב לראש. מזל שהיה פנדל, והוא גם נתן מסירה לא רעה להנרי. אם הוא רק היה כובש בהיזדמנות השניה, כמה שזה היה מעורר את ילדי רונלדיניו. שישחק רק בשמאל, לא באמצע ולא חלוץ, בשמאל!
    בקיצור, 2-1 לנו, אנחנו לוזרים ששיחקנו מול לוזרים יותר גדולים, אבל לא ככה אנחנו ניקח את האליפות. פער 5, פתאום יש סיכוי אה?

נ.ב
    עמי וכל שאר חובבי סרגוסה, אחרי המשחק הזה ברצוני לחזור שוב על מה שאמרתי, רק הפעם בצורה יותר בוטה-המשחק שסרגוסה מציגה, השחקנים שהיא תביא, מצידי שתביא את צ'אבי פוול, ושתביא את סאביו חזרה לליגה הספרדית ואת כ.רונלדו, אני רוצה שהם והקהל המסריח שלהם, ביחד עם הכדורגל האטרקטיבי שלהם, שידחפו אותו עמוק עמוק לתחת, מאיפה שהשערות יוצאות ירדו כמה שיותר ליגות וירקבו בליגה למקומות עבודה. מצידי ביחד עם כל השחקנים שציינתי. הם תחתית האנושות, הם הרפש של הרפש.
    שירדו ליגה, שירדו שתיים, שירדו שלוש, שירקבו בליגת לנזקקים!