אני לא הייתי מעלה את פויול.אתם בטח שואלים איך.איך?3-4-3. המערך הצליח בגביע ברומארדה שנה שעברה. שלי: ואלדס אבידל,מיליטו,מארקס טורה אינייסטה,צ'אבי,דקו/גודי רונאלדיניו/בוז'אן,הנרי,מסי אני חושב שהמערך הזה יכול בהחלט לעזור וללחוץ.
במערך הזה האגפים פרוצים לגמרי ב-3-4-3 הקלאסי (של היצפלד בתחילת המילניום למשל) שחקני האגף עשו קילומטרז' עצום על הקו כדי לחלץ כדורים לא פחות מאשר לעבוד בהתקפה. בברצלונה אין לך שחקני אגף בקישור
בכל זאת,אפשר להמשיך עם השיטה הזו כמו שרייקארד שיחק שנה שעברה בגביע,זה עבד,למה שלא שוב? גם אנחנו צריכים להתחיל להתרגל למאמן החדש שיבוא שיעבור ל4 קשרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.
כי זה גביע ובמשחק הזה היינו חייבים ניצחון, אם אני לא טועה הגענו לשם בפיגור מהמשחק הראשון בקאמפ, או תיקו, תקן אותי אם אני טועה. בכל אופן, לא עולים במערך כזה למשחק ליגה כזה חשוב, ועוד מול אז'אלה ומיליטו, והמספרים יכולים לקפוץ לי, אני עם אז'אלה לא מתעסק.
אני אומנם אוהד ריאל, אבל אני ממש רוצה לראות את רונלדיניו חוזר לכושר. אני חושב שיהיה לו טוב באנגליה - אולי איזה חילוף בינו לבין דרוגבה ? אני מקווה מאוד שיפתח היום ויתן משחק, היה כיף לראות אותו משחק בימים הטובים.
ההרכב של ברצלונה(!): ואלדס פויול,מארקס,מיליטו,אבידל דקו,אדמילסון(!),צ'אבי מסי,הנרי,ג'יו(!) מילא יאיא ורוני,אבל גם אינייסטה על הספסל!אדמילסון?!
ג'יו מראה במשחקים האחרונים שיפור מסויים..מוסר יותר..מראה לחימה... אבל אדמילסון1!? דקו!? צ'אבי באגף?! אי אפשר להבין להבין את האוטיסט לפעמים..ושוב פיול כמגן ימני..לא מבין למה לא העיפו את זאמברוטה...היו שופכים קצת כסף על מגן ימני חדש וצעיר...שלא חסר בשוק..להאם..אלבס..ראפינה...יקרים אבל יכול לפתור את הביעה
רונאלדיניו צריך להיכנס בדקה 60 ככה..אני מאמין שבויאן יחליף את הנרי מתישהו גם.. יאללה בארסה..חייבים לנצח..
אני באמת לא מבין איך קבוצה במעמד של ריאל מדריד,מחזיקה בשירותיה שחקן גרוע כל כך כמו סלגאדו.שני השערים היום באו מהאגף שלו ובשער השני אדו עשה ממנו פשוט צחוק.ואם היום אנחנו לא מנצחים,לא מגיע לנו לזכות באליפות.
הפסד כל כך מעצבן, מרגיז ומיותר. עד מתי נסבול את מיצ'ל קשישא ואת מר-סלו העלוב?! מתי כבר נקבל את פפה והיינצה חזרה?! (בלעדיהם נקבל בראש באולימפיקו). חבל שאחרי 20 דקות טובות מאוד, הגיעה שעה גרועה מאוד מצד ריאל מדריד. עכשיו נקווה להפסד של הקטאלונים בלה רומראדה. *לקראת הסיום, למה נתנו לרוד הכ"כ לא חד לבעוט את הבעיטה החופשית במקום גוטי שידוע כבועט חופשיות טוב? פשוט בזבוז של מצב!
אני באמת לא מבין איך קבוצה במעמד של ריאל מדריד ברצלונה,מחזיקה בשירותיה שחקן גרוע כל כך כמו סלגאדו אולגר.