מחזור 24: אתלטיקו מדריד מארחת את וולנסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/2/10.

1. Campeon Member

ובאותה המידה להפך, לקבוצות שנגדה גם הגיעו פנדלים שמעולם לא נשרקו וכרטיסים שמעולם לא הוצאו כנגד ברצלונה

2. riquelme1 Member

לפי הפירסומים אמארי עדיין לא סגור על ההרכב שלו, סיכויים גבוהים שליד באנגה יפתח מאדורו הגמלוני או בארחה הקשיש, הסיכויים שפרננדז ובאנגה ישחקו ביחד נמוכים מאוד, לצערי. עוד התלבטות היא בין דומינגז למאטה, אין ספק בכלל שארגנטינאי צריך לפתוח.

באתלטיקו אופאלושי כנראה ימשיך לפתוח ליד פראה.

אני בהתלבטות קשה את מי לאהוד, מצד אחד אני יהיה שמח עם אתלטיקו תנצח, אבל מצד שני גם עם ולנסיה תנצח אני לא התאכזב, אני אוהב שתי הקבוצות האלה באותו מידה, אבל בניגוד לעונה שעברה אני הולך הפעם על ולנסיה, אתלטיקו כבר סיימה את הסיפור בליגה.

רק שיהיה משחק טוב.

בקשר למשחקים אתמול, ואן דאר וארט חייב לחזור להרכב במקומו של גרנארו האנמי.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/10
  3. Raulito Madridista

כמעט ומאלגה עשתה עבורינו עבודת קודש בקאמפ-נואו, לא יאומן. איך קפצתי בגול של ואלדו, שגדל כמובן בריאל מדריד, ואם הוא היה סוחט עבורינו תיקו זה היה כל-כך...מקסים. האמת שאחרי שער השיוויון(תמיד חלוצים עושים במכנסיים בקאמפ-נואו ו-ואלדו שהוא לא סקורר גדול, בעט נהדר) כבר חשבתי שלבארסה לא יהיו את כוחות לנצח את המשחק, אבל אז צ'אבי התעורר ונתן פס גאוני שביטל את כל ההגנה, וההמשך ידוע. הניצחון של בארסה היה מוצדק באלף אחוז, היא הניעה את הכדור מצויין וחזרה לשחק טוב - אבל בשנה שעברה משחקים כאלה היו מסתיימים ב-4-0. מסי לא הפסיק להחמיץ, איברהימוביץ עם איומים לא משהו על השער ואינייסטה משתעשע כרגיל. אני בטוח שעם אטו בהרכב, התוצאה הייתה הרבה יותר גבוהה. הוא אולי לא שחקן שכובש ממצב אחד אלא צריך שלושה כאלו, אבל אטו לא משחק משחקים ליד השער - הוא בועט בלי חוכמות, והוא תמיד רעב.

בקשר למשחקי היום

סביליה מארחת את אתלטיק בילבאו וצפוי משחק מעניין. דבר אחד בטוח - שתי הקבוצות מגיעות עם סגל לא מלא. לסביליה יש רק חלוץ אחד - פרדי קאנוטה, שכן לואיס פביאנו פצוע ואלברו נגרדו מושעה. גם זוקורה מושעה, אבל סביליה תשחק עם שלושה קשרים במרכז. חסוס נאבאס צריך להיזהר מכרטיס צהוב שימנע ממנו לשחק נגד ריאל מדריד בשבוע הבא. אצל בילבאו, הבעיות בעיקר בהגנה. קויקילי ואייטור אוסיו עדיין פצועים ולכן קאסטיו וסאן חוסה הצעירים ימשיכו לשחק(בבילבאו חוששים מהמצ'אפ המסתמן בין קאסטיו לחסוס נאבאס), וגם מוניאן נפצע נגד אנדרלכט והוא לא בסגל. יסטה בחוץ מסיבות מקצועיות. לטעמי סביליה תדרוס את בבילבאו בקלות. 'האריות' יגיעו עייפים מאוד וגם מאוכזבים אחרי התבוסה בבלגיה, קו ההגנה שלהם לא משכנע, היא ספגה שלוש רביעיות רצופות בפיחואן וסביליה מנגד בתנופה אדירה. אני בהחלט אתפלא מכל תוצאה אחרת שתיהיה.

המשחק המרכזי ייתרחש כמובן בויסנטה קאלדרון, שם תארח אתלטיקו מדריד את וולנסיה. כבר כתבתי פריוואי למשחק לכן אתם לא צריכים עוד עידכונים. פרננדס רק חזר לאחרונה מהיעדרות ארוכה והוא יוצא הרבה קדימה יחסית, כך שאני כן מבין את אמארי שיפתח עם מהדורו. אני בכל-מקרה לא חושב שתיהיה לכך השפעה מכרעת על מה שיקרה במגרש. שתי הקבוצות חייבות את הניצחון, כל אחת למטרה שלה - אתלטיקו חייבת לברוח מה'פלייאוף התחתון' (חחח), למרות שהיא בגמר הגביע, אסור לה לסמוך על זה והיא צריכה לעמול קשה כדי לתפוס את המקום השישי וכרגע הפער הוא גדול, ו-וולנסיה צריכה לבסס את עצמה במקום השלישי כי סביליה נכנסה לפורמה טובה והיא מסוכנת. ואכן, אני מעדיף שנראה הכרעה לכאן או לכאן, ואני מעדיף ניצחון של וולנסיה. אבל כמובן שאני לא אתנגד לתיקו מטורף מהסרטים סטייל ה-3-3 בין וולנסיה לויאריאל אשתקד(אחד המשחקים שהיא נהנתי בהם, בעיקר מוולנסיה שהציגה מתפרצות אדירות) או ה-4-4 בין ויאריאל לאתלטיקו. בשני המשחקים האחרונים בין השתיים, התוצאה הייתה 1-0 והמשחק היה פושר. מה עוד יש להגיד? - קשה להגיד איזו הגנה טובה יותר. אותי מעניין בוולנסיה בעיקר איך מיגל ישחק, הוא זה שבישל למאטה את השער נגד ברוז'. ברור שיש כאן התקפות מהטובות באירופה מול הגנות בינוניות מאוד. גם הדחיפה קדימה של טיאגו תיהיה מעניינת ובאתלטיקו בונים עליו. בחלק ההתקפי, רייס שחקן המפתח של אתלטיקו ובוולנסיה זהו כמובן דויד ויאה שיש לו שישה שערים בקריירה נגד אתלטיקו, והוא בטח רוצה להיות בודד במקום הראשון בטבלת הפ'יצ'יצ'י. אני מקווה למשחק טוב של ויאה, משחק בו הוא חלק בלתי-נפרד מההתקפה של וולנסיה, ושלא יעשה רק את הבעיטה האחרונה.

4. riquelme1 Member

סביליה כנראה לא תדרוס את בילבאו מהסיבה הפשוטה: סביליה לא דורסת קבוצות הרבה פחות טובות מבילבאו, בילבאו מגיעה פצועה אחרי התבוסה לאנדרכלט ותרצה להתאושש, סביליה בהרכב הנוכחי גם לא תדרוס את מכבי חיפה.

בקיצר 1-0 סרוח של סביליה, כמו כל הניצחונות שלהם בתקופה האחרונה.

--------------------------------------------

מה יהיה עם איינסטה? הוא ממש לא אותו שחקן העונה, וגוארדיולה מתעלל בו כאשר מציב אותו בשמאל, תפקיד בו הוא הופך להיות ''עוד שחקן''.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מצפה למשחק גדול היום...אמנם הקבוצה מגיעה אחרי חודשיים של שני משחקים כל שבוע ובלי ממש לעשות רוטציות אבל גם ולנסיה מגיעה אחרי הקרב שלה ביום חמישי...זה משחק שיוכרע לפי איזה קבוצה תטעה פחות, לשי הקבוצות התקפות קטלניות ונראה מי תוכל להמשיך את המומנטום מעליית השלב ביום חמישי.

חייבים לנצח היום ואולי אולי אחרי שהעומס המטורף טיפה נגמר אז להשקיע יותר בליגה ולהתקדם במעלה הטבלה

Vamos Atleti Vamos a Ganarrr :aaarse: !!!!

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/10
  6. riquelme1 Member

ואיך שכחתי, באנגה חוזר לקלדרון אחרי תקופה לא רעה בכלל באתלטיקו בעונה שעברה, אומנם הוא לא שיחק הרבה, אבל בכל פעם ששיחק היה מצויין והראה ניצוצות, כמו שאמרתי שקראתי לו אז, יהלום לא מלוטש, תמיד ידעתי שהוא יהיה כוכב. אתלטיקו לא מימשה את אופציית הרכישה המגוכחת שלו(10 מיליון יורו), היום הם מצטערים על כך.

באנגה לא נוטר טינה לאתלטיקו, ההפך הוא מחמיא להם ואומר שהיה לו תקופה טובה מאוד שם, ושהוא נהנה שם ומקסי, לאו פרנקו ואגוארו עזרו לו מאוד להתפתח, התקופה הזאת עשתה רק טוב לבאנגה, אין ספק בכלל.

נירא איך האוהדים של אתלטיקו יקבלו אותו.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שמישהו כועס על באנגה...השחקן מאוד רצה להישאר,ההנהלה היא זבל שנתנו את התירוץ של אין מספיק כסף והיה צפוי שנאכל ת'לב על זה

שחקן מאוד מאוד מוכשר שיש לו עוד הרבהההה מה להראות

8. REAL MADRID Member

הבעיה בניצחונות כמו ה5-1 אמש היא שבעוד מספר ימים נזכור אך ורק את התוצאה, נסתכל על רשימת הכובשים ונחייך חיוך גדול. בפועל ריאל מדריד שיחקה אתמול כפי שנראית כל העונה שלה בליגה הספרדית, לוחצת על הדוושה למשך כמה דקות ובורחת ליריבה. טנריפה בכל פעם שקצת ניסתה עשתה סחרחורת להגנה שלנו ומבחינתי אין שום ספק שקבוצה בעלת אופי התקפי מובהק יותר ויותר כישרון הייתה כובשת לפחות 3 שערים אתמול.

אני לא דואג להתקפה, אבל ההגנה היא בהחלט עניין מדאיג. לאף אחד מאיתנו לא היה ספק עד כמה הפציעה של פפה היא מכה. ריאל מדריד מחזיקה סגל בו שלושה שחקני הגנה נהדרים: פפה, ראמוס וארבלואה ומבחינתי אלביול וגאראי הם שחקני השלמה סבירים. אני בדעה שכל עוד אחד מהשניים: פפה או ראמוס, משחקים כבלמים - אפשר לישון בשקט בנוגע לבלמים, אך הנכות בצד השמאלי של ההגנה יוצרת מצב בלתי נמנע כמו אתמול שצמד המשלימים - אלביול וגאראי הופכים שניים לשחקני הרכב.

9. riquelme1 Member

בסופו של דבר באנגה ופרננדש בהרכב, כל הכבוד לאמארי.

ההרכבים: סזאר, אלקסיס, דאלברט, מרצ'נה, מיגל, באנגה, פרננדש, מאטה, חואקין, סילבה, וייה.

דח-חאה, לופז, אופאלושי, פראה, ואלרה, טיאגו, אסונסאו, סימאו, רייס, פורלאן ואגוארו.

שתי הרכבים חזקים מאוד, שיהיה משחק טוב.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואמווו אתלטי !!!!

It's Show Time :aaarse: !!!

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ייאמן איך במקום לקבל פנדל כזה ברור מקבלים גול....

מה שלא אהבתי את הפחד של ולנסיה שמשחקת כמו קבוצת תחתית ופשוט מסתגרת ומנסה לצאת בתיקו...חבל שקבוצה שיש לה את כל הכלים לשחק התקפי מגעילה אותנו ככה...עוד יותר חבל שהם ביתרון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/10
  12. riquelme1 Member

השופט כרגיל בא לגנוב את ההצגה ולהרוס את המשחק.

אבל מרצ'נה עדיין חתיכת אידיוט, מקבל צהוב על הדקה השנייה בעבירה באמצע המגרש, והצהוב השני ומסדר פנדל לאתלטיקו.

13. Raulito Madridista

כדורגל ספרדי במיטבו! - התקפות נהדרות, הגנות מביכות(פראה נופל לפני שסילבה מגיע אליו בכלל ומהצד השני מרצ'אנה הטיפש מחלק מתנות גם הוא), שיפוט שערורייתי של פרז בורול אפילו בסטנדרטים הנמוכים של השיפוט בספרד(הוא עשה את כל הטעויות האפשריות וכבר בהתחלה שראיתי שהוא השופט אז גיחכתי) ואי-אפשר לעזוב את המסך אפילו לרגע אחד. אני פשוט נהנה מכל רגע ואיזה כיף שיש עוד למעלה ממחצית שלמה. כל-כך הרבה פעמים גערנו על השופטים כך שזה כבר נמאס לי ואני מעדיף להסתכל על זה מהצד החיובי - הבדיחות של נדב יעקובי מצחיקות אותי וגם הדברים שהוא אומר על השופט 'נו באמת' , 'זו שערורייה ברמה בינלאומית'...חבל לי רק על כך שמרצ'אנה הורחק - לא שיש לי חיבה אליו חלילה - פשוט המשחק יצא מאיזון ואתלטיקו תשתלט על העניינים לאט לאט. לא מובן לי למה רייס לא קיבל מספיק כדורים ובדריבל אחד סוחף הוא הראה למה הוא מסוגל. אגב, חייכתי החל מהרגע שבו ראיתי את ההרכבים. אני חסיד של חואקין(מניות רבות בשער של סילבה) ופרננדס עלה לשחק גם הוא, אמארי אכן הפתיע, וגם אתלטיקו מעמידה את ההרכב החזק ביותר שלה.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט פספוס !!!

מחצית לא טובה שלנו אבל היינו חייבים לרדת ביתרון מהמחצית הזאת....כרגיל אנחנו מקבלים גול מרבע מצב נגד קבוצה שבקושי עוברת את החצי(בגלל מאמן מגעיל ובלם מפגר)ואגווארו מחמיץ ממצב שבקלות הוא כובש ממנו בסוף המחצית...

אסור פשוט אסור לנו לצאת היום בלי ניצחון

15. riquelme1 Member

אגוארו לא בפוקוס בזמן האחרון. אני לא יודע מימה דור כל כך נהנה, המשחק לא עולה על הציפית, שתי הקבוצות נראות עייפות מאוד, יותר מדי עבירות, ופחות מדי כדורגל. באנגה לא טוב וכמעט סידר גול לחברו אגוארו, ולנסיה בקושי מנסה לצאת קדימה, ויותר מדי מסתגרת, דוויד וייה בכלל לא פאקטור במשחק ולא מרבה לבוא לקבל כדורים.

אתלטיקו מעט טובה יותר, אבל גם זה לא בצורה ברורה. פרז בולבול בא לגנוב את ההצגה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/10