מחזור 23: תיקו אחת בפיחואן,ריאל מתפוצצת עם שביעייה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by REAL MADRID, Feb 8, 2008.

1. xavi6 Member

אני ממליץ לך ליבדוק משהו לפני שאתה ממציא משהו, אתה זה שיוצא עם הזנב בין הרגליים ואני לא רוצה שזה יקרה לך שוב, ואתה מוציא את העצבים שלך עלי כי טעית?
    אתה רוצה לפרש את זה כהיתנשאות-כירצונך, זה באמת לא מזיז לי איך תפרש את זה. רק תעשה שיעורי בית, זה כל מה שאני מבקש.
    בקשר לאוליגר-לא אמרתי שהיא מזהירה, אבל אני לא קונה את זה שרק בגלל הוא קטלוני הוא נמצא בברצלונה, הוא יודע לשחק כדורגל, ולכן הוא בברסה.

Last edited: Feb 9, 2008
  2. ראול Member

אני סובל מזה קשות. הפורום סובל מזה קשות.
    להיות צודק זאת התנשאות פה.

ארתור, המחיר הקשה של שלמות.

3. REAL MADRID Member

דויד סילבה שב מהפציעה ונכנס לסגל של קומאן למשחק נגד בטיס ביום ראשון. דויד סילבה שסבל מפציעה בתקופה האחרונה שאילצה אותו לא לצאת עם נבחרת ספרד למשחק הידידות נגד צרפת החלים מהפציעה ואף עשוי לפתוח בהרכב של קומאן ביום ראשון. הקיצוני הצעיר נכלל בסגל שלוקח עמו קומאן לאנדלוסיה. מישיחסר לקומאן הוא מיגל שמושבת עקב פציעה בירך. מיגל מצטרף לבראחה ואלקסיס הפצועים כבר תקופה ממושכת. סנטיאגו קניזארס, דויד אלבלדה ואנגולו ממשיכים להישאר מחוץ ולנסיה של קומאן.

הסגל המלא:

שוערים: הילדברנד, מורה.
    הגנה: קניירה, מרצ'נה, אלביול, הלגרה, מוראטי, לומבן.
    קישור: אדו, אבר באנגה, סאני, מאדורו, חואקין.
    התקפה: מטה, אריזמנדי, זיגיץ', וייה, סילבה.

http://soccernet-att.espn.go.com/design05/soccernet_es/silvamoro.Xxx

עוד בולנסיה, לאחר שרונאלד קומאן אישר לאנגולו לקחת חלק באימון ולנסיה אתמול כאשר שחקני הנבחרות השונות נעדרו, קומאן נשאל ע"י התשורת הספרדית את השאלה המתבקשת - האם קניזארס, אלבלדה ואנגולו או לפחות רק אנגולו נכללים בתוכניות שלו והוא מתכוון להחזיר אותם לשורות הקבוצה. קומאן בתגובה: "השתמשתי בו רק באימון". "לקחתי החלטה וכל מי שמכיר אותי יודע שאני לא משנה את דעתי בקלות".

כשנשאל קומאן מה קורה עם דוויד וויה והאם הוא ישאר בקבוצה גם בעונה הבאה אמר המאמן ההולנדי: "אני מאמין שהוא יישאר כאן". "למה? כיוון שהוא חתום על חוזה ארוך טווח ואני מקווה שהוא יישאר איתנו לעוד הרבה שנים".

4. Raulito Madridista

http://realmadrid-futbol.com/L-sevilla1.Xxx סביליה - ברצלונה http://realmadrid-futbol.com/L-barcelona1.Xxx
    שבת, 23:00, שידור ישיר בספורט5)

בשבוע שעבר מעדה ריאל מדריד, ברצלונה ניצלה זאת והליגה נפתחה מחדש. כעת, לברצלונה יש אפשרות לצמק את הפער למינורי ביותר - 3 נק', אך הדרך לאליפות עוברת בפיחואן של סביליה, שעם כל העונה הבינונית שלה, הפיחואן הוא תמיד מגרש סופר-קשה. לחניכים של מנולו חימנז הצטרפו קאנוטה וקייטה. ברצלונה מנגד תחסר מספר שחקנים חשובים. יהיה חם בפיחואן, כמובן.

במשחק שעבר ניצחה סביליה 2-1 ברקראטיבו למרות ששיחקה יותר ממחצית בעשרה שחקנים, כאשר את הצמד מבקיע מי אם לא לואיס פביאנו - הפיצ'יצ'י של ספרד עם 16 שערים. סביליה רשמה ניצחון שני ברציפות ונתנה תחושה שמשהו השתנה(הקבוצה הציגה יכולת מצויינת ותוצאה גבוהה הייתה משקפת אף יותר). סביליה יודעת שהיא חייבת להמשיך לצבור נצחונות כדי לקחת חלק באירופה בעונה הבאה(הפער של האנדולסים מאופ"א עוד כעת רק על 3 נק'). הנשיא, דל-נידו, הצהיר לגבי חשיבות המשחק כאשר אמר:"זה אחד מהגמרים שנותרו לסביליה עד סוף העונה הנוכחית". חואנדה ראמוס יכול להגיע ל'גמר' אם תרצו, עם חדשות טובות. הצהוב שדני אלבס ספג נגד רקראטיבו, שהיה הצהוב החמישי שלו העונה, בוטל ולכן המגן המצויין יוכל לשחק. שנית, חלוץ נבחרת מאלי, פרדי קאנוטה, חזר לספרד והצהיר שהוא כשיר לשחק. בשבוע שעבר פתח המאמן חימנז במערך עם חלוץ אחד בלבד, והוא צפוי לחזור למערך הקבוע - 4-4-2. פאזיו צפוי להחליף את מוסקורה הבינוני שהורחק בשבוע שעבר. בנוסף, חסוס נאבאס שנעדר מהמשחק הקודם עקב פציעה, יחזור להרכב. ישנה אפשרות שקייטה שחזר גם הוא מאליפות אפריקה, ייפתח בהרכב לצידו של פאולסן.
    http://www.sevillafc.es/archivos/img_temp0708/img_partidos/nutluisfaval.Xxx
    הצמד חמד חוזר.

סביליה: פאלופ; אלבס, אסקודה, פאזיו, דראגוטינוביץ; פאולסן, רנאטו(קייטה), חסוס נאבאס, דייגו קאפל; לואיס פביאנו ופרדי קאנוטה

עד לדקה ה-87 במשחק נגד אוססונה, אוהדי ברצלונה היו מאוד לחוצים. היריבה הגדולה ריאל מדריד הפסידה וברצלונה לא הצליחה להבקיע. צ'אבי שעלה מהספסל כבש את שער הניצחון והפער ירד ל-6 נק', פתאום הכל אפשרי.
    ברצלונה משחקת הפעם לפני ריאל מדריד ותוכל להקטין זמנית לפחות את הפער ל-3 נקודות, אך היא עומדת בפני משימה קשה מאוד: סביליה העיקשת בפיחואן. הקטלונים ייאלצו להתמודד עם רשימת פצועים גדולה. לפויול הצטרפו בוז'אן, זאמברוטה, דקו וסילביניו והארבעה לא בסגל, בנוסף לאטו וטורה שנעדרים בגלל אליפות אפריקה(הראשון העפיל עם נבחרתו קמרון לגמר נגד מצרים, והשני הפסיד לאותה מצרים 4-1 אך לא יתמודד על המקום השלישי).
    אולגר יחליף את זאמברוטה וייפתח כמגן ימני. אינייסטה יוסט לחלק הקדמי בייחד עם מסי והנרי, כאשר הגאושו עדיין על הספסל. רייקארד אמר עליו:"רונאלדיניו שחקן גדול והוא צריך להמשיך לעבוד קשה". עקב היעדרותו של דקו יחזור להרכב גודיונסן שסופסל נגד אוססונה. צ'אבי גם בהרכב.
    לקראת המשחק אמר דקו:" הליגה פתוחה ואנחנו יכולים עדיין לזכות באליפות, אך אנחנו לא תלויים רק בעצמינו. אנחנו חייבים לשחק טוב ולקוות שריאל מדריד תיכשל. חודש ינואר היה חודש טוב עבורינו והמטרה היא להמשיך באותו קו. אין לנו שום רוח-נקמה לריאל מדריד. אנחנו משחקים ומנצחים בשבילינו".

http://i228.photobucket.com/albums/ee191/fcbsep07/foto_267797_CAS.Xxx
    87 דקות היה דיכאון בקאמפ-נואו...ואז הגיע צ'אבי

ברצלונה: וואלדז; אולגר,תורהאם, מיליטו, אבידל; מארקז, צ'אבי, גודיונסן; אינייסטה, מסי והנרי

Last edited: Feb 9, 2008
  5. Raulito Madridista

המשחק בין סביליה לברצלונה הוא מבחן חשוב מאוד עבור שתי הקבוצות. סביליה גילתה שיפור עצום במשחקה נגד רקראטיבו. היא לא נבלה מהנחיתות המספרית. היא יצאה קדימה ויצרה מצבי הבקעה, גם ההגנה שלה הייתה סבירה ביותר. היא השיגה שני נצחונות רצופים דבר שלא קרה העונה יותר מדיי פעמים ובכלל ניצחון בחוץ עבורה זה דבר לא שיגרתי (שני נצחונות בלבד בחוץ: על לבאנטה ועל רקראטיבו החלשות). פרט למשחק נגד ריאל מדריד בבית, סביליה כשלה נגד הגדולות השנה. היא הפסידה לברצלונה, לאספניול, לאתלטיקו מדריד ולויאריאל. היא חייבת להתחיל לאגור נקודות בקצב. שיבתו של פרדי קאנוטה בוודאי תוסיף המון, הוא ופביאנו זה צמד מסוכן ועם ההגנה הרעועה של ברצלונה בכלל יהיה לקטלונים קשה. אם ברצלונה עוברת את המשחק הזה ומשיגה ניצחון זה יכול לתת דחיפה מוראלית פשוט אדירה. אנו עדיין לא יודעים איך יתפתח המשחק(יכול להיות שברצלונה תוביל לדוגמא מהברקה בודדת בדקות הראשונות), אבל אני חושב שגם תיקו בפיחואן זה לא אסון. ריאל מדריד היא קבוצה שאפשר לנצח העונה ואלמרייה הוכיחה זאת. גם אם ברצלונה תפסיד מחר וריאל מדריד תנצח ביום ראשון סיפור האליפות לא גמור.
    קייטה מסביליה שאולי ייפתח בהרכב, מארגן להם את המשחק יפה מאוד. הוא קשר אחורי עם יכולות התקפיות(איזה בומבה הוא הבקיע לרשת של איקר במחזור ה-11) והוא ופאולסן פשוט נועלים את האמצע. אם רייקארד ייפתח עם גודיונסן זה יהיה מטופש, זה כאילו הוא עולה למשחק עם עשרה. אני לא הבנתי עד עכשיו מה האיסלנדי עושה שם. אני הייתי מרכיב את רונאלדיניו עם מסי ואטו(גם ב-40% יכולת הוא מסוגל להכריע את המשחק במסירה או משהו וגם ככה אלטרנטיבות מיוחדות אין) ואת אינייסטה עם צ'אבי ומארקז בקישור. דקו השנה אולי לא במיטבו אבל הנוכחות שלו תחסר לברצלונה. ברצלונה בגביע פגשה את סביליה וויאריאל והתמודדה לא רע בכלל במשחקי החוץ הללו, זו נקודה למחשבה. ההגנה של סביליה פרוצה וברצלונה כן מסוגלת לעשות משהו למרות הכל.

סראגוסה שיחקה מצויין נגד בילבאו במחזור שעבר וניצחה רק 1-0, אחרי שני משקופים, אחד של מיליטו ואחד של אוליביירה ועוד המון הזדמנויות שבוזבזו. אם מישהו ראה את השער הוא יכל לראות התקפה מתפרצת למופת שהסתיימה בבישול אדיר של מיליטו לאוליביירה. נכון שזו רק בילבאו שהיא חלשה מאוד, אבל אני רוצה להאמין שהשיטה של שלושת החלוצים מוציאה את סראגוסה לדרך חדשה. אני בוטח באירורטה. מקווה לראות את הקבוצה הזו בעשירייה הראשונה. מה שבטוח נראה באוססונה זה מכות, השאלה אם כדורגל יהיה. אני חושב שלאוססונה יש הרכב ראשון לא רע בכלל שכולם כשירים(קרלוס ולה הרשים אותי[אני עדיין זוכר אותו עובר את ראמוס בין הרגליים], חואנפראן לפי התקצירים שראיתי מבשל פה ושם, פורטיו חלוץ שבנאסטיק החלשה הבקיע עשרה שערים אשתקד ופנדיאני לא פראייר, נגיד את זה ככה). הבעייה שזינגה לא מאמין בפנדיאני ושיש מכת פציעות.

בטיס הייתה מאוד חלשה במשחק שלה נגד דפורטיבו בבית, היא קצת איכזבה והיא הפסידה דיי בצדק. אני חושב שוולנסיה של קומאן לא יכלה לבקש יריבה קלה יותר כדי לנצח פעם שנייה ברציפות ולהתמודד על מקום באופ"א. אני לא אוהב את המערך שקומאן מנסה להנחיל בוולנסיה, אני לא מין למה הוא מתעקש, אבל מה שחשוב שוולנסיה תצליח. היא קבוצה שחשובה מאוד לליגה. בעונה הבאה שיהיה מאמן רציני על הקווים, אולי נראה אותה חוזרת לצמרת האמיתית. העונה היא אולי תגיע לגביע אופ"א, אבל יותר מזה היא לא מסוגלת. חייבים לעשות שם שיפוץ בהגנה. כמה שבטיס הייתה חלשה, צריך לזכור שוולנסיה מחלקת מתנות במאסטייה. אם תשאלו אותי, לא הפעם.

6. REAL MADRID Member

מורסיה - ויאריאל

(שבת, 21:00)

מורסיה ממומקת במקום ה-18 בטבלה והמטרה שלה היא לנסות לחלץ נקודות בבית נגד ויאריאל ולעלות מעל הקו האדום. מורסיה צברה עד כה 23 נקודות כמו גם בילבאו, אוססונה ולה קורוניה. מורסיה חילצה בשבוע שעבר תיקו 1:1 בחוץ בויסנטה קלדרון של אתלטיקו מדריד ובקבוצה מקווים להמשיך את המומנטום משם ולנסות להשיג ניצחון. חואן אוצ'ואה ואינייגו ולז יחסרו לקבוצה כמו כן גם אלברו מחייה המושעה. פרננדו באיינו נמצא בספק למשחק עקב בעיות שרירים אך המצב הוא 50-50 במקרה שלו. הקשר אבדארמן קאבוס צפוי לערוך את הופעתו הרשונה בקבוצה - לא ברור האם יפתח בהרכב לא יעלה מהספסל.

ולנסיה מנגד ממוקמת במקטם הרביעי עם 39 ק' כמו אספניול שבמקום השלישי. מקום מתחתייה לוחצת עליה אתלטיקו מדריד שברשותה 38 נק'. ברצלונה (47 נק') וריאל מדריד ( 53 נק') רחוקות מהקבוצה שמטרתה העונה היא לחזור לליגת האלופות ובינתיים היא בכיוון הנכון. כמו מורסיה גם ויאריאל מגיעה לאחר תיקו 1:1, פלגריני ושחקניו סיימו בשבוע שעבר בתיקו 1:1 בייתי נגד מאיורקה. הקשר אנחל לופז פצוע וככל הנראה יחמיץ את המשחק אך קשר אחר, מרקוס סנה, שב מפציעה וצפוי לפתוח היישר בהרכב של הצוללת הצהובה. ויאריאל עוד לא ניצחה ב-2008 בחוץ ולאחר הפסדים לחטאפה ולריאל מדריד המטרה היא להוציא ניצחון. פחות מניצחון צפוי להוריד אותה מהטופ 4.

דפורטיבו לה קורוניה - חטאפה

(שבת, 21:00)

דפורטיבו לה קורוניה מגיעה אמנם לאחר 2 ניצחונות רצופים (ויאדוליד ובטיס) אך כל תוצאה מלבד 3 נק' גם נגד חטאפה משאירה את דפורטיבו שממוקמת ה-17 בטבלה עמוק בתחתית הצמודה של הליגה. דפורטיבו צברה 23 נק' וניצחון בשבת עשוי לעלות אותה - לפחות זמנית - למקום ה-14 בטבלה. קל זה לא יהיה. דפור חסרה את ריקי וכריסטיאן הפצועים "הותיקים". הפצוע החדש הוא הקשר-חלוץ המקסיקני אנגרס גווארדדו שיעדר בין שלושה לארבעה שבועות. להזכירכם גווארדדו נפצע במהלך הניצחון על בטיס בשבוע שעבר. חואן רודריגז ייפתח בצד השמאלי של ההתקפה. הרכש החדש המושאל - כריסטיאן ווילהלמסון המגיע מבולטון יחכה להזדמנות שלו מהספסל.

המצב של חטאפה קצת יותר טוב. הקבוצה של לאודרופ אמנם מצליחה בגביע והגיעה לחצי הגמר אבל בליגה היא קבוצת מרכז טבלה לכל דבר. הקבוצה הקטנה ממדריד ממוקמת במקום ה-13 בטבלה עם 27 נק' כמו מאיורקה ו-ויאדוליד. ניצחון חוץ עשוי לעלות את הקבוצה החביבה למקום התשיעי בטבלה על חשבונה של ולנסיה. הפסד עשוי להוריד אותה בתום המחזור מקום אחד למטה. חטאפה תחסר את הקשר פאבלו הרננדז המושעה, ואת פרנסיסקו סוסה, מריו, מיגל פייארדו ופאבלו רדונדו הפצועים. איקצ'וקוו אוצ'ה הניגרי שב מאליפות אפריקה לחר שנבחרתו הודחה ברבע הגמר וצפוי לפתוח בהרכב לצידו של מנואל דל מוראל.

7. אלי מתחן Member

עצבים? אתה חושב שאני אתעצבן בגלל ויכוח על קבוצתו הראשונה של אולגר?

8. RubberSoul Member

בקיצור,אולגר התחיל את הקריירה בגראמנט,עבר לבארסה,וזה נראה כאילו הוא התחיל שם.
    סוף פסוק,נקודה,סלאמת,ביי.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזה עדין לא משנה את העובדה שבגלל היותו קאטלוני הוא בברצלונה , ולא באחת מקבוצות הליגה השנייה בספרד.

10. Bensh Member

הוא לא עד כדי כך גרוע... הייתי נותן לו הרכב בקבוצת מרכז-תחתית כמו חטאפה נגיד

11. xavi6 Member

שמענו, שמענו. אני מקווה שהוא לא ילך,הוא התראיין ודיבר על כך שהוא יעבור במידה והוא לא יקבל דקות. זאת העונה הכי גרוע מצידו בנוגע לדקות משחק. אנחנו צריכים שחקנים מסוגו, שחקנים שנלחמים למען הסמל והם באמת "ברסה". שחקן לא ישאר בקבוצה כמו ברסה רק בגלל דעותיו הפוליטיות, ואם אתה חושב ככה-מצבך קשה.

12. RubberSoul Member

עונת 2004/05 היתה עונה שבה הוא ספג 3 צהובים בלבד כבלם.זו היתה עונה מצוינת יחסית שלו.

13. xavi6 Member

הערה קטנטנה שחשוב לי להוסיף-אני חושב שחלק מההצלחה הגדולה שלו בעונה הזאת היה גם מארקז שגרם לכל חיסרון וחיסרון שלו להיעלם כלא היה. מארקז באותה עונה פשוט היה תותח בקישור האחורי.
    עם זאת, זה עדיין לא מוריד מהעבודה הנהדרת שהוא עשה בשתי עונות (העונה שציינת ואחריה).

14. REAL MADRID Member

סרחיו אגווארו כשיר למשחק מחר נגד ראסינג סנטאנדר

חאבייר אגירה ערך את האימון המסכם לקראת המשחק מחר של אתלטיקו מדריד נגד סנטאנדר ובסיומו פירסם את הסגל שהוא לוקח עמו למשחק. אגווארו שהיה פצוע החלים מהפציעה ונכלל בסגל של אגירה. מי שיחסר לאתלטיקו במשחק החוץ הקשה מחר הוא טיאגו מוטה שלא החלים מהפציעה שלו ברגל שמאל ויישאר בבירת ספרד.

הסגל המלא: אנטוניו לופז, פאבלו, פראה, פרנייה, מקסי, ראול גרסיה, קלבר סנטנה, סימאו, פורלאן ואגווארו.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/aguero_140807_ES.Xxx

15. Raulito Madridista

סגל מצומצם בריאל לקראת וויאדוליד

עקב מכת הפציעות שלא מרפה, לוקח איתו שוסטר רק 17 שחקנים לקראת המשחק מחר. גוטי שהיה בספק למשחק כשיר וכנראה ייפתח בהרכב. רוד ואן ניסטלרוי שנפצע נגד אלמרייה ייעדר וייצטרף לחבורת הפצועים הגדולה - מצלדר(סיים את העונה כנראה), פפה, היינצה(יהיה כשיר לקראת רומא), מיגל טורס וחאבייר סביולה. ווסלי סניידר מושעה עקב כרטיסים צהובים. אבל, מסתמנת הפתעה. אריאן רובן חוזר לסגל אחרי היעדרות. עקב הסגל הקצר סוף סוף נלקח בחשבון סולדאדו.

הסגל המלא

http://www.realmadrid.com/addon/img/89aa38288entreno090211p.Xxx

שוערים: איקר, דודק;
    הגנה: סאלגדו, קנבארו, ראמוס, מרסלו;
    קישור: דיארה, גאגו, בפטיסטה, גוטי, דרנתה, רובן, רוביניו;
    התקפה: ראול, היגואין וסולדאדו

בפעם האחרונה שויאדוליד הגיעה לברנבאו זה נגמר ב...7-2 אדיר של ריאל מדריד של קיירוש(04\2003) על העולה החדשה המסכנה, במסגרת המחזור השלישי של הליגה הספרדית. המצטיין במשחק היה שלושעראול שכבש שלישייה ראשונה ואחרונה בקריירה שלו בליגה הספרדית. ראול כבש שער נדיר בעקב, אחד הוא נתן קטנה מעל השוער והיה במשחק גם וולה גדול של זיזו אחרי מסירה של בקהאם מ-50 מטר. גם רונאלדו ופיגו(פנדל, איך לא), השתתפו בחגיגה והבלם של וויאדוליד ז'וליו סזאר כבש שער עצמי.

http://img119.imageshack.us/img119/9359/39852129ca6.Xxx

אתם מוזמנים לוידאו

ראול בהקפצה מעל השוער

השער המדהים בעקב

עוד אחד ראול

הוולה של זידאן

גם רונאלדו הבקיע

Last edited: Feb 10, 2008