ברגע שאוהדי מכבי התחילו לשיר לבוזגלו לפני הפנדל זה היה ברור שהוא יחטיא. כמה חוסר בטחון וניסיון יש לילד הזה עדיין.
בפנדל לדעתי כן הייתה הכשלה, לא שמתי לב מי זה היה, אבל שלח רגל שהכדור לא היה שם ולדעתי זה פנדל. בוזגלו בועט כמו ילדה בת 4... בעיטה עלובה. מכבי ת"א לא כזאת רעה, הפועל ת"א אומנם הייתה צריכה לכבוש עוד 2 שערים, אבל גם מכבי הייתה שווה עוד שער או 2. אבל אין מה לעשות, זה ההבדל בין הקבוצות- הפועל ת"א קטלנית ותכליתית הרבה יותר. הפועל ת"א הורידה רגל מהגז ונתנה למכבי את כל הכלים לחזור למשחק, אני מניח שאלי גוטמן יתן לחניכים שלו בראש על זה. אם לא.. מכבי עוד יכולה לחזור.
גם ההגנה של הפועל לא טובה היום, אבל ההבדל בין קבוצה גדולה לעוד קבוצה היא ניצול ההזדמנויות. זה לא משנה שגם מכבי הגיעו להזדמנויות, זה משנה מה הם שווים מול השער. וזה לא הרבה.
היתה עבירה ואת זה בעיקר ראו מהזיות האחורית. בכל מקרה נימני אולי גרם להפסד בדרבי הזה. יבוריאן היה צריך לבעוט כי הוא צריך כרגע לעמוד מעל בוזגלו בהיררכיה. העניין שהשחקנים לא ממש ידעו מי לוקח את הפנדל מראה על חוסר החלטיות של המאמן. ומה יש להגיד על הפנדל, פשוט ענק. יעקב, לך במהלך השבוע לעמוד עם בנך באיזה מגרש נידח בארץ כדי ללמד אותו לבעוט פנדל...בחיי, אניימה שוער גדול, אבל איזו בעיטה גרועה. לא לפינה וחלש בצורה קיצונית. אני חוזר ואומר, הפועל ת"א קבוצה יותר טובה, אבל קבוצה עם כזו מסננת בהגנה עוד צריכה לחשוש משיוויון. העניין הוא שיש טיילת יותר גדולה בצד השני ולכן ראינו כבר 4 שערים. משחק מאד מהנה, אבל הגנות על הפנים. אני תמיד אומר בפורום של הליגה ההולנדית שאליפות לוקחים קודם כל דרך הגנה וראייה שמכבי חיפה מובילה את הטבלה...מהללים בצדק את דאגלס דה סילבה, אבל אצל הירוקים יש את טשיירה וקינן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx יהיה כיף במחצית השנייה!
דווקא לדעתי כן היה פנדל, הגלישה מנעה משפונגין לבעוט לשער, הוא לא היה נופל סתם, הוא היה במצב מצויין לכיבוש. בנוגע למחצית, אני אולי לא צופה בהרבה משחקים במהלך העונה, בעיקר עקב אילוצי הצבא, אך באמת שזאת המחצית הטובה ביותר שראיתי בליגת העל עד כה העונה. זה שההגנות של שתי הקבוצות מבישות זה ברור, אך מלבד המצבים הרבים כתוצאה מהמצבים האלו, גם ראינו קצב פשוט מדהים לליגה הישראלית. במחצית השנייה יכולים לקרות שני דברים: 1. שמכבי תמשיך ללחוץ, אולי גם תכבוש שער אחד ותהפוך את המשחק הזה למותח מאוד עם צפייה לשערים נוספים. 2. הפועל תנסה להרגיע כמה שיותר את המשחק, תוציא מעט מאוד שחקנים קדימה, גוטמן יוציא את אחד החלוצים ויכניס קשר אחורי נוסף כדי לחזק את מרכז השדה. בקיצור, הפועל תעביר את 45 הדקות במטרה למשוך זמן. אם התרחיש הראשון או השני ייתקיימו, אין לדעת, אבל מה שבטוח הוא שהפועל היא זו שתחליט.
המשחק אבל מתעלה על הציפיות אפילו יופי של משחק הפועל עדיין יותר טובה ומגיע לה כמו שיכל להיות 3-3 יכל להיות גם 6-3 להפועל ייאלה הפועל מלחמה!!!
מחצית מטורפת. התוצאה המשקפת היתה 4-3 להפועל. המפתחות של מכבי לחזרה למשחק ולשיוויון: קומאץ' וז'אן חזקים חוסמים את ההתקפות של הפועל ומגנים על מרכז ההגנה החלש. שההתקפה תמשיך לשחק אותו דבר רק שיתחילו לאפס את הרגליים שם וינצלו מצבים. קצת מזל ומכבי חוזרת!
זו כבר לא בעיה שלי...ההגנה מסננת והמאמן לא משנה שום דבר. אם אין לכם מספיק אפשרויות מאחור אפשר היה אולי לשקול להעלות לבוגרים בלם נוער. הפועל ת"א בקצב הזה מבקשת שיוויון, אבל השער יכול גם ליפול בצד השני ואז המשחק יהיה גמור.
אתה לא מסתכל על זה נכון. לא סופרים הזדמנויות כמו שסופרים מי יש לך בחוד לסיים אותם. למכבי יש חוד של קבוצה בינונית ולכן הדרבים נראים ככה לאחרונה. הבדלי הרמות ברורים.
4-1. כמה שההבדי הרמות בין הקבוצות גדולות, מצחיק בכלל שאמרו שמכבי ינצחו, הפועל כל כך הרבה יותר טובה וזה הוכח כבר בפעם ה100. גוטמן תכניס את בוז'אן!
נגמר המשחק, פערי רמות ברורים היו פה, הפועל קבוצה טובה בהרבה ממכבי. 4-2 עם גול של מכבי שלא היה, והפועל היו יכול לכבוש עוד שלישייה עם לא יותר, זאת הפועל שאני הכי נהנתי לראות אולי מאז שאני אוהד אותה, תענוג עם ורמוט, שכטר והמנהיג של הקישור, ביברס נאטכו. אני כל כך יתאכזב עם הוא ילך.
ניצחון מוצדק לאדומים. הפועל ת"א קבוצה יותר טובה ומכבי ת"א בצדק נמצאת במקום השלישי. מה שאמרתי כבר אמרתי. ההגנות של שתי הקבוצות היו רעות, והחוד היותר איכותי של האדומים עשה את ההבדל. גם הביקורת שלי על נימני אני לא משנה, אבל כרגע זה כבר לא מעניין. אפשר לסכם את המשחק ולהמשיך קדימה. הפער בין הראשונה לשנייה 5 נק' וכבר במחזור הבא מכבי חיפה תצטרך להראות שהמשחק בנתניה היה תקר חד פעמי. האדומים ייצטרכו להמשיך במומנטום בבית מול סכנין שנמצאת בתקופה טובה.