מחזור 23: שוב, תל אביב אדומה. 4-2 להפועל בדרבי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏19/2/10.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

רשמתי שאני לא רואה שום סיכוי שמכבי מביסה, לנצח היא תמיד יכולה, אחרי הכל הפועל ת"א ממש לא בלתי ניתנת להכנעה. ואם כבר הימורים אז אני מהמר על 2:1 להפועל. רצון לחוד ומציאות לחוד. נראה מי צדק בסיום.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/10
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דבר ראשון אין פה שחור ולבן, לומר "אני לא רואה שום סיכוי" (לא יודע אם מישהו רשם, אבל בכל זאת) נראה לי די מגוחך... כי מכבי ת"א היא לא רעננה או עכו.

מכבי ת"א נראית מצויין, קבוצה מגובשת, קבוצה שיודעת מה המאמן שלה רוצה ממנה, וברור שעדיין ולמרות הכל הפועל ת"א היא עדיין קבוצה מוכשרת יותר וקטלנית יותר. אם הפועל ת"א תהיה ביום טוב יהיה למכבי ת"א קשה מאוד להתמודד עם האדומים. אבל כבר ראינו שהפועל ת"א לא תמיד באה ביום טוב, לעומת הצהובים שמפגינים יציבות מופלאה בתקופה האחרונה.
    קשה לי מאוד לנחש לאיזה כיוון המשחק הזה ילך, הוא יכול ללכת לכל כיוון, מכבי ת"א נראית בכושר שיא, אבל הפועל ת"א עדיין יותר כישרונית ואיכותית... קשה.

3. eran levy Member

בדיוק, ואפילו הפועל עכו הוציאה נקודה מהפועל ת"א, כך שבאמת כל תוצאה אפשרית. ייתכן שתבוסה של הפועל תפתיע רבים, אבל השורה התחתונה היא פער של שתי נקודות בלבד האחת מהשניה.

4. מכביחיפהזהבדם Member

הקבוצה הטובה יותר תנצח, והקבוצה הטובה יותר היא הפועל.

5. eran levy Member

ואני מניח שזו קביעה מדעית, אחרת היא לא היתה יכולה להיות כה החלטית. זו דעתך, וסביר להניח שהיא לא רחוקה מהמציאות, ולמרות זאת לא הקבוצה הטובה בהכרח מנצחת משחקים, לא בבלומפילד ולא ברעננה ולא בעכו.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי הדבר הכי טוב שיכול לקרות היה ההפסד של מכבי חיפה. מי שמנצחת היום יכולה עוד קצת לקוות לעתיד יותר ורוד. ללא ספק כאוהד מכבי חיפה אני רוצה רק לא ניצחון אדום, אבל הכל פתוח. בכל זאת יהיה מעניין לראות איך הפועל תתאושש אחרי המסע הארוך לרוסיה ואולי הכי חשוב, האם גם מכבי תוכל להנות מחסרונו של דדי בן דיין. בשביל האדומים בן דיין מאד נחוץ כי הוא בין היתר כבר הבקיע 9 שערים, בשביל מגן זה מצויין. שיש בחור צעיר, אבל בן דיין לדעתי בורג מאד חשוב אצל האדומים.

לי יש כרגע נטייה ללכת עם מכבי, אבל זה רק בגלל כושרה והמסע של האדומים לרוסיה המושלג.

7. Igi Member

טוב, יכול להיות שטעיתי והריצה והחיבור של מכבי שהחשבתי כיותר מסוכנים מהכישרון של הפועל לא יכולים להוות איום ממשי העונה. הפועל מפרקת את הצהובים תוך 20 דק'...מעניין איך זה יגמר.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין מה לעשות, כמו שרשמתי מקודם, למכבי ת"א אין את הכלים ואת היכולת להתמודד עם הפועל ת"א במשחק טוב, הסיכוי היחידי של מכבי ת"א לחזור למשחק הוא רק אם הפועל ת"א תוריד את הרגל מהגז ותתחיל לזלזל.

9. Cup of Tea Liverpool, UK

מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל האין הגנה זה?!
    פעם קפילוטו פעם ראלדס טועים כמו טירונים.. מה הם עושים באימונים בדיוק? מעשנים נרגילה? איך זה יכול להיות?!!?

לא שההגנה של הפועל בדיוק מתפקדת..

היה צריך להיות 3-3 עד עכשיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/2/10
  10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אמרתי או לא אמרתי? כנראה שהרבה הסתנוורו מהתקופה המצוינת של מכבי ת"א, אך כמו שהורסקי אמר, היא פשוט לא בליגה של הפועל. אז סלחו לי ידידיי, אל תעבדו על עצמכם!

11. אלי מתחן Member

הקטע המדהים זה שמכבי לא משחקת פחות טוב. ההבדל זה בניצול המצבים ובהגנה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק לשמוע שדני נוימן לפני השער השלישי אמר שהבעיה של מכבי בהתקפה. אולי יש לה בעיות שם, אבל מה עם ההגנה? כבר לפני השער הראשון ראיתי טיילת ובנס שכטר ושות' לא היו מדוייקים.

מילה על אבי נימני, איפה הוא היום? מכניס עכשיו את בוזגלו במקום כחלון, למה לא הכנסת בלם אחר אחרי השער השני של האדומים? הפועל ת"א מוציאה את כל התסכול שלה אחרי המסע הלא מוצלח לרוסיה, אבל גם ההגנה שלה מסננת! נגד מכבי חיפה הסיפור היה שונה...

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי משחקת לא רע, אבל היא בצדק בפיגור. בסה"כ האדומים הגיעו כבר בדקות הראשונות להזדמנויות של מאה אחוז, הזדמנויות שלא ראיתי אצל הצהובים. 3-0 יכל להיות גם 6-2...

עריכה:
    הנה כבר 3-1...יהיו עוד שערים כי גם ההגנה של האדומים מסננת. אני מהמר שהפועל מנצחת, אבל אנחנו נראה עוד שערים.

14. אלי מתחן Member

לא היה פנדל בשום אופן, בכל מקרה, נראה שיבוריאן עושה בכוונה. אפילו טוטו תמוז לא יודע להיות כזה גרוע.

15. Igi Member

והנה כמובן ה'כוכב' הגדול מחמיץ את הפנדל...מעניין מה יש לבוזי להגיד עכשיו מהיציע. לא היה דבר יותר צפוי מזה שאניימה יציל לו את הפנדל אחרי שהוא רץ בסערה על הכדור. ומהזוויות של ערוץ 1 קצת קשה לקלוט, אבל לדעתי דווקא כן הייתה עבירה, הוא לא גלש לכדור.