מחזור 23: פלגריני מארח את האקסית ומקווה לקצת שקט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏19/2/10.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא להאמין , כאילו ריאל נותנת לויאריאל לחזור למשחק כדי להראות לה שהנה אנחנו יודעים לתתת עוד גול.

2. riquelme1 Member

ריאל לא נותנת כלום, המאמן של ויאריאל נותן לה פה לכבוש רביעייה בלי בעיות. עם חילוף שערוריתי להוציא בלם ולהכניס קשר, ולשחק עם 3 שחקני הגנה נגד ריאל מדריד, זה הפקרות שאין כדוגמתה.

אפשר להגיד חוסר ניסיון, אני בוחר להאשים את הנהלת ויאריאל.

3. Campeon Member

איך נותנת לחזור למשחק איך.
    והנה אני רק מדבר ונפסל לכריסטיאנו גול שלא היה בנבדל

4. Campeon Member

אני לא רוצה שיגמר 6-2 זאת תוצאה כואבת

5. Campeon Member

בתאכלס משחק מעולה של ריאל גם כשהיריבה היא ויאריאל העלובה.
    אם רק ככה ישחקו מול ליון אני אגמור בשיר מזמור
    רונאלדו קאקא מדהימים כל פעם מחדש
    ומרסלו איי מרסלו הבישול הזה לא יכפר על זה שאתה טאמבל

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/10
  6. Raulito Madridista

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2010/02/1266785429.Xxx

הגאונות מול ההפקרות. תסלחו לי, אבל אני רוצה להתעכב דווקא על עשר הדקות האלו בין ה-3-1 לבין ה-3-2. אתם מבינים שזה יכול להיות ההבדל בין לעבור את ליון ולשבור סוף-סוף את נאחס שמינית הגמר, לבין הדחה כואבת מאין כמוהה וכישלון חרוץ?; מדהים איך מכל התקפה אנחנו מקבלים גול וזו הייתה היפקרות גסה אפילו בסטנדרטים שמעמיד מרסלו. היה לו כל-כך הרבה זמן לחזור להגנה והוא לא עשה את זה...את מי זה מעניין שכמה דקות אחר-כך הוא בישל להיגואין. פלגריני היה צריך להוציא אותו באקט ברור של עונש על חוסר אחריות. מקווה שבמשחק הזה כבר לא נראה את מרסלו מתרוצץ באגף השמאלי של ההגנה.

היו מהלכי כדורגל יוצאים מן הכלל. הכי אהבתי את ההתקפה בסיומה מרסלו החמור בעט מהאוויר לשמיים ממצב קורץ. שיתוף הפעולה בין רונאלדו לקאקא עבד מצויין. רונאלדו עם שלושה בישולים!, קאקא עם משחק תכליתי סוף-סוף וגם פעולות טובות מאוד שלו, בהחלט מתגבש כאן משהו. בכל-מקרה, חייבים לומר - המאמן של ויאריאל גמר אותם עם החילוף, זה היה אקט מטופש. בארבעה שחקני הגנה, הקבוצה שלו נראתה רע - אז להוציא את מארקאנו שהיה בסדר? - זו ממש הפקרות ובאמת שהתוצאה הייתה יכולה להיות יותר גבוה לולא דייגו לופז ביכולת טובה וגם השתעשעות מצד שחקני ריאל מדריד.

מזל טוב לצ'אבי אלונסו על שער הבכורה, קור-רוח יפה לבעוט פנדל פעמיים(היה לי ברור אגב שרק ככה הוא ישיג את שער הבכורה שלו - אלונסו השנה הוריד ציפורים מכל זווית אפשרית), אבל עם כל הכבוד, למה לא לתת לראול לבעוט, כדי שיבור את הקרח?; לא רק הקהל בברנבאו רצה שהוא יבעט, גם הקהל בישראל, גם אני! מסכים עם שגיא כהן. אני לא מבין למה במצב כזה שהניצחון כבר בכיס, אחרי שראול לא הבקיע כבר שלושה חודשים נדמה לי - מדוע הוא מבזבז דקות יקרות במרכז המגרש ולא רץ קדימה ביחד עם כריסטיאנו שהיה באטרף?; אני מפחד שיש קללה על הקפיטן, כבר שכחתי איך זה לחגוג שער שלו.

כיף מאוד להבקיע שישייה(למרות שאני מעדיף להדחיק את הפעם האחרונה בה בברנבאו לוח התוצאות הניף את המספרים האלו), יש לנו ממוצע של כ-3.5 שערים למשחק בברנבאו(רק שער אחד היה חסר היום כדי לומר ממוצע מדויק) ומאזן הבית המושלם נשמר - 12 מ-12 זה לא הולך ברגל, גם אם לא פגשנו עדיין הרבה קבוצות צמרת. אבל ברור כי בליגת האלופות מצפים לנו אתגרים אחרים לגמריי(ואני לא מרחיק לכת ומדבר על צ'לסי - קודם כל יש את ליון על הראש) ואני חושש שהקבוצה גם סובלת מהניצחונות הקלים האלו בחצי הילוך. המבחן של הקבוצה, כמובן, יהיה נגד ליון, ונקווה שנגיע למשחק הזה במצב-רוח טוב. לילה טוב.

7. benos Member

אוהדי ריאל/ויאריאל וסתם אנשים שראו את המשחק, ראיתי את מתאו מוסאצ'יו ב-30 הדקות האחרונות והוא היה נראה לא רע לטעמי וסבל מהמאמן שהפקיר את ההגנה שלו לחסדיהם של שחקני ההתקפה של ריאל, מה דעתכם עליו והאם הוא שיחק טוב ב-60 דקות הראשונות גם כן?

8. riquelme1 Member

לא התמקדתי בו יותר מדי, זה פעם ראשונה שלו בהרכב ואני חושבשזה הדקות הראשונות שלו העונה. אבל מה שכן, ההגנה של ויאריאל נראת רע מתחילת המשחק, אבל בחילוף הטיפשי של גארידו זה כבר נהפך להפקרות וריאל יכלה לכבוש בכל התקפה.

מחר קרב מעניין במסטאייה, ולנסיה מארחת את חטאפה, אלקסיס כנראה יפתח בצד שמאל ומיגל ישחק בימין, זה הכי טוב שאפשר להוציא כרגע.

ועוד חידוש לפי המארקה, דומינגז במקום מאטה, הגיע הזמן.

9. xavi6 Member

זה מרתיח שתמיד בקאמפ נואו הקבוצות האלה באות להילחם ולקרוע את התחת, ומול ריאל כמו כלום מקבלות גולים מטעויות של שחקנים שלהם. מולינו לא רק שלא יעשו טעויות קריטיות, המאמן המסריח יכניס בלם ויוציא חלוץ. ד"ש להוגו סנצ'ס.

10. אלי מתחן Member

כי סנטאנדר נתנה פייט אדיר בשבת

11. Campeon Member

רק שימו לב להפרש השערים בין ריאל מדריד וברצלונה לזה של סביליה
    42 מול 18
    מדהים

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

סנטאנדר באה עם שחקנים בולטים מושעים. ולא שמולכם הם נלחמים אבל זה כבר בקטנה.

אבל עדיין זה קורה כאן ולכאן , כמו שאתלטיקו פתאום מולינו משחקים ומול ריאל רועדות להם הביצים אז אספניול/חטאפה ההפך.

13. Campeon Member

אם הם לא היו נלחמים בקלדרון זה לא היה נגמר 3-2

14. xavi6 Member

אני מדבר על ויאריאל, את', אספניול, חטאפה, וגם סנטאנדר שנה שעברה הוציא אצלינו תיקו. סתכל על אלמריה לדוגמא של הוגו סנצ'ס. אנחנו ניצחנו אותם 1-0 כאשר צ'קו עשה דבר אחד-רק שמר על צ'אבי. לא שיחקו בכלל התקפי, נטו להרוס לנו את המשחק. עכשיו מולכם אם אינני טועה הם הובילו ואז סנצ'ס עשה חילוף מטומטם והוציא שחקן הגנה והכניס התקפה ועשיתם מהפך. מתי אספניול או ויאריאל הוציאו ממכם נקודות אצלכם?

15. ValenciaCF Member

1-0 ולנסיה,
    בישול לדומינגז. אם מאטה היה במקום דומינגז זה לא היה 1:0!
    וייה כבש.