מה לעזאזל קרה הרגע? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
בכל עונה יש תמיד גול שבדיעבד מגדירים אותו כגול אליפות. לוגסי כנראה יהיה חתום על שער האליפות של מכבי תל אביב. שער מדהים ומהפך עוד יותר מדהים. אין מילים כמה נאיבית בני יהודה, אבל מכבי תל אביב מפגינה אופי בלתי נתפס.
עונה שעברה סולארי כבש שער ענק בדקה ה-90 שהיווה רגע מכונן בדרך לאליפות, השנה אותה בני יהודה שוב סופגת שער מהסרטים בדקה אחרונה כל הדרך לאליפות של מכבי.
אולי בלתי אפשרי, אבל אנחנו צריכים להמשיך בדרך שלנו. אין במכבי חיפה את הלחץ לזכות באליפות בגלל הפתיחה הנוראית.
כמה קבוצות חזרו מ - 14 הפרש? תשמע זה קורה במקרים מאוד נדירים. במועדון שלנו לא מתעסקים בתוצאות של מכבי ת"א בכלל וטוב שכך. הם מגלים אופי וגם זה צריך לדעת לעשות.
לא חושב. אם היה פלייאוף עליון עם 5 מחזורים ומפגש אחד הייתי אומר שכן. אבל יש פלייאוף עליון עם מפגשי בית חוץ, פעמיים נגד חיפה, פעמיים נגד הפועל וכו' וכו' - הכל פתוח לחלוטין לדעתי.. 8 נק' זה יתרון שביר במצב הזה.
המזל שלהם העונה מטורף, אין לנו סיכוי. הם מקבלים גול דקה 90 ונכנסים לפיגור. מתחילים את המשחק ופשוט בועטים קדימה, הבלם מחליק והחלוץ כובש גול מצוין. אפילו לא היה להם זמן להיכנס ללחץ. על הגול השלישי אין מה לדבר בכלל. אנחנו נגד בני יהודה החמצנו פעם אחרי פעם מתוך רחבת ה-5, והם מבקיעים גולים כאלה... אין מה לעשות, לפעמים יש עונות שלא משנה כלום, יש קבוצה שהשם שלה רשום על התואר (כמו צ'לסי באלופות עונה שעברה). העונה האליפות רשומה עליהם.
למרות שהייתי שמח שזה יהיה המצב, אני באמת לא חושב שזה נכון או חכם להגיד את זה במצב שאנחנו נמצאים בליגה ובמשחקים שעוד נשארו - בטח כשגם חיפה לוקחת נקודות בלי כוונה להפסיק. 8 נק' במצב שלנו עם הכמות משחקים שנשארו כמו גם מול מי הם ישוחקו, זה יתרון שביר שלא מבטיח שום דבר. יש את ההתלהבות שאחרי וזה מובן, אבל מבחינה ריאלית המצב פתוח לחלוטין. יש 39 נקודות בקופה, כולל 2 מפגשים ישירים על 6 נקודות בין חיפה למכבי.
וואו איזה סיום. הגול של בני יהודה היה קצת לא פייר בגלל הפגיעה של לוי (למרות שברור שראלי לא יכול היה לראות את זה כשהוא בעט את הריבאונד, גול יפה בפני עצמו) ושאם היא לא רוצה לצאת מסריחה אז יהיה ראוי מצדה לתת גול למכבי, אבל לא באמת התכוונתי לזה... החלקה ממש אומללה של הבלם שם (גל כהן?). לא יודע אם מכבי רצו לעזור לברק לוי או שהם באמת האמינו שהם עכשיו צריכים ויכולים לכבוש את השלישי, אבם הם לא נתקעו על החגיגות בגול של פריצה ורצו מהר חזרה. משה לוגסי הוא הסיבה שבגינה מכבי תשאר עם הרבה יותר מראש מעל המים גם ביום שאחרי גולדהאר. ומה שיותר מדהים שהוא באמת תוצר מחלקת הנוער של מכבי, ולא תוצר של הכסף של הקנדי... מכבי תזכה באליפות. היא לא תתקרב לריגוש שאוהד כדורגל ממוצע קיבל מזו של ק"ש הצנועה, מזו של הפועל והדאבל של זהבי או אפילו מזו של מכבי חיפה עם קולמה וקרופניק בהרכב - אבל גם האליפות שלנו עם בואטנג ואלברמן כנראה לא ממש ריגשה את אוהדי הכדורגל בארץ, כאילו שזה מה שעניין אותנו. מזל טוב לאוהדי מכבי, שאחרי שהם שנים נתנו את הלב, הכליות והמעי הגס (ולא פחות חשוב גם הכיס בכל אוגוסט) בשביל הקבוצה שלהם ואכלו כל פעם זין מסוג אחר, סופסוף הם יזכו לקצת נחת עם אליפות שנלקחה בצורה היסודית ביותר (בערך, כי בכל מה שקשור למצבים נייחים לאוסקר/ לאיתן טיבי הכוכב יש ליקויים)
סוג המשחקים שמהם יוצאת אלופה, ולפעמים ככל שזה קשה יותר זה גם מתוק יותר. מספיק עם הקלישאות, האמנתי לפני המשחק שקשטן יצליח לעצור את הדהירה של מכבי ת"א והוא גם היה הכי קרוב שיש לעשות את זה מכבי ת"א הכי ראויה לקחת אליפות זה לא סוד, אני מקווה שמכבי חיפה תצליח להדביק אותה איכשהו ולא לתת לה לברוח יותר
לא ראיתי את המשחק לכן קשה לי להגיד הרבה, אבל דקה 99? מה קרה לפני זה? היתה פציעה קשה שחייבה כל כך הרבה דקות? בכל מקרה זה לא ממש משנה. מכבי ת"א משיגה מול רמת גן ועכשיו מול בני יהודה 6 נק' שבקלות יכלו להיות נקודה. כאוהד מכבי חיפה זה מאד מתסכל, אבל זה לא אומר שמגיעים למובילה הרבה מחמאות. כרגע, ואני מדגיש כרגע, המשחק מול בני יהודה מראה בדיוק למה מכבי ת"א מובילה בבטחה את הטבלה. מצד אחד מכבי חיפה משחקת טוב, מגיעה למצבים, אבל מפסידה 2-0 ומצד שני מכבי ת"א באחרי הדקה התשעים מבקיעה שני שערים... מוראד צודק ולכן אני עדיין חושב שלמכבי חיפה יש עדיין סיכוי לקחת אליפות, אבל בלי צל של ספק שכרגע מכבי ת"א נראית צועדת בבטחה לאליפות.
אני אוהד מכבי חיפה ואני התבאסתי אתמול מהתוצאה רק בגלל שהימרתי בליגת ההימורים על תיקו 1-1 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx גם אם מכבי ת''א היתה מפסידה אתמול היא היתה חוגגת אליפות בסוף העונה אני מזמן השלמתי עם זה שהאליפות של מכבי ת''א אוהדים שלנו שפינטזו על אליפות שלנו חיים בסרט למכבי חיפה אין קבוצה לאליפות השנה.