מחזור 23 בליגת העל: השלישייה הראשונה לא מצליחה לנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏20/2/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אסכם את זה בכמה מלים:
    - מכבי ת"א תלויה פשוט ביכולת של זהבי. ברגע שהוא לא מבקיע יש לקבוצה בעיה.
    - ק"ש צריכה להבין שאליפות לוקחים נגד הקבוצות הקטנות, לא מכבי. מול האלופה ובמשחקי הצמרת היא משחקת כאנדרדוג ואז מביאה תוצאות טובות. לצערה יש בקופה יותר נק' שצריך לקחת מול קבוצות כמו רעננה...
    - באר שבע? צריכה להוציא יותר מהקבוצה הזאת. האם אלישע לוי איבד את חדר ההלבשה? לדעתי יש בבירת הנגב יותר בעיות מאשר רוצים להודות בהן.

כרגע שלושת הקבוצות הטובות בליגה עושות הכל בשביל לתת את האליפות ליריבתה, אבל הן מסרבות לקחת.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

נגד באר שבע, בשני המפגשים, היינו טובים יותר. בעיקר בהפסד.
    בדרבי המפוצץ הפועל עברו פעם אחת וחצי את החצי וכבשו. כל אוהד אדום יגיד לך שהיו באוויר עוד שערים של מכבי.
    זה לא רציני מה שאתה כותב, באמת.

לאחרונה אנחנו לא טובים, אין בכך ספק, אבל לא צריך לקפוץ מעל הפופיק.

3. Turgi Guest

מסכים עם הרשימה חוץ משני משחקים. חיפה והדרבי הראשון. מכבי לא מדהימה אבל לא צריך להגזים.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

חיפה בסמי עופר אני מתחשב בכך שהם היו עם אדום ברוב דקות המשחק, ועדיין הייתם רחוקים מלהרשים. הדרבי הראשון? זה הכל ביחס ליריבה, הפועל העונה לא שווה יותר מכמה נקודות מהקו האדום ועדיין הגעתם למצב שבלי הפנדל של זהבי הייתם מתקשים להבקיע. דרך אגב, גם בדרבי האחרון, להוציא את שני השערים שגם הם לא מצבים אמיתיים - אתה זוכר מצב רציני לגול של מכבי?

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא תמצא אף אוהד הפועל - עזוב, שחקן הפועל. עזוב, ברקוביץ' - שיגיד לך שהם היו שווים לנו עד הפיצוץ בדרבי הראשון. הדרבי האחרון היה נגמר בשיא אם השופט לא היה מרחם עליהם.

אני לא רואה מה הבעיה הגדולה בלהתקשות במשחקים קשים (אחרי הכל... טוב, זה ברור). יש לנו בעיה אמיתית מול ק"ש וב"ש, זה נכון. מול השאר, אנחנו 47 מ-54. אני חושב שזה בסדר. זה נראה לא טוב בשבועיים האחרונים, אבל אני חושב שתוצאה טובה ברביעי תעשה לנו שירות טוב. אז נפלנו במקומות לא צפויים, אבל אם הקבוצה לא תאבד את הראש - ואין סיבה לחשוב שכך יהיה - אני חושב שנחזור לקצב וזה אמור להספיק.

פריצה פצוע, בדש פצוע, יצחקי פצוע, בן בסט פותח (אממ... לפחות ככה היה רשום) ועדיין מאשימים את פאקו שהוא משחק עם זהבי כחלוץ. damned if you do, damned if you don't.

6. Turgi Guest

לא תשכנע אותי. בזכרון שלי זה היה דרבי יותר חד צדדי מה4-0 ההוא.
    חיפה בחוץ זה אף פעם לא משחק קל ואני לא חושב שמכבי צריכה להתנצל על תוצאה כזאת.
    אני כן מסכים איתך שבארבעת המפגשים עם קש ובש נראינו פשוט רע.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי פשוט רוצה שזה יהיה הרבה יותר מותח על הנייר.
    ההרגשה שלא משנה כמה מכבי תיתן ותיתן ותיתן, גם קרית שמונה וגם באר שבע לא יידעו לקחת. 3 משחקים הצהובים לא מנצחים ועדיין מוליכים את הטבלה. קרית שמונה בבית נופלת שבוע אחרי שבוע, בקיצור, זה לא זה. מכבי תיקח אליפות העונה, אין לי ספק. אבל אם השאיפה שם זה לא לעוף כבר בשלב הראשון של ליגת האלופות או הליגה האירופאית, כדאי שיפנימו שהם מצליחים בליגה לא בגלל שהקבוצה הזאת אדירה אלא בגלל חולשה מאוד גדולה של היתר.
    הרבה שנים אומרים שהרמה בארץ נמוכה, שהאלופה היא רק פחות גרועה מהיתר וכו', אבל אם היו אלופות שהיו משאירות אבק ליתר הקבוצות, כמו תקופת רוני לוי, כמו בעונה הראשונה של גארסיה עם הפרש דו ספרתי של נקודות, השנה זה פשוט לא קורה.

8. סמואל אטו Member

לא יודע מי זה ״אתם״ ו״שלכם״, מצידי שעכו תיקח אליפות.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בשנתיים האחרונות הצליחו בליגה בגלל חוזק הקבוצה מה שהתבטא גם באירופה בשנה שעברה, אזי השנה, אין ספק שזה לא זה, מכל הבחינות, כשאמרתי לפני איזה חודשיים שמכבי צריכה 7-8 שחקנים חדשים לקבוצה וחריש עמוק, אנשים אמרו מה אתה מדבר, אז הנה, 7-8 שחקנים חדשים, 5 זרים חדשים, מגנים חדשים, חלוץ חדש. כן פאקו לא פאקו זה לא משנה.

10. South Boy Member

אתה כל כך גנב דעת שאם לא היית אוהד מכבי הייתי בטוח שקוראים לך אלישע לוי (או נוסא איגייבור אם לא היית כותב בעברית)

11. Hapoel_Tel_Aviv Member

מתקרבים בצעדי ענק ללאומית, בפליאוף התחתון חייבים לנצח כי לא יהיה אפשר להסתמך על תיקואים

12. Turgi Guest

גם את זה אני לא מבין. איזה שמונה שחקנים תביא? השוק הישראלי לא קיים. זרים להזכירך מתוך העשרה פלוס שהגיעו בשנתיים וחצי האחרונות, שניים באמת שידרגו אותנו.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה זה שווים לכם? הפועל לא צריכה להיות שווה לכם ולא מתיימרת להיות, הפער המקצועי ביניכם עצום. ועדיין, הם גנבו גול, הסתגרו יפה ואז בא הפנדל שלכם. עד אז אני לא זוכר מצב רציני שלכם לגול, כזה שגורם לך לתפוס את הראש. אה, וגם אם השופט לובש חולצה של אבוקסיס ומזמזם את אדומה שלי כל המשחק, אתם צריכים לנצח קבוצה כמו הפועל בצורה הרבה יותר משכנת. ראבק, חוץ מהגולים שאחד מהם היה במקריות לגמרי ואחד היה מטיל ממרחק 25 מטר, המצב הכי טוב היה של שגיב יחזקאל.

עם התקציב שלכם, והסגל שלכם, הייתם אמורים להיות בפער 10 עכשיו. במקום זה אתם נקודה מעל קריית שמונה.

עומר אוהב/ת את זה.
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בוא תסביר לי למה.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

5 זרים + 3 ישראלים. עד כדי כך יהיה קשה למצוא? הנה 8 שחקנים, וזה מבלי לדבר על שחקני בית שאפשר בכיף להעלות ולהחליף עם כמה מהחבר'ה פה.

מבחינתי גם אם נעשה פה טרבל שזה יהיה שיא היסטורי, האליפות עצמה תהיה שוות ערך לזו של בית"ר עם יוסי מזרחי וזו של חיפה עם אלישע. אליפות, ותו לו.