מחזור 23 בליגת העל: השלישייה הראשונה לא מצליחה לנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏20/2/15.

1. alexshw Member

לא מספיקה מהירות. אין לו מוח ואין לו שום אספקט אחר פרט ממנה. אותו דבר שמתלהבים מגאדיר. די זה שחקנים חד גוניים, וזה לא אמור להספיק לקבוצה שרוצה להצליח.
    טווטחה זה גחמה פרטית של שחר. נכנס לו ג'וק שהוא עושה עליו קופה. ככה זה אנשים בני 74, סובלים מסניליות הרבה פעמים.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין לך מה לזקוף את זה לבלבול.
    סטנויייביץ זה שסימן אותו והוא העביר את השם שלו עוד לפני שהתפטר/פוטר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לעזרא אין שום דבר חוץ ממהירות?
    יש לו בעיטה מצויינת, יש לו דריבל לא רע בכלל, כן גם מסירות (כשהוא מוסר) הוא בנגיעה יכול להעמיד חלוץ מול שוער.
    לבן אדם יש מעבר לשערים קרוב ל 30 בישולים ממתי שהגיע למכבי חיפה, ואני לא צריך לספר לך כמה המועדון הזה כושל.
    להגיד שעליו צריכים לבנות את כל מכבי חיפה, בטח שלא, אבל לשחרר בשום פנים ואופן לא. לא רואה במה בן חיים נניח טוב ממנו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

התכוונתי לטווטחה אין שום דבר חוץ ממהירות.

5. Hapoel_Tel_Aviv Member

והמאזן נשמר.

התקפית זה היה המשחק הכי טוב שלנו העונה והגענו במשחק הזה ליותר מצבים מכל העונה ביחד.
    על ההגנה שלנו אין מה לדבר ובמיוחד על הבושה שנקראת שי אבוטבול.
    השער השני הוציא ממני קצת "שמחה מאולצת", מצב שלא האמנתי שאגיע אליו.

השגנו נקודה מולכם וזה מה שאפשר לקחת מהמשחק + יכולת בהתקפה.
    עכשיו חובה ניצחון, אנחנו הקבוצה היחידה בליגה שמסוגלת להפסיד לעכו, ואחר כך לנסות להשיג נקודה מול רב"ש.

6. alexshw Member

כל מאמן סביר במכבי חיפה לוקח פה 3 נקודות כמעט בודאות. משתי סיבות פשוטות - ורד במקום בניון ווייסמן במקום ראיוס. אלה דברים כל כך ברורים. לא קשה לזהות איך לנצל נקודות תורפה.
    איתם אני חושב היינו הורגים אותכם במתפרצות שהיו לנו במיוחד בחצי השני אחרי הגול שלנו. לכל הפחות מאמן נורמלי מבצע את החילופים האלה מיד אחרי הגול השני ומכה על הברזל כל עוד הוא חם.
    אצלינו עומד קונוס על הקווים. סמרטוט רצפה שרק גורע.

הפועל קבוצה חלשה מאוד שאומנם מצד אחד סבלה מחוסר מזל היום במידה מסוימת אבל מצד שני לא תפגוש עוד העונה הרבה פעמים מאמן יריבה שהוא כל כך חלש גם יחסית לשוק המאמנים המקומי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שון גולדברג גם לא יציג יכולת טובה כנראה בשום משחק בהפועל. הוא בסיטואציה הזויה ואני בקלות יכול לדמיין אותו נשבר מזה.
    הוא כן מוכשר מאוד וכן שווה מקום בליגת העל כבר היום.

אגב, יש מצב ש-2-2 חסר משמעות בין הפועל לחיפה זו התוצאה הכי שכיחה בליגת העל בשנים האחרונות.

8. oranfu Member

אני מסכים שגולדברג יתקשה להציג יכולת טובה בהפועל. חבל מבחינתו שמכבי ת"א הקריבה אותו כי היה ברור לחלוטין שהקהל שם לא יקבל אותו.

אני לא חושב שמדובר באיזה כשרון מי יודע מה. בליגה שגבאי, צ'קול וכאלה משחקים בקבוצות (מועדונים גדולים אפילו) אז גם גולדברג יכול לשחק, אבל זה לא כי הוא כזה מוכשר.
    הזוי בעיניי שהפועל לקחו אותו.

9. Hapoel_Tel_Aviv Member

זה כי רמון רצה כמה שיותר כסף וקרויף רצה שחקנים אז התפשרו על העסקה ההזויה הזאת, היה עדיף שהיו מעבירים את רייכרט או ראדי או שחקן אחר בהעברה קבועה.

10. אלי מתחן Member

חן עזרא מוכשר מאוד, הבעיה שלו היא שהוא שכונה. קבלת ההחלטות שלו היא הגרועה ביותר שראיתי, וברוך השם נתקלתי בהרבה שחקנים שאין להם אינטילגנציית משחק. כל עוד הוא ימשיך לכדרר בכל פעם ששחרור כדור היא הפעולה הנכונה הוא לא יהיה שחקן שיקדם את מכבי חיפה.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

אבל מה נותן להפועל שחקן כזה? לא רק שאין פה מחשבה לעתיד, אין פה גם מחשבה להווה.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אוהדי הפועל מתלוננים על השריף. יא חיים בסרט, עד לפניי חודש הייתם הקבוצה הכי גרועה בליגה ביחד עם עכו. היום אשכרה ראיתי מהפועל קבוצת כדורגל.

חיפה נוראית מנגד.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  13. Hapoel_Tel_Aviv Member

רמון חשב רק על איך לסגור חלק מהגרעון ולברוח.

אני מבין שאנשים בשער 5 ראו פנדל (ישבתי גם בשער 5 אבל האמת שלא הייתי מרוכז באותו רגע), אני צריך להסתכל על זה מחר ביוטיוב.

14. oranfu Member

נגע ביד של קמארה. מצד שני, כל ההתקפה הזאת התחילה מנגיעת יד עוד יותר ברורה של זגורי.

15. Turgi Guest

לא מאמין איך הצלנו את הפועל עם רייכרט.
    הביא להם שלוש נקודות עד עכשיו.