אגב אני לא מבין מה עוזר לבלבול להיות סמרטוט של בניון. הוא בכל מקרה לא ימשיך. אף פעם לא הבנתי את ההגיון של החובבנים הישראלים.
שי, צודק. פשוט לא להאמין שקטן2 גומר תשעים דקות. הבחור פשוט לא תרם דבר. עזרא שיגע אותי בפעולה האחרונה שלו, אבל אם מאמן יצליח איכשהו להכנס לבחור לראש ולכוון אותו אז יש לנו שחקן נהדר. המהירות שלו פשוט נהדרת, אבל כנראה שהוא לא יכול לעשות מספר דברים ביחד כי בשלב מסוים הוא פשוט מאבד לחלוטין את הראש. אלכס, כאוהד מכבי חיפה מאד מאד קשה לי לא להיות בפלייאוף העליון, אבל כל עוד לא נרד אז אני שמח בשביל הבוס של הקבוצה. קשה לי להאמין שהגעתי לנקודה שאני שמח להפסיד רק בשביל איש אחד.
תיקו שדפק את שתי הקבוצות. חיפה מארחת את נתניה שנמצאת בכושר נהדר, יוצאת לצפון למשחק מול ק״ש ומסיימת עם דרבי נגד טל בנין שידע לנצח אותם בפעם שעברה שלקח את המושכות בהפועל. הפועל לעומת זאת עם לו״ז קל יותר של עכו, אשדוד ומכבי פ״ת, אבל חייבת להשיג מאזן מושלם כדי להיכנס לפלייאוף העליון.
ביי פלייאוף עליון. אני לא כועס על עזרא, אני מרחם עליו. הוא כל כך מושפע מכריסטיאנו רונאלדו, שכנראה הוא הכניס לעצמו לראש שהוא... כריסטיאנו רונאלדו. חוסר מודעות משווע. אם אני יענקל'ה שחר, אני נפרד כבר מחר מרובן ראיוס, מעניק לו פסל בדמות רגל כאות הוקרה על כך שהפך את רפי דהאן לנכה, בתוספת כרטיס טיסה לקיבינימט.
לא יודע אורנפו. ראיתי מהבחור נוכחות דבר שלא פחות חשוב מכדורגל. הוא עיצבן שחקנים מהקבוצה היריבה, הוא רץ ללא הפסקה והוא לא ברח מהכדור. הוא לא יהיה מסי, אבל בשביל הכדורגל הישראלי אני חושב שיש לו מה להציע.
קשה לי לראות את המצב של המועדון גם ככה, אין הבדל מבחינתי בין מקום 5 ל - 8 נגיד, בתנאי שלא נהיה קרובים לקו האדום. וביכולת שלנו להגיע לאירופה אני כבר מזמן לא מאמין. אני חרד כבר לגבי העונה הבאה, כשהמנהל הדגול בן ה - 74 שוב ישלוף את הרעיונות הגאוניים שלו ושיתן לבניון שוב לכפות את עצמו על המערכת ולחבק אותה חזק חזק בחיבוק דב.
הלוואי ועזרא ישחק בכל משחק כמו שהוא שיחק היום היה לו משחק נהדר הוא ועטר שיחקו לבד נגד ההגנה של הפועל בניון פרש לפני שלוש וחצי שנים וראיוס פרימדונה.
אני מסכים לגבי רייכרט. לדעתי הפוטנציאל שלו היה ברור מאוד כבר בעונה שעברה. התלהבתי ממנו ברגע הראשון שראיתי אותו משחק ברמה"ש. היום, לא חושב שעשה יותר מדי.
אני רוצה להגיד שאני מעודד מהיכולת היום, הגיע לנו לנצח(למרות שגם למכבי חיפה היו את המצבים שלה), ואם נמשיך ככה אז נישאר בליגה, אבל ברור שבפלייאוף התחתון הקבוצות ישחקו בצורה אחרת. הייתי מעדיף לגנוב היום איזה 1-0 ולא 'ליהנות' מכדורגל לא רע בכלל עם שני שערים שלא רואים בכל השבוע, בראבו לאזולאי שהוא החלוץ מס' 1 בהפועל היום לדעתי לנוכח הכושר של האחרים, והייתי רץ איתו עד לסיום העונה, וגם רייכרט היה נפלא. אלי כהן מאוד מאכזב אותי, הוא בא עם חילופים מהבית. לא הגיוני שמשה אוחיון לא רואה דקה אחת, דודו ביטון היה הכי גרוע על המגרש ולא הוחלף וגם שי אבוטבול סיים 90 דקות. את אבו אל-היג'א הוא מחק. הפועל עדיין ללא צורה, משחקת בלי שכל(והפעם מי שחילק את המתנה הוא צ'קול) ואני מאוד מודאג. אין בלומפילד כל שבוע, אין מי שירים את הסמרטוטים האלה מהריצפה. יקח עוד הרבה זמן עד שאני אשן בלילה כמו שצריך. מילה על מכבי חיפה - הבישול של טוואטחה ענק, הוא מגן עם סגנון משחק ייחודי בארץ, רק רוברטו קרלוס הגדול היה שולח ככה את הכדור קדימה ומבשל, אלף-אלפי הבדלות. חן עזרא נגד הפועל נראה כמו פעם כמו מראדונה. על הנייר הרכב שאמור לרוץ לאליפות ובפועל חיפה לא הייתה טובה היום. הקשר האחורי כן הרשים שוב. שכטר היה חסר.
טווטחה מגן מזעזע, שפעם בחודשיים מביא איזה מסירה טובה ובצד ההגנתי אין מה לדבר. כמו מנוע של בחורה קלת דעת. אם תרצה הוא אחד החוליים של מכבי חיפה וגם מסמל בדרכו את ההרסנות של ההחלטות של שחר, כי הוא משחק בהרכב רק בהוראת שחר.
אין לנו הרכב לאליפות, זה פיקציה. עד ינואר בכלל לא היה לנו חלוץ או קשר אחורי בסגל. אני מסכים שקמארה הקשר האחורי ממשיך להיראות טוב מאוד. טאווטחה מגן טוב מאוד בליגה שלנו, התקפית בכלל אין מה לדבר. הוא גם טוב הגנתית פי אלף מגבאי אבל אותו האוהדים שלנו מעריכים (בעיקר בגלל שהוא לא משומר).
לגמרי מצפה מהמועדון שלנו שאם קמארה ימשיך להראות את היכולת הזאת עד סוף העונה אז ניפטר ממנו בקיץ בשביל בן בנימין.
ברשותכם תגובה נפרדת - רייכרט נותן בראש והוא השחקן הכי טוב בהפועל, אבל שון גולדברג לפחות היום היה פח אשפה. כל-כך רך בהגנה, לא יודע לתת פס. הפתיע בחולשתו. אני לא מהאוהדים הפזיזים של 'לזרוק למכבי בחזרה כמה שיותר מהר', אבל מגן חייב להיות נחוש ולפחות לעמוד. הוא ויתר מראש על תאקלים וזה לא בא בחשבון. למכבי חיפה בחודש אוגוסט לא היה הרכב שיכול לרוץ לאליפות. היום זה היה נראה לפחות על הנייר הרבה יותר מרשים. שני קשרים אחוריים טובים, על השוער מיותר לדבר וגם ההתקפה מסוכנת מאוד. אם למישהו יש תלונות לחן עזרא אז שיבדוק בקבוצות אחרות. בוזגלו, טב"ח ו-ורמוט, זהו. אין שחקנים אחרים שטובים ממנו בליגה. זהבי מבחינתי בדרגה של המפלצות כדורגל, עיין ערך רונאלדו ומסי מול שאר שחקני הכדורגל הטובים בעולם, שהם בני אנוש. טוואטחה מתבלט בצד ההתקפי אבל יש לו מהירות ולליגה זה מספיק, שכחתי שמדברים על חיפה של שום ב-2002-03 שכל שחקן היה רוסו. נו באמת. הוא לא כזה גרוע. הוא שחקן מובל ולא מוביל וזה הכל.