מחזור 23 בליגת העל: בית"ר סוחטת תיקו באשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏2/3/07.

1. משוגע בירוק Member

לא יאומן, בושה וחרפה.. אם אשדוד מנצחת ואם לא זאת פשוט בושה וחרפה אם לא חוקרים טוב טוב איך לעזאזל הוא לא שרק פנדל??? אלוהים ישמור מה יותר ברור מזה.. בלי שום הילוך חוזר רואים את זה ישר... לא יאומן אני בהלם...

2. Number 8 Member

יש לנו מחצית מצוינת באשדוד. אשדוד נראית נפלא, המון הזדמניות, לא נשרק לטובתה פנדל ברור אבל כמה דקות לאחר מכן עזרן כבש. לעומת זאת, בית"ר לא במשחק, לא רואים ממנה כלום והיא ממשיכה את היכולת החלשה מהמשחקים האחרונים. אשדוד בהחלט שווה את היתרון ואפילו יותר מזה.
    ליאני ישב בבית לא זמן מועט, פשוט בושה איך הוא לא שרק. איפה הכוונים במקרה הזה? פנדל כזה ברור לא ראיתי הרבה זמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/3/07
  3. ReL Member

הרבה זמן לא ראיתי כזה כדורגל טוב כמו שאשדוד שיחקה . וכמה טוב לראות שצמח באשדוד כישרון כמו צ'קול , מעניין אף פעם לא שמעתי לב .

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תענוג תענוג תענוג.

לא יודע איך המשחק יסתיים, אולי בית"ר תנצח, אולי אשדוד תדעך אבל ה-35 דקות הראשונות היו הכדורגל הכי טוב שראינו מקבוצה בליגת העל השנה. פשוט תענוג. איזה משחק, איזה צירופים, איזה מסירות, איזה ביטחון, איזה תנועה פשוט תענוג של כדורגל שלא ראינו השנה בליגת העל, פעם ראשונה שאני מסכים עם שלמה שרף בעצם... יש לליאני הנעל הזה מזל עצום שאשדוד מובילה, ואם אשדוד לא תנצח הוא בכלל יהיה מסכן, אבל בכל אופן הוא יחטוף בראש על הטעות האומללה הזאת. ההפרש בין הקבוצות הוא כרגע של 3 שערים ולבית"ר יש מזל.
    אבל אני כבר רואה תסריט שזנדברג מתעורר ומסדר את השוויון משום מקום...

כל הכבוד לאשדוד, אני מקווה שיהיה להם את הכח לשחק ככה גם חצי השני.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ללא ספק אחת המחציות היותר טובות שראיתי העונה בליגה, ומחצית של קבוצה אחת אשדוד!
    איזה משחק מהיר, דאבל פס, התקפצות מתפרצות פשוט נפלא. הולצמן הולך יותר מידי לבד וחבל כי היו לא מספר הזדמנויות למסור והוא לא עשה זאת. אנ חייב לציין שזאת אולי הפעם הראשונה שאני רואה העונה את צ'קול משחק אבל ללא ספק יש לבחור הזה הרבה מאוד כישרון.

לגבי בית"ר הקבוצה הזאת פשוט לא משחקת כדורגל. ללא קורנפיין המחצית הזאת הייתה נגמרת בייתרון של למעלה משני שערים. היה פנדל ברור של זיו, אך לדעתי גם היה פנדל על מיכאל זנדברג. דווקא במחצית הזאת טוטו לא היה שיחק רע כל כך יחסית לחבריו, ולדעתי ביחד הם תמוז הוא היה הכי נורמלי במחצית הזאת.

תגידו, רק לי יש את התחושה הזאת שכל הגבהה לרחבה בית"ר עומדת להבקיע? גם בקרן וגם במספר הגבהות לרחבה אשדוד בקושי הצליחה להרחיק את הכדור, בוא נקווה שכך יישאר עד הסיום.

6. burning soil Member

כל הכבוד לאשדוד, הם משחקים יפה וחבל שהם לא ניצחו!
    מי זו בכלל בית"ר ? הם לא צריכים להיות אלופים. זה צריך להיות מעכשיו מכבי או הבועל ת"א.

ולא פלא על גאידמק, גם את השופטים הוא קנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

7. Number 8 Member

אשדוד ובית"ר ירושלים נפרדו בתיקו 1:1. עזרן העלה את האשדודים ליתרון, בואטנג השווה במחצית השנייה.
    אשדוד הציגה משחק מצוין, במיוחד במחצית הראשונה והייתה ראויה מיותר לתיקו. בית"ר ממשיכה את היכולת החלשה שלה.

הפער בפסגה רק שתי נקודות, הכל פתוח.

8. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לירן ליאני פשוט גזל מאשדוד ניצחון. היה צריך להיות פנדל + אדום לזיו.
    חבל, טעויות שיפוט כאלו עולות ביוקר.

לשם שינוי באמת נהנתי לראות את המשחק המרכזי (בדרך כלל בית"ר דואגת לשעמם אותי למוות). היה משחק מצויין היום, ואיך שלמה אמר? מי ששיחקה היום כמו אלופה זאת אשדוד ולא בית"ר.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אחד מהמשחקים שיותר נהנתי לראות העונה.
    מצבים לשתי הקבוצות, כדורגל טוב. חבל לי על אשדוד על ספיגת שער השיוויון, אך בדקות שהובקע השער היה ברור שהם יכבשו, וכמו שרשמתי קודם לכן זה היה גם ברור שהשיוויון יגיע מהגבהה לרחבה. טעות גדולה של אדג'יי בשער, גם הוא פספס את הכדור הראשון וגם לקח לו יותר מידי זמן עד שחזר אל השער.

אין ספק שאחרי המחזורים האחרונים שראינו 0:0 ו 1:0 קטן המחזור הזה סיפק הרבה יותר עניין. 19 שערים זה הספק יפה מאוד.

אגב, אדגר דווידס אתה שונא אותו עכשיו? אם זכור לי נכון אמרת שאם בית"ר לא מנצחת אתה שונא את אדגר לא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. הרצליה Member

המחמאות בהחלט לאשדוד, עם קצת ריכוז זה 3-0 במחצית.
    במחצית השנייה היה משחק יותר שקול אבל בהחלט אפשר לומר שאשדוד מקופחת עם התיקו הזה.

11. *ק7H=מ*ONן Member

משחק חלש מאוד וירוד של בית"ר אשדוד בקלות יכלו לתת 4 חתיכות אבל היו נאיבים...אשדוד שיחקה כמו אלופה ולא בית"ר...ובינתיים הקללה של הרב כדורי נמשכת.

12. Raulito Madridista

כל הכבוד לאשדוד שעשתה בית ספר לכנראה האלופה של 2007 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .
    לבית"ר ירושלים מזל שלא נגמר העונה, זה התחיל עם גניבת הנקודות בבית נגד הפועל במחזור השני, היה גם נגד כפר סבא במחזור השלישי שבנס בית"ר לא הפסידה למרות שהוליכה 3-0, המזל היה גם הפועל פ"ת הפעם מבחינת שיפוט. לבית"ר ירושלים השנה יש מזל של אלופה, נקודה בטח שלא הגיע לה היום וללא ספק אשדוד הראתה היום משחק נפלא. חבל שטעות שוער, וטעות של שופט מנעו מהקבוצה המצויינת של חזן ניצחון, והפער של בית"ר מהפועל היה בנקודה פחות. וכמובן, כל הביקורות לבית"ר על משחק בינוני מאוד, התקפה אחת רצינית ראינו ממנה ומזה בא השער, זו לא קבוצה של 100 מליון שקל.
    אשדוד יכולה להיות מעודדת מהיכולת שלה, שבוע הבא הפועל משחקים נגדה ואני חושש. אם אשדוד הייתה מנצחת את המשחק היא עוברת את נתניה ונמצאת במקום הרביעי.
    שבית"ר תגיד תודה על הנקודה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוב אז היה שקוף שבית"ר תגנוב שער משום מקום, אבל ליוסי מזרחי יש את כל הסיבות להיות מאוכזב מעצמו. עזבו אתכם כסף.. אני בכלל לא מדבר על כסף, תראו איזה קאדר יש לבית"ר.. מדהים שעם קאדר כזה בית"ר לא מגיעה לשום מקום ומראה חולשה נגד לא מעט קבוצות שפשוט עדיפות עליה.

תדעו לכם שלא נהנתי השנה מאף קבוצה כמו שנהנתי היום מאשדוד, משחק נהדר, אתה רואה מהלכים של אימונים, אתה רואה טביעת יד של מאמן, אתה רואה דברים שעבדו עליהם איזה יופי.. שמעו כל כך הרבה דאבל פסים והחלפות מסירות יפים ואלגנטיים... לא היה כזה דבר העונה בליגת העל, אם היה מגיע בכדורגל, היה מגיע לאשדוד 5 נקודות על המשחק היום, בראבו בראבו בראבו.

אבירם, לאשדוד יש זכות להגיד על ליאני שהוא הכריע את גורל את המשחק, כי בשיא המומנטום שלה הוא גזל מהם פנדל והרחקה של שחקן בית"רי, בעשרה שחקנים וביום הענק שתפסו שחקני אשדוד זה לא היה מסתיים ב- 1-0 הזה. ליאני לקח החלטה שהשפיע ישירות על המשחק ועל התוצאה, מאיר לוי לשם השוואה לא היה קרוב לדבר כזה. (היה קרוב אבל לטובת נתניה דווקא).

הפועל עם 2 נקודות מתחת לבית"ר והכל פתוח... אלי כהן יושב בבית ואוכל את הלב, שילך לחרבן על הרצף הנהדר שלו... תיקו נגד נועלת הטבלה מנע ממנו לעשות צעד ענק.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה שלא ברור לי זה קבלת ההחלטות של מזרחי. למה להוציא את מירוסביץ מההרכב? הוא השחקן היותר טוב העונה בבית"ר. כנראה שלמזרחי קשה להסתדר עם קארד כזה גדול והוא אין שבוע אחד שהוא לא מבצע חילופים בהרכב.

אגב, עם היכולת של בית"ר במשחקים האחרונים הפועל יכולה לעקוף אותה בשבוע הבא, ואולי סוף סוף אחרי תקופה ארוכה יש תקווה לאלופה אחרת מלבד בית"ר.
    אגב, שבוע הבא משחק מול בית"ר ביום ראשון, הולך להיות חם מאוד שם, יש לי תחושה שהפעם אנחנו לא נפסיד, במיוחד לא עם איך שבית"ר נראת בטדי, אבל עד אז יש עוד הרבה מאוד זמן.

15. הרצליה Member

אחרי אתמול בכלל לא היה חשק להגיב, עכשיו אחרי שכולם העצבים כבר לאט לאט נגמרים אפשר להתחיל ולסכם את מה שקרה אתמול.

מה היה יותר טוב מלפתוח את המשחק הזה עם שער מהיר של השחקן הכי מלך בארץ? שום דבר.
    אבל מאז מכבי הרצליה עשתה את כל הטעויות האפשריות.
    למה משחקים בונקר מהדקה ה-50 למרות שמכבי פתח תקווה היו זוועתים במחצית הראשונה?למה שלומי טולדו משחק 90 דקות? למה שי ביטון מוחלף בדקה 70 למרות שהיה בין הטובים במגרש? למה כפיר אדרי עדיין מקבל דקות משחק? למה חיים מלכה הוא זה שמשלם את המחיר על מה ששאר המסננות עושים בהגנה? למה יש לנו רק 4 שחקנים שמנסים בכלל להציל את המועדון הזה כאשר שלושה מהם הם שחקנים זרים?
    כל כך הרבה שאלות לא פתורות שרק אדם אחד יכול לענות עליהם.

רק נס יצליח להשאיר אותנו בליגה, איפה היינו לפני חודש ואיפה אנחנו עכשיו.

אם מכבי הרצליה תרד השנה ליגה אפשר לסמן את המחזור ה-23 כאחד ממשחקי המפתח.