מחזור 23 בליגת העל: בית"ר הביסה את חיפה ; הפער בצמרת נותר 5

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Feb 11, 2016.

1. Turgi Guest

שום דבר לא גמור. אפשר להאשים רק אותם על מכירת החיסול.

2. עידן444 Member

אני ב- 20 משחקים לא ראיתי יותר מידי מזה- ולא בקבוצה גדולה.
    אבל כמו שכבר אמרו כאן- בעונה הנוכחית כנראה שגם מסי לא היה מצליח בנתניה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שויינפלד גנבת השנה. חסרים בליגה חלוצי 9 בסגנון שלו.

העייפות על השחקנים של ב"ש נראתה בבירור,בכר חייב לשחק יותר עם הרוטציה. בראון,שהר וגאדיר צרכים לקבל הרבה יותר דק'.
    נכון ששיחקו 2 משחקים בשבוע,אבל באמת יש בעייה עם הכושר הגופני,אלונה לדעתי צריכה להביא בעונה הבאה אנשי מקצוע חדשים בתחום הזה. השחקנים על סף קריסה פיזית.

Love Is Red likes this.
  4. Turgi Guest

בוא לא נגזים.
    הוא נראה נהדר אבל תן לו כמה משחקים.
    הרי רק לפני שבועיים הייתה פה אוננות קבוצתית על ראדוניץ׳ שלא מסוגל לשחק שני משחקים בחודש.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בנוגע ללוח המשחקים, שהקבוצה טובה מנצחת הסדר לא מהווה עניין. ברגע שמכבי לא מרשימה אז כל סיבה הגיונית צפה על פני השטח כדי להוות סיבה.. מכבי תל אביב כל כך הרבה יותר טובה ומוכשרת מאשר הפועל ת"א או רעננה, שזה שהם שיחקו שבוע לפני כן נגד באר שבע לא צריך להוות בעיה או סיבה.

אגב, שיחקנו כמה פעמים העונה אחרי מכבי, אחרי שמכבי תל אביב צימצמה מאיתנו פער, ולרוב אם לא בכל המקרים (פרט למכבי חיפה בחוץ), ניצחנו.

אנחנו נאבד נקודות לפחות במשחק אחד עד הפלייאוף, אני מקווה שגם מכבי תל אביב תמעד.

Nave and קשר שמאלי like this.
  6. עידן444 Member

זו הבעיה שלו והסיבה שהוא הגיע לארץ אם למישהו כאן היה ספק... בערך כמו שהסיבה היחידה שדודו סיארנסה הגיע לנתניה בעונה שעברה היא שהוא בקושי יכול לרוץ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בדקתי לגבי סידור המשחקים וזה אכן לא פער יותר מידי גדול (אבל קיים). מכבי שיחקה 12 פעמים אחרי באר שבע, הפוך קרה 8.
    מה שכן, לאחרונה זה קורה המון - 6 פעמים בשבעהת המחזורים האחרונים.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כשאני ספרתי יצא לי 11-9 ומישהו בטוויטר כתב 10-10.

לאחרונה זה אכן קורה הרבה ואני מתחבר לדבריו של לירן - אין כל קשר לדבר הזה, כבר ראיתי כמה אוהדי מכבי ברשת מתרצים בזה את מה שהולך אצלם בשבועות האחרונים.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

האמת שקראתי ברפרוף באתר המנהלת, אולי יש טעות.
    אי אפשר לתרץ עם זה את המצב בטבלה, וזה די פתטי למצוא תירוצים פרט ליכולתה של הקבוצה, אבל זה כן משפיע.

10. Love Is Red Member

זה משפיע אבל כפי שאמרת זה לא תירוץ.
    ד"א גם ליגת האלופות הייתה אמורה להשפיע והיא לא השפיעה.
    יש דברים שאי אפשר לדעת אם הם משפיעים או שלא, מה שבטוח זה לא מה שייתן לכם או לנו אליפות.
    הקבוצה הטובה ביותר או היעילה ביותר או גם וגם היא זאת שתקח אליפות.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שבוחן את הובאן לפי התרומה ההתקפית שלו, לא מבין את התפקוד שלו אצלנו.
    רק על מנת לחדד את הנקודה, במשחקים האחרונים בכר משתמש בהובאן כבלם שלישי.
    וכשאנחנו משחקים עם שלושה קשרים, שזה רוב המשחקים העונה, הובאן הוא בעיקר המוח בקישור שלנו. זה שבונה את ההתקפות, זה שמשחרר את הלחץ של היריבה עם פריצה קדימה עם הכדור או מסירה חכמה, זה שדוחף את כולם קדימה מהקישור, זה שבזכות חוכמת המשחק שלו יודע מתי לרדת אחורה ולעזור לבלמים ולחטוף כדור בדיוק לפני שהקבוצות מגיעות לקו ההגנה האחרון ומתי לצאת וללחוץ או מתי להצטרף להתקפה ולתת לנו יתרון מספרי.
    התרומה ההתקפית שלו היא בפריצות קדימה עם הכדור, בבעיטות לשער מחוץ לרחבה כשהוא מגיע מקו שני (כמו אתמול), ובהתקפות שהוא חותך פנימה כשהוא בא מאחור.
    אבל התרומה ההתקפית שלו היא לא העיקר, במערך של השלושה קשרים שאנחנו משחקים רוב העונה, המטרה של הובאן (ואוגו) היא בעיקר לשחרר את הקשר השלישי באמצע (מליקסון בדרך כלל, לאור הפציעה של מליקסון במשחק האחרון זה היה ראדי) להתקפה, ולכן הוא פחות פנוי לתמוך בהתקפה, בגלל שרוב הנעת הכדור והתמיכה ההגנתית נופלת על הכתפיים שלו, ועדין חובאן מוצא את הפעמים במשחק לתמוך בהתקפה, גם אם זה רק פעם או פעמיים במשחק.

הובאן הוא אחד מהשחקנים הכי חכמים בישראל, הוא הופך את כל מי שמסביבו לטוב יותר, והוא נכס אדיר לקבוצה. מסוג השחקנים שכשהם חסרים אתה מרגיש בור גדול מאוד בקישור ואתה מבין עד כמה התרומה שלו גדולה, עד כמה הדברים שהוא עושה, שלפעמים לא רואים אותם בסטטיסטיקה בכלל, הם קריטים לקבוצה שלנו ולאיזון בקישור.

למכבי חיפה אין שחקן כזה וגם אין שחקן שקרוב לזה.

Civil and לירן like this.
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סתם שאלה, למה אתה צייין שאין לחיפה שחקן כזה?

זה כמובן ברור, הובאן הוא נכס ושחקן ענק בקנה מידה של הליגה שלנו, לחיפה כמובן שאין שחקן כזה, למה ההדגשה בהקשר של חיפה?

Love Is Red likes this.
  13. DRORIKO Member

כי אני כתבתי שלא הייתי לוקח אותו אלינו

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הובאן שחקן שיש לו מקום בכל קבוצה בליגה, בכל הרכב בליגה ואולי רק במכבי תל אביב אפשר להתווכח על זה.

אבל... קבוצה שרוצה להביא שחקנים, לא הייתי מביא אותו רק בגלל הגיל. זה לא סותר את השורה הראשונה שרשמתי וזה לא סותר את העובדה שאני מקווה שימשיך כאן עוד שנה.

15. DRORIKO Member

אני באמת שלא רואה איזה ערך הובאן היה מביא למכבי חיפה. הוא לא החתיכה בפאזל שחסרה לנו בכל אופן.