איזו ברוטליות...שכטר עף כמעט ליציעים...מקסימום צהוב לבלם חיפה. כולנו מכירים את אדון צוללני, לא? וזה לא אומר שקינן אידיוט.
אפשר מיליון פעם להגיד ששכטר פורח בבית"ר, מה זה משנה אם יש את משומר שעושה אותם טעויות בסגירה כבר מיליון שנה. כל שחקן ליגה יחגוג עליו. למכבי חיפה המגנים הכי חלשים בליגה בלי שום הגזמה ושנים הם מזיינים אותנו וכלום לא קורה. לודו לא רוצה להיות פה. שילוב גם של ריקבון של המועדון וגם שמלכהתחילה לא היה לו סיכוי להצליח בגלל הנסיבות שהגיע. מה הפואנטה בכוח לפתוח איתו? במכבי חיפה מתקבלים החלטות לא מקצועיות לחלוטין(כמובן גם בנושא משומר וטווטחה) אבל בוכים שאי אפשר להתחרות עם מיץ'. המלצה פשוטה: קבלו החלטות מקצועיות קודם כל - אולי זה לבד לא יביא אליפות אבל כן יביא יותר נקודות
אני בוחר בכל הקבוצה....איזה אדומים ואיזה בטיח. הצהוב של טוואטחה בכלל מצחיק. מי זה מספר 7 בצהוב ששבר את האף? ההילוך החוזר מראה יפה שהוא אפילו לא נפגע בפנים. ועל זה מבקשים אדום...אוי, אוי, אוי. תדברו על כדורגל חבר'ה. שם בית"ר יותר טובים. את הפרובוקציות השאירו בצד. תורג'י, אתה סתם מאונן או אתה רוצה לדבר על המשחק?
עם קינן לא היה כלום מעבר לצהוב. לדעתי דווקא ואליינטה היה צריך לקבל, קח את הגלישה שלו 5 ס״מ שמאלה וזו גמירת קריירה.
גם צד ימין מסננת. טיפה פחות, אבל המגינים בעיה קשה אצלנו. הדבר המדהים בעיניי זה שאחרי התחלה טובה בית"ר פתאום הפכה את כל המשחק. השער די נפל מהאוויר, אבל כבר ראו מספר דקות לפני זה שהמשחק מתהפך. איווניר הזכיר את זה בצורה טובה.
שני צהובים שווה אדום. קינן עשה בדיוק מה שטבל בן חיים הורחק עליו לשלושה משחקים ויוזרים פה לא האמינו איך השופט לא הרחיק אותו במקום. לגבי המשחק, מגן בקורה הרחוקה כנראה היה משאיר את המחצית ב0-0. אם הייתי אוהד חיפה הייתי מפסיק להגיע למשחקים עד שמשומר עוזב את הקבוצה. אין יותר מדי מה לנתח את הקבוצה הזאת. שבוע אחד מנצחים את הקבוצה בפורמה הכי חלשה בליגה וחוגגים, שבוע אחר כך חוזרים להיראות כמו שנראו כל העונה. אוברניאק מזמן לא היה צריך להיות פה.
העבירה של ואליינטה על שכטר מאחור שווה צהוב וזה הכל. גם טוואטחה הרוויח את הצהוב שלו ביושר ומה שנעשה לאחר מכן היה ניסיון לסחוט ממנו את השני. לא יודע מה האלטרנטיבה שיש לרוני על הספסל אבל ביחס ליכולת והצהוב השני שבאוויר עדיף לכולנו שטוואטחה יוחלף במחצית. מה עוד ששמואלביץ לא רואה בעיניים ולראייה המשחק בב"ש, אז טוואטחה הורחק כבר אחרי 3 דקות מהפתיחה.