1-1 בנתניה, בוא נראה אם מכבי יכולה לנצח ללא שער/אסיסט של זהבי. מעריך שבסופו של דבר הניצחון של האורחת יגיע, אבל אני חשבתי שנקבל איזה 5-0... מכבי 'זהבי' ת"א עולה ליתרון. כמה צפוי למרות שברק לוי נתן ליריבה את השער הזה.
שום דבר במשחק של מכבי לא עובד. ה״לחץ״ שבוס לכאורה אמור להביא איתו כמעט ולא קיים, החיפוי ועזרה בהגנה קלוש ומשחק ההתקפה שלה לא מציע כלום חוץ מתנועה חכמה של מדוניאנין. אני מתקשה מאוד לראות איך הם מצליחים לעקוף את ב״ש במירוץ.
כששמעתי במצב של 1-1 שנתניה כבשה רק 9 שערים העונה כבר ידעתי שאחרי שער היתרון של זהבי כדאי לוותר על המשחק. הנקודות הולכות לאורחת, אבל לדעתי בוס לא יאהב את העובדה שקבוצתו לא ניצחה היום בקלות.
אגב זהבי, כבר 3 משחקים הוא נראה לא חד מספיק, במכבי צריכים לקוות שזאת רק תקלה זמנית. דור מיכה מנגד עושה את העבודה עם 2 שערים שהוא אחראי עליהם. לא משחק חייו, אבל לא מסכים עם מוטי שהוא בינוני מינוס. אני כן מסכים איתו שדסה היה רע. למעשה מאז שחזר מהפציעה הוא נראה כבוי.
נדמה לי שבדקה ה-91 מסרו לראיקוביץ׳ כדור עם הרגל והוא חיכה עד שיגיע שחקן נתניה ואז תפס את הכדור ביד, מה שאומר שמגיע לנתניה בעיטה חופשית, פיספסתי משהו או שאף אחד לא שם לב ?
כל המשחק שיפוט זוועה. גם נתנו למכבי בעיטת עונשין ממקום שלא בוצעה בו העבירה, והוא עצר את המשחק פעמיים בשביל להסביר לשחקנים משהו. גם היה פנדל על זהבי לטעמי. אם לא קופץ הוא שובר רגל. לפחות יש שופט-שניים חדשים שנראים לא רע. אני עוקב אחרי צביקה לוי.