מחזור 22 ליגת העל: בית"ר מובסת 3:0 ע"י מ.חיפה בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏12/2/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הגיע לנו להיות מובסים 3-0, ברור שלמכבי חיפה הגיע לנצח אחרי המחצית השנייה הענקית שלהם שבעצם הפכה לקלה עם 2 השערים המהירים של גאדיר וארבייטמן.
    יש לי הרבה דברים להגיב על המשחק ועל מה שנאמר כאן אבל כרגע אני די עייף וכואב מהמשחק.

הרגעים הקשים האלו גורמים לך לאהוב את הקבוצה יותר, באש ובמים בית"ר ירושלים.
    אנחנו עוד נחזור.

2. שלו Guest

בית"ר של השנה - רחמים.
    חיפה של השנה - תאווה לעיניים. עלו והצליחו.

3. Ariel Member

אם כבר ענייני שגרה- שטראובר אוכל עוד מספרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. שגיא Guest

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/1.Xxx הפועל חיפה - בני יהודה http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/11.Xxx

יום שני, 19:30
    אצטדיון: קריית אליעזר
    שופט: איתן שמואלביץ'

במשחק שינעל את המחזור יפגשו שתי קבוצות שרוצות לעצור כדור שלג שתפס אותן בשבועות האחרונית. בני יהודה, עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון מתארחת אצל הפועל חיפה בקריית אליעזר, שמצידה כבר שבעה משחקים ברציפות לא מצליחה לאסוף את מלוא שלוש הנקודות.

אחרי התיקו במחזור האחרון התחילו הרבה דיבורים סביב הפועל חיפה וסביב מאמנה שלומי דורה. דורה שהודיע שאינו מתכוון להתפטר גם לא קיבל הודעת פיטורין, אולם הבעלים יואב כץ החליט לצרף לצוות המקצועי של ניצן שירזי, כסוג של יועץ מעל שלומי דורה שנשאר בינתיים על הקווים בתפקיד המאמן. למרות נוכחותו של שירזי נראה שבינתיים סמכויותיו של דורה לא נפגעות כשהוא זה שמעביר בפועל את האימונים, קובע את ההרכבים ונותן את המילה הסופית בעוד שירזי יותר משקיף מהצד על הנעשה. קפטן הקבוצה, המגן אייל טרטצקי שהיה פצוע במהלך השבוע האחרון ככל הנראה יהיה כשיר ואמור לפתוח לאחר הטיפולים שעבר. במהלך השבוע הפסידה הפועל חיפה להפועל תל אביב בגביע ולמרות אי הצלחת הקבוצה, עדיין לא צפויה מהפכה בהרכב. גל אראל הצעיר יאבד את מקומו בהרכב וירד לספסל ובמקומו יפתח הישאם כיוואן, מה שיעמיד הרכב התקפי מהרגיל, עם ירו בלו ואמיר אבו ניל, שיחזור להרכב במקום רן אבוקרט. למרות שהקבוצה סופגת לא מעט שערים לאחרונה, לא צפויים שינויים בחוליית ההגנה. שני הקשרים הזרים של הקבוצה, לבן חמלדזה ורוי לימה ימשיכו לפתוח על הספסל. בהפועל חיפה מקווים לניצחון שיוצא אותם לדרך חדשה, גם כדי לברוח מעט מהאיזור המסוכן והתחתית אליה התדרדרה בשבועות האחרונים ולפני המשחק היא ממוקמת במקום ה11 כשהיא רחוקה חמש נקודות בלבד מהקו האדום ומהמקום ממנו יורדים ליגה.

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/w-248/660094-18.Xxx
    שירזי ודורה. יצליחו ביחד להביא את השינוי?

גם לבני יהודה השבועות האחרונים לא האירו פנים. הקבוצה של גיא לוזון איבדה הרבה נקודות כשהשיגה רק שלוש נקודות מתוך ששת המשחקים האחרונים ואיבדה קשר עם הצמרת הגבוהה ושתי התל אביביות הנוספות. לפני סיום המחזור בני יהודה ממוקמת במקום הרביעי עם 31 נקודות כמו לאשדוד שבמקום החמישי, ויודעת שניצחון יכול לבסס את מעמדה במקום הרביעי, אחרי הפסד נוסף הערב של בית"ר ירושלים. בניגוד לחיפה, בני יהודה יכולה לשאוב קצת אופטימיות ממשחקי הגביע שנערכו באמצע השבוע שעבר. הזהובים ניצחו את הפועל עכו 2-0 ועלו לשמינית הגמר. גיא לוזון היה מרוצה מתצוגת שחקניו, תוך שהוא בטוח ביכולתם להביא זאת לידי ביטוי גם בליגה ולחזור לנצח מחר. לוזון לא צפוי לערוך שינויים בהרכב הקבוצה, אולם שינוי אחר נכפה עליו וזוהי היעדרותו של הקשר הצעיר חסן אבו זיאד הפצוע. במקומו של אבו זיאד יחזור להרכב הקרואטי סיניסה ליניץ' שעלה מהספסל במשחק הגביע. בהתקפה ימשיכו שניים שירדו ביכולתם בשבועות האחרונים, מלך שער הקבוצה, פדרו גאלבן שלא כבש כבר חמישה משחקים ברציפות, ולצידו יפתח כמובן אלירן עטר שכבש בניצחון הגביע, אבל לא כבש בליגה כבר ארבעה משחקים רצופים. במפגש שנערך בסיבוב הקודם בין הקבוצות, יצאה בני יהודה עם ידה על העליונה, כאשר ניצחה 2-0 משערים של עטר ומשה ביטון.

http://mscwbe.walla.co.il/archive/604760-18.Xxx
    גיא לוזון. יחזיר את הזהובים למסלול הנצחונות?

הרכבים משוערים:
    הפועל חיפה: אוהד כהן, חי בן לולו, סבטי ליפניה, אושרי רואש, אייל טרטצקי, יוסי דורה. בראיין גרסיץ', הישאם כיוואן, ערן לוי, אמיר אבו ניל וירו בלו.
    בני יהודה: דלה איינוגבה, עוז ראלי, דין מורי, איבן גארידו, כפיר אדרי, עומרי אפק, סיניסה ליניץ', לירוי צעירי, מיכאל זנדברג, פדרו גלבאן, אלירן עטר.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור דווקא ממך לא ציפיתי להתחיל עם נתוני קהל,זה לא הכמות זה האיכות וממש מיותר להתחיל עוד פעם את הדיון של מי קהל לא טוב ומי כן קהל טוב.
    אתה יודע טוב מאוד שמתי שמתחילים לדבר על קהל,זה אף פעם לא שהקבוצה שלך בטופ,נראה לי שלבד זה כבר אומר מי מדבר על קהלים והכמויות שלהם.

ואני מסכים עם אדם,3-0 לא הגיע לבית"ר להפסיד,במיוחד בגלל המחצית הראשונה שבית"ר שיחקה טוב מאוד.

6. Don Joan Roman Member

התוצאה לא משקפת, אבל זה מה שקורה כשמגיעים ל-2 מצבים טובים ובמקום לשים אותם עמוק ברשת בועטים דרדל'ות אל מחוץ למסגרת, סופגים את הראשון(שבשבילו צריך ועדת חקירה איך יכול להיות ששלושה שחקנים קופצים על כדור אחד ומשאירים לא פחות מ-2 שחקנים ירוקים במצב של אחד על אחד מול אריאל הרוש וגם מפספים אותו וזה דרך אגב קורה לנו פעמיים ברציפות מול הירוקים, גם בקרייה הגול המשווה היה נראה כך), מנסים להשוות כי ב"טדי" אין חיה כזאת להפסיד בלי לנסות ולנצח, ואז במתפרצת קטלנית חוטפים את השני אחריי מבצע ענק של מסיללה והקהל מאבד תקווה ושכהקהל מאבד תקווה ולשחקנים אין חשק אפילו לזיין את בר רפאלי אז המשחק גמור, ברק עוד ניסה להעיר במעט אבל הוא לא הצליח וקיבלנו את השלישי אחריי עוד מחדל של הדבר הזה שנקרא "הגנת בית"ר ירושלים".
    בקיצור אפשר לסכם את המשחק במשפט התמידי: עוד 8 מחזורים פלוס פלייאוף והסיוט עם שום כלום נגמר, מאמן כזה אפס לא ראיתי בחיים שלי.

ושוב אני לא מבין מה אתם רוצים מאבירם ברוכיאן וברק יצחקי: לא מספיק שכל שבוע אבירם משחק במקום אחר(ואף פעם זה לא במרכז המגרש) הוא גם ממשיך לסבול מהפציעה המחורבנת בברך והוא לא ממשיך בטיפולים רק בגלל שהכלומניק ביקש ממנו להיות זמין, חוץ מזה שרואים שתפקיד הקפטן מכביד עליו ושזה לא מתאים לו, וברק? מה הוא אמור לעשות מול 2 מגדלים בדמות קינן וטשיירה ו2 סילונים כמו משומר ומסיללה לבד? שום דבר, אךף שחקן בעולם לא יכול לסובב 4 שחקנים שלכל אחד מהם יש יתרון אחר וכשהכדור עוד באוויר יותר משהו בדשא מה שמבטל את היתרון היחיד של ברק במצבים האלה.
    השחקנים פשוט מסכנים וכל שנייה של שום במועדון זה נזק חמור עוד יותר לקהל ולשחקנים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/10
  7. idan- Member

הייתי אתמול במשחק ואני חייב שהרבה זמן לא נהניתי ככה.
    לבוא כל הדרך מחיפה ולמחוק את הנאחס של 4.5 שנים בטדי עם תצוגה מדהימה של הקהל שלנו וכמובן של השחקנים - פשוט כיף להיות אוהד מכבי חיפה השנה.

רק דבר אחד הגעיל אותי בסיום המשחק וזה ההתנהגות של אוהדי ביתר שלא מוכנים להתבגר - שאת כל התסכול שלהם ניסו להוציא על האוהדים הירוקים ובדרך לאוטו לא הפסיקו לקלל וחיפשו לריב. בחייאת עד מתי?!

8. Don Joan Roman Member

ביום שהקומץ הירוק יפסיק לחשוב שהוא קדוש ובמקום לבוא לאנשים כאלה בפנים עם סיסמאות כמו" תמותו עוד ערבי זיין אתכם בתחת" הוא יילך לבית מרוצה מהקבוצה שלו, אותם אלו שחטפו מכות ידעו טוב מאוד שהנקודה החלשה של אלו שהכניסו להם היא התבוסה והעובדה ששחקן ערבי כבש נגד בית"ר אז למה להתגרות? למה לא לסתום ת'פה? זה נוח לבכות אבל מי שיוצר פרובוקציה של יתפלא אחריי זה שהמקל חבט בו.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ונשים מוכות גם אשמות בכך שהן מוכות...

10. Don Joan Roman Member

זה לא אותו הדבר בכלל, כשאנשים מתגרים באנשים אחרים ודורכים להם על היבלות שיקחו את הסיכון שהם יפגעו בסופו של דבר, כמו שאם אני אקלל מולך אותך, את הדודה שלך, אמא שלך וכל הסבתא רבה שלך אני אקח את הסיכון שבסופו של דבר הכעס יגבר אליך ותרצה לתת לי אגרוף או כאפה, כך אלו שמתגרים ודורכים על יבלותיהם של אחרים צריכים לקחת את אותו הסיכון.
    אני לעולם לא אבין את האנשים שמתגרים באחרים מחוץ לאיצטדיון ועוד אחריי זה בוכים למה עשו להם ככה ולמה עשו להם אחרת.

11. אלי מתחן Member

אני גם לא מבין את האנשים שמחפשים אלימות אחרי משחקים. אין דבר יותר מטומטם מזה. משני הצדדים.

12. Don Joan Roman Member

מסכים.
    ניצחת? תחגוג עם חברים שלך במסיבה או בארוחה טובה, הפסדת? לא נורא תמיד יש פעם הבאה זה כדורגל, זה הנאה וחבל שאנשים נכנסים למקומות כאלה.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עשה לי טובה ותגנה קודם כל את האוהדים של הקבוצה שלך. אם אתמול היו מקרים שאוהדי מכבי חיפה התגרו בחבר'ה של בית"ר אני מגנה את זה מיד בכל תוקף. העניין הוא שקצת מצחיק לשמוע אוהד בית"ר על אלימות של אוהדים אחרים נגד אוהדי הקבוצה שלו. אתה מגיב כאילו אוהדי בית"ר הם הכי פחות אלימים בארץ. כמה פעמים שמענו על תקריות קשות באזור טדי בגלל ש'אוהדי' בית"ר שמחו או כעסו? זריקת אבנים על אוהדי האורחת או תקיפת אוטובוס השחקנים?

נדמה לי שבמשחק הראשון 'אוהדי' בית"ר גרמו נזק לפני המשחק לאיצטדיון קרית אליעזר (ניסיון להעלות באש של אחת הקופות). אחרי המשחק היתה תקרית מסביב למכוניתו של כיאל. אז להתגרות אחרי ניצחון זה ילדותי, אבל אנא תפסיק עם הצביעות. אני בעצמי עזבתי בעבר את קרית אליעזר עם חולצה של אייאקס אחרי שהקבוצה שלי הפסידה מהבומבה של סילבס. היו כאלה שהתגרו בי, אבל שמחתי בשמחתם. מה לעשות שאייאקס היתה אז הקבוצה הכי טובה בעולם? הבנתי למה הם שמחים והמשכתי בדרכי.

התגרויות יש משתי המחנות, אבל היה הגיוני!

14. קובי ברייאנט Member

קבוצתי במשחק מזעזעה אתמול שום דבר לא תיפקד.לא ההגנה לא ההתקפה ממש חלשים כולם.שום צריך ללכת הביתה בסיום העונה ,למצוא משקיע שישקיע בביתר ןלהרבה זמן ואז לבנות תקבוצה מחדש ונחזור להיות קבוצת צמרת לגיטימית.חוץ מזה כל הכבוד חיפה על האליפות.

15. Don Joan Roman Member

מר שי, את הגינוי של התנהגות אנשים מסוימים בקהל שלי אני אעשה מול אותם אנשים בפנים שלהם בכדי שזה יעזור במשהו ולא מול המקלדת באיזה אתר אינטרנט שבכלל אין לו השפעה ולו מינימאלית על האנשים האלה שגם כך לא נכנסים לפה בגרוש, אני מגנה אותם הרבה יותר ממה שאתה חושב ויודע בכלל אז לפניי שאתה שופך פה חרא ומתלכלך עליי כדאי שקודם כל תכיר אותי ותדע מה אני עושה ולא עושה.