באתי לרשום שזה יהיה הישג ענק בשביל הפועל לרדת רק בפיגור 1-0, אבל אז הגיע השער הצודק של עטר שהכפיל את התוצאה - והאמת זה גם היה צריך להיות יותר מ2-0. לא יודע כמה מזה זה אנחנו טובים וכמה זה הפועל גרועים, אבל זה כנראה נפגש איפשהו באמצע. אין לי מושג מה יוסי אבוקסיס עושה כל השבוע, אבל זו אחת הקבוצות הכי לא ממושמעות והכי לא מאורגנות שראיתי בזמן האחרון. נראה כמו קבוצה שאספו לטורניר שכונות, לא קבוצה מקצוענית. וראדה פריצה פשוט נכס ומציאה ענקית של קרויף. איזה שחקן.. כ"כ חכם, כ"כ אינטיליגנט ומשחק בכזו פשטות וחושב קודם כל על הקבוצה ולא מעניין אותו הסטטיסטיקה האישית שלו בכלל. אחד הזרים הכי טובים בליגה בלי ספק, ומי שמכניס את הBALANCE לכל הקבוצה וגורם לנו לדעתי להראות כמו שאנחנו נראים כמישהו שנותן אופציה מצויינת לשחק דרכו. הדבר היחידי שאפשר להתאכזב הוא שאנחנו מקבלים אותו רק בגיל 32, נקווה שישאר להרבה זמן.
הפועל כרגיל לא דומה לכלום. מלבד המצבים הנייחים היא פשוט לא מסוגלת לייצר התקפה נורמלית. זה מזכיר האמת קצת את המשחק מולנו לפני שבועיים. בלי עושה משחק, או יותר נכון בלי ורמוט, השלישייה ההתקפית של הפועל לא מצליחה לייצר כלום. מכבי כצפוי פתחה בסערה. הפועל נוראית. אין לי ספק שיהיה כאן עוד לפחות שער אחד. אני מהמר שעד הדקה 65, מכבי תכבוש את השלישי.
תוצאה צפויה הימרתתי על 3-0 קליל למכבי הפועל לא קבוצה יש להם שחקנים טובים אבל קבוצה אין להם אין להם מאמן
אחרי רצף של הפסדים משפילים, לא הגיע זמן שאבוקסיס יפנים שלשלוח סתם כדורים ארוכים לשלישיה הקדמית ולחכות לנס, זה לא שיטה? אלמוג כהן משוטט על המגרש. עמידה מעולה של מכבי ת"א, קודם כל בקישור. זהבי במחצית אדירה. כמו גם ראדי ואלברמן שסוגרים מצוין את האמצע.
הפועל ת"א פח שזה מדהים, מביך מביך ההפסד שלנו לאפסים האלה בגביע, ההפסד הכי עלוב שלנו העונה, והיו לנו כמה הפסדים... מכבי ת"א אוכלת אותם בלי מלח, זה לא כוחות, אבוקסיס נראה כמו רוח רפאים, לא נראה שהם מתאמנים באמצע השבוע... קבוצה שיוסי גורדנה חש בה שהוא שחקן מוביל בהתקפה... לא פלא שנראית ככה, קבוצה מצחיקה.
זהבי במחצית אדירה? ונגיד שאבוקסיס יפנים שכדורים ארוכים לא עובדים, אין לו מושג מה לעשות. אני לא חושב שהוא רוצה כדורים ארוכים, אבל כשקבוצה לא מאומנת, זה מה יש. השחקנים לא יודעים מה לעשות על המגרש. וההגנה שלהם בכלל שכונה. באמת, לא נראה כאילו הם מתאמנים בכלל. אבל שוב, ראינו את זה בכל השבועות האחרונים.
לב טוב יש לשחקני מכבי ת"א ובמיוחד לעטר אחרת זה היה נראה רע מאוד מבחינת הפועל. 10 דקות של מחצית שניה ומכבי יכלה בקלות להכפיל את התוצאה.
כנראה ששחקני מכבי שמעו אותך והחליטו לסיים את הסיפור. בתור אוהד מכבי אני באמת לא זוכר מתי נהנתי כל כך ממשחק דרבי, תענוג.
תצוגה בלתי רגילה של מכבי ת?א, הרבה זמן לא ראינו כדורגל כזה מקבוצה ישראלית והיא בדרך לתואר הפועל ת?א לא פקטור במגרש בכלל, נכנעת ללא תנאי בכל פרמטר במגרש ומכבי ת?א פשוט רוצחת אותה התוצאה היא אומנם 4:0 אבל אם קצת יותר מחץ וניצול מצבים התוצאה הייתה יכולה להיות דו ספרתית
כרגע נראה שרק מכבי חיפה יכולה למנוע ממכבי ת"א תואר ראשון אחרי מספר שנים לא קטן. את המחצית השנייה כבר לא ראיתי, אבל לפי התגובות תמונת המשחק היתה דומה לזו של המחצית הראשונה. אני אומר בשיא הרצינות. ההפרש בין המקום הראשון לשני הוא 8 נק', זה הרבה, אבל אני עדיין לא חושב שמכבי ת"א כבר זכתה באליפות. כן חשוב לי לציין שמכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה איבוד נק' נגד קבוצות נחותות. בסה"כ יש עוד שני משחקים מול מכבי ת"א בפלייאוף ואני לא חושב שהצהובים/כחולים משחקים כמו ברצלונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx יהיה קשה להשיג את מכבי ת"א, אבל ממש לא סוגר את העונה הזאת.
הרבה זמן לא ראיתי הפועל ת"א כזאת חלשה ואני לא מתכוון רק למשחק היום, גם בזמנים קשים שלהם הם תמיד היו קבוצה נודניקית שקשה לפרק, היום אם מתחשק למכבי אז המשחק היה נגמר בתוצאה שהיינו זוכרים עוד הרבה מאוד שנים, אנחנו למעשה רואים על הדשא תוצאה של התנהלות שכונתית שאולי מתאימה למכבי רמת עמידר אבל לא להפועל ת"א, החל מהמינוי של עוזר מאמן הנבחרת שכנראה לא מצליח לבצע את שני התפקידים בו זמנית, רכבת שחקני הרכש הבינוניים, ההגנה המפוררת וההסתמכות רק על הכישרון בהתקפה. בפאנל של ערוץ 1, בוני בעננים עוד רגע שם צעיף צהוב-כחול ושביט עם פרצוף תשעה באב. לא שכחו מאיפה הם באו.