מחזור 22 בליגת העל: מכבי משפילה את הפועל בדרבי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/2/13.

1. oranfu Member

זו לא הכוונה שלכם, אבל זו התוצאה.
    יש הבדל בין המנון של קבוצה, לבין המנון של מדינה.

2. Ice Cream חסה

א. אימבר ויתר על זכויות יוצרים... ואתה בטוח ש-5 (אחד שחקן יציע, אחד שחקן ספסל והשלישי מתנדנד) מתוך 25 זה חצי?

ב. נכון. כי אוהדי סכנין שונאים יהודים לאומיים (מותר להשתמש במילה ציוניים?) ואת מי שמזוהה איתם, ויעשו הכל כדי לפגוע בהם.

ג. אף אחד לא ביקש מאוהדי סכנין להזדהות עם ההמנון שלנו, אלא לכבד אותם. בדיוק כמו שהם מצפים מאיתנו שנכבד את הנביא מוחמד, שיש לנו איתו בעיה רצינית.

3. הנתנייתי Member

כל מי שלא אוהד מכבי צריך להיות הערב בעד הפועל. זה יעשה טוב לליגה שלנו אם הפועל תנצח היום.

4. oranfu Member

א- אז העונה ספציפית יש לכם 3 זרים בהרכב. אבל מה בתקופת גאיידמק נגיד? 5 שחקנים זרים בהרכב זה כמעט חצי. זו היתה כוונתי.
    ב- לא, אוהדי סכנין בעיקר שונאים את בית"ר, וכמו שאמיר אמר, הם יודעים שאם הם ישרקו בוז בהמנון, זה יותר יעצבן את אוהדי בית"ר.
    ג- את הבעיה של הערבים עם ההמנון אני יכול להבין (שוב, לא מסכים עם זה), אבל מה בדיוק הבעיה של היהודים עם הנביא מוחמד?
    גם, זה לא כאילו אוהדי סכנין שרים שירי הלל לנביא מוחמד במשחקים (או שכן?), ככה שהקריאות של אוהדי בית"ר נגדו הן ללא התגרות בנושא הספציפי.
    לעומת זאת, כשמתנגן ההמנון, זה כאילו להרים להם להנחתה..

אגב, אוהדי בית"ר לא אוהבים את המדינה יותר מאוהדי חיפה, הפועל, נתניה וכל השאר. יש להם פשוט השקפות פוליטיות שונות. אין שום קשר ליהודים לאומיים\ציוניים או איך שאתה רוצה לקרוא לזה.

לשם שינוי אבוקסיס עולה בהרכב טוב. וגם אוסקר עולה בהרכב התקפי במשחק גדול בפעם הראשונה נראה לי.
    אבל אבוקסיס לא מאמן, וההגנה החדשה גם ככה לא מתואמת, אז לא נראה לי שזה יעזור להם בכל מקרה.

5. אלי מתחן Member

לא שזה משנה משהו, אבל כשאתה זורק דברים לפחות תעמוד מאחוריהם. איזה 5 זרים שיחקו אצלנו בהרכב בתקופת גאידמק?

מוחמד מת, כמו שישרף לכם הכפר אלה קריאות לא נעימות אבל באות כדי לעצבן את היריבה. אם אוהדי סכנין עשו את זה כדי לעצבן אותנו אז שיבושם להם, שלא יבכו אחרי זה שצועקים דברים שמעצבנים אותם.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בתקופת גאידמק לא היו לנו 5 זרים בהרכב, בשיא 4 ובממוצע 2-3 אבל זה לא העניין כאן.

בגלל קבוצה אחת מתוך 13 לא ננגן את ההימנון לפני משחקים בטדי? מדובר כאן במסורת ובטקס קבוע ללא קשר לזהות היריבה(מרימים להם להנחתה? אוי מסכנים). בדיוק כמו שאוהדי סכנין מתבקשים לכבד את ההמנון במעמד של חצי גמר וגמר גביע אז שיכבדו אותו כשהם מגיעים למשחק בטדי, מבחינתי ומבחינת הרוב המוחלט של אוהדי בית"ר(ככה אני משער) נגינת ההמנון לפני משחקים זה חלק בלתי נפרד ממשחקים של בית"ר בטדי.

גם אני יודע שאני יעצבן ערבים ואוהדי סכנין בפרט אם אני יקלל את הנביא מוחמד, אני לא יעשה את זה מחוץ למגרש כי אני לא אידיוט ולא בתוך המגרש כי זה עלול לפגוע בקבוצה שלי, אז ברגע שסכנין יענשו על ביזוי ההמנון אולי גם התופעה המגעילה הזאת תיפסק.

7. oranfu Member

נו בסדר, היו 4 זרים...
    לא יודע כמה היו, בואטנג, אלברז, פרננדז, קאלה, מירוסביץ'..
    אל תגיד לי שבאופן כללי, אין לכם בד"כ 5 זרים, או 4 בהרכב.

והנקודה השניה שלך, פועלת לשני הכיוונים. אל תשירו שירים גזעניים, אולי הם לא ישרקו בוז בהמנון.

לא, לא בגלל סכנין לא תנגנו את ההמנון. כשאמרתי שזה מוזיל אותו, לא התכוונתי בגלל מה שסכנין עושים, אלא כי זה מוזיל אותו כשמשמיעים אותו סתם בכל משחק ולא במעמדים מיוחדים.

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/13
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פריצה מעלה את מכבי ליתרון. נראה אם מכבי ממשיכה ללחוץ כי בצורה הזאת היא יכולה לתת לאדומים מכת סנוקרת אמיתית.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי חוץ מהתקופה של לואיס פרננדז וה-2 משחקים שאבראו היה איתנו אני לא זוכר אותנו בשנים האחרונות עם 5 זרים בהרכב, גם 4 זה במקרים נדירים.

זה לא הגנון של שולה כאן ואין פה הם עשו לנו ככה אז אנחנו נעשה להם ככה.
    שאנחנו שרנו שירים גזעניים נענשנו בנקודות, רדיוסים וקנסות שפגעו בנו, אני לא חושב שבמדינת ישראל הנביא מוחמד חשוב יותר מההמנון ככה שאין סיבה שגם סכנין לא תענש, המעשה של האוהדים שלה היה בזוי ויצטרכו לתת עליו את הדין.

הוזלה? אתם מגזימים, ברגע שבטקסים של צבא, משטרה וגם במסגרות אזרחיות לפעמים לעיני עשרות אנשים ההמנון מנוגן אז אין סיבה שבקבוצה של תנועת בית"ר שמשחקת ומייצגת את בירת ישראל ההמנון לא ינוגן לעיני אלפי צופים, לא רואה כאן שום הוזלה.

10. אלי מתחן Member

הבאת חמישה שחקנים שלאורך 3 שנים שיחקו בבית"ר, אף פעם לא כולם ביחד. שוב פעם, אל תדבר אם אתה לא יודע.

אני לא התלוננתי על זה שסכנין מבזים את ההמנון. זה שקול לשריקות בוז בדקת דומיה לרבין או לשירים שמקניטים את היריבה מתחת לחגורה. מבחינתי שני הסוגים הם תת רמה, אבל אין שום בעיה איתם במדינה דמוקרטית.

11. f-side Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx ובעזרת ה' מכה סופית!

נ.ב ולכל המצחיקים פה שמשתמשים במילה "גזענות" ערבים ויהודים הם אותו גזע אז תלמדו מילה חדשה "לאומנות"!

ונשבר הזין מהתקשורת הזאת שמחפשת את אותה לאומנות רק בקרב יהודים, כי בתור אחד שנמצא הרבה בליגות נמוכות אני רואה ויודע, ערבים פי מיליון יותר גזענים....

12. oranfu Member

בסדר, מצטער שאני לא יודע לדקלם את ההרכבים של בית"ר. היו עוד זרים, סתם זרקתי שמות של כאלה שהיה נראה לי שיחקו ביחד.

ואני חושב שנענשתם בעיקר על השיר על טועמה בקטע הגזעני ולא על מוחמד מת.

אין לי כח להמשיך את הדיון הזה.

הפועל מביכים. איך יכול להיות שלמכבי יש רק שחקן אחד ברחבה (פריצה), להפועל יש 2 שחקני הגנה ברחבה שלא שומרים אף אחד והם נמצאים רחוק ממנו?

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים 2-0 בדרבי...
    השער של עטר הגיע מבחינת מכבי בדיוק בזמן הנכון. הפועל ת"א קצת יצאה מהמערה החשוכה שלה, הראתה קצת ביצים, אבל מרכז ההגנה עם באדיר ופאביצביץ' לא שייך לקבוצת צמרת בישראל.

מכבי נראית כרגע כקבוצה הטובה בארץ הרבה בגלל זהבי ופריצה. רב ההחתמות בינואר הם פלופים, אבל הצמד הזה באמת משפר את המועמדת לתואר.

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/13
  14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

איזו מחצית... שלא ייגמר לעולם.

15. oranfu Member

לא מפתיעה המחצית הזאת. כולם יהללו את מכבי, שבאמת משחקים לא רע, אבל זה לא כוחות. הפועל נראית כמו קבוצה חובבנית. ראינו את זה בכל השבועות האחרונים. הרי רק לפני שבוע נתניה ניקנקו אותם בבלומפילד..