מחזור 22 בליגת העל: חלוקת נקודות במשחק העונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏13/2/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oFiRzZz Member

נו והפנדל של רעננה לא רק שלא היה עבירה , אלא מחוץ לרחבה .
    עזבו , השופט לא באמת שינה את התוצאה ... רק הנאיביות של נתניה .

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  2. עידן444 Member

פנדל ברור, אדום ברור, וחבורה מסריחה ובכיינית שמקבלת מחמאות מאנשים שהדבר היחיד שמשותף להם זה שהם לא היו היום במשחק.

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הפנדל של רעננה גם לא היה , אבל שם זאת טעות של השופט
    ההחלטה הראשונה שלו בפנדל שלכם הייתה נכונה והטעו אותו.

4. עידן444 Member

שינה גם שינה! שאפו לאיציק זוהר שזיהה את מה שאני פשוט השתוללתי עליו במגרש! העבירה הזו של עדי נימני!!! צהוב??? כאילו העונש על עבירה כזו והעונש על הספק עבירה של עידו לוי הוא אותו עונש??? מאיפה הם באים חבורת הזבל הזו??? מי לימד אותם לשפוט כדורגל???

5. אבי סנדור Member

הסובייקטיביות נוטפת ממך..מסכים שהגיע לנימני אדום אבל בשני המיקירים לא היה פנדל אור ברוך צלל ומאמדו ספק הוכשל ספק ברחבה..אבל לקרוא לנו סמרטוטים בכיינם? לא ברור לי איך קבוצה שב 10 שחקנים שולטת במשחק ונלחמת למרות פיגור מוקדם ושוער לא מנוסה מקבלת את התואר סמרטוטים..מצטער להגיד לך אבל בסיכום שני המשחקים ביינינו רעננה קבוצה יותר טובה.

Don Joan Roman, Nave ו-crazyblue5 אוהבים את זה.
  6. Civil Anti Madridista

אני מסכים שאשדוד הייתה על גבול פתיחת רגליים, אבל גם לקחת צריך לדעת לפעמים.
    אם בוקולי ותורג'מן היו על הדשא סביר להניח ששוב היינו סובלים שעה וחצי, אבל הערב לשם שינוי ראינו מכבי חיפה אחרת ממה שהורגלנו לראות בכפייה מדי שבוע. גבאי אפקטיבי יותר ממשומר, שכטר ועטר הם כתובת שערים, ובוקולי יכול כבר להתארגן על פרישה.

מילה על נוואקמה - למרות החמצת הפנדל, מה שהוא עשה ברבע השעה האחרונה זה פשוט לא יאמן ששחקן כזה נמצא בישראל
    השיא כמובן בשער הניצחון, הבחור פתח מבערים ושחקני נתניה חסרי האחריות עדיין מחכים למונית כדי להדביק אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/2/15
    alexshw אוהב/ת את זה.
  7. עידן444 Member

בדיעבד אני יכול להגיד לך שחבל שהוא שרק! זה פשוט היה סבל בלתי נסבל מהרגע הזה! השיפוט! הבכיינות של רעננה! המשחק שלנו! 180 מעלות הבדל ביחס ליום ראשון. חזרנו תוך שישה ימים מאירופה לביצה!
    העיקר שיהיה כיף גדול בפלייאוף העליון עם רעננה ומכבי פ״ת! ללקק את האצבעות!

8. עידן444 Member

צלל? מילא היית אומר נתקל בשוער... אבל צלל???
    וכן, היום ראיתי חבורה של סמרטוטים בכיינים עם חמור גדול כמו יניב לביא שכבר 10 שנים כל קיץ דוד שלו מנסה לדחוף למכבי נתניה וכבר 18 מאמנים שונים לא רוצים אותו והיום ראו כמה הוא מתוסכל שאפילו לחגוג גול הוא נידחף באמצע, ועם שחקן אחד ששווה משהו וכבר משחק שני מול ילד בן 19 ששומר עליו כמו שצריך הוא מאבד כל כדור.
    לגבי המשחק הראשון שיחקנו בונקר כמו שאתם אוהבים ובמשך 60 דקות לא הגעתם למצב אחד מה שכנראה היה קורה גם היום אם לא האפס ששפט. אם כבר קאיודה ובן שושן היו קרובים יותר לשים את ה 2 וה 3 0 מאשר אתם את השיוין עם כל השליטה שלכם...

9. אבי סנדור Member

אור ברוך נפל לפניי המגע הקטנטן שהיה לו עם הרגל של ליפשיץ, זאת צלילה.
    יניב לביא בלם בן 37 שמשחק כבלם ראשון בקבוצה בליגת העל משנת 2007, לקח אליפות עם קרית שמונה והוא כבר שנתיים מחזיק לנו את ההגנה בלי לפספס משחק אחד-לא נראה לי שהוא צריך את דוד שלו כדיי שיעזור לו ואם הוא באמת רוצה להגיע אליכם זה אך ורק כי הוא גדל בנתניה ויש לו כבוד למועדון.
    מה שאתה מפרש כ"נדחף באמצע החגיגות"זה היה בעצם האקט שהראה כמה הקבוצה הזאת לוחמנית:השוער שלנו יוצא באדום אחרי 15 דק' ערן לוי כובש לוקח את הכדור כדי לחגוג ושני שחקנים שלנו רצים לקחת את הכדור כדי להמשיך כמה שיותר מהר למרות שהם ב10 שחקנים והמוראל אמור להיות ברצפה.
    מבין את התסכול שלך אבל לקרוא לנו בונקריסטים, סמרטוטים ובכיינים זה פשוט תלוש מהמציאות.

10. Don Joan Roman Member

סארי פלאח הוא ביי פאר הכדורגלן הכי מטומטם בארץ, אני במקום השריף שם אותו ביציע

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

באאמת לא מובן איך הפלופ הזה ממשיך לקבל הזדמנות אחרי הזדנות כשהוא כל משחק הורג את משחק ההגנה של הפועל עם טעות של גול.

12. עידן444 Member

דוד שלו היה ספורטאי גדול אבל גם משחקני העבר שהכי אוהבים להיעלב וההעלבות התורנית שלו זה שכבר שנים לא רוצים את האחיין שלו. גם ששיחקו אצלנו בלמים כמו לואיס מרין אבי סטרול, וזאב חיימוביץ׳ זה לא מנע ממנו להתבכיין.

יניב לביא התנהג אתמול בצורה עלובה, וכל המשחק עשה פרובוקציות. פשוט היה מגעיל לראות איך כל הרמה לרחבה הוא והעמוד חשמל השני בן ווהבה נופלים כמו 2 קוקסינלים כדי לנסות להשיג פנדל כי זיהו שיש שופט סמרטוט. אחרי כל חוץ לטובת נתניה ועבירה התפרצו בתנועות ידיים והשופט חסר הכבוד עצמי הזה פשוט התעלם. לא ברורה לי האדישות של השחקנים שלנו שלא הפעילו לחץ גם מצידם ואפשרו לחבורה הבכיינית של רעננה להטות את כל השריקות לטובתם.

לא פלא שפסגת הקריירה של יניב לביא זה לשחק בקבוצות עם 8 אוהדים וינשוף וכמו שהתסכול שלי ברור לך כך גם התסכול שלו ברור לי...
    ורק כדי לחדד, רן בן שמעון הבין שכדי לרוץ בצמרת יניב לביא לא מספיק טוב ולכן הביא את איתן טיבי שיחד עם חסארמה הובילו את ק״ש לאליפות.יניב לביא בעונה הזו כבר היה שחקן ספסל.

אתה נשמע לי אחלה בחור וגם יש לך את ההגינות להודות שלעדי נימני הגיע אדום, ולכן אסיים בג׳נטלמניות ואאחל בהצלחה בהמשך לקבוצה קטנה בלי אצטדיון וקהל ועם בעל בית שלי ברור שיפרק אותה כפי שעשה לנו(כמעט עשה את זה לפני שבוע כשכמעט מכר את הכוכב שלו שגם לזה אני רגיל בתקופתו אצלנו) שמוציאה מים מהסלע! שאפו גדול לחיים סילבס שעשה אתמול לרוני לוי ביה״ס!

ומישהו הזכיר את עניין הקהל כשהביע תמיהה על כך שנתניה הביאה למשחק שהוא משחק בית לכל דבר רק 1500 צופים. באתרים ובישראל היום רשום 2,000 וכך גם בתקציר בספורט 5 וידיעות אחרונות הצדיק היחיד שכנראה טרח לבדוק את הנתון הרשמי- 3,500 צופים- מיותר לציין שמלבד המשפחות של שחקני רעננה ועוד 150 ילדים שבטח מקבלים כרטיסים מביה״ס כולם היו אוהדי נתניה.

13. Lostdolphin Member

אם בשנים קודמות אשדוד הייתה יודעת תמיד להילחם על חייה ולא לרדת , עם שחקני בית כמו רביבו, אוחיון, אלקריף, אופיר,עזרן וכו׳ וגם הקהל אפילו היה מתגייס ומגיע לתמוך . השנה לא רואה את זה קורה התחושה בעיר היא על סף השנאה כלפי הקבוצה. ומי שיגיד שיש צעירים ואמור להיות חיבור לקהל , קצת קשה להתחבר לשחקנים עם יותר ג׳ל משכל ומניירות של כוכבים שיירדו לגליץ׳ פעם בחודשיים .. מזל מזל שעכו באה לפה במחזור הבא .

14. עידן444 Member

סוף סוף רואה כאן אוהד של אשדוד.
    חיכיתי לזה הרבה זמן כדי לנסות להבין איך זה שעיר של כדורגל כמו אשדוד מוזכרת היום בנשימה אחת עם קבוצות כמו מכבי פ"ת, רעננה ועכו? עד כדי כך האיחוד ריסק את כל האהבה לכדורגל שהיתה באשדוד?

15. Lostdolphin Member

זה מסובך..בהתחלה ניסו לקבל את הגלולה (בעיקר בעיקר אוהדי עירוני אוהדי הפועל נעלמו כמעט לגמרי מהיציע) ולמשחק הראשון אי פעם נסעו 5000 אוהדים להרצליה למשחק מול נתניה . אבל עם הזמן זה לא החזיק מסיבה פשוטה ההבטחות לאירופה והישגים (זה ג׳קי אמר) נראו מגוכחות מול מה שהקבוצה השיגה בפועל. אז תגיד לי אתה בשביל ייצור כלאיים כזה שההישג היחידי שלו זה שהוא לא ירד ליגה היית נשאר ביציע ולא מרגיש שרבאק לקחו לך את הקבוצה שאהדת וגדלת עלייה בשביל פס ייצור של איש שהישגים לא מעניינים אותו העיקר למכור שחקנים ולקדם את העסקים שלו. עד לפני שנתיים שלוש בערך הייתי יכול להבטיח לך שאם הקבוצה תרוץ יפה הקהל ימלא את המגרש אבל בשנתיים האחרונות(אצלי זה מאז ה0-0 מול ק״ש ב׳משחק העונה׳ שפשוט ויתרנו על הזדמנות היסטורית) ובמיוחד מאז שקלינגר בא התחושה שזהו הכל פה מת , מפעל ספורט אשדוד.

Don Joan Roman ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.