מחזור 22 בליגת העל: חלוקת נקודות במשחק העונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏13/2/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה יודע איזה רעש היה אם ברק לוי היה נוגע בכדור בידו (כנראה) מחוץ לרחבה ולא מקבל על כך שום דבר?
    אתה יודע איזה רעש היה נוצר אם התיקול על זהבי בתום המחצית הראשונה היה הפוך (מכבי על ק"ש)?
    אתה יודע איזה רעש היה אם שחקן של ק"ש היה נתפס ברחבה כמו שתפסו את בן הרוש במחצית הראשונה (וכן, היו תפיסות הדדיות, אז מה? זה טיעון שתקף גם לפנדל הברור שק"ש לא קיבלה)?

עכשיו כשאני מזכיר לך את הסיטואציות הללו, שיש שקט לגביהן בניגוד למקרה הפנדל של ק"ש, ואולי שכחת בגלל זה, האם אתה עדיין משוכנע שהשופטים הצילו את מכבי מהפסד?

אבל ככה זה, פשוט צריך להמשיך הלאה, להבין שהשיפוט לא מקל עם אף אחד - הוא פשוט גרוע.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ציפיתי ליותר מהמשחק והתאכזבתי: מהיכולת של מכבי ת"א ומהגישה של עירוני ק"ש. אצל האלופה זה נראה כאילו ילד קטן ונלהב מונה לנהל את המשחק ושהוא הרכיב את כל הכוכבים שעומדים לרשותו מבלי לחשוב לרגע אחד אם זה יכול לעבוד. אצל מחזיקת הגביע החליטו לשחק על מתפרצות עם שחקני התקפה איטיים.

3. עידן444 Member

גם אני כועס על כך שיש הרבה מקרים פחות סקסיים שמתעלמים מהם. אבל אני גם מבין שאני לא אובייקטיבי והרבה דברים שאני רואה בעיניים שלי כברורים אנשים אובייקטיבים רואים אותם כ 50/50 או אפילו הפוך ממני(כמו האוהד של רעננה כאן שלדעתו לא היתה הכשלה של ליפשיץ ולדעתי כן וגם אוהד אובייקטיבי של הפועל פ"ת תמך בדעתו).

ביום שבת התחשק לי לרדת לדשא ולהכניס גם לעדי נימני וגם לשופט סטירה- לעדי נמני על העבירה המכוערת, ולשופט על איך הוא לא נתן על זה אדום???? אני מבטיח לך שאם איציק זוהר לא מתייחס לזה בשער השבת, זה היה עובר ככה בלי שאף אחד ישים לב(וזה קורה המון בעיקר בקבוצות שמסוקרות הרבה פחות ממכבי ת"א) חוץ מ 3,500 הצופים שהיו במגרש.

הרבה דברים "קטנים" שרק אנחנו כאוהדים שחיים את המשחק שמים לב אליהם. ולא רק בשיפוט. בכלל.
    נגד מכבי פ"ת ב 4-4 המפורסם נתניה הוציאה את הכדור לחוץ בגלל שחקן של מכבי פ"ת ששכב פצוע. מכבי פ"ת שלחה את הכדור לפינה, עשתה לחץ, חטפה את הכדור, והישוותה ל 4-4 כתוצאה מהקרן שהיא השיגה. אפילו בליגה לאומית כבר לא ניתקלתי בקבוצות שעושות את הטריק המכוער הזה. שמעת מישהו מדבר על זה?

לפני כמה שנים הייתי במשחק חוץ באשדוד. פיגרנו בשני שערים. שיחקו במחצית השניה נטו 20 דקות בקושי. משחק שחייב תוספת זמן רצינית. השופט ראה את זה כמשחק גמור והוסיף רק 3 דקות(וגם שרק אחרי 2 וחצי כמו שחיים יעקב היה נורא אוהב לעשות- אולי זה אפילו היה הוא...). אחרי דקה של תוספת נתניה צימקה ומי יודע, אולי אם היתה תוספת של 6 דקות כפי שהיתה אמורה להיות אולי גם לא היינו מפסידים(אגב, במשחק בראשל"צ בפיגור 2-0 כשכל האוהדים שלנו כבר בחניה איציק זוהר כבש פעמיים בתוספת הזמן...).

אז יש כאלה שיגידו עכשיו שאני קטנוני, אבל אלה דברים שמפריעים לך תוך כדי המשחק, אבל אתה מבין שאף אחד לא יקדיש לזה תשומת לב...
    נגד הפועל פ"ת בניצחון שלנו כולם דיברו על הקיפוח של פ"ת למרות שבמחצית הראשונה היה פנדל ברור על קאיודה שלא נשרק... ויש פרשנים שטחנו שוב ושוב שפ"ת קופחה... אלה דברים שמשגעים אותך!!! זה מה יש...

4. סמואל אטו Member

הכל עניין של אינטרסים.
    הפאול על זהבי היה יותר פנדל ממה שקרה לאבו חצירא, אבל אף אחד לא ידבר על זה.

5. אבי סנדור Member

אין מה לעשות, פשוט צריך להתעלם מהמקרים האלה כי כמו שאורימור אמר כשהשופט גרוע זה פוגע בשתי הקבוצות-זאת הרמה וזה מה יש.
    אם השופט ממש חד צדדי או שורק שריקה שנראית לא כשרה בעליל אז חשוב להשמיע את הקול, אבל המשחק אתמול פשוט המשיך את מגמת השיפוט הנוראית שיש השנה ועל זה צריך לדבר..לא על מקרים ספציפים.

6. Raulito Madridista

שיקום אוהד מכבי שיגיד שאם זה היה הפוך אז יפת לא דופק ספרינט א-לה-בייל ושורק לפנדל לזכות מכבי, ששוב נהנית מטעות שיפוט בבלומפילד פשוט לא ישרקו נגדה לעולם, מסתבר. אני לא זוכר שופט שמתעלם בצורה כה נחרצת מאיתות של שופט הרחבה, הרי הכי קל להתעלם אבל חכמון צעק לו 'פנדל!!!', ואח"כ יפת ניסה להחזיר את הכבוד שלו והתנצל בפני ק"ש וגם עלה לשיחת טלפון די מבוהל עם 'יציע העיתונות'. המשחק הזה היה יכול לפתוח לחלוטין את הליגה וחבל. לא היה שום פנדל על זהבי אגב, אל תבלבלו לנו את המוח, אנחנו לא טמבלים, פה זה לא הפורום של 'השחקן ה-12'.

בשורה התחתונה מכבי עם 2 נק' מתוך 12 נגד שתי קבוצות הכדורגל הנורמליות היחידות בישראל ואני חושב שהיא גם הייתה די בינונית להוציא את משחק החוץ בבאר-שבע.

מוזר שדווקא במשחק בו פאקו עולה עם כל התותחים הכבדים בהתקפה ובמערך הרבה יותר משוחרר - מכבי נראית די תקועה עד שהוא חוזר לשבלונה הרגילה. ורמוט בהופעת בכורה פושרת מאוד הוחלף מוקדם לדעתי, זהבי לא היה פקטור וכן-הלאה. הסנגורים של פאקו אומרים שה-4-3-3 שרץ מפתיחת העונה הוא כדי לתרגל תיאום מושלם לקראת ליגת האלופות בשנה הבאה, שם היריבה לא תהיה הפועל רעננה. אז אולי זה פחות נכון לשחק במערך כזה בפעם הראשונה העונה או מזה זמן רב - דווקא נגד קבוצה כמו ק"ש שיש לה אמצע חזק יחסית והיא יודעת לצאת למתפרצות.

7. עידן444 Member

לא מסכים איתך!
    הכי קל היה דווקא כן לקבל את האיתות של שופט הרחבה ואם זו טעות אז הוא טעה והאחריות עליו.
    אני אישית לא הייתי רוצה את השופטים ככאלה... כמו הסמרטוט ששפט בנתניה בשבת...

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מת על הנחרצות שלך.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/17/2d6aa3737a8a296d6e64c6a64ef4491a.Xxx

זה מצטרף לאותה משיכה של טב"ח מול ב"ש. אבל שיקום האוהד שיגיד שאתה טועה!

9. Turgi Guest

הליגה עדיין פתוחה, למרות מה שאתה אומר, מכבי בינונית ולא לוקחת נקודות מול הגדולות והפלייאוף להזכירך הוא מול הגדולות.

שמע אורי אין לי מושג מה אתה רואה בתמונות האלה. זה בחיים לא פנדל, ונגיד שהיה מגיע כדור חופשי מחוץ לרחבה, אז זה אומר גול בטוח?

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. Civil Anti Madridista

רעש לא רעש, בשורה התחתונה אם צדק עושה על זהבי מה שטיבי עשה על אבוחצירא, יפת לא מהסס אפילו ואל תספר לי סיפורים.
    אני אובייקטיבי בנוגע למכבי ת"א כמו לגביי כל קבוצה אחרת. זה שאתה לא מוכן לצאת מכובע של אוהד זה עניין שלך.

@Turgi השופטים מזמברים לנו את הצורה מתחילת העונה איפה אתה חי?

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Turgi Guest

מה אתה רוצה? מדליה? סוכל אחורה, אמרתי שאני מבין אוהדי חיפה שמדברים על שיפוט כי קופחתם לא מעט העונה

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני רואה שם את צדק לא נוגע בשום כדור, אלא בזהבי.
    זה תיקול קשה שאם מצליח הוא חילוץ גדול ואם לא זה פנדל - צדק לא הצליח.

ושמי לא אורי, אגב. ליאור.. :)

13. Turgi Guest

לפי העין שלי גם בצילום וגם בהילוכים החוזרים צדק לוקח את הכדור נקי. אגרסיבי, אבל נקי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני רואה אותו פוגע לזהבי בשוק של רגל ימין ואחר כך, על הדרך, משפשף את הכדור (שגם לא ממש זז כתוצאה מהתיקול).

15. Turgi Guest

לא תשכנע אותי. זה לא פנדל

סיביל. מסכים איתך. מכבי חיפה קופחה לא מעט העונה.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.