עזבו עכשיו חיפה,ב"ש,מכבי. ק"ש אוספת עוד הפסד, ומי שהלקקנים כבר הפכו אותו למוריניו הישראלי מתכווץ עוד יותר. פייר אני נהנה, שיסבול כמו שאני סובל כל פעם שאני צריך לשמוע אותו מפרשן.
אין לנו סגל לכלום ושום דבר, יכולים להגיד שאני בכיין אבל אין לי סגל לשחק איתו, שחקני התקפה לא עושים פעולות אישיות, אני בסדר גמור" - נאמר על ידי יןבל נעים Sent from my m3 note using Tapatalk
מצחיק כי הוא אמר את זה כבר באוגוסט בגביע הטוטו, מסתבר שכל כך רע לו שם שהוא נשאר עד עכשיו (מעניין מתי לקרבניטים של הקבוצה ימאס ממנו, אני מדבר על אלה שעדיין לא הולכים לכלא)
שיטת הבורח מאחריות, זה גם תמיד עובד לו. אין דרך לבדוק את זה אבל אני מבטיח לך שאם השחקנים שהוא צירף מינואר היו משחקים אצלו מתחילת השנה הוא גם היה טוען שהם חלשים ורוצה להביא אחרים במקומם בינואר.
תחשוב אם לא היה את יובל? איך השחקנים שלו היו יודעים שהם כל כך גרועים? הרי ידוע ששחקנים שאומרים להם קהם גרועים בכל רגע נתון הם השחקנים הכי מוצלחים Sent from my m3 note using Tapatalk
חחחח הצחיק אותי מספר 8 ההוא... גדול. עוד משחק שאין לנו מה לקחת ממנו חוץ מהנקודות, וגם את ברדה כמובן. אנחנו רכים בטירוף , מליקסון נוראי ביותר, חלש בטירוף, ככה אנחנו אנדרדוג מובהק במאבק ונראה שהמהפך בפסגה זה רק עניין של זמן. לא רואה איך אנחנו מנצחים קבוצה בינונית פלוס בתקופה הקרובה. הכל הולך נגדנו, צריך לראות מה קורה עם שהר, תקופה עגומה שכרגע מסרבת להיגמר. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
אם הוא מגיע עכשיו יש לו חצי שנה לבנות קבוצה לעונה הבאה. שתי בעיות אפשריות: 1. הבעיה הראשונה שמכבי חיפה לא רגילה למאבקי פלייאוף תחתון.. צריך איזה ייצוב של סגל קבוע לפלייאוף תחתון, אפילו את זה מולנסטיין לא הצליח ליצור. 2. אם ירצה להביא שחקנים לעונה הבאה, שחר יכול לסגור את הכיס עם העלויות של הכשלון השנה.
וואלה שאלה טובה, אני כבר לא יודע מה הולך במועדון הזה. לך תדע אם הזרים שהגיעו בינואר הם לא זרים של פיני זהבי כמו שאלכס אומר. אולי באמת שחר הביא בובה כדי להראות ש"מנג'ר זר לא מתאים למכבי חיפה". הכל יכול להיות