טוב אם לא נועלים (שזה די הכרחי לטעמי) אז אתייחס. משחק לא טוב של הפועל רעננה שלבשה צהוב היום (לא יודע, ככה קוראים למכבי פה, לא רוצה שלא יבינו אותי). קבלת החלטות לא טובה של כל השחקנים בהתקפה במחצית הראשונה ורכות בקישור המאוד לא אגרסיבי באופן תמוה שעלה. אבל יש גם כאלה, העיקר הנקודות. לגבי הפנדל שהיה או לא - קרה לי מתחת לעיניים, אני ראיתי פגיעה במותן בכלל, צריך לראות הילוך חוזר. גם אותנו קיפחו לטעמי, הייתה שם הושטת ידיים מיותרת של עמוס לרגליים של קיארטנסון, עצר עם הרגל ואז הכשיל את וידאר. גם צריך לראות שוב. מכבי פתח תקווה קבוצה אש. שחקנים טובים, הגנה מעולה, אחלה של מאמן. אם לא היו נגדנו הייתי נהנה מהם. גיא מלמד מחמיץ לא מעט, אבל יש לו מיקום ותנועה ללא כדור מצוינים, שחקן. עפנו עליו ביציע.
תקשורת ישראלית במיטבה. אותו פשחצקי שאמר לפני שבוע וקצת שגולדהאר וגורדי דיברו בניהם וגולדהאר הטיל עליו להשאר מאמן עד סוף העונה וכמה ימים אחרי יש מאמן למכבי תל אביב.
מלמד שחקן אבל כל עוד הוא ממשיך להחמיץ הוא לא יתקדם. חייב להגיד שלא האמנתי בדור אלו כמחליף לבן ביטון, אבל מיום ליום אני מצחיל להבין שהוא שחקן עם יותר פוטנציאל. מקווה שיבוא.
את דסקל אני לא סובל ולדעתי גם אין לו שום מושג בכדורגל, ממש כלום. את אורי קופר אני מעריך. לא תמיד מסכים איתו, אבל מבחינתי הוא אכן מספק ניתוחים מעניינים שאף אחד בתקשורת ספורט פה לא מסוגל להתחיל להבין בכלל.
אני מתלבט אם לשחות עם הזרם פה ולעבור להתלהמות המקובלת תוך כדי קביעת דברים ושיזדיין העולם, או לסייג עוד יותר את המילים המסתייגות שלי, ולהוסיף "סגנית האלופה זונה" בכל תגובה. למרות שעדיין ינשכו אותי, לפחות יהיה כאן רצף אורגני של סגנון כתיבה. כל הדיון כאן מ-21:00 בערך קורע מצחוק.
לזכות ב"ש נשרק בשבת פנדל שלא היה ונכתבו עליו בדיוק 0 מילים. #אוהדי_כדורגל_מטומטמים #אייסוקר_קלאסיקס #בחייאת_אורימור_איך_לא_נמאס_לך
אני מעדיף שהקבוצה שלי אולי תקרטע עכשיו, ותחזור לטחון בפליאוף מתי שצריך במאני טיים. לא נלחץ ממכבי בעיקר כי אני יודע מה אנחנו שווים בכושר טוב וזה יגיע בשלב כלשהו