מחזור 22 בליגת העל: הדרבי מסתיים בתיקו, הפער בצמרת גדל ל-5 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏5/2/16.

1. עידן444 Member

לי יש מקום בליגת העל. למה מה אתם רואים בליגה הזו? עידו לוי בלם ממוצע לגמרי בליגה הזו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  2. קשר שמאלי Member

הוא בלם איטי, כבד והססן
    אני לא רואה אותו שורד עוד הרבה זמן בליגת העל

henry1 אוהב/ת את זה.
  3. henry1 Member

משחק אחד, אחד! תן לי שבו היה מצטיין בנתניה. אסתפק באחד. ואם תמצא בטעות אחד, תזכיר לי את השני וכאן אני בטוח שכבר תקום בבוקר לעבודה.

השחקן לא התקדם מילמטר מאז שהוא עלה לבוגרים. היציאה שלו מהמקום איטית (נזכר בגול שחטפנו במשחק מול הפועל ת"א בשנה שעברה, שפירפרו אותו על יד קו החוץ בתוך הרחבה בזמן שהוא שם ידיים מאחורי הגב ובכך מונע מעצמו להשיג תנופה קדימה. כמובן שהיו עוד המון), כבד ומגושם, בקיצור - מתאים לנתניה של השנה.

שחקן בגילו, אחרי לא מעט שנים כבלם, כבר היה אמור להתקדם ולבסס את עצמו כבלם לגיטימי בליגת העל. הוא נשאר באותו מקום מאז שעלה לבוגרים וגם אתה לא יכול לטעון שהוא במגמת עלייה.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. henry1 Member

ממוצע ומטה. אחת הסיבות שהליגה נהיית חלשה יותר ויותר היא שחקנים כמו עידו לוי ובן הרוש "שמככבים" בליגה הזאת.

תיזכר בגבי פקר, אילן בוארון, אסי דומב (בכוונה הזכרתי אותם כי אתה מכיר) ותראה את ההבדל בין אז להיום. אף אחד מהם לא היה כוכב על (אולי למעט דומב שעשה קריירה עשירה יותר), אבל היו שחקנים לגיטימים שהיית יכול לסמוך עליהם.

5. עידן444 Member

גבי פקר זה אחד השחקנים שהכי אהבתי. רמה אחרת של כשרון. אילן בוארון ודומב יותר דומים לעידו לוי בסגנון...
    אגב, לא יודע אם אתה זוכר-גם לאילן וגם לגבי היתה ריצה ברווזית:)

6. henry1 Member

זוכר...ואתה עושה עוול לאילן בוארון (בתפקידו כמגן) ודומב (כבלם) כשאתה משווה את לוי אליהם.

7. עידן444 Member

את אילן לא כל כך אהבתי האמת... היה נראה לי כבד ואיטי... אחרי שאתה רואה את פיזנטי, ואלעד קורן שהיה מגן נחמד, וגבי ששיחק מגן לפעמים- לראות את אילן בוארון זה היה סלואו מושן...
    וגם את דומב לא ממש אהבתי למרות שהוא עשה קריירה יפה.

8. henry1 Member

אוקיי, לא אתווכח איתך על זה.
    כל השמות שהוזכרו פה הם ברמה גבוהה יותר מאלה היום (פיזנטי בכלל ברמה אחרת). רמת השחקנים יורדת ואני לא יודע להצביע כרגע על הסיבה וזה בכלל בדיון אחר, והתוצאה - כמות מרובה של שחקנים חלשים בליגה הבכירה, כאלה שבעבר לא היו מוצאים בה מקום או שהיו בכמות קטנה יותר.
    לפחות לגבי השחקנים שיצאו מאיתנו אני בטוח לחלוטין.

9. עידן444 Member

דיון ארוך.
    אני מאמין שיותר שחקנים קיבלו צאנסים אז מאשר היום. לדעתי מפספסים היום יותר מידי כשרונות או שמגלים אותם מאוחר מידי.
    עידו לוי לדעתי לא בלט באף גיל. עשאל בן שבת למשל מאוד הרשים אותי בנוער וכמעט לא קיבל צאנסים... חבל... (עשאל שיחק בנוער יחד עם שיר צדק ומצא חן בעיני יותר משיר שהיה נראה מאוד כבד לעומתו)
    גם ריף מסיקה היה בנוער רמה מעל כולם ולא קיבל צאנס אמיתי... וצלישר כן... למה? בחיי שאין לי מושג...

10. DRORIKO Member

לא ראיתי את המשחק אתמול (לא מעניין אותי) אבל אני מאמין למי שאומר ששכטר נתן משחק טוב. האם זה בגלל האווירה? לא, בית"ר זה בטח לא מועדון פחות לחוץ מחיפה. האם זה בגלל שינוי התפקוד? לא, בחיפה שכטר תופקד גם כ-9 וגם כחלוץ צמד ובשניהם היה פח. אולי הגיע הזמן שנבין שבכדורגל יש דברים שאין להם הסבר. אפשר להסביר בכלים רציונלים מערכים וטקטיקות. אי אפשר להסביר מומנטום של שחקן.

11. DRORIKO Member

וכמובן כל מה שכתבתי עכשיו זה בערבון מוגבל. יכול מאד להיות שהוא סתם תפס 2-3 משחקים טובים ויחזור מהר לסורו. להזכירכם אבוחצירא שנה שעברה עבר לק"ש ועל המשחק הראשון כבש צמד. את המשך העונה הוא לא ירצה לזכור.

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/16
  12. Love Is Red Member

יש דבר כזה שנקרא מנטליות, זה ההסבר היחיד לכך ששחקנים לא מצליחים בחיפה אבל מחוץ לחיפה חלקם כן מצליחים.

13. HBS2208 Member

חחח מנטליות.
    בסדר

14. עידן444 Member

מזדהה עם הסוגריים שלך במשפט הראשון. כבר עונה שניה(בלי קשר למצב של נתניה) רוב המשחקים בליגה הזו פשוט לא מעניינים אותי... מדהים אותי שזה מגיע גם למועדונים הגדולים- בית״ר ירושלים, מכבי חיפה והפועל ת״א.
    עצוב.

oranfu ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

תבדוק את כל השחקנים שעברו מחיפה לקבוצה אחרת-אבוחצירא,עידן ורד,שלומי אזולאי,עמאשה,סארי פלאח. אף אחד מהם לא הצליח בקבוצות החדשות יותר מבחיפה. שלומי אזולאי זאת דוגמא מצויינת לדיון כי גם הוא עשה את המעבר מחיפה לבית"ר ונשאר פלופ.
    אל תבנה לי תיאוריה על 3 משחקים טובים של שכטר. על אותו משקל אני יכול להגיד שחיפה זה מועדון שיותר קל להצליח בו כי ורמוט עשה במשחק אחד יותר ממה שהוא עשה בחצי עונה במכבי.

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/16