במצב הנוכחי אני מאוד מפרגן לרעננה והיא שווה פלייאוף עליון. רב"ש, שהקבוצה שלו שוב מחברת רצף שלילי - מתחיל להרגיש את הלחץ. איך הוא אמר להם אחרי המשחק לפי מה שהבנתי - "תתקלחו מהר, כדי שתוכלו להספיק לקחת חתימות משחקני חיפה". השאלה מבחינתי היא האם בני-יהודה תסיים שישית, לא בטוח בכלל. ק"ש היא כישלון מהדהד בינתיים. לגבי שכטר - בינתיים הוא הצלחה מסחררת, לא פחות. בחיפה הוא היה לא קשור לענף ובהפועל אני זוכר אותו רק במשחק אחד עושה את הבלאגנים בכנף ומצליח לעבור שחקנים - נגד בית"ר בטדי, וגם באותו ערב הוא השאיר טעם חמוץ בפה עם טריליון החמצות. שיקום מי שאמר שמדובר ברכש כושל כאשר בית"ר כולה השאילה אותו לחצי שנה ובמינימום עלות. עאלק אמרו פה את דודו ביטון במקומו. קנגאווה כבש העונה 8 שערים ובישל עוד אחד לפי הנתונים אבל אני לא כל-כך מחזיק ממנו ובדש וראדוניץ' בכשירות חלקית לפי מיטב הבנתי. אני לא חושב שרעננה תחזור למשחק.
אני תמיד אזכור לו את העונה האדירה בדאבל, היציאה מהמקום, כמו גארת' בייל הישראלי, לא פחות. הייתה לו פציעה מסריחה בעונה שאחרי וזו הסיבה שלא לקחנו אליפות, לא נהנינו מספיק משכטר. מפרגן לו מכל הלב על היום ושמח בשבילו, שחקן שאני תמיד יאהב. בהפועל התעסקו בהרבה דברים בעונת הרב"ש, כבר אחרי ההדחה נגד פאנדורי דיברו על זה שאולי חייבים למכור אותו וגם הקבוצה לא התחברה אבל בת'אכלס לא הביא ערך מוסף ואסור לו להסתתר מאחורי התירוץ הזה. וכמובן התקופה במדי מכבי חיפה. כנראה שמה שהיה צריך זה שינוי אווירה. פייר, הייתי מביא אותו להפועל בחלון הזה. אבל אלי טביב יודע לעשות עסקים. מודה שזה הזיה, אוהדי בית"ר, שימו לב לשיר השחקן שלו בהפועל - על סטייל 'שקר החן - הבל היופי' של השרוף. איתי שכטר עולה, איתי שכטר עולה, איתי שכטר.
מה הקטע, חיכית לנפילה שלו כדי לקפוץ? לקח הרבה זמן... כל מילת ביקורת על שחקנים שלנו ברעננה מאבדת מבחינתי כל משמעות כשאני מסתכל לאן לקחה אותנו חבורת הליגיונרים ״שעולה על החומר המקומי בכל פרמטר״. Sent from my iPhone using Tapatalk
חיכיתי? במקרה היית בלפלנד בשנים שהוא היה בנתניה? לא הספיקו לך שתי ירידות ליגה איתו, בשלישית היית מקבל גם גלידה ממנו? סבלתי והשתגעתי ממנו מספיק בשנים שהוא היה איתנו. בכל פעם שאני רואה אותו במדים של רעננה אני מרגיש הקלה. וזה בלי קשר לחבורת הליצנים שהבאנו השנה.
לדעתי לירידת הליגה הקודמת היו 9000 גורמים. כדור השלג הלך וגבר בתקופה שעידו לוי היה פצוע ובחור צעיר נזרק למערכה וסבל מחוסר מזל וטעויות שיפוט מחפירות נגדו בשם ירין חסן וזו גם הסיבה שעומרי בן הרוש שיחק הרבה כבלם ועשו ממנו פורפרה... על איזו עוד ירידה אתה מדבר אין לי מושג... דווקא יש עליה... Sent from my iPhone using Tapatalk