אני חושב שהעליהום על אורימור היה כאן סופר מוגזם. תרגיעו, אני גם רחוק מלהסכים עם דעותיו אבל האמת שבמהלך כל הדיון הוא לא אמר משהו שהוא לא הגיוני בעליל. טל בן חיים אוברייטד וצריך לעוף לקבוצה שמתאימה למידותיו, קרי מ.ס. אשדוד או מכבי פ"ת.
רק הלך אחורה בנושא הטמטום, הוא התבגר בגיל (והיית מצפה ממנו שיסיק מסקנות) אבל לא מבחינה שכלית. במכבי פ"ת לאף-אחד לא היה אכפת ממנו, חלק היו אנטי נגד הקבוצה בגלל הפה הגדול של לוזון, האופי שלו היה קצת פחות תחת זכוכית מגדלת. בקבוצה גדולה זה שונה מן הסתם. ערן זהבי עובר עליהום משמעותי מאוד וגם הוא ריסן את עצמו קצת. טב"ח סתם מנסה למצוא חן בעיני הקהל, עוד פעולת לקק. הוא לא מבין שהדרך הכי טובה לקבל הכרה היא עוד מהלכי כדורגל טובים, וכמה שאני לא אוהב אותו - יש לו פוטנציאל עצום. הוא מהשחקנים שאני הכי חושש מהם בדרבי, מס' 2 אחרי זהבי כמובן. לפני 5-6 שנים הפועל ת"א ומכבי חיפה רצו לאליפות והיו דיוני כדורגל מכובדים וטובים. מה שכן, חבל שאורימור וכאלה לא היו רשומים לפורום אז, הייתי מת לשמוע מה יש לו להגיד. כל מי שחושב שהפורום פח וכאלה - אז ביי, אף-אחד לא מחייב אתכם לכתוב או לקרוא. אני הייתי רוצה שישתמשו יותר במחק, זה כן.
איך טבח2 בכלל הנבחרת עם אופי כזה? שחקנים כמוהו אסור להם להיות בנרחץ, לא ראוי לייצג ולא חשוב כמה הוא היה מנכל בקרפיסין לפני שנתיים ב1-2. אם בונים נבחרת חדשה ומתחילים מ0- הוא הראשון שלא צריך להיות ברשימה
אני זוכר כמה דיונים היו על הקיזוז פה ב2010. ועכשיו לנושא, טב"ח הוא מאותו חומר שיש לבן רייכרט, אנשים שהשתן עלה להם לראש, וחייבים לקבל הכרה מהמקום בו הם נמצאים. אני באופן אישי, שמעתי ראיון של טל בן חיים במדי הפועל, מתראיין לתכנית הספורט ב103FM (זה מה שאני שומע כשאני רץ), ולא מפסיק לשבח את הפועל, ויומיים אחרי זה חותם במכבי. וכן, כמו גם גיא לוי.
ציפיתי שתגיב לחלק המרכזי בהודעה, חבל שלא עשית זאת. שים לב שכולם מגיבים לך, אתה מתחיל פה את כל הדברים שאתה כלכך "סולד" מהם ואני מזמין את כולם לעקוב אחר הודעותיו ולהווכח בעצמכם, שנוכל כבר לסיים את הטרוליות הזאת.
דעות דרבי: 1. חוק המספרים הגדולים כנראה עובד גם במקרה של מערכת עקומה כמו הפועל. אם הבאת 4503 שחקנים כנראה שאיזה מישהו מהם יהיה טוב. שוינפלד נראה לי כמו אחלה חלוץ מטרה. אולי לא גולר אבל חלוץ ציר אמיתי שיכול לעשות הרבה צרות להגנת היריבה. חמזה בארי גם שחקן טוב לדעתי, ועם עומק בספסל כמו תורג'מן ושחקנים כמו יחזקאל, ידין וכו'...לא מאמין שהפועל תרד ליגה. הסגל הזה של הפועל עם המאמן והקהל לא ירד ליגה בחיים. אם מנקים המון וצריך לנקות, יש להפועל 4-5-6 שחקנים לא רעים בכלל ברמת הליגה שלנו. חבל שזה מתוך 400 שהגיעו אבל זה מה יש. 2. מכבי....קצת לא ברור מה עובר עליה. אולי שובע, אבל מחצית שלמה שבית"ר כתשה אותה בשבוע שעבר, ואתמול משחק כזה נוראי ואנמי. מכבי הייתה מפרקת קבוצת כאלה שמחנות את האוטבוס די בקלות בליגה שלנו בשנים האחרונות. אתמול לא הרגשתי לרגע שמכבי הולכת להביס פה. 3. מדוניאנין שחקן טוב מאוד - ועוצמת הבעיטה שלה לא יותר גדולה משל אחיינית שלי. הייתי מדמה את קרב האגרוף הזה בין ב"ש למכבי לקרב שבו מתאבק אחד קצת מתחיל לנוע בלי יציביות, והמתאגרף השני זז בנמרצות ובקלות יחסית. יכול להיות שאם ב"ש הייתה מארחת את מכבי בשבוע הבא הייתי אומר שעכשיו הרגע שבו המתאגרף צריך לתת את הנוק אאוט הסופי ולהפיל את היריב, אבל המשחקים הקלים יחסית עד סיום העונה הסדירה יכניסו את מכבי חזרה לקצב לקראת המשחק הבא בין שתי הקבוצות. ועדיין, מכבי תצטרך לבוא לטרנר בהנחה והפער ישאר 5 נק' ולתת וואחד הצגה. לבוא ולנצח שם ידרוש משחק הגנתי מושלם בצירוף עוד רגעי זהבי קסומים. הרוח בגב של ב"ש וג'ורדי קרוייף לראשונה בקדנציה שלו צריך להאבק. ולהאבק חזק. יהיה מעניין. אחד מהשניים מובטח לנו - היסטוריה ואליפות היסטרית - או שברון לב מהדהד. אני אהמר על הראשון... בהצלחה לשתי הקבוצות ולאוהדים שלהן כאן בפורום. תזכרו שכולנו כאן בני אדם מאחורי המקלדת ובואו נתעסק בעיקר (ויש !) ולא בתפל.
על בכר? אני קראתי לו פוץ יהיר וחסר כבוד ליריב, גם אמרתי למה אני חושב ככה, עם ציטוט. זו גם הייתה הערה שולית במחצית, שלא אמורה לפתח דיון. לעומת זאת, אתה במהלך דיון (גם די שטותי) שהתפתח עם השוואה בין שחקנים בקבוצות, שבה התלוננו על זלזול בשחקן באר שבע, קורא לשחקנים במכבי פח ופחלוס. אחלה, בכלל לא זלזול, בכלל לא טרולינג.
כתבתי גם בפורום שלנו- עוד מוקדם לדבר על משחק העונה הבא, אבל ההגנה של מכבי תפורה לשחקנים מהירים כמו שהר וגאדיר כמו כפפה ליד. אם יפעילו אותם נכון, אני לא רואה שום תשובה בהרכב הצהוב שיכול לתת מענה לאלמנט הזה (ע"ע ניקיטה רוקאביצה), אולי בן חיים החלוץ כבלם
אז עוד כמה שעות יתחיל המשחק הכי אנדרייטד במחזור לדעתי, בית"ר נגד רעננה. מדובר על שתי קבוצות טובות, שצמודות אחת לשנייה בצמרת הטבלה, ועשו העונה צרות רבות לכל הקבוצות בליגה. משחק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קריטי לבית"ר, והרבה אוהדים (כולל אני) קוראים לו משחק העונה. ניצחון יתן לנו המון שקט מכל הבחינות וביטחון לקראת הפלייאוף העליון, שאותו נבטיח כמעט בוודאות במקרה של ניצחון. אם נפסיד, אנחנו נהיה נקודה מרעננה, ו-5 מחיפה, כשבשבוע הבא מחכה לנו משחק נגדם, כשגם הפלייאוף העליון כולו בסכנה במקרה שק"ש תתאושש פתאום. בקיצור, משחק חשוב מאוד.
אני מאוד אוהב לראות את רעננה, כל פעם שהם משודרים אני משתדל לצפות. גם בית"ר קבוצה ששווה לעקוב אחריה, וזה אכן משחק אנדרייטד.
משחק מעניין, כל מי שעוקב אחר הליגה אני חושב שיסקרן אותו המשחק הזה. ראדוניץ' השאיר טעם של עוד לאחר משחק הפתיחה שלו, אני מצפה ממנו לדברים יפים היום, אני רק מקווה שיפתח כי הבנתי שהוא בספק ויעבור מבחן רק לפני המשחק. כמו שנאמר, זה משחק קריטי מאוד לבית"ר, שדי ייקבע אם הם יהיו בליגה משל עצמם בין מכבי ת"א וב"ש לבין שאר הליגה, או שלמעשה רעננה הולכת ממש לגעת בהם במקום השלישי.כמובן שאותה חשיבות בדיוק גם לרעננה. משחק מעניין, נקווה לכדורגל טוב.