אתה קורא לשחקנים "פח בן חיים" ו"פחלוס פחסייה" במקום בשמותיהם ומצפה שיפתחו איתך דיון רציני? מה נסגר פה עם אנשים? מאיפה הגיעה תת הרמה הזו?
הפועל ת"א היא גנון מתמשך, גם הקבוצה שלי מתעסקת בקקה יותר מדי ואולי חוץ מהתחמת גוטמן - מתעסקת רק בקקה, אני האחרון שיכחיש את זה. אבל נכון להיום יחסי הכוחות הם ברורים - מכבי ת"א קבוצה גדולה והפועל ת"א קבוצה קטנה. טבעי שהאנדרדוג ינסה לעצבן את הפייבוריט. התגובה הילדותית של הפועל הייתה צפויה לא פחות מכך שטב"ח יתסיס לפני הדרבי או יאבד את שלוותו בראיון שאחרי המשחק. לבקש מהפועל להיות הצד הבוגר? בלתי-אפשרי. לגבי האתר - דיברתי עם המנהל, רציתי לתרום להם בכתיבת אגף ההיסטוריה ועוד, אין כל-כך עם מי לדבר לצערי. לדעתי אפילו אין טעם שאני אעביר ביקורת על ההתנהלות שם, זה מקרה אבוד.
דיונים רציניים זה ממך והלאה. אם היה לי כוח, הייתי מצטט את המחמאות שהרעפת על ברק בכר - רמה גבוהה ללא ספק.
בינתיים טיבי הוכיח את עצמו גם בליגה האירופית, ומשחק ברמות הגבוהות ביותר שיש להציע בכדורגל הישראלי בשנים האחרונות. כשברוב התקופה הזו היה בלם פותח, וכאמור, נבחר לאחד ממצטייני העונה באחת השנים, ואם אני לא טועה, גם למרבית "נבחרות השנה" בכל שלוש השנים. לעומת זאת, טאהא שיחק 15 משחקי ליגה בבאר-שבע וכבר הכתירו אותו לאחד הבלמים הטובים בליגה. דור פרץ של הבלמים (לפי איך שתופסים את פרץ כאן בפורום), רק מבוגר יותר ומינוס הפוטנציאל. ואת טאהא אני רואה באופן די קבוע מ-2012.
עזוב את טאהא בצד, על זה אפשר להתווכח וזה בסדר. אני רואה אותו כל משחק 90 דקות וזו דעתי לגביו. לא דיברתי היסטורית. כאשר רשמתי את ההשוואה ביניהם, רשמתי שכרגע טאהא יותר טוב. זו דעתי, טיבי טועה לא מעט ועל זה מתבססת דעתי.
תסלח לי אם אני אעוף קצת על עצמי, אבל בדיון הנוכחי הספקתי לנסות לנתח מקצועית את ההבדל בין שיטות ההגנה של מכבי ושל באר שבע ולנהל דיון על תרומתו של שחקן לקבוצה שאני אוהד. במהלך שהותי בפורום נכנסתי לדיונים ארוכים ומנומקים (בדגש על מנומקים) בנוגע לחשיבות אנשי צוות כאלה ואחרים במועדון כדורגל, על טקטיקה, על היבטים מקצועיים וכלכליים של מכסת הזרים ועוד. למרות שאני חוטא בנושאי פיפי קקי ועקיצות כאלה ואחרות, אני מעולם לא ירדתי לרמת גנון שבה קוראים לשחקן פחלוס פחסייה במקום קרלוס גרסיה. בחיי שאני חושב שתחת הכותרת של כדורגל ישראלי, הייתי חלק בכל דיון רציני שהיה כאן מאז שנרשמתי. אבל אתה לא מסכים איתי, אז אורימור הזוי ופתטי, פחימור.
יש לי עצה בשבילך. אל תקרא את הזבל הזה. לעיתים מאוד רחוקות יהיה שם משהו שתקרא ותגיד לעצמך, וואלה, איזה כיף היה לקרוא את זה או וואלה, החכמתי. אני הצלחתי, אולי גם אתה תצליח... Sent from my iPhone using Tapatalk
נוצרה סיטואציה בעייתית ששתי קבוצות שרצות מאוד חזק לאליפות מחזיקות פה במגוון רחב של משתמשים וזה יוצר בעיה מסויימת. אם מכבי חיפה הייתה מוליכה 3-4 נקודות על מכבי בפיסגה היינו רואים התנצחויות בין אוהדיה לאוהדי מכבי. כל עוד הקרב הזה ימשך ואף יגבר, דיון שולי על טאה נגד טיבי יהפוך למפלצת. צריך למצוא לזה פתרון מבלי להגביל ולהשתמש במחיקה.
ח׳ברה, כל מה שקורה כאן מעיד שאחרי זמן די רב יש לנו מאבק אליפות אמיתי בו האנדרדוג נכון לכרגע אפילו עם ידו על העליונה וכבר בעיני רבים לא נחשב אנדרדוג ואפילו פייבוריט. אין סיבה להתרגש ולהשתמש במושגים כמו פורום פח, או אנשים פח- קודם כל כי זה פשוט לא נכון ומי שחושב כך ונמצא כאן- הייתי תוהה לגבי המניעים שלו. Sent from my iPhone using Tapatalk
לא צריך להגביל, ולא צריך למחוק, אבל כן צריך לדאוג לרמת שיח מינימלית. אני ו @לירן לא מסכימים בעניין טאהא וטיבי, אבל אני מכבד את הדעה שלו, ועל סמך ההתבטאויות שלו אין לי סיבה לחשוב שזה לא הדדי. אין כאן אפילו עניין של להעריך את הדעה אחד של השני, אלא פשוט לכבד. זה לא קורה כאן בשבועות האחרונים. ואני לא חושב שזה קשור למאבק האליפות. יש לי חברים אוהדי קבוצות קטנות, וגם איתם זה כיף להיכנס להקנטות ולוויכוחים, כל עוד הדיון לא יורד מתחת לרמה מסויימת.
מצאו את ההבדלים: https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/12695977_953593051376970_1752108338_n.Xxx?oh=f662c7b8892a1dd6f7d53fdd1304f2e4&oe=56BAC4DD