מחזור 22 בליגת העל: הדרבי מסתיים בתיקו, הפער בצמרת גדל ל-5 נקודות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏5/2/16.

1. עידן444 Member

לא יודע אם לצחוק או לבכות...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  2. Love Is Red Member

ד"א איזה מצב הזוי יש בליגה, קבוצות שכבשו פחות מזהבי:
    מכבי פתח תקווה, בני סכנין, הפועל כפ"ס, הפועל תל אביב, הפועל עכו ומכבי נתניה.
    ואם מכניסים את הבישולים שלו למשוואה אז יוצא ש:
    בני יהודה, מכבי פתח תקווה, עירוני ק"ש, הפועל רעננה*, ביתר ירושלים*, בני סכנין, הפועל כפ"ס, הפועל תל אביב, הפועל עכו, ומכבי נתניה.
    נתון פסיכי לגמריי.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  3. Love Is Red Member

גם אני חושב שהוא מגזים, טיבי הוא כן בלם טוב וכן הייתי שמח אם הוא היה במקום סוארז יחד עם טאהא וצדק, אבל גם עשו ממנו יותר מדיי.
    בלם מעולה לליגה, לאירופה בינוני מינוס מינוס מינוס.
    גם טאהא של תטעה טוב לליגה, אבל לא מתאים לאירופה.
    שיר צדק היחיד שיכול להתקדם לאירופה מהבלמים שלנו אם כי הלוואי שהוא ישאר אצלנו עד סוף הקריירה שלו, הבחור מנהיג בכל רמ"ח איבריו.

4. Love Is Red Member

תקרא את ההודעה שלי על זהבי והליגה אולי זה ינחם אותך קצת.

5. עידן444 Member

זה אומר שכל הליגה פח... ואנחנו 10-14-16 נקודות מתחת לפח...
    אז לא, הנתון הזה לא מנחם:(

עריכה:
    12-14-16...
    מצטער... קשה לעקוב...

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. amn Member

טיבי בעונה נוראית.
    Now that that's out of the way
    מדהים אותי כמה אנשים יכולים למהר ולבטל פה את השחקן עם הכי הרבה אליפויות רצופות בישראל כרגע (4... חוץ מזנדברג, לא זכור לי שחקן שעשה את זה, בטח שלא הרבה).
    כשב-3 העונות האחרונות הוא היה עוגן של ההגנה הטובה ביותר בליגה. יותר מקרלוס, יותר מהשוערים. הוא וייני.

בעונה של אוסקר אם הוא לא היה בלם הוא היה נבחר למצטיין העונה לדעתי (וגם ככה ברוב כלי התקשורת הוא היה בכל כלי התקשורת במקום השני או השלישי (אחרי עטר/ראדי). בעונה של אוסקר וסוזה מכבי היו די קרובים לקביעת שיא חדש ב(אי) ספיגת שערים.

אבל טיבי הוא בלם בינוני. עוברת עליו עונה נוראית, אבל מפה ועד להגיד עליו שהוא "בינוני מינוס"?

hbs7, gilad16 ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  7. amn Member

בעניין אחר - על אף ההתבטאות הלא מתאימה של טל בן-חיים בתקשורת (אתה עצבני? יופי, לך למקלחת קרה. שמעתי שנגמרו גם המים החמים בבלומפילד, אז בכלל לא היית צריך להתאמץ), מצחיקות אותי האמירות שמגיעות מכיוון הפועל: "אם לא הפועל ת"א, טל בן חיים היה בליגה ב'".

לא מדובר כאן באיזה שחקן שהפועל שלפו מליגה נמוכה סטייל אלעד גבאי (ואני בכוונה לא מציין את אצילי, שכן ראו שקיים פוטנציאל כשהיה במחלקות הנוער). את טל בן-חיים לראשונה ראיתי משחק כשהיה בן 15 או 16, וכבר אז היה ברור שבזכות המהירות הוא יהיה שחקן טוב ומעלה בליגת העל.
    גם אם הפועל לא היו קונים אותו ממכבי פ"ת, היו קבוצות אחרות שכן.

מכיוון שהוא כל כך לא ממצה את מלוא הפוטנציאל שלו (בזכות האופי, אינטיליגנציית המשחק ושאר הדברים שהוזכרו כאן), אני אפילו ארשה לעצמי להגיד שלא משנה לאן הוא היה מגיע, הוא עדיין היה פלוס מינוס באותו סדר גודל של שחקן. אני כן חושב שהוא שדרג את המשחק שלו במכבי, בעיקר תחת סוזה (לא המון, אבל כן שדרג), ככה שזה לא שהוא דורך במקום, אבל בזכות הנתונים הפיזיים שלו הוא יכול היה להיות במקום הרבה יותר טוב בקריירה.

8. Raulito Madridista

עכשיו הלחץ עובר לבאר-שבע שאחרי אתמול כבר הכתירו אותה לאלופה בכל מקום אפשרי בערך. אפילו בפורום 'השחקן ה-12', שנכנסתי אליו אתמול בעיקר כדי לראות מה חושבים שם על טב"ח, והיו שם לא מעט תגובות של 'איזה גבר'. גם דור מיכה אגב מדבר יותר מדי.
    אגב, מה עם המרפק הקבוע של עומרי בן-הרוש, ואם זה היה הפוך למשל? אבל אני בטוח שהשופרים של ג'ורדי ימצאו איך השופט דפק את מכבי אפילו אתמול.

הנה עוד קצת על העלוב הזה שנקרא טב"ח:
    ב-6 בדצמבר 2012 הוא התראיין לוואלה! ספורט והתייחס למעבר שלו להפועל ת"א: "זה משהו שחיכיתי לו ורציתי אותו מאוד. כיף לי פה מאוד. מבחינתי, הפועל תל אביב זה המועדון הכי טוב בארץ עם הקהל הכי טוב והשחקנים הכי טובים".
    בראיון ל"מעריב" ב-17 ביולי 2012 התייחס למעבר להפועל תל אביב: "אתה לא מבין כמה זמן חיכיתי לרגע הזה בו סוף סוף אוכל להגיד, אני טל בן חיים, שחקן הפועל תל אביב. אני מאושר שהצלחנו לסגור את הכול כי היינו בלחץ של זמן בגלל המחנה אימון והכול, וידעתי שאם זה לא ייסגר עכשיו זה לא ייסגר מעולם. כבר שבועיים שאני לא ישן דקה. לא הרשיתי לעצמי לעצום את העיניים עד שזה לא ייסגר, והראש הוצף במחשבות ותסריטים. עכשיו סוף סוף אוכל לישון בלילה. אני לא מאוכזב ולא כועס על עמוס למרות שהוא משך את זה יותר מדי".

http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/2077000-5.Xxx
    את הכיתוב על היד אתם מבינים או צריך לתרגם לכם?
    אתם מוזמנים לקרוא גם פה את הדיבורים הקודמים שלו כשהיה שחקן הפועל

הדרבי אתמול בכלל לא היה אלים. היו בזבוזי זמן אבל לא משהו שלא נראה פה. והרוש דווקא מיהר עם בעיטות השוער, אלוהים יודע למה.

ברור שאם לא הפועל ת"א - אז קבוצה אחרת הייתה מביאה את טב"ח, אבל 'הוא התחיל' במריבה המיותרת הזו בתקשורת והוא גם לא הבין את הטעות שלו. בכל-מקרה, הפועל הקבוצה הגדולה הראשונה שצירפה אותו. היא השקיעה בו הרבה כסף, הוא קיבל הרבה קרדיט והיה שחקן הרכב קבוע. לא ראיתי שהמספרים שלו מאז במכבי השתפרו בצורה יוצאת דופן למרות שהפרטנרים שלו כן טובים יותר והוא רשם עוד הרבה משחקים. הוא נשאר סילון עם שתי רגליים אבל שחקן טיפש להוציא חודש וחצי טוב באמת בעונה והוא תמיד מתעסק בקקה. וחמור מכך, מה הדחף שלך לירוק לבאר ממנה שתית? עברת למכבי, הקהל האדום לא מתייחס אלייך, בטח לא מטריד אותך כמו את זהבי. שימשיך ללקק להם.
    ומצחיק אותי כל אלה שיוצאים להגנתו בתקשורת 'לדחוף לשחקן מיקרופון רגע אחרי משחק' - הוא היחיד שעושים לו את זה? הוא חדש בתחום? אפילו זהבי היה יותר גרוע ממנו.

הקהל של מכבי מציב רף חדש כל הזמן, אבל העיקר שיפרגנו להם על העידוד בסטמפורד-ברידג' ב-4:0. ממש חוכמה גדולה. החוכמה היא לעודד אתמול, כשלא הולך. חודש אחד גרוע, אז מה קרה? כבר שכחו שלוש אליפויות רצופות.

מבחינת כדורגל, למכבי יש שלושה בלמים לא טובים. בן-חיים הוא רעש וצלצולים והוא שובר כל פעם את הנבדל, קרלוס גארסיה כביכול יותר אחראי ומרוכז אבל הוא מאוד-מאוד איטי וטיבי בכושר גרוע.

Fabio Junior אוהב/ת את זה.
  9. Love Is Red Member

מצטער :(
    למען האמת אני לא מחבב את נתניה אבל אני גם לא שונא או משהו אולי חוץ מהטוקבקיסטים ה
    כמה שאני לא סובל את השחצנות של ערן זהבי אם היית שם את האופי של זהבי ואפילו את האופי של ברדה בטב"ח אני בטוח במיליון אחוז שהוא היה היום שחקן מצוין ובאירופה אפילו.
    אבל הוא עם אופי של ילד ערס בן 10 שחושב שהכל מגיע לו...

amn אוהב/ת את זה.
  10. Love Is Red Member

אני צריך תרגום על הכיתוב שיש לו על היד, ממש לא ברור מה רשום שם.

11. amn Member

@Raulito - מסכים איתך שלא ברור למה הוא צריך את ההתעסקות הזו עם הפועל. מילא לפני המשחק (נגיד שזה עוזר לו מבחינת מוטיבציה), אבל המשחק נגמר, וזה לא שהוא נתן אפילו משחק טוב.

בכל מקרה, הפועל צריכה לצאת הצד ה"בוגר" יותר, ופשוט להתעלם. או אם ממש מתעקשים להיגרר למלחמה הזו בתקשורת מול שחקן שלא עשה אתמול כמעט אף פעולה חיובית (האמת שאני לא זוכר בכלל, אבל אולי אני סתם מפספס משהו), תעלו ציטוט שלו על כמה הפועל זה מועדון נפלא (ולא, לא את התמונה הזו, שגם אני לא ממש מצליח להבין מה הולך שם חוץ מ-14 והנרי).
    אבל כנראה שזו ציפייה גדולה מדי ממועדון שלא מוכן אפילו להעלות את הסמל של מכבי בצבעים המקוריים לאתר הרשמי...

12. סמואל אטו Member

כמו שאמרתי כמה פעמים, יש כאן תחביב לשרוף שחקנים.
    פשוט לשרוף כל שחקן ושחקן ברגע שהם נמצאים בירידה מסויימת בקריירה.
    איתן טיבי נתן 4 שנים רצופות ביכולת נהדרת. אני חושב שאם יש לו ירידת מתח מסויימת זה הגיוני והוא לא הראשון שזה קורה לו. זה לא אומר שאפשר לבטל אותו בכזו קלות.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טיבי טעה ולא מעט גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים, לא מעט.

הוא שחקן שטועה המון ביחס לכך שהקבוצה שלו בעיקר תוקפת. הוא בלם בינוני. להשתמש בסיסמאות כמו " תחביב לשרוף שחקנים", לא הופך אותך לגאון.. אלא להיפך, עוד משתמש שיטחי שלא מסוגל לקבל דיעה אחרת.

14. zivmay Member

טיבי היה טוב ב3 שנים האחרונות, כמובן רק לליגה שלנו.
    טהאא בדומה לטיבי, גם הגיע מלמטה ומשתפר ככל שעובר הזמן, ההבדל בינהם הוא הטכניקה.
    טהאא הרבה יותר שקט עם הכדור, וטיבי זה מר איבוד לדקה. בנוסף, הוא נמצא כרגע בירידה תלולה, אבל הוא עדיין יותר טוב מאשר פח בן חיים, ופחלוס פחסייה.

15. Love Is Red Member

אל תאשים את ראוליטו בעניין ההזיה שמתרחשת באתר של הפועל תל אביב שאשכרה כותבים רק על הפועל תל אביב ולא כותבים על הקבוצה האחרת, מבחינת האתר הפועל תל אביב משייטים לאליפות.
    בכל מקרה מסכים איתך.