מחזור 22 בליגת העל: הדרבי מסתיים בתיקו, הפער בצמרת גדל ל-5 נקודות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Feb 5, 2016.

1. Hapoel_Tel_Aviv Member

לא יודע מאיפה יש תחושת אופטימיות של אנשים
    אני מדואג, מודאג מאוד.
    כן הצלחנו בדרך נס להבקיע ואז לשרוד למרות טעות של הרוש (אוי הרוש)
    אבל לצערי לא ראיתי כדורגל או משהו וזה רע מאוד לקראת המאבקים עם עכו.
    אבל לפחות אי ןאת הבאסה של ההפסד ולפחות בצד השני מבואסים לא פחות.

כמו מול בני יהודה המשחק הזה הוא לא דוגמא להמשך מבחינת השחקנים החדשים פרט לשוינפלד ששיחק מזלו. רק מול רעננה נראה אם יש סיבה להיות אופטימי בתקווה שנוכל לשחק שם כדורגל.

ממה אני כן מרוצה? מהטיפול בזהבי, מקווה שקבוצות אחרות שיש להם קצת יותר כלים התקפיים וקישור יאמצו את זה.

טל בן חיים מחפש בכוח להיות השחקן השנוא ביותר על ידינו, אצלי ממזמן הוא כזה, אני מקווה ששאר הקהל שלנו לא יגיב לו כי זה מה שהוא רוצה.
    "המועדון האלים בארץ", מעניין למה הוא לא מדבר על האבוקות שהם זורקים משחק אחר משחק והעיקר רוצים לעשות ניסוים על הקהל שלנו.
    אצלנו פרץ איש אחד, אצלהם 10 איש לפחות.

@orimor2212 ב0:0 מכבי היו במקום השלישי (!), עם חלומות עד אמצע העונה על מקום שני.. הבדלי הרמות בין הפועל למכבי אף פעם לא היו כל כך גדולים וגם אז קיבלתם הזדמנות להכריע את המשחק דקה90 עם מאיוקה שהחטיא ועדיין חגגתם במקום לשכוח מהעובדה שלא ניצחתם.. כמו בדרבי 0:0 עם דמארי רק שאף אחד לא שמח..

2. avicii Member

כן...שמעתי את אותו הטיעון לפני הפלייאוף בעונת הדאבל של הפועל ת"א.זה לא באמת תופס.

אם יש שחקן שגדל במועדון,סמל או קפטן.ניחא.הייתי עובר הלאה על אמירות כאלה.
    אבל הוא שיחק בהפועל לפני.איזה בן אדם קטן.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

סיביל העלה את המשחק מול באזל.
    מכבי שיחקה בונקר, אפילו בדרבי, אני באמת לא מבין מה אתם מנסים להשיג.

4. Hapoel_Tel_Aviv Member

אגב אם למישהו יש סטט' מהמשח היום של נתוני החזקת כדור ובעיטות לשער/מסגרת של מכבי. (הבעיטות לשער ישקר כי היה הרבה בעיטות סתם)

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אגב, עם כל הדיבורים על כדורגל, פער 5 הנקודות, ומעבר לכך, הוא על "השפיץ של הנעל".
    ראדוניץ' ואיגיבור החטיאו בשלומיאליות בקריית שמונה, זהבי פספס מול גורש בדקה ה-90, קלאודימיר פרס כנפיים ודפק הצלה שלא קשורה למציאות בשבוע שעבר והיום דור פרץ נגח החוצה בדקה ה-94 ממצב קורץ. נאחס.

6. VAR Member

להראות שאתה מתעסק בזוטות.

Fabio Junior likes this.
  7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אדם מגיב על התבטאות של שחקן בפרובוקציה שיש בה לא מעט גניבת דעת, הוא לא מתעסק בזוטות?
    אני בסך הערתי לגבי זה, אתם המשכתם לעקוץ.

8. alexshw Member

אפשר גם להתחיל לחפש בב"ש. לא נצא מזה. ב"ש נראת טוב יותר כקבוצה העונה עד כה. ההובלה שלה מוצדקת.
    לא מבין מה יש פה לתרץ ולחפש. אתם קבוצה של שחקן אחד. זה אף פעם לא בריא כשממול קבוצה שנשענת על מגוון שחקנים.
    בעבר ב"ש הייתה תלויה המון בבוזי ולכן הצליחה פחות.

9. zahipan Member

מחזור 2 בטדי עשיתם מולנו את האימ אמא של הבונקרים ורק בנס לא חטפתם 3 חתיכות לרשת.

oranfu likes this.
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני תירצתי משהו? בסך הכל העלתי נקודה שנוגעת למכבי בלבד.

11. zahipan Member

וכמה משחקים אנחנו היינו צריכים לנצח ולא ניצחנו בגלל החמצות מזעזעות?

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים איך בן חיים שחקן הרכב במכבי. כולו רוח וצלצולים, נותן חודש - חודש וחצי טובים בשנה, אבל ביתר הזמן עם מספרים מביכים לחלוץ/שחקן קו בקבוצה כמו מכבי.
    וכשמוסיפים לזה תאופי שלו מקבלים ערס שדי מדהים אותי שמכבי לא ניסו למכור כשהמניה הייתה למעלה.
    לא אשכח איך אחרי המשחק בשנה שעברה הוא התגרה בקהל שלנו עם תנועות מגונות ופה ג׳ורה עם קללות של אספסוף.

אמרתי לאבירם כבר בשיחות ביננו שלדעתי שוינפלד ובארי הם בינגו והם השני שחקנים האיכותים היחידים שהיו בנתניה. שני שחקנים עם ים כישרון, ואם יהיו לידם שחקנים עם ניסיון הם יפרחו. שוינפלד הוא חלוץ רעב שתמיד רוצה תכדור ועם אגרסיביות פיזיות מיקום מצוין ורעב אדיר הוא עוד יכבוש לא מעט שערים. בארי זה מפלצת פיזית, אבל גם מסוגל לעשות דריבל ולמסור, משהו ששחקנים בארץ יתקשו להתמודד איתו.

קשה לי להבין את הרכש של מכבי בינואר. בסדר חשבו שהתלות בזהבי גדולה מידי אז הביאו עוד קשר עם איכויות התקפיות וחלוץ. אבל מישהו שכח שהתלות בזהבי גדולה גם בגלל שההגנה של מכבי שווה גול מול כל קבוצה עם חלוץ מהיר? איך מכבי מסיימת את העונה שם שלישיה כל כך כבדה כמו בן הרוש טיבי וגארסיה יש הגנה יותר איטית מזה? בעצם נזכרתי שטיבי גם נוסה כמגן ימני ככה שטיבי בימין בן חיים וגארסיה באמצע ובן הרוש בשמאל יתן את ההגנה הכי כבדה בליגה, לא פחות, וזה בקבוצה שלוחצת גבוה ותוקפת כל המשחק, אשכרה הפקרות הגנתית מול כל קבוצה עם חלוץ מהיר.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתם רואים? זו הודעה שאם אני הייתי כותב צבא של משמיצים היה ממתין וזורק סכינים מהמקלדות. ואני אף פעם לא מתנסח ככה.
    רק אומר שאתה מגזים, מאוד, והזיכרון שלו מוטה כמו שזיכרון של אוהד מוטה תמיד.

14. Raulito Madridista

אפשר ללכת למקום של 'העונה כבר הפסדנו מספיק משחקים כאלה', ואני מודה שהכדורגל היה רע. אבל הקשנו על מכבי. האמצע היה קצת יותר נייד וחזק פיזית, שחקנים הצליחו לעצור כדור. ומכבי גם כשהיא גרועה - עדיין הקבוצה מס' 2 בישראל, אם לא יותר. ברור שאם הפועל לא תנצח את רעננה, שזה סוג משחק אחר לחלוטין והאנרגיות גם לא יהיו אותו דבר - כאילו לא עשינו כלום. לא אמרתי שנישארנו בליגה, אבל אני חושב שהמשחק הזה יכול להביא לדחיפה עצומה.

לגבי מכבי - ומה עם המשחקים בהם הייתה פחות טובה? התיקו בטדי שלא הגיע לה? כי בית"ר שטפה את הדשא 60 דקות ומכבי התעוררה רק בסוף? או מה עם הדרבי הראשון של העונה שגם בו מכבי לא עשתה כלום ומשחק של 0:0 נגמר בניצחון של מכבי משער במצב נייח? באר-שבע מובילה בצדק, וכן, גם בפער הזה של 5 נקודות. ברדה בעונת שיא ויש עוד המון שחקנים. במכבי חוץ מזהבי - רואים מידי פעם את טב"ח, מידי פעם איגבור שהוא גם לא שחקן של מספרים, ואולי דור מיכה שהיום בכלל לא נפלתי מהכיסא מהיכולת שלו.
    אגב, אם תשאלו אותי - מכבי ניצחה את באר-שבע כשלא הגיע לה ולהיפך, אז שתיהן 'התקזזו'.

Fabio Junior likes this.
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עובדתית, נטו מבחינת מספרים, וזה ייאמר לזכותו, בהקשר של העונה זה ממש לא נכון.