?? ?? ???? ????: ????? ?"? ???? ?? ????? אין לי מילים לתאר את התחושות שעוברות בי לשמוע שחקן כדורגל מקצועני מדבר ככה על קבוצה אחרת ועל קולגות שלו, כל כך מצחיק אותי כמה קולות קמו בפורום הזה נגד אישיות צנועה וכנה כמו ברק בכר וחלאה כזאת אפילו חץ אחד של ביקורת לא מקבלת, אדם חסר מוח ניאנדרטל טיפש. קצת מהפנינים שלו: "הפועל הכניסה גול מצחיק בטעות שנבעה מטעות שלנו" - כי אתם הכנסתם מוולה אדיר לחיבורים. "הפועל הרסה את הדרבי" - כי קבוצה שנלחמת על החיים שלה צריכה לשחק כטוב בעיניו של טל בן חיים. "תיקו נגדנו זה ניצחון לכל דבר" - אמירה שהיא כולה צניעות וענווה. ההתנהגות הדוחה הזאת לא מכעיסה אותי כמו חוסר המודעות, של השחקנים האלה של האוהדים האלה ושל המועדון הזה.
http://images.one.co.il/images/ONE/Originals775/gg1231663.Xxx תמיד היינו שרים לכם(הצהובים) - "איך שמחתם בתיקו", זכרונות מהדאבל. אני לא שמח בתיקו. אף פעם. ואני לא שמח היום. זה התפקיד שלכם לשמוח בתיקו. אבל הקבוצה שלי חזרה והזרים נראים בינגו. החלוץ לוקח כל כדור גובה ונראה לבאנדובסקי(לא באמת), חאמזה בארי טכני וזריז והשחקן השלישי שאפילו לא יודע את שמו - עושה סדר באמצע. שגיב יחזקאל כרגיל גאון כדורגל. אתמול כשעכו נתנו גול וירדנו מתחת לקו - חשכו עיניי, לא האמנתי שנשרוד. גילוי נאות: היום נתקעתי עם כרטיס ספייר. הצעתי לכמה אוהדים והם נפנפו בקלות. פיספסו הצגה ביציעים, שער 5 כמו פעם. מכבי ימשיכו לקפל, יעודדו רק בגולים. דקה אחרי הסיום ואף צהוב לא נשאר. גם עוד טריליון אליפויות לא ישנו את האופי שלהם. הפועל לא שיחקה משהו אבל לנו אין את הלוקסוס שהשוער יחלק מתנות, ותודה להרוש. והייתה רבע שעה עם שלושה חלוצים על המגרש, כאילו חזרנו לימי הדאבל. גוטמן ניהל את המשחק נהדר. מכבי? הייתה יותר טובה, היו לה איזה שניים וחצי מצבים, אבל עם ההרכב שפורסם חשבתי שנראה ממנה יותר. היא עלתה במערך התקפי ופשוט לא עשתה כלום, שיעממה למוות. יום שבת - הפועל רעננה, משחק על החיים. רק שנישאר בליגה. אם נשחק כמו היום - זה יקרה. יש בי אהבה והיא ניצחה.
אומנם טב"ח אז לא היה שחקן במועדון אבל שיראה את הדרבי של מאי 2010 בו מכבי ת"א התחבקה באותם 3 פעמים שעברה את החצי וחגגה תיקו מאופס כמו זכיה בצ'מפיונס. כדורגל כמו החיים זה גלגל. פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה. יחסי הכוחות משתנים. מי שלא ציפה למשחק כזה של הפועל צריך אישפוז. לא צריך להיות בענף.
צריך לציין שהפועל, אגב, באמת שברה שיאים היום. זה היה בונקר מפואר אפילו יותר מה"איך שמחתם בתיקו". שזה לגיטימי, כמובן.
ענית את התשובה בעצמך... בגלל שהוא חסר מוח... האמת? אפילו לא מעניין אותי להיכנס ללינק... Sent from my iPhone using Tapatalk
הוא, בהיעדר קלאסה אופייני, קרא להם "קבוצת תחתית שבאה להרוס את המשחק" והוסיף שזה "מביך ומצחיק". אז כן, אני חוזר בי, יש כאן חוסר כבוד ליריבה, בכך שקורא לצורת המשחק שלה מביכה ומצחיקה, אבל אין כאן זלזול או שחצנות. האמת שזו טחינת מים שהתחלתי, ואני מתנצל. זו נבלה וזו טרפה, הבעיה היא שאתה כאוהד לא מזהה את הנבלה.
ההבדל הוא שבדרבי ה-'איך שמחתם בתיקו' - מכבי הייתה קבוצה סבירה בליגת העל. והיום? פערי הרמות הם שמיים וארץ, וכמובן המצב בטבלה. אגב, באותו משחק הפועל פגשה את המשקוף איזה 3 פעמים. והיום? לא עשיתם כלום. גוטליב בלם ברגע האחרון, מדוניאנין ופעם אחת זהבי. וטב"ח - חלאה אנושית, הפועל הקבוצה הגדולה הראשונה שהסתכלה לכיוון שלו, היא קידמה אותו. הקהל גם לא מקלל אותו, לא מבין מה הוא רוצה מאיתנו. השיאים היחידים שנשברו פה הם של הסובייקטיביות, אני רוצה לשמוע על הקהל המלכותי שלכם. לעודד מול צ'לסי בליגת האלופות כל אחד מהרחוב יכול. מעניין שמכבי עם כל הארטילרייה לא הצליחה לנצח קבוצה נכה כמו הפועל. הנקודה מוצדקת.
אלון מזרחי דווקא רחוק מלהיות טיפש בעיני. יש לו פליטות אבל בדרך כלל אתה מבין מה הוא רוצה להגיד. אפילו ב״יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער אחד למשחק״ הבנתי מה הוא רוצה להגיד Sent from my iPhone using Tapatalk
מסכים, בדרבי ההוא היו יותר מצבים. אולי זה מתקשר לזה שהבונקר שם היה פחות "מפואר". וטב"ח הוא חמום מוח שגם אוהד מכבי מאז שהיה ילד (כן, יודע שהיה בהפועל, אבל זה אמיתי. יש כמה תמונות שלו, סטייל מקל באוסישקין), הוא מאבד את זה בדרבים.
אני חושב שטב"ח לבטח היה רוצה שהאדומים היו הולכים קדימה בשביל שמכבי תכבוש במתפרצת. לדעתי הבעיה של מכבי בכל העונה היא שמתי שזהבי לא כובש הקבוצה בצרות. הפועל ת"א בעונה גרועה ולפי המיקום בטבלה היא עשתה מה שציפו ממנה. טב"ח מבלבל את המוח. לגבי המרוץ לאליפות. הכל עדיין פתוח, אבל ברור שיש למכבי בעיה קשה אם זהבי לא מוצא את רשת היריבה. חשוב לי לציין שב"ש גם לא מבריקה בשבועות האחרונים, אבל כמו שכבר אמרתי בעבר, היא יותר מאוזנת מיריבתה שבמקום שני. יהיה מעניין לראות מי ימצמץ ראשון? חוסר הניסיון של ב"ש במעמדים האלה או החברים של זהבי שצריכים להתעורר.