עדיין . היו 3 משחקים מול הפועל חיפה שם . וגם לא ניצחנו. כמו כן מעולם לא ניצחנו 6 משחקים רצוף. ובאר שבע בירידה מסויימת בכושר.
פיטר בוס פשוט אכזבה עצומה. מאוד התאכזבתי ממנו בשבוע שעבר, כי ציפיתי שהוא ילמד מהטעויות של יוקאנוביץ׳ ולא יתן לבית״ר לצאת למתפרצות, בפועל קיבלנו משחק שיכל להיגמר בדיוק כמו ה-4-2 ההוא. היום, אחד לאחד הדרבי הקודם. הפועל מסתגרת, למכבי אין שום פיתרון לכך. פאקו נראה כמו פרגוסון ליד יוקאנוביץ׳ ובוס.
גם אם בש תיקח אליפות מזה יתן לה חוץ מחגיגות בביצה פה? 29.6 הדחה לפצ טיראנה ועוד חרפה ישראלית באירופה... כמובן שאני מייחל לאליפות של בש ואחגוג אם זה יקרה. אבל תמיד הרמה האפסית שלנו באירופה תרגיז
הדעה לא השתנתה לגבי באר שבע, אלא בנוגע לסיכויים של מכבי. פער של משחק הוא מאוד נזיל, כשזה שניים לקראת תום העונה הסדירה זה כבר מדליק נורה אדומה. זה לא קירור שמפניות בשום אופן, אבל באר שבע פייבוריטית כמו שלסטר באנגליה פייבוריטית.
רק בגלל שאני מכבד את הבן אדם שמולי ואת הפורום הזה אני לא אכתוב בדיוק מה אני חושב על ההודעה הזאת, אלא אנסח זאת בעדינות - ריקה מתוכן וחסרת תועלת לחלוטין.
הוא לא יכול לעשות הוקוס פוקוס, זו אותה קבוצה והוא צריך לעשות התאמות תוך כדי תנועה. מול מכבי תמיד יצאו למתפרצות - זו קבוצה שמניעה ומחזיקה בכדור, שלוחצת גבוה. כדי למנוע מהיריבה לצאת למתפרצות צריך לסגת אחורה ולשנות את כל הסגנון. החוכמה היא להתמודד עם המתפרצות, ואני בכל זאת חושב שעשינו את זה טוב יותר בשבוע שעבר (גם לא טוב).
כבר כמה שבועות שמכבי ת"א פחות טובה ובדרבי זה גם עלה לה בנקודות. אם יש משהו טוב שהיא יכולה לקחת מהמשחק זה את המעורבות של הריס מדוניאנין בהנעת הכדור, שהייתה יחסית טובה, גם כשערן זהבי נמצא בשפיץ ובקושי הצליח להיות מעורב במשחק. מה שהכשיל את מכבי ת"א בעיקר היה משחק מפוזר של דור מיכה וטל בן חיים, שלא היו מרוכזים ואיבדו הרבה כדורים בנסיונות לעשות את אותן הפעולות שנכשלו (גם השער של דור מיכה הוא בעצם נסיון הגבהה שנכשל ובהרבה מזל הפך לשער). הפועל ת"א יכולה לקחת מהמשחק רק את הנקודה. משחק מעליב שלה.
לא חושב שעשיתם זאת טוב יותר, ההבדל היה החדות של שחקני ההתקפה של בית״ר. הגענו לשני מצבים בטוחים לגול ברבע השעה הראשונה, ובכללי היה לנו די קל ביחס למה שציפיתי. זה לא הוקוס פוקוס, אבל אלו התאמות ליריבה. אם בפעם הקודמת קיבלת מבית״ר ארבע במתפרצות, אתה לא משחק בקו הגנה גבוה, וזו לא בושה גם לשחק על מתפרצות, אין בזה שום פסול. אבל ההתאמות לא נעשו, ובשן ועין יצאתם עם נקודה.
תאמין לי שאם אלונה עכשיו משקיעה כספים אם ניקח אליפות היא תשקיע עוד ונביא שחקנים שישדרגו את הסגל הקיים אפילו יותר על מנת שלא נודח כל כך מהר מאירופה. אבל בשביל צריך קודם לזכות באליפות... זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה....
אין בזה שחצנות ואין בזה ממש חוסר כבוד, יש בזה טמטום ואין בזה קלאסה או אינטיליגנציה. הוא לא זלזל בהפועל, הוא פשוט אמר משהו מאוד אידיוטי על צורת המשחק שלהם. שלא תבין לא נכון, אני לא מצודד בדבריו, אבל זה לא דומה.
ד"א לקבוצה בלי דירוג באירופה יותר קל להגיע לבתים בליגה האירופית דרך מוקדמות האלופות מאשר להתחיל את כל הדרך במוקדמות הליגה האירופית. ע"ע ק"ש.