שאלה של זמן עד שמכבי תבקיע מול אסופת השחקנים המבוהלת שמולה, אבל תמיד נחמד להיזכר כמה ההגנה שלה בעייתית והשוער שלה לא צפוי (לטוב ולרע).
כל המשחק החלש הזה נבנה אך ורק מטעויות אחת של השניה כך שלא אתפלא אם כל קבוצה תשים כאן את השני שנמצא באוויר, אבל כמובן שרוב הסיכויים שמכבי שמחזיקה יותר בכדור ומכתיבה את הקצב תהיה זאת שתעשה את העבודה. סך הכול משחק רע חסר שיטה וארגון עם שתי התקפות חלשות, מי שתטעה פחות לא תפסיד.
יש עדיין מישהו שבספק שב״ש פייבוריטית לזכות באליפות השנה? אני אקח את זה צעד קדימה ואברך אותם על הזכייה.
דור פרץ השנה עלה למכבי ת"א באליפות. שחקן כזה היום יכול רק להביא כדורים בב"ש, איך בכלל מעלים שחקן כזה מהספסל כשמכבי ת"א צריכה לכבוש? ברכות לב"ש על האליפות. מפה כבר אין דרך חזרה.
בוא תגזים. יש עוד 14 משחקים ביניהם שני משחקים על 12 נקודות שום דבר עוד לא סגור אבל אנחנו פייבוריטים ללא ספק, להערכתי זה 55% לנו לעומת 45% למכבי ועדיין אם כמה שאנחנו פייבוריטים אני לא יוצא בהצהרות על אליפות ואני מקווה שהשחקנים שלנו גם לא חושבים על זה אלא רק על המשחק הבא שזה משחק הגביע מול ביתר תל אביב רמלה...
הפרש של 5 לא משמעותי שיש עוד 2 משחקים בין בש למכבי , בנוסף באר שבע מחזור הבא בסמי עופר בו עוד לא ניצחנו מעולם. מה שיותר משמעותי , הוא שהפרש השערים שהיה כבר +7 לטובתם , הצטמצם ל+3
לא אוהב את דיבורי האליפות, 5 נקודות זה פער משמעתי אבל לא כזה שמבטיח אליפות בשלב כזה של העונה, מכבי קבוצה מוגבלת וראינו את זה היום אבל עדיין יש לה איכויות והם עדיין לא יצאו לגמרי מהמירוץ. הפלייאוף יכריע הכול, בנתיים הפערים בטבלה הם רק כדי להגיע בפוזיציה טובה יותר.
היום ב"ש הפכו רשמית לפייבוריטים. משחק פשוט נוראי של מכבי. הפועל בבונקר מפואר והבלמים מתמסרים להם, מיכה (למרות השער) וטב"ח בהופעה מבזה. ולמען השם, איך אלון יפת כזה גרוע? שורק מאוחר, לא מוציא כרטיסים (במחצית הראשונה להפועל הגיעו לפחות שלושה צהובים על עבירות של עצירת מתפרצת, לבן הרוש הגיע על הניעור/מרפקון. בסוף זה הסתיים עם צהוב אחד על מחאה, אפילו לא מהלך במשחק), והוא גם פספס עבירות ומנגד שרק סתם לכלום, תקע את המשחק לחלוטין. נקודת אור היא מדוניאנין. סמואל אטו תהה אם זו הטכניקה הטובה בליגה, אני יותר נחרץ. חוויה לראות אותו משחק בנגיעה ומנווט את המשחק. יחד עם נוסא זה יראה טוב יותר.
חח זה מצחיק לראות את הקיצוניות בדעה של אוהדי מכבי על ב"ש מאתמול אחרי נתניה , לעכשיו אחרי הדרבי . לא בטוח שקבוצה אחרת הייתה מנצחת בונקר כזה. מדויינין היה מצויין עד שהתעייף , נראה כמו שחקן שיכול מאוד להועיל להם.