מחזור 22 בליגת העל: הדרבי מסתיים בתיקו, הפער בצמרת גדל ל-5 נקודות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Feb 5, 2016.

1. קשר שמאלי Member

אני שנים אומר שבכר שחצן
    אתמול לפני המשחק שלכם כתבתי את זה באחד הפורומים של מכבי חיפה
    שום סטיגמות

לא מבין למה אתה נפגע מזה

Last edited: Feb 7, 2016
  2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מכיר את ברק בכר ולכן לא אעמוד על טיבו כאדם, אבל בדברים שלו אני מזהה ניסיון לשנות מנטליות ומיינד-סט של מועדון כושל שמוצא עצמו בעמדה נפלאה לזכיה בתארים. דבריו לא מכוונים, לטעמי, כלפי מכבי פ''ת, מכבי או הקהל אלא לשחקנים שלו. ואני מניח שהוא חי עם מי שיבחר לו זחוח.

3. FrozaLazio Guest

הפועל ב"ש לא מעניינת אותי ברמה שאצפה בראיונות אחרי משחק וכמו שציינתי אני לא יודע מה ברק בכר עושה עם עצמו השנה.

מה אני כן יודע ? בוא נפרט שלא תשתמשו בתירוץ ה"סיסמאות" הקבוע:
    שהוא היה בקריה, במחילה מכבודו אם הוא היה עונה לאוהדים על אחת השאלות. אם הוא היה נשאר בטעות אחרי משחק לדבר עם מישהו. זה אדם שרואה את עצמו מעל האוהדים, מעל אנשים אחרים, וזה מה שנקרא שחצן. גם שלא באנו לבוא אליו עם ביקורת, הוא היה עושה טובה שעונה. ואתם יודעים למה ? כי הקהל של ק"ש לא משפיע ולא איזה קהל שרואה דם/עושה בלאגנים, סה"כ קהל קטן שאוהב את הקבוצה ויש קומץ עוד יותר קטן שאוהב את הכדורגל עצמו והוא היה נשאר למאמן. ואנחנו הקהל הכי מפרגן בארץ. אין סיבה לא להתנהג איתנו באותה צורה שאנחנו מכבדים את הקבוצה. והוא היחידי שלא עשה את זה.

עכשיו, לגבי רב"ש לעומת בכר באספקט השחקנים - אני יכול להגיד בוודאות שלרב"ש היו שחקנים שאכלו את הדשא בשבילו בניגוד לבכר ששחקנים יותר באו לעבוד אצלו.

בנימה כללית ולא אדבר על ב"ש יותר כי חבל על כל הוויכוחים האלה - הדבר שהכי מצער אותי בפורום הזה, שיש פה נושאים מסויימים שאנשים בוחרים להישאר בשלהם. כמה מכם גרים מעל הקו הצפוני של חיפה שאתם יכולים לדעת מה קורה בקריה ? כמו שאני לא יכול לדעת מה קורה בב"ש או באשקלון או ברמת גן או ביבנה או בנתניה ואני בא לפה בשביל ללמוד ולהעמיק את הידע שלי בכדורגל ולדבר עם אנשים שמעורבים בקבוצות/אוהדים אותם בקרוב.

לא דיברת פעם אחת בחייך עם רב"ש או לנדאו וכל ההתרשמות שלך היא מראיונות בתקשורת אז אין לי מה להמשיך איתך את הדין הזה.

4. עידן444 Member

עוד לא היתה לו סיבה לתרץ. לשפוט את קור הרוח כשהכל הולך זה לכ משקף.
    ראיתי אותו בתקופות פחות טובות מדבר שטויות.
    בכל אופן הכל אתמול פרץ בגלל אמירה שהתפרשה על ידנו כמזלזלת ביריב. אם זה היה הפוך היית מרגיש בדיוק כמוני... מה גם שזה לא היה משחק כזה חד צדדי כמו שחשבו בהתחלה כשדיברו כאן על חמישיות בשני הצדדים.
    בכל מקרה כשחשבתי על זה יותר לעומק אני חושב שהבעיה היא בכלל בכך שכל דבר היום יוצא החוצה לתקשורת. מאוד יתכן שגם אגדות כמו דוביד שוויצר ושמואל פרלמן ז״ל היו נכנסים במחצית ואפילו צורחים על השחקנים שלהם ״תדרסו אותם״ אבל זה פשוט לא יצא ככה. אולי זה גם כן קורה בחו״ל. עזבתי את איזור הטלויזיה במחצית- איך זה בכלל יצא? עיתונאי שהיה זבוב על הקיר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תסלח לי שלא קראתי את ההודעה שלך, מהסיבה שזה לא מעניין אותי. אתה באמת יכול לחשוב שהוא שחצן , אין לי בעיה, יכול להיות שההסברים שלך משכנעים. פשוט נתקלתי במשפט שיקרי והיה חשוב לי לציין זאת. זה נושא כל כך לא מעניין כך שבאמת סליחה שאני לא נכנס לסיבות הרבות שאתה מפרט. אז חושבים שהוא שחצן... לא מצליח להבין למה זה מצליח לעצבן פה חלק מהאנשים.

6. DRORIKO Member

תקרא את הדבר השני שכתבתי לך

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה היה בראיון במחצית.

שיהיו לו סיבות תבדוק. נגד עכו שהפסדנו לא תירץ, כנ"ל נגד ת'ון. לא היינו טובים, הפסדנו, נקודה.

8. FrozaLazio Guest

רשמת לי שאני רושם סיסמאות וביטויים, פירטתי לך בדיוק למה אני חושב ככה. עכשיו אתה רושם שאפילו לא קראת את ההודעה שלי.

חבל שזו צורת ההתנהגות שלך, ואני מדבר בתור בני אדם.

לירן likes this.
  9. alexshw Member

אצלינו במכבי חיפה האוהדים בטוח היו מעריכים מישהו שלא מספק במועט וב - 3:0 מחפש את הרביעי ואת החמישי.

10. עידן444 Member

אז בראיון במחצית זה באמת מגעיל להגיד וכפי שליאור אמר- לא תראה זלזול כזה ביריב במקומות עם תרבות ספורט מתוקנת ובחיים לא אצל ג׳נטלמנים!
    אין לי מה להוסיף מעבר. הדיון מוצה מבחינתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. DRORIKO Member

????? - ????? ???? ??? nrg - ...???????: "?? ?? ?????, ??

לירן likes this.
  12. Hapoel_Tel_Aviv Member

שימו לב לשופטים הערב:
    שופט המשחק : אלון יפת
    עוזרי שופט : עמיחי מוזס, דביר שמעון
    שופטי רחבה : אלי חכמון, מנשה משיח

לא אומר שיהיה שיפוט מוטה נגנדו אלא שהולך להיות שיפוט רע באופן כללי, לפחות יפת שופט ראשי ולא שמו עוד שופט גרוע. צפי לפנדל אחד לפחות.

לירן likes this.
  13. עידן444 Member

14. DRORIKO Member

אם זה מהפחות מתנשאים שלו אז זה לא בדיוק מחזק את הטיעון שלך :)

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מקבל את מה שרשמת. מתנצל.

קראתי את מה שרשמת. שוב, כמו שאתה לא יכול להגיב על מה שלא שמעת. אני לא יכול להגיב על דברים שקראו בצורה אישית בינו לקהל של ק"ש. אני שופט אותו אך ורק על פי דברים ונושאים שקשורים לקבוצה שלי, לא הרגשתי שום שחצנות יוצאת דופן. הוא אכן בן אדם שאומר דברים מיותרים לפעמים, כמו שאמר על אייגיבור שהוא צודק כאשר אמר שאנחנו הכי טובים בליגה, מראות עיניי הצנועות זו אמירה שצריך היה להימנע ממנה, גם אם היא נכונה. אני מסכים שאפשר לפרש את זה כשחצנות, פשוט מהניתוח שלי של האישיות שלו- אני לא מזהה שחצנות אלא כנות מלאה.