מחזור 22 בלאומית: קריית שמונה מחכה לרעננה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏23/2/07.

1. יוגב אסולין Guest

מה? לא קצת הגזמת אחי..

תיראה אני גם כן אומר תמיד שלהפועל אשקלון יש קהל גדול וקהל נפלא. אבל זה בפונטציאל נכוןלכרגע הקהל שלנו לא מגיע למשחקים וגם מי שבא עדיף שלא יבוא. הפועל אשקלון הצליחה השנה לחזור 10 שנים אחורה, הצליחה לחזור לאותה עונה של היריות לאותה תקופה של הניקובי צמיגים לאותה עונה של השרפת מכוניות. כל הדברים האלו פוגעים בקבוצה ופוגעים גם בקהל, היום אתה יכול לשמוע כל אשקלוני ממוצע שאומר למה לבוא למשחקים? רמה - אין, עניין - אין, ניצחונות - אין, שחקני בית - אין, אלימות - יש, קללות - יש, עצבים - יש. בקיצור היום הקבוצה לא נותנת סיבה אחת טובה לבוא וליראות אותה וגם הקהל לא ממש מושך אותך לבוא. בשנים עברו בתקופות הרעות של הפועל אשקלון רבים מהאוהדים רצו וניסו לעזור לקבוצה בכל דרך אפשרית היום במלחמה שהיתה עם מישל דיין במלחמה שיש עכשיו מול אזגי ומגיהה של האוהדים.. הקבוצה בדרך להתרסקות טוטאלית. וזאת הסיבה למה אין קהל ולמה הקהל לא בא.

כל המספרים שנתת פה לא נכונים בכלל, לא מדוייקים ואפילו לא קרובים. הפועל אשקלון העונה לא עברה בשום משחק את הכמות של ה2500 צופים. וגם שהגיעו בתחילת עונה 2500 אוהדים זה היה כאשר חולקו למעלה מ2,000 הזמנות למשחקים האלה. ושלא תבין אותי לא נכון, הפועל אשקלון של לפני 7-8 שנים כן מילאה אתה מגרש גם בליגה לאומית וגם בליגה ארצית. הפועל אשקלון כן הביאה 10,000 אוהדים לאיצטדיון רמת גן. להפועל אשקלון יש קהל יש המון קהל וקהל טוב. והקהל הזה הוא לא קהל של ניצחונות והצלחות כי מעולם לא היו לנו כאלה אבל הקהל שלנו הוא כן קהל של דרך שרוצה ליראות קבוצה מסודרת שקטה מאוחדת רוצה ליראות שחקני בית בסגל קהל שרוצה ליראות נשמה והקרבה עבור הקבוצה, ואם יש את כל זה והקבוצה לא מצליחה אז ניחה.

בכל מיקרה, השנה הזאת אני מקווה שתסתיים בצורה טובה, כי לפי איך שזה ניראה כל הסימנים מראים על תסבוכת רצינית שלנו בתחתית, אין מישהו שיכול לקחת על עצמו את הקבוצה, אין מנהיג לא על המגרש לא על הקווים וגם לא בהנהלה. וגם הקהל לא ממש עוזר ותומך לקבוצה, לצערי כל הדברים האלו מראים על לחץ נוראי וכיוון לא טוב של הפועל אשקלון. אני מאוד מקווה שבשבועות הקרובים נידע להשיג 2 ניצחונות רצופים שיתנו יצוב ושקט למערכת ורק שנעבור את העונה הזאת בשלום כי לי הספיקו 7 שנים בליגה הארצית.

2. הפועל אשקלון Member

הגזמתה אחי
    מול חיפה היו אולי 2500 אוהדים וזה היה בגלל שחילקו הרבה הזמנות
    מול ירושלים אחרי זה היה 2000 מול ק"ש אולי 1500 ומול אחי נצרת 800 בערך

3. עכו_בדם Member

מזה משנה קהל.
    חבל שאתם מוחקים הודעות שלי..
    יש לכם אינטרסים אישיים..

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לי מחקו הודעות בדיון הזה , אז מה ?

אם מחקו יש לזה סיבה טובה , כי פה מדברים על דיון המחזור ולא על דיון הקהלים .

5. Number 8 Member

המשחק בין הפועל חיפה לבני סכנין שהסתיים אתמול בתיקו 1:1 יצא קצת מכלל שליטה.
    חלוץ בני סכנין, עומר סאני, איבד את עשתונותיו בדקה ה-70 לאחר תיקול בינו לבין שמעון הרוש מהפועל חיפה. סאני טען שהרוש קילל אותו והוחלף מיד ע"י אלישע לוי. בירידה לחדר ההלבשה התעמת סאני עם קב"ט שניסה להרגיע אותו, נגח בדלת זכוכית וסדק אותה ובעקבות המכה, סאני נפל על הרצפה ואיבד את הכרתו. אחרי שהתאושש, חזר לספסל הקבוצה ושמע את אוהדי הפועל חיפה נוהמים לעברו. בעקבות כך סאני הסתגר בחדר ההלבשה, פרץ בבכי ואמר שהדבר הכי יקר לו בעולם זאת אימא שלו וכל המשחק קיללו אותו "בן זונה". בתגובה, שמעון הרוש אמר שלא קילל אותו.

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל מאוד שהקהל בישראל אך ורק מתעסק בגזענות, לדעתי צריכים לעשות את הכל כדי להפסיק את התופעה הזאת, בשנה שעברה היו ביתר ומכבי תל-אביב והעונה בלאומית הפועל חיפה????? אני לא מאמין.

7. Paolo Maldini שחקן ותיקים

המקרה עם סאני היה מאוד מוזר.
    סאני ביצע עבירה די קשה על שמעון הרוש, השופט שרק לעבירה ואז הרוש וסאני החליפו ביניהם כמה מילים. סאני כאילו רצה לריב איתו, התקרב להרוש עם הראש ולאחר מכן באו שחקני סכנין וניסו לקחת אותו משמה. אז השופט הוציא לסאני צהוב והוא פשוט השתגע, נראה כאילו יש לו איזו מחלה נפשית או משהו. הוא לא היה מסוגל לעמוד בזה ונראה כאילו הוא עוד מעט מתמוטט או משהו, התחיל ללכת, לצעוק על כולם, שם את הידיים על הראש כאילו הוא עוד רגע מתפוצץ, לרגע נראה כאילו הוא מאבד שליטה והורג שמה איזה מישהו.
    אלישע לוי שם לב לזה וישר הורה לו להתחלף, אז סאני עוד יותר השתגע ולא רצה לצאת.
    בקיצור, כל הסיפור הזה עצר את המשחק לאיזה 10 דקות. נהמות מצד אוהדי הפועל חיפה היו, אבל של ממש מעט אנשים. בכל מקרה, הגיעו לסאני הרבה שריקות בוז וקללות.

אגב, שמעון הרוש לא אמר כלום לסאני. אני הייתי 10 מטר מהמקרה. הרוש רק רצה לצאת מהריב הזה ולהמשיך במשחק ולכן הוא לא הגיב בכלל לכל מה שסאני עשה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/07
  8. Hapoel Ashkelon Member

הפועל חיפה?קהל הכי לא גזעני שאני מכיר
    כולם יודעים שבית"ר מכבי ת"א אשקלון (אוהדי סכנין ואחי נצרת יודעים שהם באו לפה)
    אבל הפועל חיפה?????גם אני לא האמנתי
    במיוחד שיש להם הרבה אוהדים ערבים

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שהם לא גזעניים ובגלל זה אני מאוד מופתע,(ואני אחד מהערבים שאוהבים את הפועל חיפה).

10. XabiAlonso Member

לא היה שום דבר מצד הקהל של הפועל חיפה.
    אם היה משהו זה אולי מצד 2 אוהדים דפוקים בלחץ וזהו.

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

שוב, היו משהו כמו 20 אוהדים שנהמו, זה הכל, אין מה להתרגש.

12. עד המוות אשקלון Member

לדעתי לא צריך להתייחס לזה
    כמה ילדים שניכשלו בשל'ח ובאו ליפרוק עצבים על סאני
    ממש אבל ממש לא דורש יחס

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי שאלה,
    שמעתי שחלוץ הפועל חיפה(אבידור??!) החמיץ לפני הסיום הזדמנות מול שער ריק, נכון???

14. XabiAlonso Member

כן, בערך.
    הוא הגיע לאחד על אחד מול מאיר כהן ובעט החוצה..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    (אין משחק שהוא לא מחמיץ ברשלנות)