כל כך מזכירה לי העונה הזאת של אתלטיקו את העונה של ולנסיה ב07-08. גם בעונה ההיא ולנסיה שיחקה בליגת האלופות והודחה בשלב הבתים עם תוצאות מביכות, גם בעונה ההיא ולנסיה התמודדה על הירידה, עם סגל של ליגת אלופות, רק אתלטיקו צריכה לזכות בגביע וזה בדיוק אותו דבר. מקיקה צריך להפרד יפה בסוף העונה, כרגע במצב שקיים אי אפשר להביא מאמן נורמאלי, אפשר ללכת על ואלוורדה או מרסליניו טוראל שתי מאמנים מוכשרים והתקפיים שיתאימו לאתלטיקו. קיקה עשה טעות שעלה במערך של 4-3-3, ממשיך לתת קרדיט לפראה, צריך לעשות ניקוי זבל, אחד כבר הלך בשם קלבר סנטנה, גם חואניטו שמתייבש על הספסל ובתחילת העונה אמרתי שהוא רכש גרוע, גם פאבלו גם פראה, גם חוראדו שגם היום לא עשה כלום, עם רייס עוד אפשר לחיות. צריך לעשות ניקוי ומהר. מנולו חימנז לאחר המשחק של סבליה: ''צריך לשכוח את המשחק הזה מהר, לא עשינו כלום''. תלך הביתה מאנולו, ויפה שעה אחת קודם, הפכת את סביליה לקבוצה צינית וחלשה, 7 הפסדים כבר יש לסביליה העונה במצב הזה בעונה שעברה לסביליה היה 5 הפסדים, משמע סביליה הלכה אחורה.
רק הקהל של סנטנדר רצה ניצחון אתמול. וקון אגוארו. השאר... פעם ראשונה העונה אטלטיקו מסיימת בלי אף צהוב. RG בתור קיצוני ימני לא היה רעיון טוב של קיקה. "ילד הפלא" קנלייס לא מרשים אותי בכלל. אבל יש לו זמן עד ההצטרפות לריאל, ובינתיים מוניטיס מלמד אותו לצלול.
עדיף להשים את אסונסאו חלוץ. טיאגו הצהיר היום שהוא רוצה להשאר באתלטיקו. האמת, הפורטגלי עושה עבודה טובה מאז שהגיע, שחקן ברמה גבוה ובטח עדיף על קלבר סנטנה, אבל אני ממש לא אוהב שראול גארסיה בספסל. מי שהיה אחד השחקנים הכי טובים בעונה שעברה, וגם בעונה שאחרייה, העונה הוא סבל מפציעה ואתלטיקו התקשתה מאוד בלעדיו. לא מועדך מספיק הקשר המחונן.