מחזור 21 ליגת על: בית"ר מנצחת וחוזרת למאבק האליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏27/2/09.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקי, בקשר לפנדל כבר אמרתי שבאמת אין טעם להתווכח, ואני בטוח שאתה מסכים איתי, כי להסכמה לא נגיע. בקשר לזה שלהפועל יש את הכלים להיראות טוב אבל אנחנו לא נראים טוב, באמת שתעשה לי טובה. הפועל משחקת את הכדורגל הכי טוב בישראל, והיום עד ששי יצא כל מי שראה את המשחק שם לב לזה. אני מכיר אוהדי בית"ר שכבר הודו בזה, אני לא יכול כבר מכל הקנאים שאומרים שהפועל לא משחקת טוב.

הנה הודעה שלך מהמחזור האחרון. בידיעות אחרונות ובווינט אמרו שאשדוד הייתה יותר טובה, אבל אתה כמובן אומר שסכנין הייתה טובה מאשדוד וש2 מצבים=2 גולים. מזה רביבו מגלגל מול שער ריק? תאשים את מאיר כהן, תאשים את הקבוצה שלך, אבל בכל המשחקים של סכנין שראיתי העונה, בכולם הייתם גרועים מהיריבה. ואין לי משהו נגדכם, גם נגד מכבי לדוגמא שאני לא סובל כמובן הייתם גרועים בהרבה מהם.

2. henry1 Member

דווקא אחרי שראיתי שוב את הפנדל של הפועל, אני מודה שאכן היה פנדל, וטעיתי. לא ראיתי את תפיסת החולצה של שחקן סכנין על שחקן הפועל, לכן לא חשבתי שזה פנדל.

לגבי המשחק שלכם, אז עוד לא ראיתי אף משחק חוץ ברמה שלכם, וכמעט כל משחקי החוץ שלכם משעממים עד כדי כאב. בבית מידי פעם אתם נותנים משחקים טובים, אבל הכדורגל שלכם נסוג אחורה יותר מידי פעמים. וצא מהסרט שמישהו מקנא בכם. אתה מזכיר זאת, יחד עם השנאה להפועל, יותר מדי פעמים, אז מספיק עם רגשי הנחיתות שלכם. תאמין לי שאני ועוד רבים וטובים לא מקנאים בכם.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/09
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תגובה רק בקשר לאירועים.

הפנדל לזכות הפועל ת"א מוצדק לחלוטין, שחקן סכנין משך לו במכנס וניסה לעצור משחקן הפועל ת"א להגיע לכדור, פנדל מוצדק לחלוטין ואין פה שום ספקות לדעתי.

מהצד השני אני בספק גדול, ההכשלה הראשונה של טופוזאקוב היא מאוד קשה ומעוררת מחלוקת, קאסום נראה שחיפש את הנפילה אבל טופוזאקוב שלח שם רגל ואני חושב שהיה אפשר לשרוק לפנדל. המקרה השלישי לא היה פנדל (עם הנגיעת יד).

ובקשר לאדום... ברור שיעקב טעה, ההרמת יד של מאיר כהן בילבלה את השופט, היא הייתה מטעה את כולנו אני מאמין, טעות אנוש, טעות כזאת היא מאוד אכזרית עבור סכנין אבל השופט הוא לא מכונה, קשה מאוד היה להבחין שהייתה שם נגיחה ולא נגיעת יד.

בקשר לתוצאות, כל רגע שמכבי חיפה במקום הראשון זה די מעליב מבחינת הליגה. אם אפילו קרית שמונה והמאמן המיושן שלה מצליחים לקחת על חשבונה 3 נקודות... אז מצבה של חיפה בכי רע. אני לא זוכר מקרים העונה שהיה אפשר לצפות בחיפה, להישען אחורה, ולומר "וואו, זה כדורגל, תענוג" (בהנחה שלא היה דבר כזה היום), מכבי חיפה חיה אך ורק על איבוד הנקודות של יריבותיה לצמרת, אם רק הפועל ת"א או נתניה יצליחו לנצח 3-4 משחקים רצוף חיפה תישאר כבר הרחק מאחור.

כמו שאמרתי לפני כמה מחזורים, הכל הכל תלוי בהפועל ת"א.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אדון henry היקר, שלא תחשוב שאני מאושר מהניצחון של הפועל ת"א, לפי איך שהשתלשלו העניינים הייתי שמח אם סכנין היתה משווה, טרם המשחק עוד רציתי ניצחון של סכנין בשביל שהפועל לא תתקרב לפיסגה.
    היה פנדל ומי שאומר שלא צריך להיות עיוור, לא פעם ולא פעמיים אני יוצא כאן לטובתה של הפועל תל אביב,
    זה אומר שאני אוהד את הקבוצה? זה אומר שאני רוצה בטובתה? לא! זה אומר שאני, בניגוד אליך חמוד, אובייקטיבי.

תחסוך מעצמך פאדיחות ואל תגיב.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ככה גם שאר הקבוצות?
    ולפי מה אתה אומר את זה , בגלל המחזור האחרון שהיה רע בעקבות מזג האויר הסוער?
    סכנין העונה היא אחת הקבוצות הגרועות בליגה יחד עם קריית שמונה והכח כמו שגם רואים בטבלה , עם פרדי דוד סכנין ניסתה לשחק כדורגל אבל פשוט הייתה הכי חלשה בגלל סגל השחקנים החלש , ומאז שלחמן הגיע אתם שוברים רגליים ומסכן שי אבוטבול שנותן עונה ענקית (הכי טובה שלו בקריירה) וגמר עכשיו את העונה בעקבות הכניסה של אוקוצ'ה ששבר לו את הקרסול.
    אשדוד אמנם עלובה ופאתטית אבל ניצחה 0-2 והייתה גם טובה יותר לפי כלי התקשורת שהם "קצת" יותר אובייקטיבים ממך אוהד סכנין.

6. henry1 Member

אם היית מביט מעל האגו שלך לרגע, היית רואה שהודתי שאכן היה פנדל. שחקן סכנין תפס את שחקן הפועל בחולצה, ואת זה לא ראיתי, אלא רק אחרי כמה הילוכים. מצד שני, היה פנדל לסכנין, וכאן אני חושב שהשופט טעה.

אז אדון GalB היקר, כנראה שאף פעם לא הודת בטעות, כי אם כן, לא היית חושב שזה "פאדיחות" להודות בטעות.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי משחקי החוץ שלנו משעממים עד כאב, אבל עובדה שהמשחק הכי טוב שהיה העונה היה שאנחנו שיחקנו מחוץ לבלומפילד. ואני בטוח שהזכרתי שמקנאים בנו לא יותר מ3 פעמים. עוד משהו, אני לא חושב שהפועל משחקת כל כך מבריק(למרות שהיו 7-8 משחקים שהיינו מעולים), אבל ביחס לשאר הליגה(גם אשדוד, לא יכול לראות קבוצה עם הגנה כזאת מסננת) להוציא את בני יהודה אנחנו נראים כמו ברצלונה.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אוקי, מצטער, לא שמתי לב שהודת בטעות שלך, זו הטעות שאתה מתכוון שעשיתי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    כי אני אמשיך להתעקש שלא היתה שום הכשלה של טופוזאקוב, לא היה מגע בין הרגליים ורואים שהנפילה היתה עוד לפני.

והדיון הזה מבחינתי הסתיים, ההחלטות כבר נקבעו כך שהויכוח הזה הוא לפרוטוקול בלבד.

9. henry1 Member

אני לא חושב שהצגתם כדורגל שונה ביחס לליגה. גם נתניה נתנה לא מעט משחקים טובים (אחד מהם נגד הפועל בבלומפילד), וגם ביתר נתנה כמה משחקים טובים ,כמו גם חיפה. בסה"כ רוב הקבוצות מציגות את אותה הרמה, ובאמת שאני לא רואה עדיפות של הפועל על פני שאר הקבוצות, גם בסגנון המשחק.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי סכנין...

התקציב של הקבוצה הזאת כמו של הכח הוא אפסי!!!!

קבוצה של 70 מיליון לא נראית יותר טוב וככה גם שאר קבוצות הליגה.

לי אין בעיה להגיד שסכנין גרועה, אבל השאר לא יותר טובים

11. Mehmet Member

משחק שני ברציפות שאשדוד לא סופגת. ימות המשיח הגיעו?
    אבל... לא שיחקנו טוב כלל היום. אפשר להאשים את מזג האוויר, אבל לדעתי היה משחק פשוט לא טוב בקישור ובהתקפה, מקרייב לא הורגש, שריקי היה גרוע (איך החמיץ את המצב ההוא שקיבל במחצית השניה?), ויוסי מזרחי עם חילוף תמוה לטעמי בדקה ה-80, כשהוציא את דוד רביבו והעלה את שי מימון. חילופים כאלו מזמינים לחץ, ואשדוד של העונה היא קבוצה שלא יודעת לעמוד בלחץ, ולכן עדיף שתמשיך לשחק התקפי גם כשהיא מובילה ביתרון שביר ובפיגור מספרי. לא היינו רחוקים מלחטוף את השוויון, ועוד פעם הייתי כותב כאן שנשבר לי הזין מלאבד נקודות בדקות הסיום. גם בזבוזי הזמן בסוף המשחק (שלא מוסיפים כבוד לקבוצה), לא נעשו בחוכמה, וצ'קול איבד כדור בסיום, שהיה יכול לעלות ביוקר.
    בקיצור, אני מעדיף לבקר את הקבוצה שלי אחרי נצחונות, מאשר להחמיא לה אחרי עוד הפסד 3-2.

ובנוגע לעניין מאיר כהן, אף אחד עוד לא אמר את זה. בשביל מה מאיר כהן שלח את היד קדימה? היד שימשה לו ככנף אוירודינמית? אני לא רואה שום סיבה לשלוח את היד למעלה כשהכדור בדרך לאזור, ולכן האדום מוצדק לחלוטין לטעמי.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה זאת אומרת אדום מוצדק? בגלל שהוא הושיט את היד? זה נכון שההושטת יד הפילה אותו, אבל אם לא הייתה נגיעת יד אז אין למה להוציא אדום.

13. Mehmet Member

בסופו של דבר הכדור ניתז מהראש ליד.
    גם אם נגע בראש בכדור קודם, עדיין הכדור נגע ביד לאחר מכן, והיתה לו כוונה לגעת בכדור ביד (אם נעשה הבדלה מכדור ירוי שמשחק ביד של השוער), ולכן האדום מוצדק.
    הייתי אומר שהאדום לא מוצדק אם הכדור היה פוגע ביד של מאיר כהן כשהיא צמודה לגוף.

14. אלי מתחן Member

אם יש שופט בארץ שהפועל יכולים לסמוך עליו שיעזור להם זה חיים יעקב.
    במשך שנים אני טוען את זה ובלי קשר למשחק היום, כל משחק שהוא שופט את הפועל הם נהנים ממנו.

15. King Kenny Member

אני לא יודע על מה אתם מדברים, היה שיפוט מצוין אתמול, הפנדל לטובתינו היה מוצדק, אי שריקת שני הפנדלים לטובת סכנין (באחד שטופצ'ו נגע ביד קאסום נגע ביד לפניו ובשני לא הייתה הכשלה בכלל) וגם באדום למאיר כהן (רואים בבירור שהוא נגע ביד).
    עכשיו בצד המקצועי, אני אשקר אם אני אגיד שלא התגעגעתי לניצחון של 1-0 (הראשון שלנו העונה), למרות שאם יבואה היה פחות מחפש את הגול שהוא רצה ושאר השחקנים היו יותר מרוכזים יכלנו לסיים את זה לפחות עם 3-0. מחצית ראשונה מצוינת שלנו, נחלשנו בעיקר אחרי התיקול מכוער מאוד של אוקוצ'ה על שי שכנראה גמר לו את העונה. במחצית השנייה לא שיחקנו עד האדום של מאיר כהן, שחקנים פחדו להיכנס לתיקולים (ובצדק, סכנין מכסחים). אניימה שוער מדהים, אנשים לא קולטים מה הם רואים פה, ללא ספק העונה הכי טובה של שוער בעשור אחרון אם לא יותר.

לגבי הכסאח של סכנין, זה חייב להיפסק, שחקנים של היריבה בקושי נכנסים לתיקולים כי הם פוחדים על הרגליים שלהם, היום הם גמרו לשחקן את העונה וכנראה גם לקבוצה שלו לזכות באליפות. חייבים לעשות עם זה משהו.