מחזור 21 בליגת העל: 27 שערים במחזור הכי פורה עד כה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏6/2/15.

1. Turgi Guest

משחק נהדר.
    בכלל מחזור טוב.
    מזל שיש את מכבי חיפה להזכיר כמה הליגה פה חלשה.

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אוגו, משמעותית, שחקן פחות טוב מאייגיבור.
    יש לאוגו לא מעט משחקים שלו נוסא היה נותן היו חותכים איתו - משחקים עם המון איבודים, לעתים מיד אחרי חטיפה.

בדומה למיטרוביץ' מדובר בניפוח תקשורתי. שחקן טוב, לא יותר.

אגב, גם אתה ודומייך מבטלים בגסות טענות שלא מתיישרות עם דעתכם. ההבדל הוא שאני לפחות מנמק.

3. Civil Anti Madridista

תעשה לי טובה, אתה שופט את איכות הזרים על סמך החולצה שהם לובשים.
    אני לא אפמפם בסטטיסטיקות את הדעה שלי, אבל אדם נטרלי שיקרא את הניתוח שלך לגביי איגייבור יחשוב שאתה מתכוון לבוסקטס.
    אוגו משמעותית פחות טוב מאיגייבור, והובאן בטח יכול לצחצח לו את הנעליים. יאללה ברזי תתקדם.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הובאן פחות או יותר ברמה של נוסא.

אגב, רוצה גם כינוי?

5. Civil Anti Madridista

תודה רבה, יש לנו כותרת.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

טענתי את זה גם בעבר. אנשים כאן, אגב, פירשו את זה כ"אייגיבור זה הזר הכי גדול בהיסטוריה!!!!".

7. wings Member

מאוד הפתיע אותי שגיא לוי חתם בבית"ר. לא חשבתי שהוא וטביב יכולים להתחבר.

8. Telkiyski Member

הם לא. חכה שיגיעו ימים קצת פחות מוצלחים.

9. Don Joan Roman Member

היה משחק ענק בסמי עופר ועושה רושם שאחרי שנים ארוכות בהן הייתה עלינו "קללת אליעזר" זה השתחרר עם המעבר לאיצטדיון החדש.

קלאודמיר פריירה - איזה קשר!

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עוזר המאמן של חיפה - ״בית״ר הגיעו לארבעה מצבים וכבשו 4 שערים״. יש לנסות ולהקטין את היריבה, יש לנסות ולהעניק ביטחון לשחקנים שלך שכאילו שיחקתם טוב. פה זה פשוט עילבון קשה לאינטליגנציה של הקוראים, וספק אם לבן מרגי הזה בעצמו יש טיפה אינטליגנציה.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  11. עידן444 Member

באצטדיון חדש הכל משתנה. רק מדגיש עד כמה הקבוצות הרגישו בבית והכירו כל פינה באצטדיונים הישנים שלהן. בטח במקרה שלנו שהקבוצה גם היתה מתאמנת יום יום בקופסא.
    אתם פתאום מנצחים בחיפה, ב״ש אחרי איזה 900 שנה שלא ניצחה בקופסא באה למשחק מכריע ועשתה לנו ביה״ס באצטדיון החדש.
    מגרש חדש, הכל מתחיל מחדש... בתקווה שעוד כמה שנים גם הבתים החדשים והמפוארים יקבלו את אותו אפקט וקבוצות ישנאו להגיע לאצטדיון בנתניה, חיפה ופ״ת כפי ששנאו להגיע לקופסאות ולאורווה.

12. Don Joan Roman Member

מצחיק אבל זה היה בדיוק הפוך, אולי חוץ מהבעיטה של אוסטוינד שקליימן הדף הם בעטו עוד 3 פעמים לשער ושלוש פעמים כבשו משטויות ענקיות בהגנה.
    בכלל המשחק הזה היה צריך להיגמר 7:3 לטובתנו אבל אני מסתפק ב4:3 כל משחק, אמנם מוריד כמה שנים מהחיים אבל היי סעמק כמה שזה כיף לראות את זה כי זו המהות של בית"ר, תספוג 3 ותן 4 וגם אם פגת 3 ונתת 2? לא נורא גם זה קורה רק תן לנו לראות גולים וכדורגל התקפי כל השאר? מעניין אבל פחות

13. Raulito Madridista

יממה אחרי שהתלהבנו מה-3:3 הגדול בין מכבי נתניה למכבי ת"א, הגיע המשחק בסמי עופר, שממש אין לו במה להתבייש.
    רוב העונה בית"ר הייתה קבוצה נכה התקפית, בעיקר מבחינת הסיומת כי למצבים היא הגיעה - ופתאום ההגנה נראית החלק הבעייתי של הקבוצה. אני לא רוצה לתת לגיא לוי את הקרדיט כי קורצקי בנה את הקבוצה והיא קבוצה טובה ששווה פלייאוף עליון בליגה הבינונית של היום, וכנראה שהיא תהיה שם. הזר החדש של בית"ר מרשים והגיע הזמן שלידור כהן יעשה משהו.
    הניצחון של בית"ר טוב להפועל, כמה שעצוב להגיד, כי אנחנו נאבקים עם הפועל חיפה(לאלא האלוף) על הירידה.
    אולי בית"ר יכולה להסתדר רק עם מאמן סמרטוט, כזה שירקוד לפי החליל של אלי טביב. אני עדיין חושב שמדובר קצת 'במזל של מתחילים', אבל לפחות גיא לוי הגון מול המצלמה ואומר שהוא קיבל קבוצה טובה.
    בסיכומו של דבר, בית"ר תהיה בפלייאוף העליון אחרי חמש שנים.

אני לא חושב שאיגיבור כל-כך קריטי למכבי, היא פשוט צריכה לשחק עם הרכב חזק, בטח במשחק נגד קבוצה שנמצאת במומנטום, ועוד בחוץ. זה לא בלומפילד שם קבוצות מפסידות עוד במנהרה. הבעיה לא הייתה בספסול של איגיבור אלא גם ברוטציות בהגנה בין אם זה יואב זיו למשל, כשזהבי לא משחק מכבי מתקשה ועוד ועוד.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זהבי לא עשה כמעט כלום אתמול חוץ מהגול. הוא השפיע על המשחק הרבה פחות מנוסא.
    אני לא טוען כמובן שהוא חשוב פחות. אבל גם הטענה שמכבי מתקשה ללא זהבי היא קלישאתית, וממש לא רלוונטית לאתמול.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כל הזמן יוצאים מנקודת הנחה שהתקשורת מנגחת את פאקו על הרוטציה שעשה במשחק הליגה האחרון כי אם היה בוחר לעשות את זה בגביע היו אומרים בדיוק אותו הדבר, אבל דבר אחד עדיין לא מסתדר לי. בישביל מה צריך בכלל את הרוטציה הזאת? השאלה לדעתי היא לא מתי הוא צריך לעשות אותה אלא למה בכלל. למה, זהבי לא יכול לשחק פעם אחת משחק בראשון, ברביעי ושוב בראשון? זה לא תקופה של חודשים כמו כשקבוצה משחקת באירופה. זה כולה שבוע-שבועיים שיש מעט עומס. אם היה יוצא לאירופה הוא היה על תקן קבוע כמעט משחק כל 3-4 ימים.

oranfu אוהב/ת את זה.