מחזור 21 בליגת העל: 27 שערים במחזור הכי פורה עד כה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏6/2/15.

1. abcd Member

נאמר הכל על המשחק, פשוט חוויה.
    יכולנו לנצח ויכולנו להפסיד, בסופו של דבר נגמר התיקו כשקשה להגיד מי הצד המאוכזב יותר. יכול להבין את התסכול של רוני לוי, לסגור את מכבי ת״א בצורה כל כך טובה ולקבל 3 שערים ש-2 מהם זה אותו גול ואחד זה ערן זהבי זה די מעצבן.
    מצד שני אחרי שאתה נכנס לפיגור מולם בשלב מאוחר ומספיק לחזור קשה להיות עצוב. אם ערן לוי היה מבקיע את החופשית בסוף הוא היה כנראה סוגר את אחד המשחקים הגדולים אי פעם, אבל נסתפק בזה.

ההגנה של מכבי ת״א זה שערורייה, הבכנו אותם גם בבלומפילד אבל מה שקרה אתמול באמת לא זכור לי. כמו שאמר מישהו לידי ביציע ״אנחנו יותר מסוכנים כשהכדור אצלם מאשר כשהוא אצלנו..״

מילה טובה גם לרוני לוי. במצב של 2-2 כששחקנים שלנו כבר נופלים מהרגליים הוציא את רול ופרץ ההגנתיים והכניס את סבע ובן שושן כשההיגיון ברור. גם לא לוותר על האפשרות לנצח ויותר חשוב, להשאיר את הסיכוי לחזור במקרה ונספוג, מה שהיה. לכאורה פשוט אבל כמה מאמנים יש שלא היו מכניסים עוד בלם או קשר אחורי.

עכשיו צריך לרדת לקרקע ולא ליפול מול רעננה שחיה על משחקים מול קבוצות שמקלות בה ראש. בלי קאיודה, יהיה מאתגר

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגיעות כל המחמאות לנתניה ולרוני לוי על המשחק אתמול, אבל בסופו של דבר כל השערים שלה הגיעו מטעויות חמורות של קרלוס גארסיה שהיה ככל הנראה במשחק הגרוע בקריירה שלו. בכלל, אין ספק שהוא נמצא בירידה לעומת השנתיים הקודמות. גם פבלו עם קבלות החלטות תמוהה ויציאות הזויות. עם קצת יותר מזל ויותר אוויר בריאות הם בהחלט יכלו לנצח את המשחק אתמול.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

טוריחו פיגורה אדירה בתחום הכושר. גם אם לא עושים את זה בכמה מקומות גדולים יותר, זה חיוני וטוב.
    בניגוד לתחומים אחרים, בתחום הכושר גם קבוצה קטנה יכולה לעשות עבודה ברמה עולמית, ובמכבי הדגש על כך גדול מאוד.

רק מלראות איך זהבי נראה כשהגיע למכבי, ואיך נראה היום (ירד כמה וכמה אחוזי שומן), מבינים שהעבודה בכל הנוגע לכושר גופני במכבי היא ברמה מאוד גבוהה.

Love Is Red ו-עידן444 אוהבים את זה.
  4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ראיתי את השידור החוזר, כך שאני חייב להגיב לך שוב.
    אם אתמול לא זיהית סופית כמה הוא חשוב למכבי, באמת שלעולם לא תבין. זה הופך אותך לאחד מהשניים:
    א. עיוור ועקשן.
    ב. סלח לי על הבוטות והיומרנות - לא מבין דבר בכדורגל.

הקישור של מכבי היה פשוט בדיחה אתמול בלעדיו. נתניה ניצחו במרבית המאבקים במרכז המגרש, הצליחו ללחוץ את שלישיית הקישור של מכבי ביעילות ויצרו דומיננטיות במרכז המגרש. מרגע שאייגיבור נכנס הוא זכה בכל מאבק אווירי (בדקתי את זה - 100%) וטעה פעם אחת בלבד כשכ-25 מטרים מהשאר של מכבי נגח (אחרי שניצח במאבק אווירי כמובן) לשחקן נתנייתי - טעות שמיד תיקן כאשר השחקן של נתניה לא הצליח אפילו להשתלט על הכדור, כי נוסא לחץ אותו בשנייה וחטף.
    הוא שיתק את נתניה לבדו. למעשה חוץ מהגול השלישי של נתניה, שנבע מאיבוד של מיטרוביץ' ואחריו קרלוס, המארחים לא ממש עשו משהו מרגע שנכנס.

ענק כדורגל. טופ 5 בארץ בלי למצמץ בכלל, אם לא מעבר לכך.

5. עידן444 Member

הקישור המרכזי שלנו העונה בדיחה. תרומתו ההתקפית שואפת לאפס(זה לא השתנה גם אתמול) וגם הגנתית שני הזרים שלנו די זועתיים(רומאריו לפחות גדול וחזק וכן מנצח קרבות מגע וגם מגיע לכדורי גובה). אתמול הם בהחלט היו טובים. גם רומאריו, וגם גבי ג'יאורג'יו היה נייד ולשם שינוי גם ייצר לחץ ולא רק ליווה את קשרי היריבה בדרכם לשער. ללא ספק ניצחו את אלברמן ומיטרוביץ' גם בעזרת הנמרצות של רן רול ועומר פרץ. כשאיגיבור נכנס זה כבר היה גדול עליהם ומכבי ת"א השתלטה על המשחק.

6. Civil Anti Madridista

לא ראיתי את המחצית השנייה (ברצלונה) והבנתי שהוא עלה כמחליף, אבל על סמך הסופרלטיבים שאתה מפזר עליו זה נשמע כאילו מדובר בבוסקטס. בכל אופן אם אתה עדיין בדעה שהזרים הבינוניים האלה ייקחו אתכם לאלופות קיבלת אתמול וואחד סטירה מצלצלת.

amirmr אוהב/ת את זה.
  7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא הייתי מסיק מסקנות לגבי עתידנו באירופה על סמך משחק בודד.
    אבל עם זאת, יחד עם ההערכה שלי שאפשר לעלות לבתים עם הזרים הקיימים, גם אני חושב שצריך להשתפר בזרים במכבי, רק שאייגיבור לא כזה שצריך להביא במקומו, כי הוא לגמרי ברמה.
    אם כל הזרים יהיו ברמתו נוכל לדבר על מקום שלישי בבתים בסיטואציה מסוימת.

8. Civil Anti Madridista

משחק בודד? אתה מוזמן להמשיך להתכחש למציאות כמה שאתה רוצה.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איזו מציאות? אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

המציאות שלמעט מיטרוביץ׳ אף אחד מהזרים שלכם לא מתקרב ליכולת שמצפים מזרים במחיר כזה להציג. אלה לא זרים של אלופה.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מיטרוביץ' הוא ניפוח תקשורתי.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ואייגיבור הוא ניפוח אורימורי. אם אתה אומר לי מי מבין השניים לבחור, אני ללא היסוס בוחר במיטרו. שחקן שחקן.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בוא תמנה לי את מעלותיו של מיטרוביץ' פרט לבעיטה טובה מרחוק וצ'יפים לעומק שמצליחים אחת ל-3-4 בערך.
    הבחירה שלו לשחקן החודש כי כבש פעמיים ברצף היא הזויה.

אייגיבור מחזיק למכבי את הקישור, זה בולט, ועדיין אנשים מסתנוורים מידי מפעולות התקפיות.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שבזמן האחרון נהיה כאן עניין אופנתי לנגח מקצועית את נוסא איגייבור כדי לנגח משתמש מסוים שמגיב כאן קבוע בשבחו. נוסא איגייבור שחקן אדיר, בכמה רמות מעל הכדורגל כאן, שאחרי שראיתי אותו בליגה הספרדית לא האמנתי שיש סיכוי שהוא יחזור לכאן. הוא הציג יכולת טובה בהפועל ת"א (שתה לנו את הדם עם קשית במשחק הגביע שהפסדנו להם 1-0), הציג יכולת טובה בליגה הספרדית וממשיך להציג יכולת טובה במכבי ת"א. שחקן עם מהירות ופיזיות שגדולים על רובם המוחלט של הכדורגלנים בישראל (ישראלים וזרים) בכמה מספרים. הוא אמנם לא אלגנטי ויכול להיות שאפילו בכדורגל שכונתי הוא לא יצליח לבלוט בנושא הזה, אבל את מה שיש לו, יש לו בענק.

לא בא להוריד מערכם של אף אחד מקשרי האמצע של מכבי ת"א. לכולם יש איכויות ולא לחינם כולם שחקני מכבי ת"א. בעיניי, זו לא שאלה מי האיכותי מביניהם ומי תורם יותר למשחק של מכבי ת"א.

סמואל אטו ו-orimor2212 אוהבים את זה.
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

תודה רבה.
    מתחילת העונה מתלוננים עליו, מתחילת העונה אני כותב שהוא אדיר, וזה הפך למנהג יותר ויותר הזוי כי הוא פשוט נהיה טוב ודומיננטי יותר ויותר.

הויכוח הזה מעייף, אבל מבחינתי הוא חשוב, מהמון סיבות.