אחרי יום עבודה שהדרבי כל היום בראש יוצאים לבלומפילד סוף סוף! רק שנביא את הדרבי! http://www.fastup.co.il/images/266842.Xxx
איזה שחקן ערן זהבי, עד עכשיו לא שמתי לב שהוא משחק אבל בפעולה אחת הוא מסדר גול להפועל(ועזבו את ההגנה של מכבי שפישלה בענק), 14 גולים ו-10 בישולים בכל המסגרות שאנחנו בפברואר, אין ספק שהוא הערך המוסף של הפועל, תמיד בשבילם שהם צריכים אותו. במכבי עם כל הכסף והטרארם הם בונים על בוזגלו שיהיה ה-שחקן שלהם? עם כל הכבוד לא ראיתי את בוזגלו עדיין תורם למכבי משהו במשחק חשוב ב-3 שנים שלו שם, פה ושם גולים ובישולים נגד החלשות.
אוף, לשמוע את השטויות של ברקוביץ זה פשוט סיום, שיתוק כבר, הוא מדבר כל כך לא לעיניין. גול מוצדק להפועל, ערן זהבי עם מהלך גדול, אבל הוא לא המצטיין של המחצית, אבוטובול וידין באמצע עושים עבודה אדירה באמצע ומבטלים את הקישור של מכבי. כל כך כיף לראות את איווניר ממשיך עם שתי הליצנים זיו וקלמי סבן, אני כל כך שקט שהם משחקים, שתי חורים מהלכים. אשכרה בלי דה-סילבה שההגנה של הפועל הרבה פחות מסודרת בלעדיו, בלי שכטר, אפילו בלי גוטמן ואנחנו טובים יותר ומובילים.
לא יודע מה אני אגיד לכם. כשהפועל ת"א מסודרת ומעבירה את הכדור בהצלחה כיף לראות את הקבוצה הזאת, אבל למכבי ת"א היו 2-3 הזדמנויות בהחלט לא קטנות. חוץ מהשער של האדומים שטראובר לא עשה דבר. העניין הוא שלמכבי ת"א אין מחץ בהתקפה ואין כרגע יכולת להעניש בלם שלמרות שער פשוט עושה שטויות בקצב. אם אני מאמן הפועל ת"א הייתי שם את הבלם החדש מחו"ל ליד פרנסמן, בטח במשחקי צמרת. הכח של הפועל ת"א הוא ידין ואבוטבול, הם עושים את השינוי והם הבורג המרכזי במכונה. ההתקפה וההגנה די חיוורים. מול זה אני רואה קבוצה שפשוט בבעיה. לאט לאט רואים עכשיו שהבעיה לא היתה חילופי מאמנים אלא הבעיות מתחילות ומסתיימות אצל השחקנים. השער של הפועל ת"א פשוט ראייה לכך. זהבי עושה צחוק משחקני רכש שמרוויחים יותר מדי ושאר השחקנים משאירים בקורה השנייה 3 שחקנים באדום לגמרי חופשיים. דבר אחרון, מה היה קורה אם פאביצביץ' היה עושה את העבירה הברוטלית בדקה השלושים ולא בעשירי? מבחינתי מאיר לוי היה צריך להרחיק את בלמה של מכבי. רואים בבירור שפאביצביץ' הולך לברך של יריבו, עבירה שעליה דינה רק אדום. בסיום המחצית ראיתי גם את ראנגלוב מבצע סוג דומה של עבירה, אבל הוא לא פגע ביריבו. אז מצד אחד האדומים בשליטה מלאה, מצד השני יש לצהובים הזדמנויות. ואלירן עטר? אוי כמה שהוא אנוכי. גם ראנגלוב ומדוניאנין לא מצדיקים את הכסף שהם מרוויחים. הראשון שחקן בינוני, לשני יש בעיה מנטלית קשה. לא סתם הוא עזב בדלת האחורית את הולנד.
אלירן עטר רחוק מלהיות בינוני, הוא שחקן אדיר, אני מפחד מימנו פחד מוות כי הוא אחד הבודדים ביחד עם בוזגלו ומדוניאנין שיכולים לעשות גול מכלום. אלירן עטר סובל מחוסר השיטה במכבי. ההגנה של הפועל באמת חלשה, ומכבי יכולה לכבוש.
וידעתי על מה אני מדבר, בוזגלו עם מסירה אדירה לראנגלוב, 1-1. עם ההגנה הזאת הפועל לא תיקח אליפות העונה, חיביים בלם!
יש!! המשחק עכשיו נפתח אני מאמין שהקהל יטריף ואנחנו נלחץ על ההדק השאלה אם יש מי שישים את זה ברשת ! בע"ה !!
עמי, בלם החתמתם, אבל לדעתי לפני מספר שבועות אמרת שצריכים גם חיזוק להתקפה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx עטר שחקן עם טכניקה מצויינת, אבל חסר לו ראיית משחק. הוא אנוכי בצורה נוראית. הוא מזיק יותר מאשר מועיל. מכבי ת"א מענישה את מרכז ההגנה המחרידה של האדומים. אם היא לא הולכת אחורה היא מסוגלת לנצח.
בהחלט צריך בהתקפה, אבל הרבה יותר בהגנה, החיסרון של דה-סילבה הוא קריטי, אני לא מכיר את השחקן החדש, ואני לא יודע עם זה יספיק. להוציא את תמוז שחלש היום ובקושי מועיל, ולהכניס את מרעי שאני מאוד אוהב או את טועמה.