מחזור 21 בליגת העל: 0-3 למכבי חיפה בטדי; גם מכבי ת"א מנצחת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Feb 12, 2021.

  1. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,833
    Likes Received:
    3,336
    תגיד לי אתה אמיתי? התרעתם? מי אתם בכלל?
    המועדון פנה להתאחדות לפני המשחק כדי לברר אם מותר לנו לשתף את קלטינס במשחק או לא והם אמרו שכן, על מה אתה רוצה ניצחון טכני? אנחנו אחראים לטעויות של ההתאחדות? איך לברר עם ההתאחדות זה להיות ראש קטן?
    "שוחד ויחסי ציבור", תגיד לי מאיזה כוכב נחתת עלינו?
     
    oranfu and Sturridge like this.
  2. yedidel Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    7,658
    Likes Received:
    3,927
    אני חושב שקרית שמונה צריכה לפנות להתאחדות ולהראות וידאו שמתן חוזז התחזה מולם בדקה ה95 ולא היה פנדל, ולבקש רטרואקטיבית לפי הוידאו נקודה חזרה. הרי יש עדות ברורה מצולמת
     
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,630
    Likes Received:
    3,523
    Gender:
    Male
    את הכדורגל האמיתי לעתים אתה רואה בקבוצות הצמרת האלה בלי לחץ בניגוד לגדולות, בטח כשאין קהל, אז מן הסתם השנה אני עוקב יותר אחרי מכבי פתח תקווה ומ.ס אשדוד. פייר, אתמול התאכזבי מהקבוצה של לוזון וכבר החלו כותרות של "לא שיחקנו כזה טוב ובסיבוב הראשון היה לנו מזל שנגמר" וכן הלאה. אף קבוצה בליגה כאן לא באמת יודעת ליזום מספיק טוב נגד הגנה עומדת. למכבי פ"ת נוח יותר נגד אשדוד מופקרת לכבוש שער ניצחון מרגש של ליאל עבדה. זה היה ברור שחדרה תצופף (על אודה דיברו פה כל כך הרבה ובפועל הוא שחקן ספסל). אז לוזון הריח את זה ועלה בהרכב התקפי עם אינברום על תקן המוסר לעומק אבל עבדה היה חלש, אבו אלשיך מכדרר המון ועדיין חסר תכלית ובריבו החמיץ את המצב היחיד המסוכן. זה לא מספיק טוב, וזה כבר הפסד שמיני העונה. לא אשכח לקורצקי שהוא לא הצליח להשאיר אותנו בליגה ב-2017 אבל מגיעה לו קצת נחת. כאוהד הפועל התוצאה הזו קטסטרופלית לי כמובן.
     
  4. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    לא הבנתי, ראית אתמול חדרה-מכבי פת?
     
    Raulito likes this.
  5. Morientes Member

    Joined:
    Feb 18, 2019
    Messages:
    5,427
    Likes Received:
    974
    Gender:
    Male
    מישהו פה זוכר מה היה העונש שקיבלה הפועל חיפה ששיתפה את ערן לוי עם 5 צהובים?
     
  6. zivmay Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    8,253
    Likes Received:
    2,629
    הגיע הזמן שיחזירו לנו אחרי כל השנים האחרונות.
     
  7. avicii Member

    Joined:
    Dec 7, 2015
    Messages:
    3,217
    Likes Received:
    1,343
    Gender:
    Male
    היה עונש נוסף מלבד לראות את ערן לוי משחק?
     
  8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    בחזרה לכדורגל.
    במשחק היום מול בית"ר יש לנו 5 שחקנים עם פציעות שריר אחורי כאלה ואחרות.
    אני לא יודע אם בכר בסופו של דבר ייקח אליפות השנה או לא, להערכתי לא, אבל הבחירה שלו לוותר על המאמן כושר / מומחה פיזיות בין הטובים שנחתו כאן, לטובת איש שההיסטוריה שלו מראה על פציעות חוזרות בכל הקבוצות בהן עבד, היא אומללה.
     
    hbs7, DaveTheSave, oranfu and 6 others like this.
  9. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    דרור שמשון גמר גם את ב"ש בעונת האליפות האחרונה של בכר שם.
    לא מבין איך עדיין מעסיקים אותו בתחום.
    האיש מחסל סגלים.
     
    rivaldo likes this.
  10. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,630
    Likes Received:
    3,523
    Gender:
    Male
    - אני חושב שזה רק עניין מנטאלי ולא מקצועי היום, מכבי חיפה איבדה את הפסגה, אני חושב שהיא קצת רועדת, לא ניצחה בטדי מאז 2017. עדיין יש הרכב סביר (טוואטחה מחוץ לסגל - לכל אלה שדואגים) וגם דוניו הבקיע בינתיים. יש שחקנים כמו אצילי (וולקאם) וחזיזה שצריכים לקחת על עצמם, יש להם את היכולת ליצור ולכבוש, בית"ר לא עמדה על הרגליים נגד מכבי נתניה וכל הכבוד לה שניצחה אבל היא קבוצה נחותה משמעותית. מישהו צריך להיצמד לעלי מוחמד. הייתי עולה עם דוניו ומחכה עם שרי על הספסל.

    - המשחק הבאמת חשוב היום: הפועל תל אביב - בני יהודה. הייתי מעדיף שאבוקסיס יהיה על הקווים שלנו, הייתי מעדיף שאת הבכורה שלו בשכונת התקווה יעשה במשחק אחר. מעבר לעניין "אפקט המאמן החדש וכאלה". נוח לנו לבוא אנדרדוג, נגד מכבי פ"ת לא באמת היו ציפיות, לא כי הם גדולים אלא כי אנחנו בטח שלא. חייבים לנצח בכל דרך שהיא ולחבר שניים ברציפות. זה משחק אחר לגמרי, בלי שטחים, מול שלושה בלמים וקבוצה שלא תתקוף יותר מדי, בלי אופצייה לצאת למתפרצת, נצטרך הברקה של שחקני החלק הקדמי בדיוק כפי שסיפק לידור כהן. שלומי אזולאי עדיין לא טוב במעט ששיחק. בתחתית צריך לנשוך ולקחת נקודות בכוח. התוצאות מסביב לא טובות לנו בכלל. אשכרה הניצחון האחרון שלהם היה נגדנו. זריהן-בוזגלו-גדיר מקדימה זה סביר אבל גוטליב חזר כך שאני מעט יותר שקט.

    אגב הבהרה, חשוב לי: עשיתי לייב להפועל חדרה - מכבי פתח תקווה אתמול, כחלק מהמקצוע. לא נהניתי. מכבי פ"ת למשל עם 19 שערי זכות בלבד, פחות ממשחק. רק ק"ש, עם כמה משחקים פחות, והפועל כפר סבא - כבשו מספר נמוך יותר פרט לשלישייה התחתונה..
     
  11. South Boy Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    6,833
    Likes Received:
    3,336
    הפועל חיפה: ערן לוי שיחק מול נצרת עם 5 צהובים

    מישהו פה זוכר שהפועל חיפה גילו על זה בדיעבד אחרי שהמשחק נגמר ולא פנו להתאחדות כדי לברר אם מותר לו לשחק?
    מישהו פה זוכר שהם עשו את זה פעמיים תוך שלושה חודשים מרוב שהמעקב העצמאי שלהם אחרי צהובים כל כך מדויק?
    מישהו פה זוכר שההתאחדות התחייבה בפני באר שבע שלקלטינס יש 4 צהובים?
    מפתיע פה מישהו שדווקא מיקי לא זוכר?
    עלוב.
     
    hbs7, oranfu and Sturridge like this.
  12. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,592
    Likes Received:
    26,852
    Gender:
    Male
    במקרה הזה הרישום בהתאחדות היה 5 צהובים, במקרה של קלטינס 4.
     
  13. Butragueño מנהלים

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,663
    Likes Received:
    6,762
    אטוולד יזומן לבית הדין והערכות שלהם שהוא יורחק ממשחקים נוספים בשל מחיאות הכפיים בעקבות חוסר בכבוד לשופט.
    אלירן עטר יזומן לבית הדין והערכות שלהם שהוא יורחק ממשחקים נוספים בשלב אלימות במגרש.
    הפועל חיפה ומכבי חיפה יזומנו לבית הדין והערכות שלהם שהשחקנים שלהם יורחקו ממשחקים נוספים בשלב האלימות במגרש.

    הנושא הוא לא אטוולד, אלירן עטר, הפועל ומכבי חיפה. אלא השאלה הזו - מתי שופטים בליגת העל יזומנו לבית הדין ויושעו גם משיפוט משחקים נוספים?
     
  14. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    אצלם מקסימום אתה "מושעה" לאיזה שבוע ואז חוזר כמו גדול.
    בישראל הכי משתלם להיות מושחת.
     
  15. Morientes Member

    Joined:
    Feb 18, 2019
    Messages:
    5,427
    Likes Received:
    974
    Gender:
    Male
    אני יודע שזה נשמע כאילו באתי לעקוץ את ב"ש, אבל באמת שאלתי בתמימות כי לא מצאתי מה היה העונש בסוף.
    היה עדיף פשוט לענות מה היה העונש