מחזור 21 בליגת העל: תיקו 0-0 בין מכבי לחיפה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Feb 16, 2007.

1. Number 8 Member

על איזה הזדמנויות אתה מדבר? הזדמנות אחת שקאלה הציל בשניה האחרונה ועוד חצאי הזדמנויות? אלו לא נקראות הזדמנויות. מכבי עם הזדמנות אחת הייתה יכולה לגמור את המשחק עם משה ביטון אבל הוא החמיץ ברשלנות ובמזל חיפה לא הלכה עם הפסד.
    איזה תיקו? בכל הזדמנות שהייתה לעלות קדימה, עשינו את זה. לא באנו לשחק בונקר.
    למה להגיד שטויות ולהמציא תירוצים?
    ואילולא משה ביטון היה מבקיע אז היינו מנצחים את המשחק. נבדלים זה חלק מהמשחק, ארבטמן היה צריך להרים את הראש כל פעם שהוא נכנס לנבדל אז תאשים רק אותו.

להוציא תיקו בקריית אליעזר זה לא כזה קל, במיוחד שחיפה באה אחרי ההישג נגד צסק"א. חוץ מזה, מכבי עלתה בלי שפונגין ובלי נמני שבלעדיו מכבי לא שווה משהו. אני מרוצה וככה גם כל האוהדים של מכבי צריכים להיות כי זה מכבי ת"א של השנה, זה מה יש וצריך להסתפק בזה.
    מכבי חיפה של השנים האחרונות הייתה מפצחת גם את הבונקר הזה והגיע הזמן שתכירו בזה כבר, מכבי חיפה של השנה זאת לא מכבי חיפה של שנים עברו. הקבוצה במשבר, כבר שלושה משחקים בלי ניצחון בבית, לא משחקת טוב, החוצים לא פוגעים במיוחד קולאוטי והתיקו נגד צסק"א לא מכפר על היכולת החלשה שהקבוצה מציגה. אז מספיק להאשים רק את מכבי ת"א במשחק הזה, תסתכלו גם על עצמכם.

2. Dimitar Berbatov Member

אני מבין שאתה אוהד מכבי, מכבי שיחקו מגעיל וגם במחצית הראשונה שעוד נחשבה לטובה מכבי רק הניעו כדורים כמו מוגבלים והעבירו מסירות רוחב טיפשיות. ההזדמנות היחידה של מכבי הגיעה מטעות של מגרשווילי שהתחלק וביטון הגאון ניסה להקפיץ והחמיץ.

3. Number 8 Member

שוב מאשימים את מכבי. אתה יודע למה העבירו מסירות כל הזמן? חיפה צופפה את כל החצי שלה ורק קולאוטי נשאר בחצי המגרש. אז מה אתה רוצה שנעשה, גם ככה אין למכבי שחקנים יצירתיים שיכולים לקחת כדור ולעשות איתו פלאים כמו אצל חיפה. חוץ מזה, אם מכבי מניעים כדורים כמו "מוגבלים" אז התפקיד של חיפה היא ללחוץ על מכבי והם לא עשו זאת אז שיאשימו רק את עצמם.

4. Igi Member

"נשמה בוערת" - כן, יופי.. תזכיר את זה שלפני 40 שנים חיפה הייתה בליגה השניה, אז אולי אני אזכיר שכמעט את כל האליפויות שלכם לקחתם לפני קום המדינה?! אתה סתם גורר וויכוחי היסטוריה מיותרים בתור תירוצים אחרי המשפט הביזארי של "מי זאת מכבי חיפה בכלל"...

"טרבטקוקאלה" - אתה פשוט גדול.
    אחד הציטוטים המצחיקים שקראתי פה בזמן האחרון:
    "אתה יודע למה העבירו מסירות כל הזמן? חיפה צופפה את כל החצי שלה ורק קולאוטי נשאר בחצי המגרש."

וואלה... ואני חשבתי דווקא שזה היה ההפך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    וגם חשבתי שמתוך אינטלגנציה פנימית שלך תבין שמכבי הניעו את הכדור בסתמיות, בגלל שהם לא ניסו להגיע אל השער בכלל - זו תכנית המשחק שלהם העונה.. לא בגלל שחיפה צופפו ועשו בונקר מטורף.
    איך ידעתי שיהיו אוהדי מכבי שאפילו אחרי המשחק אתמול יכחישו את הבונקר שלהם העונה...

"גם באו לשבור רגליים
    למה להגיד שטויות ולהמציא תירוצים?"

די לבלבל במוח נו. הייתי ציני מן הסתם ... הרי לא באמת התכוונתי שמרטינוביץ' בא בכוונה לעוור את קטן.

וד"א, "מרטינוביץ': אני מרגיש רע, קשה לי מאד עם זה" --> לפחות התנהג כמו ספורטאי והתקשר לקטן להתנצל.. לא בטוח אם שחקן זר אחר היה עושה את הפעולה הזאת.

Last edited by a moderator: Feb 19, 2007
  5. מיכל3 Member

לצערי הרב צדקתי בהרגשה שהייתה לי לפני המשחק אתמול. משחק מאכזב, אנמי למדי, ללא הזדמנויות כמעט. במחצית הראשונה מכבי ת"א שלטה במרכז השדה אבל לא ניצלה את השליטה שלה להתקפות. מחצית שנייה חיפה שלטה, אבל במקום לתקוף מהאגפים, תקפנו מהאמצע ולא עשינו עם זה שום דבר. כמו ששלמה שרף אמר "קבוצה טיפשה". יותר נכון מאמן טיפש שלא מדריך את השחקנים שלו בזמן המשחק. חבל, על אליפות אני ממזמן כבר לא חולמת..אבל את הנצחון מאוד רציתי, כדי להחזיר את הכבוד שנרמס בשבועות האחרונים (הנצחון על פ"ת עם כל הכבוד לא נחשב ל"החזרת הכבוד"). הדבר הכי גרוע מהמשחק הזה זאת הפציעה של קטן..באירופה לעומת הליגה, הוא מאוד דומיננטי בקבוצה ויחסר מאוד יום חמישי. חבל.

6. Number 8 Member

תראה את המשחק שוב ואז תבין. אני לא אומר שזאת הסיבה היחידה, אבל גם לזה יש חלק.
    איפה בדיוק הכחשתי?
    הציניות שלך לא הייתה ברורה.

7. -=Messi=- Member

למה הוויכוח הזה? למה הוא מועיל?
    שתי הקבוצות שיחקו ג-ו-ע-ל נ-פ-ש, בשתי מילים: ג-ו-ע-ל נ-פ-ש, עוד פעם? ג-ו-ע-ל נ-פ-ש

כל קבוצה שיחקה יותר גרוע מהקבוצה השנייה...
    תלמדו להודות שהקבוצה שלכם שיחקה פשוט רע!

עדיף להיות אוהד הצלחות של מכבי חיפה? יש שנים שהקבוצה טובה, יש שנים שהקבוצה מגעילה, זה מה יש, ככה זה כדורגל. בטח שאוהדים לא יחליפו תקבוצה בגלל כמה עונות רעות... אבל בשביל אוהדי חיפה כבר אי אפשר לדעת.

8. Antonio Cassano Member

משחק מאד מאכזב. שתי הקבוצות שיחקו גרוע, וכמו שאיציק זוהר אמר: "מגעיל". לטעמי, אם קטן לא היה נפצע, מכבי חיפה הייתה מוצאת את הרשת. הוא שיחק באגרסיביות ובחוכמה, ידע מה לעשות עם הכדור, והיה ה"קצב" של מכבי חיפה. כרגע אומרים שהוא לא ישחק מול צסק"א בבלומפילד, ואם זה אכן נכון - הירוקים גמורים.

9. Number 8 Member

נכון, מכבי ת"א שיחקה רע, גרוע, עלוב. אבל אתה יודע מה מעצבן, שכל האוהדים של חיפה מסתכלים רק על מכבי ת"א ששיחקה גרוע ולא רוצה להודות שגם חיפה שיחקה לא פחות גרוע ממנה. מנסים להוציא את מכבי שהרסה את המשחק וזה ממש לא ככה, אז הגיע הזמן שתכירו בזה.

10. -=Messi=- Member

לא הייתי אומר גמורים, הוא עדיין לא איזה רונאלדיניו\הנרי שהוא השחקן היחיד בחיפה. לדעתי אם בוקולי היה נפצע זה היה יותר חמור בשביל חיפה.
    לא יודע, עדיין לא התלהבתי מקטן, יש לו כמה ניצוצות פה ושם אבל בכל שנותיו לא התלהבתי ממנו.

11. The-Gunner Member

0-0 בתוצאה, 3-0 למכבי בקהל. נו באמת, משחק בית של מכבי חיפה, והקהל של מכבי ת"א היה יותר טוב? אולי תגידו שאני לא אובייקטיבי (למרות שאני כן), וכשאתה בתוך היציע זה מדד קשה לקבוע את זה, אבל אפילו כאלה שהיו ביציע אחר בכלל (לא יציע ג' ולא שערים 6-8) אמרו שהקהל של מכבי היה יותר טוב.
    לגבי המשחק, מאכזב. משחק די חלש, למרות שכשאתה באצטדיון זה לא משעמם, אבל אני אוכל את הלב עכשיו על ההחמצה של משה ביטון. כבר חשבתי שזה נכנס, כבר חשבתי איך לחגוג, ופתאום הוא מחטיא.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    מכבי ת"א שלטה במשחק, אני בטוח שהיא החזיקה יותר בכדור למרות שלא ראיתי את הסטטיסטיקה, אבל אני חייב להודות שאם היו מצבים מסוכנים (ולא היו הרבה כאלה במשחק) - זה היה לחיפה. חוץ מהמצב של ביטון, לא היה משהו מיוחד. משחק טוב של ההגנה, יחיאל לא עשה שטויות, מרטינוביץ' היה טוב, שירן ייני עשה עבודה מצוינת, ושטרית היה בסדר גמור. אבל הורגש החסרון של שפונגין, את התרומה ההתקפית שלו. הייתה קצת בעיה למכבי ת"א, שאין את השחקן החכם שיתן כדור עומק, מישאלוב שעם כל הכבוד יודע לעשות עבודה הגנתית, אבל מה זה התקפה? רק כדורי גובה לצד השני של המגרש, לא יותר מזה. אני מאמין שאם נימני היה כשיר היה אפשר לעשות משהו, כי הוא ממסירה אחת יכול לסדר מצב של גול. אצל שבחון רואים ממשחק למשחק את ההשתלבות בקבוצה, אבל יש לו עוד דרך ארוכה.
    ועל קאלה - מה נגיד ומה נאמר? מלך!! תחילת המשחק הוא עובר את קולאוטי, אח"כ הוא יוצא עד לקרן, ואז הוא העיף את מסודי, זה היה ענק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
    שוער משוגע, ללא ספק. מי זה שטראובר?!

חבל, 0-0 זה מאוד מבאס מול מקום 7 ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx ). עוד שבועיים בית"ר, רוצים (וצריכים) ניצחון!!!

12. -=Messi=- Member

ת"א כבר שיחקה מול בית"ר בשני הסיבובים האלה... מה התחיל כבר הסיבוב השלישי??!

13. Antonio Cassano Member

הוא אמנם לא השחקן היחיד במכבי חיפה, אך הוא ללא ספק הבולט ביותר. הוא מהיר וחזק, קשה מאד לעצור אותו, הטכניקה שלו נהדרת, ואני לא רואה שום סרט שבו שלומי ארבייטמן יעשה עבודה ראויה כמחליף לקטן.

14. -=Messi=- Member

למה אתה לא מוסיף גם שבונקר נגד מקום שביעי זה מבאס?
    איך האוהדים של ת"א\חיפה יכולים לצאת מעודדים אחרי משחק כזה, צריך לשבת עליו שבעה...אוהדי מכבי ת"א לפחות מודים שהם עשו בונקר אבל אוהדי חיפה ממשיכים בוויכוח חסר הטעם של "מי שיחקה יותר טוב".

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

זה היה המחזור ה-21, כלומר, בעוד שבועיים יתחיל הסיבוב השלישי.