מחזור 21 בליגת העל: תיקו 0-0 בין מכבי לחיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏16/2/07.

1. כפר סבא בנשמה! Member

ערן סחטיין רק עכשיו ראיתי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

2. Riki Member

אני באמת שמאוד יתבאס הפעם, לבוא לג' עם החולצה החדשה שמודפס עליה בגדול ''בשבילי תמיד תהיו מספר אחת'' בגשם, ברוח... ולא לקבל קצת ממה שראינו מול צאסקה.
    אם אווירה אירופאית היא מה שגורמת להם להזיז תתחת, אז שיענקל'ה יביא כמה שבדיות שירוצו ברחבי המגרש.
    מחר מינימום תיקו, כולנו מחכים לראות קצת הקרבה, קצת לחימה, והכי חשוב... כדורגל טוב.
    ההרכב שהיה מול צאסקה מלבד אנדרסון כבלם, סגור מבחינתי.
    רוני ככל הנראה קלט ששינוי צריך אחרי כל כך הרבה תוצאות נפל, רק שלא יקח לי הימורים גדולים מידי.
    ובאמת שאני פינטזתי רוב היום על קולאוטי וארבייטמן ביחד, צמד חמד... כמו דץ ודצה (לפני הגירושים).
    יאללה מי מחר בג' ?

3. burning soil Member

בקשר למשחקים של היום, יצא לי לראות כמה תקצירים..

אז ממה שראיתי דווקא ההתקפה של בית"ר, שהובילה לשער של בן שושן היתה נפלאה, צירוף
    מעולה של מסירות ויציאה טובה ומהירה קדימה. לגבי פ"ת - שתי החמצות נוראיות של
    בוזגלו, חבל.. ושער חוקי של סלמי שנפסל בה' לא יודע למה.

מכבי נתניה - כמה החמצות?! לא מסוגלים לגמור עניין.

4. Dimitar Berbatov Member

אוי בית"ר, בית"ר מה יהיה איתם? משחק מזעזע של כולם. נתחיל עם יוסי מזרחי, זה היה ברור שאם מזרחי יעלה עם אותו הרכב מקובע ועם 2 דפנסיבים ילך לנו קשה מאוד. במקום לפתוח עם עוד שחקן התקפי הוא עולה עם קשר אחורי, טוב את העבר אי אפשר לשנות. כנראה שאנחנו רואים את אחת האליפויות המגעילות ביותר בתולדות המדינה, חבל לא ככה תיכננתי את האליפות הראשונה שאני יראה מהקבוצה שלי.
    אתם שואלים מה הבעיה של בית"ר? במילה אחת , מזרחי בשתי מילים יוסי מזרחי. אני כבר לא יודע כמה פעמים כבר אמרתי את זה, מזרחי מאמן פחדן שלא יודע לשנות את השיטה שלו. במקום לפתוח עם שחקן יצירתי שיפרוץ את הבונקר של פ"ת הוא משחק באותו צורת משחק. גם הבחירת זרים שלו פשוט קטסרופה, לא קונה את הבולשיט שלו שאנחנו לא סבלנים. אם שוונקי וטוטו היו שחקנים טובים היינו רואים את זה בנתיים ראיתי את שוונקי הזה מחמיץ בכל משחק שער בטוח באחד על אחד, זה סגן מלך השערים בברזיל? אני משחק יותר טוב ממנו. שלא לדבר על טוטו, כזה שחקן חלש לא ראיתי בחיים שלי, הוא לא זז ולא עושה כלום על המגרש.
    הדבר היחידי שאני יוצא מרוצה מהמשחק של בית"ר הוא היעילות שלנו, בניגוד להרבה קבוצות שנאבקות איתנו בצמרת גם במשחק לא טוב אנחנו לוקחים את הנקודות, אמנם אם הרבה עזרה מהשופט, אבל מי אני שיתלונן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    טוב, אחרי שנתחנו את הצרות של בית"ר נעבור להפועל פ"ת, נמאס לי כבר לשמוע את לחמן, שילך לטיפול. הקבוצה שלו לא משחקת אגריסיבי? שטויות, הקבוצה שלו היא הכי אגרסיבית בארץ והעובדות מדברות בעד עצמן. אולי הוא לא אומר לשחקנים שלא לפרק את הרגלים של היריבים, אבל זה מה שאני ראיתי. בואטנג חטף איזה מכה משחקן הפועל פ"ת שיכולה להשבית אותו לשנה, מזל שבואטנג חזק מאוד ויתאושש מזה מהר, עבירה כזאת מחייבת כרטיס אדום.
    מבחינת כדורגל, הפועל פ"ת כבר ירדה ליגה, היא משחקת כדורגל מגעיל וגם נס לא יציל אותה, זה הגורל של מאמן בונקריסט.

נצחון חוץ חשוב מאוד לכפ"ס בהרצליה, כפ"ס במשחק לא גדול אבל עם ניצול הזדמנויות מצוין. לשחקנים כמו ישראלביץ', בן לוז, יבואה, דוארטה ולויטה לא מגיע לרדת ליגה והיום הם הוכיחו את זה. הרבה כדורגל לא ראינו, אבל מלחמה ראינו ועוד איזה מלחמה. כפ"ס היו ראשונים לכל כדור, הרצליה היו מאוד חלשים. אני מסכים עם איציק זוהר במה שאמר בתכנית סיפור המחזור: הבעיה של הרצליה שהיא נצחה את הגדולות, עכשיו כולם מצפים ממנה ליותר בגלל שנצחה את בית"ר וחיפה, וחבל הרצליה קבוצה מאוד סימפטית. והפינה השבועית שלי בכל מחזור: ג'יזרמו ישראלביץ', אי אפשר שלו להתעלם מהילד המוכשר והמצוין הזה, המסירה שלו היום לדוארטה בשער השלישי פשוט גאונית, מחצי מגרש הוא העמיד את דוארטה מול השוער שלא כהרגלו שם גם את הכדור ברשת, שחקן כל-כך מוכשר יש לו מסירות גאוניות, לדעתי הוא הישראלי בכושר הכי טוב ליגה, או לפחות אחד מהחמישה.
    הנצחון הזה מסבך עוד יותר את התחתית הלוהטת, ההפסד הזה מוריד את הרצליה מתחת לקו האדום, אמנם רק בגלל הפרש שערים. כפ"ס אם הנצחון הזה בורחת מהתחתית ובצדק המקום האידאלי של כפ"ס הוא מקומות 6-7.

בני יהודה, עוד קבוצה מהתחתית, פגשה את מכבי פ"ת המגמגמת. נצחון חשוב מאוד לבני יהודה שיוצאת לאט לאט מהתקופה הרעה שלה. מגיע לבני יהודה להיות במקום יותר גבוה, היום היא הוכיחה הרבה אופי כשחזרה בפעם המי יודע מפיגור והפעם גם נצחה את המשחק.
    כל הכבוד לליאור אסולין שלא הפסיק לבעוט לשער, בסופו של דבר הוא גם ניצח לבני יהודה את המשחק עם צמד שערים מנגיחות. כל הכבוד גם לניצן שירזי, מאמן אחר היה מתפטר, אבל ניצן נשאר בקבוצה ולא עזב אותה ואני בטוח שהיו לו הצעות לא רעות בכלל ועכשיו הוא גם זה שמקבל את הקרדיט על היכולת של בני יהודה.
    מה עוד אפשר לומר על מכבי פ"ת, קבוצה בינונית לא יותר מזה. כל הדיבורים האלה על אליפות היו שטויות, פ"ת הראתה שהיא גם לא שווה כרגע מקום בצמרת הגבוהה. כמו תמיד פ"ת פותחת את העונה מצוין ואז ממשיכה לא טוב.
    בקשר לג'ובאניני, בושה וחרפה כל הכבוד לגיא לוזון שהעיף אותו מהר מאוד לברזיל. להתשלח ככה במאמן ולעזוב את המגרש במחצית זה זילזול וחוסר אחריות. יכול להיות שג'ובאניני צודק בטענות שלו ללוזון, אבל את הדברים האלה צריך לפתור מאחורי הקלעים ולא דרך התקשורת.

הפועל חוזרת לעצמה, 1-0 קטן על אשדוד עם הרבה עזרה של סאלים טועמה והפועל יכולה להתכונן בשקט למשחק ביום חמישי בגביע אופ"א בחוץ נגד ריינג'רס. שוב פעם מי אם לא טועמה הוא זה שכבש להפועל, טועמה לא נתן משחק גדול אבל כבש שער מאוד חשוב. אני לא רוצה לדעת מה היה קורה אם התוצאה היתה0-0. כל הכבוד גם לדגו שחוזר ליכולת הטובה שלו ממכבי, היום הוא בישל את השער לטועמה, נגד ריינג'רס ביום חמישי כבש, אי אפשר להאשים אותו בשער של גלאזגו, חוסר מזל.
    הפועל גם צריכה להגיד תודה רבה לסמי אג'י, נצחון שהגאני עצר פנדל אבל השער של טועמה היה באשמתו הבלעדית, הכדור הלך למרכז השער ועבר לו בן הידיים. זה רגיל אצל אג'יי לצד הצלות גדולות ומשחקים גדולים הוא יכול לחטוף שערים שטותים, חבל.
    אשדוד ממשיכה בתקופה הרעה, מאז התיקו עם מכבי בבית הם משחקים רע מאוד. אני לא מקבל את התירוצים שדוד רביבו פצוע, גם בלי רביבו הם קבוצה טובה, כנראה שהם הגיעו לשיא מוקדם מדיי והם כבר לא יכולים לשחזר את אותה יכולת.
    עכשיו אלון חזן מרגיש מה זה להיות מאמן, הקללות שאוהדי אשדוד קיללו אותו. פתאום חזן הבין למה כל-כך קשה להיות מאמן בארץ שלנו, לא זוכרים מה עשית אתמול, זוכרים רק את הדברים הרעים. חזן מאמן מעולה, עכשיו זה המבחן האמיתי שלו, איך הוא מוציא את אשדוד מהבור הזה.

שאפו אדיר לראובן עטר, מאמן משכמו ומעלה, כמה שאני רוצה לראות אותו בבית"ר. כל משחק ראובן עולה עם שלושה חלוצים, משחק התקפי ומשוחרר. אם היום השחקנים שלו לא היו מחמיצים כל-כך הרבה התוצאה היתה יכולה להיות גם 4-0.
    לדעתי הסגל הנוכחי של נתניה יכול לקחת אליפות, זאת לא בושה להגיד את זה. שחקנים כמו אנסומבו, טגה, שכטר, סאנוגו, אוקוצ'ה, בן דיין, מארין אלה שחקנים מצוינים שיכולים לקחת אליפות. הבעיה של נתניה אלה ההחמצות האלה שלה, היום היא ניצחה, אבל כבר ראינו משחקים שנתניה משחקת הרבה יותר טוב, מחמיצה הרבה ואז הקבוצה היריבה בהתקפה אחת משווה את התוצאה, ראה ערך הפועל ת"א.
    שאפו גדול לשכטר, איזה יופי של שער, בעיטה מושלמת לחיבורים. כמה כשרון יש לילד הזה, ורק לחשוב שהוא יכול לשחק הרבה יותר טוב פשוט מדהים.
    מה אפשר להגיד על אורי מלמיליאן והכח ר"ג, כמה חבל שאחרי נצחונות גדולים הם מפסידים. אני לא יכול לבוא יותר מדיי בטענות לשחקנים שלהם, הם שחקנים בינונים מאוד שעם הרבה מזל או יותר נכון אורי מלמיליאן הם בליגת העל.

5. לא מצאתי כינוי Member

אוקיי, אז בזמן האחרון לא יצא לי לכתוב כל כך הרבה אבל המשכתי לצפות באופן קבוע בלפחות 3 משחקים בליגת העל.
    לגבי המחזור האחרון, שיעמומון מוחלט הוא פשוט ההגדרה הנכונה לכך.
    במשחק של הכח - נתניה היה אפשר להתרשם רק מהמחצית השנייה, ובעיקר מאמיר טגה. מה קרה לילד הזה? פשוט נהייה שחקן ענק.(כישרון תמיד היה, השאלה איך מנצלים אותו) מאז שראובן עטר חזר לנתניה, הוא משחק יותר קדימה ורואים את התוצאות בהתאם. כל משחק הוא מגיע למצבי הבקעה קורצים, שולח כדורים טובים לסאנוגו ואוקוצ'ה ומחזיק את האמצע בצורה מעולה. שרק יתנו לו להמשיך לשחק.
    לגבי בית"ר, פשוט כואב לי. די, נמאס. אני כבר קיבלתי את העובדה שיוסי מזרחי הוא מאמן הגנתי, ניחא, את זה אני מוכן לסבול בשקט נגד קבוצות כמו מכבי חיפה, כמו הפועל תל-אביב. אבל נגד הפועל פתח תקווה? אני לא מדבר על הצורה שהקבוצה משחקת בה, שחוץ מאילתורים באגף שמאל של זנדברג אנחנו לא רואים כלום, אני מדבר על החילופים ההזהויים. נתת גול יפה אחרי חילוף התקפי מצויין, למה צריך להכניס את אלברמן במקום שוונקי? למה צריך להכניס בדקה ה82 את ברוכיאן במקום טוטו תמוז שאתה יודע ש"החלוץ" היחיד שנמצא על המגרש הוא בן שושן, שהוא בעצם יותר שחקן כנף?. ומילה לגבי מירוסביץ' : מהרגע הראשון שהוא היה בבית"ר אני לא החזקתי ממנו, ויעידו על זה אנשים שמכירים אותי פה שגם אחרי 3 הגולים שהוא כבש אמרתי את זה. הוא איטי להחריד, תוקע את ההתקפה של בית"ר באגף ימין וממשיך לשחק מחזור אחרי מחזור רק בגלל שיוסי מזרחי אוהב אותו. אין לו מקום בבית"ר, בטח לא בשכר של חצי מיליון דולר בעונה, היה אפשר להביא הרבה יותר טוב מזה. לגבי הזרים אני יכול להגיד שההבאה של ראמליו הייתה מיותרת לחלוטין, בין אם הוא שחקן טוב או לא (ולדעתי הוא בינוני), בית"ר באמת לא צריכה עוד שחקן דפניסבי. בית"ר היא קבוצה שצריכה לפתוח ברוב משחקי הליגה שלה עם קשר דפינסבי אחד בלבד, אבל נו מילא, החלטה של מזרחי. את שוונקי לא הייתי ממהר לפסול עדיין למרות מה שחושבים עליו, כי לדעתי ברגע שייכנס הגול הראשון יתחילו גם להכנס אחרים, הוא סובל מחוסר ביטחון. לגבי טוטו קשה להביא דיעה, הוא לא מקבל את הזמן שלו.

בנוגע לתחתית, מה קרה למכבי הרצליה? חשבתי שהחיזוק יעשה שמה משהו, אבל פשוט נאדה. קאמנאן נתן משחק וחצי טוב ונעלם, וכרגיל חוץ מבוקסה אף שחקן שמה לא מועיל באופן מיוחד. אולי פשוט הם צריכים זמן להתחבר, קשה לי לראות אותם יורדים ליגה. לגבי הכח אפשר להגיד דבר אחד, בושה. בושה ששחקנים ברמה האלו משחקים בליגת העל. אספו חבורה של סוסים גמורים שזמנם עבר לפני 8 שנים, כמה שחקנים בינוניים שמתאימים לליגה הארצית כיום וחיברו אותם ל"קבוצה". אין מה להרחיב עוד.

עריכה : עוד הערכה קטנה לגבי המשחק היום : לדעתי זה הזמן של הבלוף של אלי כהן ודון ג'ובאני להתפוצץ. כאחד שצפה בהרבה הרבה משחקים שלהם העונה (ותאמינו או לא, לא נרדם באף אחד מהם!) אני חושב שהגיע הזמן שהם יקבלו איזה שלישיה או רביעיה אם הם לא יעשו את מה שהם הכי טובים, משמע לבעוט 3 בעיטות למסגרת ולכבוש גול אחד מטעות של בלם טירון. מכבי תל-אביב זה הבלוף הכי גדול של השנה, כל המשחקים שלהם יותר משעממים מהאליפות של הפועל חיפה ב99 עם אלי גוטמן. אצל אלי גוטמן עוד הייתה יכול לראות איזה שיטה, אצל מכבי אתה רואה כביכול ניסיון לשחק "התקפי", אבל בעיקרון אתה לא רואה כלום.
    לגבי ג'ובאני רוסו, אם מדברים על בלופים, הוא ה-אימא של הבלופים. נתן 2 גולים מקריים וכבר אמרו שהוא חזר לשחק כדורגל. אני ראיתי את המשחקים האלו, כרגיל כל המשחק הוא היה אנמי, לא עשה כלום, ובגלל שקרה מקרה והוא כבש 2 גולים החליטו שהוא חזר לשחק. עכשיו, שתראו שעד סוף העונה הוא יציג את אותה יכולת גרועה שהוא הציג במשך עונה וחצי, תדברו.

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/07
  6. REAL MADRID Member

לאחר המשחק יוסי מזרחי אמר "מה שהיה חשוב זה לנצח, כי שיחקנו נגד קבוצה שנלחמת על החיים שלה בליגה. אני שמח שלמרות המשחק הטוב של הפועל פ"ת הצלחנו לנצח. בזכות הכניסה של עמית בן שושן קיבלנו יותר יכולת אישית בחלק ההתקפי וניצלנו את זה"
    מה שיוסי אומר פה זה שהוא לא מצליח בבית"ר, הוא כבר מספיק זמן בבית"ר אבל עדיין לא רואים את החותמת שלו. השחקנים כולם עובדים על יכולת אישית עם קצת מהלכים שהם חיברו אחד עם השני באימונים. מבחינתי בית"ר לא מרשימה בכלל, בית"ר כנראה תזכה באליפות אבל היא תזכה באליפות בגלל היכולת של חיפה ולא בזכות העוצמה של עצמה. שבוע הבא בית"ר תארח את בני יהודה וסביר להניח שיוסי מזרחי יגיד שוב את אותו דבר בסיום המשחק אך ישנה את נאום ניצחונות החוץ הדחוקים לנאום ההגנה של היריבים בטדי.

על הפועל ת"א פשוט אין מה להגיד, ניר לוין יכול להיות הדבר הטוב ביותר שקרה להם. מאמן פחות טוב משום זה בטוח אבל אין לו מקורבים ולא תראו אותו עושה בעיות. הבעיה היחידה בכל הסיפור הטוב והיפה הזה שאני עוד רגע מזיל דמעות בו היא שאני לא רואה את ניר לוין ממשיך בקבוצה בעונה הבאה. קשטן לפי דעתי ילך מהנבחרת בקיץ היישר להפועל ת"א וניר לוין ימצא את עצמו כמאמן הבא של הרצליה. בהרצליה הוא לא יצליח להוציא כלום ואז ניזכר למה אנחנו לא מעריכים אותו.

עוד בהמשך, זזתי לראות שידור חוזר של האולסטאר.

המשך יום נעים, ניפרד בשמחה ממומין.

7. Igi Member

עוד שעה אני יוצא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

8. REAL MADRID Member

משחק מעניין מאוד יהיה היום בקריית אליעזר, מכבי חיפה תבוא במטרה אחת, לנצח את המשחק בלי להוציא יותר מידי אנרגיה. מכבי חיפה מקבלת חזרה את ניר דוידוביץ' מה שיתן יותר ביטחון להגנה שחסרה גם ככה את דקל קינן, השחקן היציב ביותר בקבוצה בתקופה האחרונה. חבל מאוד שמליקסון לא כשיר לחלוטין למשחק (או שהיו שינויים שלא שמעתי עליהם), הן פתח דף חדש או יותר נכון, הוא פתח את הדף הראשון שלו במכבי חיפה נגד הפועל פ"ת. אני מאמין ומקווה שנראה את שלומי ארביטמן וליאור רפאלוב בהרכב מה שיאפשר למספר שחקנים לנוח. אם זה תלוי בי אני מוריד את קטן לספסל בשביל להזכיר לו מי קובע בחיפה ובשביל לתת לו לנוח. בכל מצב אחר הייתי אומר להוריד את קולואוטי אבל חשבתי על זה עכשיו וקולאוטי יכול לתת משחק מצוין לאחר שהיה טוב נגד צסק"א.

בכל מקרה הייתי רוצה לראות את רוני לוי פותח ע הרכב התקפי שיפעיל לחץ מהאמצע, העקב איכלס של מכבי ת"א העונה. מכבי חיפה תזדקק לשער מהיר בשביל להיכנס למשחק אחרת נראה משחק מת. מכבי חיפה צריכה להיות חדה, אני מאמין שרוני לוי עבד על כושר הסיום של הירוקים באימונים האחרונים.

עבאס סואן שהיה מצוין כנגד צסק"א צריך להישאר רגוע אחרת יהיה בלגן גדול.

שיהיה משחק מעניין לכולנו.

9. Dimitar Berbatov Member

טוב, עוד לא התייחסתי למשחק הערב של מכבי ת"א נגד מכבי חיפה, אז הנה:
    רק ההיסטוריה של המשחקים בין שני המועדונים האלה מבטיח לנו משחק מרתק וטוב. תמיד משחקים בין שתי הקבוצות האלה היו מרתקים, אבל אני בטוח שלא נראה תוצאה דומה למשחקים ההם.
    נתחיל עם מכבי, באמצע השבוע התברר ששפונגין יעדר מהמשחק הערב בעקבות פציעה. מכה קשה למכבי ללא ספק שפונגין הוא השחקן הכי חשוב בקו האחורי של מכבי ואחד החשובים בכל הקבוצה. אם אני אלי כהן אני מעדיף את קובי מוסא על פני שירן ייני בעמדת המגן הימני, מוסא הוא מגן ימני טבעי וייני שחקן מוכשר וטוב מאוד, אבל זה לא תפקידו המקורי.
    לדעתי וכבר אמרתי את זה בדיון של המחזור נמני לא יהיה בהרכב, מה שאומר שיוסי שבחון חייב לקחת אחריות ומנהיגות ולהנהיג את מכבי. נכון שיש את רוסו, אבל הלייצן הזה לא מספיק, שבחון משחק בעמדה של נמני וחייב להזין כמה שיותר את פרץ ומשה ביטון, המשחק של מכבי היום תלוי בו. לדעתי גם אם נמני יפתח הוא לא יהיה במיטבו, גם לשחקן הכי טוב בעולם קשה לחזור אחרי פציעה ארוכה.
    במכבי חיפה התעסקו בעיקר בעימות בין קטן לרוני לוי. נראה שחתול שחור עבר בין רוני לוי לשחקנים שלו, זאת לא פעם ראשונה שאנחנו שומעים על עימותים בין רוני לוי לשחקנים אחרים. רוני לוי צריך לתת יותר אמון ליניב קטן, בכל זאת הוא השחקן הכי חשוב שלו וגם הקפטן שלו.
    אגב, ראיתי את העונש שקטן קיבל וזה הפך לטרנד, מה הקטע עם להזמין את הקבוצה לארוחה בתור עונש? איזה טמטום שיתנו לו קנס וגמרנו!
    מבחינת כדורגל, לחיפה יהיה קשה לשחזר את היכולת בגביע אופ"א ויהיה מאוד מעניין איך הם יבואו למשחק הזה, גם מבחינה מנטלית וגם פיזית.
    בחיפה, סוף סוף חדשות טובות, ניר דוידוביץ' חוזר לשער אחרי ההרחקה הטפשית והמוגזמת של ההתאחדות בעקבות הפגיעה בשמעון אבו-חיצרא. החזרה של ניר מאוד חשובה, אלמדון היה מאוד חלש במשחקים שהחליף את דוידוביץ'.
    לדעתי רוני לוי עושה טעות כשהוא מעלה את אלן מסודי בהרכב, ראינו את מסודי מול צסק"א בגביע אופ"א, הוא היה מצוין מסר כדורים, רץ בלי סוף, בעט לשער אבל הוא סחוט מעייפות. הוא לא נראה לי בכושר משחק ולדעתי לוי היה צריך לפתוח עם ליאור רפאלוב במקומו.
    בחיפה השחקן הכי משמעותי הוא יניב קטן, כשקטן טוב חיפה טובה וראינו את זה בהרבה משחקים. קטן חייב לקחת מנהיגות ולהיות כמה שיותר דומיננטי. עוד שחקן מאוד חשוב בחיפה זה רוברטו אולאוטי, ראינו את קולאוטי נגד צסק"א והוא היה לא טוב בלשון המעטה, החמיץ שני מצבים מצוינים ולא היה חד. כשהכדור יכנס לקולאוטי הוא יחזור לעצמו, יהיה מעניין אם הוא יעשה את זה דווקא היום.

בקיצור, חיפה פייבוריטית לדעתי במשחק וגם תנצח לדעתי, העיקר שיהיה משחק כדורגל טוב ושנהנה!

איזה כיף להזכר בימים ההם, איזה ליגה פעם היתה לנו, איזה שחקנים פעם היו. היו זמנים...

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=88027&bz=1

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/2/07
  10. ReL Member

רק שלא יהיה לנו משחק מעייף ושלא ילעסו את הכדור כמו שמכבי ת"א יודעת . בלי נימני בהרכב אני לא מאמין שיהיה משחק טוב , מכבי ת"א תנסה להוציא תיקו לדעתי ולשעמם את המשחק כמו מול בית"ר בטדי. מכבי חיפה חייבת לצאת לדרך חדשה ואני מאמין שהיא תעשה את זה היום ותנצח את מכבי ת"א .

11. שגיא Guest

אני אהיה יותר חכם אחרי המשחק, אבל בהחלט יש למכבי חיפה היום הזדמנות להוכיח לכל מי שהספיד אותה שהיא עדיין בחיים. כאשר ההישג מרוסיה עדיין מהדהד באוזניהם, כל מה שצריכים שחקני האלופה לעשות זה להמשיך את המשחק הטוב מול צסק"א ולהביא את היכולת ההיא למשחק הערב מול מכבי תל אביב, ואם תציג את היכולת הטובה הזו, אני מאמין שגם קולאוטי בסופו של דבר יכבוש.

מצד שני צריך להיזהר מנפילת מתח, למרות שמול מכבי תל אביב לא צריך לעבוד על הראש של אף שחקן, כמו שיניב קטן אמר "מגיל קטן חינכו אותי לנצח את מכבי תל אביב". קטן, אל תאכזב את מי שחינך אותך.

12. Raulito Madridista

תגובה שלי על משחקי אתמול בקצרה יחסית, אתמול האינטרט לא עבד לי:

בני יהודה חוזרת לשחק כדורגל טוב, היא ניצחה בצדק את מכבי פ"ת שנרדמה אחרי פתיחת משחק מעולה שלה. בני יהודה לא נבהלה ולא נלחצה מההיתרון ויום טוב של אוהד כהן מנע מפ"ת של לוזון תבוסה. לבני יהודה יש סגל מוכשר מדיי כדי לרשת ליגה ויש לה את ליאור אסולין שהוא עושה מכל נגיעה בכדור גול והוא חלוץ כל-כך מסוכן. באטורינה היה טוב מאוד אתמול, אני מקווה שנמשיך לראות אותו מספק יכולת טובה, הבישול של עובד לאסולין בגול השני של בני יהודה זה דבר שצריך להראות לילדים קטנים באימון בקבוצה כדי להראות איך מגביהים כדור. בני יהודה רחוקה 6 נקודות מהקו האדום והניצחון אמור לתת לה ביטחון ואני מקווה שהיא תמשיך לקחת נקודות ותסיים כמה שיותר גבוה.

מכבי נתניה קבוצה טובה יותר מהכח, שכטר כבש שער יפה מאוד והיה לי ברור שעמידר לא תצליח לפרוץ את הקישור של נתניה ואת ההגנה המעולה שלה. הקבוצה של עטר 2 נקודות בינתיים ממקום שלישי המוליך לגביע אופ"א, אשמח מאוד לראות אותם שם בעונה הבאה, עטר עושה עבודה מצויינת. הכח התקשו מאוד ללא יוסי רוזן, ובכלל הקבוצה נופלת מנתניה ואת הנקודות היא תחפש במקום אחר.

הפועל כפר סבא של השנה היא פספוס ואני מקווה שנמשיך לראות אותה מציגה יכולת טובה מאוד. משחק טוב של כל הרביעייה ההתקפית הוביל אותה לניצחון למרות פיגור מהרצליה, שלה חסר מאוד בוקסנבוים אתמול. כפר סבא צריכה להמשיך לנצח ולהסתכל קדימה. היא לא רוצה לגמור את העונה במקום השמיני, היא רוצה להתקדם, והיא לא נופלת מעוד קבוצות בליגה. הרצליה איבדה תוך זמן קצר מדיי את ההיתרון שלה מה שהוריד לה את הביטחון, אני מקווה מאוד שהיא תישאר בליגה, למרות שבשבוע הבא יש לה משחק קשה מאוד נגד נתניה בקופסא.

לבית"ר ירושלים לא הגיע לנצח את הפועל פ"ת שנראיתה טוב מאוד ולטעמי לא היה צריך להיפסל לה השער בדקה הראשונה, שיכל לשנות את כל המשחק. לבית"ר יש הרבה מאוד מזל באליפות שהיא הולכת לזכות. לפחות בן שושן קיבל ביטחון מהשער שכבש ממש אחרי שנכנס כמחליף. פ"ת לא תוציא מבית"ר נקודות, אבל היא חייבת להתחיל לקחת מקבוצות אחרות ולתרגם את היכולת לשערים ולנקודות, לא כל יום הכח. לחמן צריך ללכת הביתה.

13. Antonio Cassano Member

אבי נמני שוב לא בהרכב מכבי ת"א. הוא עדיין פצוע, ואלי כהן לא מוכן לקחת שום סיכון. הקפטן הצהוב עשוי להכנס כמחליף, אך לא יותר מזה. מנגד, גם יניב קטן בספק. קפטן מכבי חיפה לא אהב את חילופו במשחק מול צסק"א מוסקבה, ודבר זה הרגיז את מאמנו רוני לוי. השניים השלימו אמש, אך כאמור - המקום של קטן בהרכב החיפאי בכלל לא מובטח.
    הרכבים משוערים:
    מכבי ת"א - קאלה, ייני (מוסא), מרטינוביץ', יחיאל, שטרית, איליץ', מישאלוף, שבחון, רוסו, פרץ, ביטון.
    מכבי חיפה - דוידוביץ', מגרלשווילי, חרזי, אנדרסון, משומר, סואן, דירסאו, מסודי, בוקולי, קטן (ארבייטמן), קולאוטי.

14. Raulito Madridista

אני חושב שהיום יהיה לנו משחק לא כל-כך מהנה שיסתיים בתיקו מאופס בסופו של דבר ואני מקווה מאוד מאוד שאני טועה, אני אחזיק אצבעות למכבי חיפה, אני מחכה להתאוששות הגדולה שלה, הניצחון על פ"ת לא עשה עליי רושם מיוחד, אני עדיין מקווה שחיפה תצליח לסגור פער אדיר ובמחזורים האחרונים בית"ר תירד בכושר ויהיה לנו מאבק(סיכויים אפסיים שזה ייקרה, ואיפה הפועל אתם שואלים? על אליפות היא לא באמת תוכל לאיים).
    מכבי ת"א של השנים האחרונות ומכבי חיפה של השנה הם לא קבוצות שמשחקות כדורגל התקפי משובח ויפה לעין, אבל כדאי לחיפה להיזהר ממכבי שיש לה הגנת ברזל(שפונגין ייחסר היום ואולי שם חיפה תצליח, לדעתי הרבה תלוי במסודי שיישחק באגף נגד שחקן לא כל-כך טוב, לא משנה אם זה מוסא או ייני שהוא לא מגן), מכבי גם לא הפסידה הרבה מאוד זמן, וכאשר היא מנסה לצאת קדימה יש לה יכולת. מקווה שרוסו במכבי ימשיך ביכולת הטובה שלו, כי עצוב לראות שחקן כמוהו לא משנה איפה הוא משחק, דועך, הוא בכושר לא רע לאחרונה. מעומר פרץ ומשה ביטון לא ראינו הרבה זמן מהלך רציני, הגיע הזמן.
    אני רציתי לראות בחיפה הורדה של קולאוטי לספסל ושארבייטמן יעלה על חשבונו, לא חושב שלוי יספסל את קטן. חיפה נראו טוב מאוד נגד צסק"א והגיע להם לנצח ולחזור עם תוצאה יותר מטובה לארץ, אני מקווה שהם ימשיכו את היכולת גם נגד מכבי, הרבה מאוד תלוי בבוקולי בקישור. סואן היה מצויין בחיפה במשחקים האחרונים ומגיע לו קרדיט בהרכב. בוא נראה האם חיפה שמשחקת טוב באירופה בדר"כ תתן משחק טוב גם בליגה, הליגה דיי משעממת שהם חלשים. פער של 12 נקודות מהמקום הראשון זה הרבה מדיי לחיפה ואני מקווה שמכבי לא יחזרו למקום השני.
    אלי כהן לטעמי עושה נכון שנמני לא מתלבש ולא פותח בהרכב, צריך מאוד להיזהר איתו ולא לסכן אותו, במשחק הבא הוא יישחק כבר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/07
  15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני, בניגוד לכולכם כאן, חושב שדווקא היום יהיה לנו משחק מצוין עם קצב טוב. סביר להניח שמכבי חיפה תחפש את השער החל מהדקה הראשונה ואם היא תצליח להבקיע אותו, נהנה ממשחק שבו התקפה רודפת התקפה. משום מה, יש לי תחושת בטן שהיום רוברטו קולאוטי יסיים את הבצורת שלו ויחזיר את מכבי חיפה לחיים.